paris_89 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Λίστα με εφαρμογές σε προσφορά αυτή την περίοδο που ανανεώνετε συνεχώς: http://www.androidpolice.com/2013/12/23/holiday-app-and-game-sales-give-yourself-the-gift-of-thrift-continuously-updated/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μία από τις καλύτερες εφαρμογές για τον καιρό σε προσφορά 0,72€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μία από τις καλύτερες εφαρμογές για τον καιρό σε προσφορά 0,72€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock Πολύ καλή η εφαρμογή!!! Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Poweramp σε 0.99€ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 1€ μόνο;;; Χτυπήστε το άμεσα παιδιά! 1η φορά πέφτει από τα 4 5 που κάνει (δε θυμάμαι ακριβώς τιμή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Μια ερώτηση σε όσους έχουν την τελευταία έκδοση του poweramp,έβαλαν επιλογή εξόδου από την εφαρμογη ή συνεχίζει να τρέχει μόνιμα στο background και να τρώει καμιά τριανταριά mb ασκοπα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 1€ μόνο;;; Χτυπήστε το άμεσα παιδιά! 1η φορά πέφτει από τα 4 5 που κάνει (δε θυμάμαι ακριβώς τιμή) Μπά, κι εγώ 0.99 το είχα πάρει σε αντίστοιχη προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Πώς καταφέρνω και τις χάνω όλες εγώ ρε μαμωτο;!;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Αξίζει η εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Αξίζει η εφαρμογή; Αν εννοείς το poweramp, είναι από τις καλύτερες εφαρμογές για αναπαραγωγή μουσικής και ειδικά σε αυτή την τιμή είναι must have! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Εγώ γιατί το βλέπω 0,77€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Εγώ γιατί το βλέπω 0,77€; Κι εγώ τόσο το βλέπω. Μήπως εννοούσαν 0.99$? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 0,77€ ή 0,99$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Εμένα γιατί δε μου αρέσει; :( Το αγόρασα κι εγώ, θα κάνω μια προσπάθεια... Edited January 2, 2014 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Αν εννοείς το poweramp, είναι από τις καλύτερες εφαρμογές για αναπαραγωγή μουσικής και ειδικά σε αυτή την τιμή είναι must have! Μόλις την αγόρασα κι εγώ, για να τη δούμε και σήμερα μιας και πάνε χρόνια απ'όταν δοκίμασα την trial version στο x10 mini τότε.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Poweramp αγοράστηκε καθώς την περίμενα πολύ καιρό τώρα σε προσφορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Το αγόρασα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Dark space skin, επίσης πολύ όμορφο θέμα για το power amp. Από τις πρώτες εφαρμογές που αγόρασα και δεν άλλαξα έκτοτε.. Μπορεί να μην έχει τα εφέ με τα άλμπουμ κτλ κτλ που έχουν άλλες αλλά προσωπικά τη προτιμώ με διάφορα από ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 το κλειδι του Poweramp ειναι ισως τα πιο χρησιμα 3,5 ευρω που ξοδεψα ποτε στο play store πριν 2 περιπου χρονια ειδικα τωρα που το κατεβασαν στα €0,77 μην το σκεφτεστε καθολου! Αν ακουτε μουσικη απο το κινητο σας, ειναι οτι καλυτερο, απλα δεν εχει ανταγωνισμο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 το κλειδι του Poweramp ειναι ισως τα πιο χρησιμα 3,5 ευρω που ξοδεψα ποτε στο play store πριν 2 περιπου χρονια ειδικα τωρα που το κατεβασαν στα €0,77 μην το σκεφτεστε καθολου! Αν ακουτε μουσικη απο το κινητο σας, ειναι οτι καλυτερο, απλα δεν εχει ανταγωνισμο :happy: Είμαι κι εγώ από αυτούς που το αγόρασαν με την τελευταία προσφορά και φυσικά δεν το μετάνιωσα, απλά αναρωτιέμαι τι παραπάνω έχει (εκτός απ'το πολύ καλό equalizer ίσως) απ'τους υπόλοιπους music players για να έχει γίνει τόσο αγαπητός. Κάτι χάνω σίγουρα, γιατί χωρίς να "τη λέω" μεμονωμένα στον φίλο που έβαλα σε παράθεση, έχω δει αρκετούς εξάλλου να λένε χαλάλι του τα 3,5 ευρώ. Δεν αμφισβητώ ούτε και κατηγορώ τα παιδιά, προς θεού μην παρεξηγηθώ. Απλά αναρωτιέμαι αν κάνει κάτι παραπάνω αυτή η εφαρμογή εκτός του να παίζει τη μουσική που έχουμε στη συσκευή μας με σαφώς καλύτερο ήχο απ'ότι οι υπόλοιποι players ας πούμε. Αξίζει όμως πραγματικά αυτό 3,5 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Εμένα πάνω απ την έκδοση 1.4 το PowerAMP, με custom rom, κρασάρει και δεν ανοίγει καν. Θα το αγόραζα κ εγώ αλλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Εμένα πάνω απ την έκδοση 1.4 το PowerAMP, με custom rom, κρασάρει και δεν ανοίγει καν. Θα το αγόραζα κ εγώ αλλά.... Εγώ πάλι την ψωνίζω με αυτό το κατσικωμα στη μνημη της συγκεκριμενης εφαρμογής και την επιμονη του developer να μην βαζει επιλογη εξοδου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Εγώ πάλι την ψωνίζω με αυτό το κατσικωμα στη μνημη της συγκεκριμενης εφαρμογής και την επιμονη του developer να μην βαζει επιλογη εξοδου. :confused::confused: Πιάνει λίγη ram εε;; Θα ξαναδοκιμάσω να τη κατεβάσω μήπως και ανοίγει με τα τελευταία updates. Πάντως απ την ώρα που αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2, δεν ανοίγει σε custom rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 :confused::confused: Πιάνει λίγη ram εε;; Θα ξαναδοκιμάσω να τη κατεβάσω μήπως και ανοίγει με τα τελευταία updates. Πάντως απ την ώρα που αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2, δεν ανοίγει σε custom rom.. 30 δεν το λες και λίγη.. και αν είναι και συνέχεια ανοικτή συσκευές με 512 ραμ θα της ξετινάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 30 δεν το λες και λίγη.. και αν είναι και συνέχεια ανοικτή συσκευές με 512 ραμ θα της ξετινάζει Ειρωνικά το λέω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts