Jump to content

[Galaxy S] Custom ROMs

dchris79
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Criskelo θα ξαναβάλω αν ποτέ βάλει μυαλό και βγάλει καμιά της προκοπής ΤΕΛΙΚΗ (λέμε τώρα)...

Βασιλη φιλε μου, δυστυχως τον πηρε κι αυτον η μπαλα της προσκαιρης και ξαφνικης δοξας. Στην αρχη ειχε δυνατες ρομ και προσεγμενες (απ'οτι ελεγαν τα παιδια εδω γιατι εγω δεν την δοκιμασα ποτε), αλλα οταν αρχισε τα κολπα του darky (και χειροτερα) με 2 ρομ μεσα σε 2 μερες τοτε τι περιμενεις...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 149
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και ιδιαίτερα στα παιδιά που έφτιαξαν τους οδηγούς για το πως rootάρεις και πως flashάρεις το galaxy s!Χθες πήρα την απόφαση και μετά από πολύ διάβασμα πέρασα την καινούρια gingerbeard 2.3.4 jvp και Supercurio. Γνωρίζει κανείς αν έχει βγει η criskelo γι'αυτήν την έκδοση;Αν ναι που μπορώ να την βρω και πως θα την περάσω;

Αν διαβάσεις τα σχόλια τα δικά μου και των άλλων παιδιών στα πιο πάνω ποστ θα κατάλάβεις ότι είναι καλύτερα να περιμένεις μπας και βγάλει καμιά σοβαρή τελική ρομ...

επί του παρόντος οι τρέχουσες (V71, V72 udate) είναι για τα μπάζα γεμάτες bugs

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Βγήκε και η V74 όσοι πιστοί την δοκιμάσουν ας ποστάρουν εντυπώσεις:)

Δημήτρης

Βγήκε και η V74 όσοι πιστοί την δοκιμάσουν ας ποστάρουν εντυπώσεις:)

Ακομα βγαζει αυτος ρομς...;:confused: Νομιζα οτι ειχε σταματησει :lol::lol::lol:

Εαν ποστερνα καθε φορα που βγαζει και μια, θα ειχα φτασει τα 2000posts σε 2μερες :lol::lol:

Οποιος εχει το κουραγιο, ας την δοκιμασει ;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• 2 weeks later...

Βγήκε και η final (κατά τα λεγόμενά του)V76 βασισμένη στην JVQ

από οτι γράφονται στο xda είναι απαλλαγμένη απο bugs...:rolleyes:

Δημήτρης

Βγήκε και η final (κατά τα λεγόμενά του)V76 βασισμένη στην JVQ

από οτι γράφονται στο xda είναι απαλλαγμένη απο bugs...:rolleyes:

Δεν παίζει να είναι final. Την είδα χθες.

Πιστεύω θα βγάλει και για επίσημη 2.3.4 ρομ (ειδικά αυτός!:lol:)

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

Δεν παίζει να είναι final. Την είδα χθες.

Πιστεύω θα βγάλει και για επίσημη 2.3.4 ρομ (ειδικά αυτός!:lol:)

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

δεν μπορω να κανω τροποποιηση..:rolleyes:

τελικα εβγαλε οπως φανταστηκα και v77 o criskelo... εριξα μια ματια στο xda και ειδα πως εχει πολλα bugs και ιστοριες. .

δεν μπορω να κανω τροποποιηση..:rolleyes:

τελικα εβγαλε οπως φανταστηκα και v77 o criskelo... εριξα μια ματια στο xda και ειδα πως εχει πολλα bugs και ιστοριες. .

Μάλιστα... οπότε καλά κάνουμε και παραμένουμε στην simply honey :lol:

Δημήτρης

• 5 weeks later...

Γεια χαρά

Αφού δοκίμασα στο GALAXY S σχεδόν όλες τις ROM, σας προτείνω για καλύτερη κατά την άποψη μου την HYBRID.

Θα την βρείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200177, όπου υπάρχουν και οδηγίες εγκατάστασης που δεν διαφέρουν και πολύ από τα συνηθισμένα.

Περιλαμβάνει μερικές πολύ ωραίες εφαρμογές, είναι γρήγορη και δεν εντόπισα να έχει προβλήματα.

Καλό βράδυ.

Edited by geogian

Γεια χαρά

Αφού δοκίμασα στο GALAXY S σχεδόν όλες τις ROM, σας προτείνω για καλύτερη κατά την άποψη μου την HYBRID.

Θα την βρείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200177, όπου υπάρχουν και οδηγίες εγκατάστασης που δεν διαφέρουν και πολύ από τα συνηθισμένα.

Περιλαμβάνει μερικές πολύ ωραίες εφαρμογές, είναι γρήγορη και δεν εντόπισα να έχει προβλήματα.

Καλό βράδυ.

Φαινεται ενδιαφερουσα. Επισης ειναι η πρωτη ρομ στην οποια βλεπω πληρες port των εφαρμογων του SGS II μαζι και με το samsung IM που αν θυμαμαι καλα ο Πετρος (prattein aloga) ειχε εκθειασει. Αν δεν ημουν στα πρωτα μου μελια με την cm7 θα την δοκιμαζα σιγουρα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Είναι μήπως εύκολο να γράψεις συνοπτικά τα βήματα που χρειάζονται για την εγκατάσταση της Hybrid?? γιατί κάπου κάνω λάθος και όταν τελειώσει η εγκατάσταση και πάει για reboot μου κολλάει στο logo του Galaxian kernel και ξανακάνει reboot και ξανά και ξανά...

Αυτή τη στιγμή έχω την stock xxjvr με cf-root (το λέω μήπως παίζει ρόλο).

Άκυρο! τη βρήκα την άκρη.. το πρόβλημα ήταν ο GalaxianGT επειδή είναι στο 1,2. Με τον ΕΕ όλα οκ!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

την δοκίμασα προχθές καλή φαίνεται και με μεγάλο προσόν ότι έχει port τις εφαρμογές του SGS II αλλά μάλλον λόγω αυτού η ρομ lagarei πολύ και την έβγαλα σήμερα το πρωί,

είναι φανερό ότι θέλει ακόμα αρκετή δουλειά

Δημήτρης

Λοιπον παιδια η rom ειναι μπομπα.... τερμα πια οι custom launcher και πολλα αλλα...

επειδη δεν εχω χρονο να κανω οδηγο σας αφηνω ενα λινκ ωπου 8α τα βρειτε ολα εκει....

εδω για τα δειτε τι πουλαω :P :

εδω για να το παρετε :http://www.theandroidsoul.com/get-the-galaxy-s-ii-experience-on-your-galaxy-s-i9000-with-f1-galaxy-s2-custom-rom/

σχολια για την ρομ : σουπερ γρηγορη - σουπερ ομορφη - και υπερ λειτουργικη

Λοιπον παιδια η rom ειναι μπομπα.... τερμα πια οι custom launcher και πολλα αλλα...

επειδη δεν εχω χρονο να κανω οδηγο σας αφηνω ενα λινκ ωπου 8α τα βρειτε ολα εκει....

εδω για τα δειτε τι πουλαω :P :

εδω για να το παρετε :http://www.theandroidsoul.com/get-the-galaxy-s-ii-experience-on-your-galaxy-s-i9000-with-f1-galaxy-s2-custom-rom/

σχολια για την ρομ : σουπερ γρηγορη - σουπερ ομορφη - και υπερ λειτουργικη

Αντε πάλι, στην μπρίζα μπήκα να φλασάρω... :lol:

Και πέφτουν παντόφλιές τελευταία απο την γυναίκα μου :p

Μια ερώτηση μόνο: απο ότι βλέπω προορίζεται για την JVP θα δουλέψει σε JVR;

Edited by dimitrisioak

Δημήτρης

Την είχα δοκιμάσει κ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος , όποιος θέλει να φλασαρει ας περιμένει καμία εβδομάδα που θα βγει καινούργια έκδοση

Και το φόρουμ εδω

Την δοκίμασα κι εγώ και... την έβγαλα επι τόπου, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο να προσφέρει.

προτιμότερη η rom του What που έχουν αφαιρεθεί οι "άχρηστες" εφαρμογές σε συνδυασμό με το θέμα που πρότεινα στο ανάλογο τόπικ

Δημήτρης

Καλησπερα παιδια!Την ρομ αυτη την εχει ενας φιλοσ μου και ειναι παρα παρα πολυ καλη και γρηγορη!Εαν μπορει καποιο απο τα παιδια που ξερουν καλα τον τροπο, ας ανεβασουν εναν οδηγο στα ελληνικα για να την βαλουμε καθως επισης και αν οσοι απο εμας εχουμε 2.3.3 πως μπορουμε να την βαλουμε!

Την rom αυτή την είχα δοκιμάσει πριν λίγο καιρό και ενω είναι πάρα πολύ γρήγορη σε όλα της ο default browser σερνότανε.. δε ξέρω το γιατί κι αν παίζει σπουδαίο ρόλο πάντως ήταν ο λόγος που την έβγαλα. :(

Την rom αυτή την είχα δοκιμάσει πριν λίγο καιρό και ενω είναι πάρα πολύ γρήγορη σε όλα της ο default browser σερνότανε.. δε ξέρω το γιατί κι αν παίζει σπουδαίο ρόλο πάντως ήταν ο λόγος που την έβγαλα. :(

Στις περισσοτερες ( αν οχι σε ολες) custom roms συμβαινει αυτο...ο stock browser ειναι για κλαματα!!!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Μια ερώτηση μόνο: απο ότι βλέπω προορίζεται για την JVP θα δουλέψει σε JVR;

O faryaab (developer) αναθεώρησε. Η V7 θα βασίζεται σε JVR και όχι σε JVP όπως είχε αρχικά ανακοινώσει. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο η νέα εκδοση πήρε παράταση.

Αυτή τη στιγμή έχω L.n.B του συμφoρουμίτη What (ο οποίος δίνει και αψογο support:)) με Go Launcher και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλα θέλω να δοκιμάσω και το SII feeling:p

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

O faryaab (developer) αναθεώρησε. Η V7 θα βασίζεται σε JVR και όχι σε JVP όπως είχε αρχικά ανακοινώσει. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο η νέα εκδοση πήρε παράταση.

Αυτή τη στιγμή έχω L.n.B του συμφoρουμίτη What (ο οποίος δίνει και αψογο support:)) με Go Launcher και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλα θέλω να δοκιμάσω και το SII feeling:p

Φιλαρακι το JVR η το JVP που λες πως μπορω να δω εγω ποιο ειναι στη δικη μου συσκευη?ειναι τα 3 τελευταια γραμματα απο το firmware?Που το βλεπω?

Ακυρο φιλε μου το βρηκα.

Edited by john9147

Παιδια εγω εχω (XWJVI/XXJVO/OXXJV9) 2.3.3 και θελω να βαλω αυτη την F1!Αν καποιος ξερει η το εκανε ηδη στο κινητο του, αν μπορει να με βοηθησει,ας μου πει αναλυτικα τι πρεπει να κανω,η αν βαλει την V7 ας μου πει τοτε!Ευχαριστω

Την δοκίμασα κι εγώ την ρομ αυτή και γιά να πω την αλήθεια δεν είδα καμιά αξιοσημείωτη διαφορά και ξαναγύρισα στην L.n.B μαζί με το θέμα πού έχω προτείνει στο ανάλογο τόπικ και είμαι κι εγώ υπερευχαριστημένος απο την άριστη και γρήγορη λειτουργία της :)

Δημήτρης

O λογος συνηθως ειναι το deodexing του framework.jar.

Μπορει να διορθωθει με επεμβαση στο .jar μεσω baksmali/smali 1.2.7(το προβλημα δημιουργειται απτο 1.2.6)

Εδω εχει τον τροπο που μπορεις να το κανεις.

Αν δεν γνωριζεις το πως,ανεβασε καπου το /system/framework/framework.jar και κατι θα κανουμε :p

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Παιδια θα ηθεκα την βοηθεια σας...Τις τελευταιες μερες διαβαζω συνεχεια πως θα βαλω την F1 αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.Εχω (XWJVI/XXJVO/OXXJV9) 2.3.3 και θελω αν καποιος ξερει με σιγουρια να μου δωσει εναν οδηγο με ολα τα βηματα ενα ενα για να την περασω!Ευχαριστω....

• The title was changed to [Galaxy S] Custom ROMs