Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, έκανα το αντίστοιχο τέστ στο 7610 μου και παραθέτω τα αποτελέσματα. Μέσα στην παρένθεση βρίσκονται τα αντίστοιχα αποτελέσματα του 6630. Όπου δεν υπάρχει παρέμθεση, τα αποτελέσματα είναι ίδια.

JBenchmark2 159 (179)

Image manipulation 191 (233)

Text 348 (960)

Sprites 38 (86)

3D Transform 49 (83)

User Interface 803 (113)

Microedition Configuration CLDC-1.0 ( CLDC-1.1)

Microedition Profile MIDP-2.0

Microedition Platform Nokia7610/4.0421.4 (Nokia6630/1.25.4)

Canvas Size (WxΗ) 176 144

Color Screen True

Number Of Colours 65536

Total Memory 1048576 (393216)

Free Memory 260892 (218144)

πρώτη παρατήρηση: πως γίνεται στο 6600 να μου λέει total memory (788480) και στο 6630 (393216) ?

μήπως είναι τυπογραφικό λάθος?

γιατί να είναι πραγματικό δεν υπάρχει περίπτωση !

δεύτερη παρατήρηση:

αυτοί οι τύποι πήγαν και δοκιμασαν τελικά την πρώτη έκδοση 1.25.4 ενώ είμαστε στην 4.06.0 και από ότι φαίνεται έχει κι άλλο μέλλον!

Όντως παράξενα πράγματα δείχνουν τα τέστ benchmark. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω. Αυτή η τεράστια διαφορά στο User Interface με 803 στο 7610 έναντι μόλις 113 στο 6630, τι δηλώνει. Ευχρηστία μήπως;

Αλλά, ρε Μιχάλη, τα 40ΜΒ RAM, που τα είδες; Έχουμε ακούσει για αυξημένη RAM στο 6630 αλλά τα 40ΜΒ είναι υπερβολικά. Τα ελεύθερα πιστεύω δεν θα ξεπερνάνε τα 28 που και πάλι είναι υπερυπεραρκετά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (30 Αύγ. 2004 , 02:47)

Τα ελεύθερα πιστεύω δεν θα ξεπερνάνε τα 28 που και πάλι είναι υπερυπεραρκετά.

υπεραρκετα????τελια ειναι!!!!!!!!!

Ναι, με δικά σου λόγια. :) ;)

Είπα συγκεκριμένα αυτό το νούμερο γιατί είχε γίνει γνωστό απο την nokia οτι το 6260 θα διέθετε αυτή την μνήμη για το τρέξιμο εφαρμογών. Και, υποθέτω, το 6630, με αυξημένες απαιτήσεις μνήμης σε σχέση με το 6260, δεν θα διαθέτει λιγότερη. Τα 28ΜΒ RAM σε series 60 είναι άψογα. Εδώ τα 11ΜΒ του n-Gage δεν τελειώνουν σε καμία περίπτωση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (30 Αύγ. 2004 , 13:36)

Ναι, με δικά σου λόγια. :) ;)

Είπα συγκεκριμένα αυτό το νούμερο γιατί είχε γίνει γνωστό απο την nokia οτι το 6260 θα διέθετε αυτή την μνήμη για το τρέξιμο εφαρμογών. Και, υποθέτω, το 6630, με αυξημένες απαιτήσεις μνήμης σε σχέση με το 6260, δεν θα διαθέτει λιγότερη. Τα 28ΜΒ RAM σε series 60 είναι άψογα. Εδώ τα 11ΜΒ του n-Gage δεν τελειώνουν σε καμία περίπτωση.

ομως μηπως ειναι σαν το n-gage που οταν εβαζες mp3 δεν μπορουσες να ανοιξεις κανενα αλλο προγραμμα???(δεν νομιζω να εχει σχεση με την ραμ αλλα ετσι ροταω)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (31 Αύγ. 2004 , 10:11)

ομως μηπως ειναι σαν το n-gage που οταν εβαζες mp3 δεν μπορουσες να ανοιξεις κανενα αλλο προγραμμα???(δεν νομιζω να εχει σχεση με την ραμ αλλα ετσι ροταω)

δεν μπορεις να ανοιξεις προγραμμα περασμενο στην mmc γιατι οταν διαβαζει mp3 δεν μπορεις να δεις καθολου την καρτα μνημης.ας ελπισουμε να μην ειναι ετσι..

Αυτό γίνεται με την λογική οτι όταν ανοίγεις τον mp3player του n-Gage, αυτό χρησιμοποιεί ολόκληρη την κάρτα μνήμης και συλλέγει τα mp3 που βρίσκονται διασκορπισμένα σε αυτήν. Στα συγκεντρώνει σε μια λίστα και τα παίζει. Όση ώρα έχεις ανοιχτό τον Mp3player, αυτός απομονώνει την κάρτα, γι'αυτό και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τίποτα που υπάρχει σε αυτή ούτε καν να δείς τα αρχεία της.

Το αν θα συμβαίνει αυτό και στα αντίστοιχα Mp3player των 6260 και 6630 δεν το ξέρω αλλά βασικά το προτιμώ γιατί η λειτουργία του είναι άψογη απο κάθε άποψη. Ότι εφαρμογή σου χρειάζεται οποιαδήποτε στιγμή, μπορείς να την εγκαταστήσεις στην μνήμη τηλεφώνου μιας και σου δινονται 10ΜΒ ελέυθερα. Και λέω οτι το προτιμώ έτσι γιατί στο SX1 που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την κάρτα, παρουσιαζόντουσαν πολλά προβλήματα multitasking κ.α. ενώ στο n-Gage δεν έχει εμφανιστεί το παραμικρό πρόβλημα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (31 Αύγ. 2004 , 14:06)

δεν μπορεις να ανοιξεις προγραμμα περασμενο στην mmc γιατι οταν διαβαζει mp3 δεν μπορεις να δεις καθολου την καρτα μνημης.ας ελπισουμε να μην ειναι ετσι..

μακαρι

Παιδιά καλησπέρα σε όλους, στο Nokia Club μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα του Σεπτέμβρη και η τιμή του θα είναι περίπου στα 500€

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nkapa ( 1 Σεπ. 2004 , 23:42)

Παιδιά καλησπέρα σε όλους, στο Nokia Club μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα του Σεπτέμβρη και η τιμή του θα είναι περίπου στα 500€

Φιλε μου μακαρι να ειναι αληθεια αλλα ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!Και η ημερομηνια αλλα πολυ περισσοτερο η τιμη του.Ας περιμενουμε και θα δουμε παντως. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nkapa ( 1 Σεπ. 2004 , 23:42)

Αυτό δε μου λεει τίποτα. Τι σημαινει περίπου?

Αυτή η τιμή συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ?

ποσες φορές θα το πούμε?? ποτε μην πιστευται "αργόσχολους" υπαλληλους που σας δείνουν απλα μια γρηγορη απάντηση μονο και μόνο για να σας ξεφορτοθούν, βαζω στοιχημα οτι ο συγκεκριμένος δεν θα ειχε ιδεα για πιο κινητο τον ρώταγες. μην βιαζεστε και οκτώμβρη να το εχετε ευχαριστιμένοι να ειστε... απο τη στιγμή που λέει 4Q μεχρι και δεκεμβρη να περιμένετε να το δείτε.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 2 Σεπ. 2004 , 00:02)

ποσες φορές θα το πούμε?? ποτε μην πιστευται "αργόσχολους" υπαλληλους που σας δείνουν απλα μια γρηγορη απάντηση μονο και μόνο για να σας ξεφορτοθούν, βαζω στοιχημα οτι ο συγκεκριμένος δεν θα ειχε ιδεα για πιο κινητο τον ρώταγες. μην βιαζεστε και οκτώμβρη να το εχετε ευχαριστιμένοι να ειστε... απο τη στιγμή που λέει 4Q μεχρι και δεκεμβρη να περιμένετε να το δείτε.

Συμφωνω και επαυξανω! ;)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Είχα πάει σε ένα Γερμανό για να ρωτήσω πότε θα βγει το GX30 και μου είπε δεν είχε ξανακούσει τέτοια συσκευή (τουλάχιστον ήταν ειλικρινής). Μια βδομάδα μετά ήταν στην βιτρίνα. Το 99% των υπαλλήλων δεν έχει ιδέα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

μην βιαζεστε και οκτώμβρη να το εχετε ευχαριστιμένοι να ειστε...

και βαλε :whistle:

Παίδες καλημέρα,

Διάβασα και τις 31(σήμερα) σελίδες του post(λολ πως τα κατάφερα) και μπορώ να πω πως κατά 99% θα είναι το επόμενο κινητό μου...Προς το παρόν έχω ένα SX1 αλλά είμαι υπερβολικά απογοητευμένος και θα κινηθώ για κάτι άλλο(το 6630 δλδ).

Αυτό που με απασχολεί, είναι να μην έχει πολλά κολλήματα(αλήθεια το 6600 είχε?). Επιπλέον, το 3G είναι σαν το BT? Εννοώ, μπορείς να μην το έχεις ενεργοποιημένο σωστά;

Δεν πιστεύω πως είναι παντόφλα όπως λένε μερικοί εδώ μέσα...Αρκετά καλό είναι..

Τεσπά κάτι last...Ξέρει κανείς αν τα progs(powerpoint και word) που έχει, είναι μόνο για να βλέπεις αρχεία ή και για επεξεργασία..Απο το video που είδα, μάλλον είναι και για επεξεργασία, αλλά ξέρει κάποιος σίγουρα;

ΥΓ

Στο video επίσης που υπάρχει, δείχνει ένα πολυ μικρό keyboard(όχι το άσπρο το μεγάλο), έχετε καμια page που να το παρουσιάζει η Nokia; Πάντως αν έχει και για επεξεργασία τα προγράμματα που λέω πιο πάνω, το keyboard σε μέρη που δεν έχεις pc θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για όσους έχουν τέτοιες ανάγκες!

ΥΓ2

Νυχτερινή λήψη άν δεν πάρεις το φλασάκι, έχει?(άτιμο Sx1!!!)Και σε video και σε photo?

Αυτά, σόρυ αν έχουν ήδη απαντηθεί, όσο διάβασα δεν βρήκα κάτι...

Φιλικά,

Lancelot

Wanna Play ??

www.gamers.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lance2 ( 3 Σεπ. 2004 , 03:40)

Αυτό που με απασχολεί, είναι να μην έχει πολλά κολλήματα(αλήθεια το 6600 είχε?).

Το 6600 ποτέ δεν είχε τα απίστευτα και ελλεινά κολλήματα του SX1. Ήταν πολύ σταθερό. Μόνο μερικά ψιλοπροβληματάκια είχε, τα γνωστά bugs, τα οποία δεν ενοχλούσαν καθόλου στην χρήση του. Εκτός βέβαια απο την κωδικοποίηση των μηνυμάτων, το οποίο λύθηκε στην πορεία με το sms timer. Φαντάσου οτι υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα που χειρίζονται το 6600 με την πρώτη του αναβάθμιση και είναι υπερευχαριστημένοι. Ξέρεις κανέναν που να λειτουργεί SX1 χωρίς καμία αναβάθμιση; :whistle:

Επιπλέον, το 3G είναι σαν το BT? Εννοώ, μπορείς να μην το έχεις ενεργοποιημένο σωστά;
Αν χρειαστεί να το συγκρίνεις με κάτι αυτό είναι το gprs και όχι το Bluetooth. Με το bluetooth ψιλομοιάζει το wi-fi.

Το 3G είναι για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων και τίποτα παραπάνω. Όταν κάνεις βιντεοκλήσεις, μεταφέρεις τεράστιο όγκο δεδομένων, εικόνα και ήχο. Αυτή είναι η χρησιμότητα του 3G. Φυσικά και μπορεί να είναι απενεργοποιημένο. Το χρησιμοποιείς όποτε σου χρειαστεί.

Τεσπά κάτι last...Ξέρει κανείς αν τα progs(powerpoint και word) που έχει, είναι μόνο για να βλέπεις αρχεία ή και για επεξεργασία..Απο το video που είδα, μάλλον είναι και για επεξεργασία, αλλά ξέρει κάποιος σίγουρα;
Κάνεις τα πάντα. Επεξεργασία, δημιουργία και ότι άλλο γουστάρεις. Αν όχι με το προεγκατεστημένο, με το premier quick office σίγουρα. Με όλα τα υπάρχοντα series 60 γίνεται αυτό. Με όσα βέβαια μπορούν να το τρέξουν. Το 6630 δεν θα έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Νυχτερινή λήψη άν δεν πάρεις το φλασάκι, έχει?(άτιμο Sx1!!!)Και σε video και σε photo?
Επίσης όλα τα nokia series 60 υποστηρίζουν νηχτερινή λήψη και στην φωτογράφηση αλλά και στην βιντεοσκόπηση. Το φλασάκι απλά θα κάνει την νύχτα μέρα και χωρίς να σου τελειώνει την μπαταρία. Το 6630 θα πάιζει μόνο του στην κατηγορία του. Πολύ μακριά απο τον ανταγωνισμό. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 2 Σεπ. 2004 , 10:38)

και βαλε :whistle:

σιγουρα και βαλε εγω το βλεπω για νοεμβριο-δεκεμβρη :mad:

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πάντως κι εγώ που ρώτησα σε club-nokia μου είπαν μέχρι τέλος Σεπτέμβρη

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lance2 ( 3 Σεπ. 2004 , 01:40)

Αυτό που με απασχολεί, είναι να μην έχει πολλά κολλήματα(αλήθεια το 6600 είχε?). Επιπλέον, το 3G είναι σαν το BT? Εννοώ, μπορείς να μην το έχεις ενεργοποιημένο σωστά;

το δυκτιο τριτης γενιας μπορεις να το χρησιμοποιησεις μονο αν γινεις συνδρομητης με την αναλογη υπηρεσια και παρεις φυσικα και την αναλογη καρτα.

μπορεις ομως να λειτουργησεις το τηλεφωνο και με την gsm καρτα που εχεις ηδη μεσα στο sx-1.

ειναι καθαρα θεμα επιλογης.

οχι δεν εχει καμοια σχεση αυτο με το bluetooth.

Στο video επίσης που υπάρχει, δείχνει ένα πολυ μικρό keyboard(όχι το άσπρο το μεγάλο), έχετε καμια page που να το παρουσιάζει η Nokia; Πάντως αν έχει και για επεξεργασία τα προγράμματα που λέω πιο πάνω, το keyboard σε μέρη που δεν έχεις pc θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για όσους έχουν τέτοιες ανάγκες!

αυτο λες σιγουρα. μαλλον σε ξεγελασε το οτι διπλωνει. (ο τυπος στο video το εχει στην τσεπη του διπλωμενο και μολις το βγαζει το ξεδιπλωνει )

ειναι bluetooth πληκτρολογιο και θα ειναι πολυ χρησιμο σε οσους δουλευουν word,e-mail κλπ.

καλος ηρθες και συ στην παρεα.

να εισαι σιγουρος οτι σε λιγους μηνες θα εχεις την ευκαιρια να απαλαγεις απο τον βραχνα που λεγεται sx-1 και να αποκτησεις κατι 100 φορες ποιο σταθερο και ολοκληρωμενο. :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konstantinos_bei ( 3 Σεπ. 2004 , 14:06)

Πάντως κι εγώ που ρώτησα σε club-nokia μου είπαν μέχρι τέλος Σεπτέμβρη

δεν υπαρχει περιπτωση,το 6260 εννοουσαν..

το 6630 θα ερθει οταν εσυ θα φορας μπουφαν ,να εισαι σιγουρος :)

Παίδες thanks για τις απαντήσεις...Έψαξα στο site της Nokia για αυτό το ασύρματο ραδιόφωνο αλλά δεν λέει τπτ σχετικά με το 6630.

Επιπλέον, στα Nokia βγαίνουν τόσο συχνά αναβαθμίσεις όπως στα Siemens?Στο Sx1 είμαστε στην έκδοση 13 και περιμένουμε την 14, χωρίς να αλλάζει και τπτ ουσιαστικό βέβαια! Τέλος, τις αναβαθμίσεις μπορείς να τις κάνεις και μόνος σου ή πρέπει να πας σε κάποιο μαγαζί;(Ίσως είναι γενικές nokia ερωτήσεις αυτές, αλλά πιστεύω θα ισχύουν και το 6630)

ΥΓ

Το κινητό, από όσα διάβασα στο thread αυτό, έχει ήδη κυκλοφορήσει έξω; Θα μπορούσε πχ κάποιος, να το αγοράσει απο το εξωτερικό και να αρχίσει να έχει εγγύηση μόλις έρθει το κινητό στην Ελλάδα;(αν λέω σενάριο επιστημονικής φαντασίας, πείτε το!)

Wanna Play ??

www.gamers.gr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...