kodorevi8ulis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Στην πρωτη σελιδα εχει ο κρισκελο ζιπακι για να σου εμφανιστει η ωρα . στην 62 , όσες φορές και να προσπάθησα δεν μπήκε η ώρα (στις προηγούμενες δεν είχα πρόβλημα) χμμμ έβγαλε και update , άντεεε να δουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 στην 62 , όσες φορές και να προσπάθησα δεν μπήκε η ώρα (στις προηγούμενες δεν είχα πρόβλημα) χμμμ έβγαλε και update , άντεεε να δουμε :) εγώ την έβαλα στο λεπτό, μήπως κατέβασες λάθος αρχείο; έβαλα κι εγώ την 64 τώρα, να δω πως θα πάει τις επόμενες 2-3 μέρες και ποστάρω εντυπώσεις. (αν δεν προλάβει στο μεταξύ να βγάλει την 65, 66, 67...:p) Πάντως tw3 η 4 έστω και modded ΔΕΝ χρησιμοποιώ με τίποτα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 ετοιμη η νεα CriskeloV64 (ROM)GingerCriskeloV64- 9-LScreen +....... :lol::lol: Πάλι καλά που έβαλα simply να ησυχάσω!:) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 ετοιμη η νεα CriskeloV64 (ROM)GingerCriskeloV64- 9-LScreen +....... Μονο εγω βλεπω παμπολλες ομοιοτητες με αλλον πασιγνωστο developer και τις πρακτικες του λιγους μηνες πριν? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Μονο εγω βλεπω παμπολλες ομοιοτητες με αλλον πασιγνωστο developer και τις πρακτικες του λιγους μηνες πριν? Ας μην "σκοτεινιάζουμε" το θέμα Παναγιώτη. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Μονο εγω βλεπω παμπολλες ομοιοτητες με αλλον πασιγνωστο developer και τις πρακτικες του λιγους μηνες πριν? χα χα χα χα χα χα , μπα όλοι το βλέπουμε :) υ.γ. δεν ξέρω βέβαια αν έχει βγάλει δικιά του σελίδα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Τι νέα από την 64? Σήμερα θα φλασάρω καινούργια rom.Να πάω σε criskelo ή σε simply?Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό thread... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 :lol::lol: Πάλι καλά που έβαλα simply να ησυχάσω!:) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk δεν λες πραμα...γυρισα σε stock jvo και ηρεμησα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyclist777 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Στην πρωτη σελιδα εχει ο κρισκελο ζιπακι για να σου εμφανιστει η ωρα . ευχαριστω πολυ για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Δοκιμασε κανεις την ν65????? πρεπει να περασουμε την jv9 για να την φλασαρουμε η την περναμε κατευθειαν στην jvo???το ρωταω αυτο γιατι λεει base rom jv9 2.3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Δοκιμασε κανεις την ν65????? πρεπει να περασουμε την jv9 για να την φλασαρουμε η την περναμε κατευθειαν στην jvo???το ρωταω αυτο γιατι λεει base rom jv9 2.3.3 Την περνάς κατευθείαν.Μόλις την έβαλα θα δούμε σε μερικές μέρες τι λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Δοκιμασε κανεις την ν65????? πρεπει να περασουμε την jv9 για να την φλασαρουμε η την περναμε κατευθειαν στην jvo???το ρωταω αυτο γιατι λεει base rom jv9 2.3.3 Μπορείς κατευθείαν να την περάσεις αν έχεις JVH,JVO Tην έχω απ το μεσσημέρι...Εμένα όλη η σειρά του έχει κάτσει καλά,και τις περνάω τη μιά πάνω στην άλλη χωρίς κανένα πρόβλημα (δέν αλλάζω kernels δεν βάζω lagfix) όσο συνεχίζει να δουλέυει αφρός, δεν πειράζω τιποτα. Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 την περασα παιδια....μεχρι στιγμης ολα ομαλα....μονο που δεν μπορεσα να βαλω την animated battery....με το που την περασα μου εκανε ολο επανεκκινισεις....μαλλον ειναι για την ν64....με το που την εβγαλα ολα κομπλε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Μέσα στο βράδυ η 65 μου έφαγε 60% μπαταρία.Πρώτη φορά το βλέπω αυτό στο κινητό μου και δεν υπάρχει και κάποια εξήγηση,αφού οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι πάντα σε όλες τις rom οι ίδιες. Είχα μερικά ρεσταρτ με κάποια lockscreens(όπως και πολλοί απ ότι διαβάζω στο xda είχαν προβλήματα ). Το μενού είναι αμιγώς ελληνικό ,πάλι δεν έχει samsung apps. Το μόνο καλό είναι ότι πάει πολύ γρήγορα , αλλά καθόλου σταθερά. π.σ. την έβαλα με clean install! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Μέσα στο βράδυ η 65 μου έφαγε 60% μπαταρία.Πρώτη φορά το βλέπω αυτό στο κινητό μου και δεν υπάρχει και κάποια εξήγηση,αφού οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι πάντα σε όλες τις rom οι ίδιες. Είχα μερικά ρεσταρτ με κάποια lockscreens(όπως και πολλοί απ ότι διαβάζω στο xda είχαν προβλήματα ). Το μενού είναι αμιγώς ελληνικό ,πάλι δεν έχει samsung apps. Το μόνο καλό είναι ότι πάει πολύ γρήγορα , αλλά καθόλου σταθερά. π.σ. την έβαλα με clean install! αυτό που είδες είναι το λεγόμενο "battery drain", γνωστό θέμα των 2.3.3 roms που το έχουν δει αρκετοί- εμού συμπεριλαμβανόμενου (αν και με μαρτυρίες εδώ δεν την έχουν δει όλοι με 2.3.3, περιέργο:blink:)! Αν ψάξεις (xda ή ακόμα και εδώ) θα βρεις αρκετές απόψεις στο θέμα (καθώς και το τι είναι)! Το καθόλου σταθερά παρόλα σύστημα δεν μου κάνει σε καλό! Κάνε "wipe cache" & "wipe dalvik cache", ξαναδες, και αν ακόμη δεν είναι σταθερό ξανακάνε Install! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Αυτό το battery drain θα το βλέπω συχνα ή είναι ένα θέμα που συμβαίνει μία φορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Αυτό το battery drain θα το βλέπω συχνα ή είναι ένα θέμα που συμβαίνει μία φορά ? κανε wipe data, ξαναφλασαρε και ξανα κανε wipe data κατα 90% θα σου λυθει ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. June 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 κανε wipe data, ξαναφλασαρε και ξανα κανε wipe data κατα 90% θα σου λυθει ;) Σε εμένα λύθηκε το θέμα με αυτόν τον τρόπο.:) Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ε αυτός ο criskelo δεν πάει καλά ακόμα δεν βγήκε η 2.3.4 έβγαλε rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Ε αυτός ο criskelo δεν πάει καλά ακόμα δεν βγήκε η 2.3.4 έβγαλε rom... Έμεινες πίσω.. Σήμερα έβγαλε v69!! :lol: Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Έμεινες πίσω.. Σήμερα έβγαλε v69!! :lol: Sent from my GT-I9000 using Tapatalk έχει δοκιμάσει κανείς τις "φρέσκιες" να πει εντυπώσεις; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Έμεινες πίσω.. Σήμερα έβγαλε v69!! :lol: Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Κι εσυ...Εβγαλε και την v70 :lol::lol::lol: Με αυτον τον τυπο, παντα θα μενει καποιος πισω :what: Edited June 12, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Κι εσυ...Εβγαλε και την v70 :lol::lol::lol: Με αυτον τον τυπο, παντα θα μενει καποιος πισω :what: Βγάζει αρκετά καλές ρομ ο τυπος αλλα δεν γινεται δουλειά ετσι.. Ανα 1 η 2 μερες αλλη ρομ..! Ποτε να στρωσει το κινητό,ποτε να δεις την μπαταρια.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Κι εσυ...Εβγαλε και την v70 :lol::lol::lol: Με αυτον τον τυπο, παντα θα μενει καποιος πισω :what: Απλα αστειο το τυπακι. Και φυσικα μολις τσιμπησει τα donate του εχει φυγει για sgs 2. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Απλα αστειο το τυπακι. Και φυσικα μολις τσιμπησει τα donate του εχει φυγει για sgs 2. Χαλαρά! Αν είναι να βγάζεις ρομ για τα donate.. Επιχείριση την είδε ο criskelo.. :lol: Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts