ampelift Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Η ram τελικά πόση είναι?Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Κοίτα είπαν ότι έχει μεγαλύτερη μνήμη απο ps3 και xbox360 το ένα είναι 256 και το άλλο 512,οπότε λογικά η 768 θα είναι η 1024 λέω εγώ τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Κοίτα είπαν ότι έχει μεγαλύτερη μνήμη απο ps3 και xbox360 το ένα είναι 256 και το άλλο 512,οπότε λογικά η 768 θα είναι η 1024 λέω εγώ τώρα. καλά... μυστικό είναι και δεν το λένε?Αφού επίσημα παρουσιάστηκε η συσκευή. To file management του iOS γίνεται από τις εφαρμογές, όχι από το χρήστη. Για κάντο πιο αναλυτικό αυτό γιατί δεν το έχω καταλάβει.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Για κάντο πιο αναλυτικό αυτό γιατί δεν το έχω καταλάβει.:confused: Τα αρχεία σου τα κάνουν κουμάντο οι εφαρμογές, όχι εσύ ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Οι τιμές που έχουν ανακοινωθεί στη Γερμανία: IPAD-3-PREISE IM ÜBERBLICK iPad 3 16 GByte 479 Euro (Wi-Fi) 599 Euro (WiFi + LTE ) iPad 3 32 GByte 579 Euro (Wi-Fi) 699 Euro (WiFi + LTE ) iPad 3 64 GByte 679 Euro (Wi-Fi) 799 Euro (WiFi + LTE ) Δηλαδή εμείς υπολογίζουμε το 16αρι στα 550? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Τα αρχεία σου τα κάνουν κουμάντο οι εφαρμογές, όχι εσύ ... Αυτό το κατάλαβα.Το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα θέλω να μάθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Θα διαφωνησω με το αρχικό άρθρο σε ένα μόνο σημείο... Το θέμα του ίδιου σχεδιασμού... Και εξηγούμαι... Έχετε σκεφτεί πως πισω απο το iPad υπάρχουν εκατονταδες εταιρίες που βγάζουν αξεσουαρ? Εγω νομίζω πως υπάρχει μια άτυπη συμφωνία μεταξυ Apple και εταιριών αξεσουαρ,να αλλάζει το ντιζαιν καθε 2 χρόνια,ώστε να δίνει στις εταιρίες αυτές τη δυνατότητα της αποσβεσης και του μεγαλύτερου κέρδους... Και δε μιλαω για τις θήκες,αλλα για πιο πολύπλοκα αξεσουαρ.. Παράδειγμα ας πούμε το iodock της Alesis...Μετα απο πολλούς μήνες ερευνών βγήκε το συγκεκριμένο αξεσουαρ...Εσείς πιστεύετε ότι αν η Apple άλλαζε το ντιζαιν κάθε χρόνο,θα μπαινανε οι εταιρίες αυτές στη διαδικασία να βγάλουν ένα αξεσουαρ που μετα απο μερικούς μήνες θα ήταν άχρηστο? Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 καλά... μυστικό είναι και δεν το λένε?Αφού επίσημα παρουσιάστηκε η συσκευή. Για κάντο πιο αναλυτικό αυτό γιατί δεν το έχω καταλάβει.:confused: Επειδή βαριέμαι να γράφω μεγάλα κείμενα θα σου θέσω ένα απλό παράδειγμα.Όταν είχα windows xp όλες οι φωτογραφίες μου ήταν χαμένες σε φακέλους και υποφακέλους.Τώρα που έχω Mac όταν μετέφερα όλα τα αρχεία μου φορτώθηκαν αυτόματα σε ένα προεγκαταστημένο πρόγραμμα που λέγεται iPhoto: http://www.apple.com/ilife/iphoto/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Επειδή βαριέμαι να γράφω μεγάλα κείμενα θα σου θέσω ένα απλό παράδειγμα.Όταν είχα windows xp όλες οι φωτογραφίες μου ήταν χαμένες σε φακέλους και υποφακέλους.Τώρα που έχω Mac όταν μετέφερα όλα τα αρχεία μου φορτώθηκαν αυτόματα σε ένα προεγκαταστημένο πρόγραμμα που λέγεται iPhoto: http://www.apple.com/ilife/iphoto/ Δεν είναι ηλίθιος o άνθρωπος. Ποιο είναι το πλεονέκτημα αυτού σε σχέση με την έξτρα δυνατότητα του να βλέπεις τα αρχεία σου κανονικά δε μας λέει κανείς... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 όταν λέμε... Το ipad (iphone,ipod) εναντίων όλων, το galaxy ταδε εναντίον του iphone ταδε γιατί βάζουμε πάντα πρωτίστως την apple; editors του myphone, η apple μοιράζει εκαταμύρια για διαφήμηση, αν το κάνετε τζάμπα μάλλον κάτι κάνετε λάθος... Το οτι ειναι ο κυριαρχος της κατηγοριας, ο ιδρυτης της κατηγοριας των tablets, και το πιο καινουργιο μοντελο δεν σου φτανει σαν δικαιολογια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Αυτό το κατάλαβα.Το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα θέλω να μάθω. Βίτσια είναι αυτά, δεν υπάρχει μειονέκτημα ή πλεονέκτημα, άλλος προτιμάει να είναι από κάτω και άλλος από πάνω .... Όπως προαναφέρθηκε, κάποιοι δεν έχουν την ικανότητα να βάλουν τις εικόνες τους σε έναν φάκελο και θέλουν πρόγραμμα για αυτό ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Βίτσια είναι αυτά, δεν υπάρχει μειονέκτημα ή πλεονέκτημα, άλλος προτιμάει να είναι από κάτω και άλλος από πάνω .... Όπως προαναφέρθηκε, κάποιοι δεν έχουν την ικανότητα να βάλουν τις εικόνες τους σε έναν φάκελο και θέλουν πρόγραμμα για αυτό ... Aν είναι θέμα...ικανότητας να βάζει κάποιος τις εικόνες του σ΄ένα φάκελλο...τι να πω.Πάω πάσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Το οτι ειναι ο κυριαρχος της κατηγοριας, ο ιδρυτης της κατηγοριας των tablets, και το πιο καινουργιο μοντελο δεν σου φτανει σαν δικαιολογια?? τι ειναι? ιδρυτης της κατηγοριας των tablets??!!! η Apple??? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Το πιθανότερο είναι πως αντί να γλιτώσεις 300, θα κλαις τα 200 ;). Και μετά θα έρθεις εδώ και θα οδύρεσαι ότι οι ταμπλέτες είναι άχρηστα προϊόντα που κάνουν μόνο για μόστρα και τον καναπέ... όντας κάτοχος του iphone4 πες μου αν θες που αλλού σε βοηθάει το ipad που να δικαιολογεί τα λεφτά του, και πες μου γιατί δεν θα σε εξυπηρετούσε ένα kindle fire ας πούμε Αν θες να κάνεις οικονομία σταμάτα να πετάς τα λεφτά σου σε κινέζικες σαβούρες :p μπορώ να κόψω και τους καφέδες αλλά και πάλι δεν είναι λύση να αγοράζω έξτρα μηχάνημα για να χρησιμοποιήσω κάποιο feature, και είναι και λίγο "ύπουλο" να χρησιμοποιείς ένα χαρακτηριστικό σαν επιχείρημα χωρίς να λες όλη την αλήθεια ;) απάντησα με τα bold @ke_nal μόνο το iphoto στα mac το κάνουν αυτό! το δωρεάν picasa δεν σου έκανε? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Το πιθανότερο είναι πως αντί να γλιτώσεις 300, θα κλαις τα 200 ;). Και μετά θα έρθεις εδώ και θα οδύρεσαι ότι οι ταμπλέτες είναι άχρηστα προϊόντα που κάνουν μόνο για μόστρα και τον καναπέ... Αν θες να κάνεις οικονομία σταμάτα να πετάς τα λεφτά σου σε κινέζικες σαβούρες :p Ναι, συμφωνώ. Όμως πρέπει καταλάβεις ότι προς την κατεύθυνση που πάει η Apple το flash drive είναι απαξιωμένο. Όλα ξεκινούν από το πως γίνεται το file management. Έχεις μεγαλώσει με μία πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία και δυσκολεύεσαι να σκεφτείς διαφορετικά... Σε σχέση με τα καινούρια καλά smartphones ούτε κι εμένα μπορεί να πιάσει διαφορές. Σε σχέση όμως με τα προηγούμενα iPads η διαφορά είναι τεράστια. Το iPad 3 έρχεται απλά στο επίπεδο αυτών των καινούριων αναλύσεων, με τη διαφορά ότι εδώ μιλάμε για οθόνη 10 ιντσών. Δεν έχω βέβαια καμία αμφιβολία ότι ο ανταγωνισμός θα κάνει catchup σε λίγους μήνες ... Ναι, αν η GPU είναι ίδια. Όχι, αν δεν είναι. Το transformer που κολλάει; Αν εννοείς το prime που έχει ανακοινωθεί με HD οθόνη (μικρότερη ανάλυση από το iPAD), δεν έχουμε ιδέα από αυτονομία και ειδικά σε LTE δίκτυα. Μακάρι να είναι πολύ καλή και να τους δώσουμε συγχαρητήρια :) Δε βαριέσαι να παίζουμε με τις λέξεις; Μιλάμε για ένα προϊόν που σε μία εβδομάδα από σήμερα θα βρίσκεται στα ράφια σε εκατομμύρια κομμάτια. Που σημαίνει ότι οι επεξεργατές έχουν ήδη παραχθεί έδω και τουλάχιστον ένα δίμηνο. Δεν υπήρχαν 28nm σε μαζική παραγωγή εκείνη την περίοδο. No need to beat a dead horse :rolleyes: Δεν αμφιβάλλω ότι δε γνώριζες. Και το μόνο που κατάφερες να βρεις μέσω google είναι ένα προϊόν που κάποιος κάπου έχει ανακοινώσει, αλλά δεν έχει παραχθεί ακόμα. Επίσης δε σου ζητάω να δώσεις ό,τι έχεις. Αν δεν έχεις, δε δίνεις :) Όχι φίλε bouss, δεν είναι αυτός ο λόγος. Πρέπει να ξέρεις ότι ελάχιστα η Apple κερδίζει από το iTunes (και ναι μπορείς να παίξεις ό,τι θες σε iOS). Η επιλογή της είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την ύπαρξη της και για το τι θα εστί Apple μετά από 10 χρόνια. Ελάχιστα τους ενδιαφέρει αν θα πουλήσουν λίγα mp3's παραπάνω. Δεν αλλάζεις ολόκληρη την αριτεκτονική μιας πλατφόρμας για να πουλήσεις μερικά επιπλέον τραγουδάκια και μερικές ταινίες (τις οποίες εξάλλου ελάχιστοι αγοράζουν). To file management του iOS γίνεται από τις εφαρμογές, όχι από το χρήστη. Προς τα εκεί πάει και το OsX. Γιατί; Είναι ωραία και ενδιαφέρουσα κουβέντα αν σας ενδιαφέρει :happy: Η μαγκιά αυτής της εταιρείας είναι ότι σπρώχνει κάτι τόσο ριζοσπαστικό χωρίς να κολλώσει, παρότι ξέρει ότι αντίκειται στις παγιωμένες αντιλήψεις εκατομμυρίων χρηστών και δε φοβάται να σηκώσει το κόστος μιας τέτοιας αναπροσαρμογής. Το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν. Όταν πια θα χάσει αυτό το DNA του ριζοσπαστικού, θα ξεφουσκώσει στα επίπεδα των άλλων. Για την ώρα, αυτός ο ριζοσπαστισμός (κι όχι το marketing) είναι που την έχει εκτοξεύσει στην στρατόσφαιρα :) Σοβαρά αν πραγματικά πιστεύεις ότι γράφεις εδώ τζάμπα το συζητάμε... Όλη η σειρά iPod που έκανε την Apple ότι είναι σήμερα στηριζόταν σε τραγουδάκια. Και το iPod touch δε θα είχε λόγο ύπαρξης αν δεν υπήρχαν τα τραγουδάκια, παιχνιδάκια, βίντεάκια που έτσι απλά λες. Όλο το iTunes γυρίζει γύρω από τα τραγουδάκια... Έχουν πουλήσει δεκάδες δις τραγουδάκια... Νομίζεις τα Mac έκαναν την Apple ή το iPad; Ριζοσπαστικό έχει να κάνει από το iPod. Όλα τα αλλά είναι απλά αναμενόμενα βήματα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Για κάντο πιο αναλυτικό αυτό γιατί δεν το έχω καταλάβει.:confused: Θα προσπαθήσω :). Όταν μιλάμε για ψηφιακή πληροφορία αναφερόμαστε σε δύο έννοιες: το περιεχόμενο της πληροφορίας (content) και το αρχείο στο οποίο αυτό το περιεχόμενο είναι καταχωρημένο (file). Στα κλασικά λειτουργικά συστήματα οι δύο αυτές έννοιες σχεδόν ταυτίζονται. Δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε το ένα χωρίς το άλλο. Αν το καλοσκεφτείς όμως, τον τελικό χρήστη τον ενδιαφέρει το περιεχόμενο. Όχι το αρχείο. Η ενασχόληση με την αρχειοθέτηση θα έπρεπε να έχει καταργηθεί στην εποχή της επανάστασης της πληροφορικής. Είναι χαμένος, νεκρός χρόνος. Όταν τακτοποιείς δεν παράγεις :rolleyes: . Στις παλιές βιβλιοθήκες, ήταν απαραίτητο να καταλαβαίνεις πως γίνεται η αρχειοθέτηση για να μπορέσεις να βρεις το κατάλληλο ράφι, την κατάλληλη θέση και να συλλέξεις την πληροφορία. Με την ψηφιοποίηση όμως των βιβλιοθηκών, δε χρειάζεται πλέον να καταλαβαίνεις από αρχειοθέτηση: κάνεις ένα απλό search! Αυτή λοιπόν είναι η αφετηρία της φιλοσοφίας στο file management του iOS: ο χρήστης ασχολείται με το περιεχόμενο. Το λειτουργικό σύστημα ασχολείται με τα αρχεία. Πως μπορείς όμως ως χρήστης να πάψεις να ασχολείσαι με τα αρχεία όταν χρησιμοποιείς πολλές διαφορετικές συσκευές; Για να μπορέσεις να μεταφέρεις το περιεχόμενο από συσκευή σε συσκεύη, θα πρέπει να το "τυλίξεις" σε κάποιο αρχείο και να το τοποθετήσεις κάπου. Άρα πρέπει πάλι να αρχίσεις να σκέφτεσαι σε όρους αρχείων. Λύση; iCloud... Τι θέλει να κάνει η Apple τόσο σε iOS όσο και σε OsX? Να καταργήσει τελείως την εντολή "Save as...". Ο χρήστης δεν χρειάζεται να βλέπει το save ή το sync. Αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει αυτή την δουλειά. Ποιός; Ο προγραμματιστής της κάθε εφαρμογής :) . Η υπηρεσία iCloud δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εφαρμογή να σώζει το περιεχόμενο σε αρχεία, να επικοινωνεί με τους servers, να στέλνει το περιεχόμενο επάνω, να επιλύει τα διάφορα conflicts σε διαφορετικά versions των αρχείων και να τα σπρώχνει το περιεχόμενο σε διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας εφαρμογής σε διαφορετικές συσκευές. Δες τι λέει η Apple στο Human Ιnterface Guideline για το iCloud: Avoid asking users to choose which documents to store in iCloud. Typically, users expect all the content they care about to be available via iCloud storage. Your app should not require users to think about the availability of their content on a file-by-file basis. To provide the appropriate user experience, you might have to rearchitect the way your app handles and exposes content so that you can perform more file-management tasks for the user. και συνεχίζει: Avoid giving users the option to create a "local” document. Regardless of whether you support iCloud storage in your app, you should not encourage users to think in terms of a device-specific file system. Instead, you want users to focus on the pervasive availability of their content through iCloud. H Apple επιθυμεί οι χρήστες να σκέφτονται το περιεχόμενο της πληροφορίας και όχι ένα συγκεκριμένο αρχείο σε μία συγκεκριμένη συσκευή. Η τελευταία αυτή εργασία είναι δουλειά του προγραμματιστή σε σχέση με την υπηρεσία iCloud. Έχουμε φτάσει εκεί; Όχι. Όταν ο Jobs έκανε την παρουσίαση του iCloud πήγε λίγα χρόνια παρακάτω, προφανώς διαισθανόμενος ότι του τελειώνει ο χρόνος... Ήδη όμως στο Mountain Lion θα έχουμε API's για push sync στα Documents. Το puzzle θα ολοκληρωθεί σιγά σιγά :) Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 αν εξαιρεσει καποιος την πολυ καλη οθονη και την εξαιρετικη τιμη, το υπολοιπο ειναι για τα μπαζα. Τι να κανω με την τετραπυρηνη cpu οταν τρεχει μονο μια εφαρμογη ? Που ειναι οι βελτιωσεις στο λειτουργικο, οπως πραγματικο multitasking που να εκμεταλευεται τους 4 πυρηνες ή την δυνατοτητα να εχω μεγαλυτερη εκμεταλευση της τεραστιας αναλυσης δειχνοντας περισσοτερη πληροφορια στην οθονη (πχ widgets ή εφαρμογες να τρεχουν side by side) ? Που ειναι το innovation ? Μονο στην αλλαγη του hardware ? Και με λειτουργικο πενταετιας ? το οποιο τρεχει ολοιδιο και στα κινητα τους ? Και μετα εχει το θρασος ο Cook να μιλαει για το android ? τουλαχιστον εκει οι αναβαθμισεις εχουν πραγματικη λειτουργικοτητα και οχι μουφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Και φτάνουμε στο σημείο της πλήρης εξάρτησης από την Apple για τα αυτονόητα. Να είμαστε στην μέση του πουθενά στο εξωτερικό χωρίς δίκτυο και να μην μπορεί κάποιος να στείλει μια φωτογραφία από το κινητό του (ακόμα και iphone) σε ένα ipad και να μην μπορεί με bluetooth, εκτός από icloud. Τέλος πάντων προχθές ήμουν σε ένα παρτάκι που είχαν φοβερή mp3 μουσική και ήθελα να πάρω κάποια τραγούδια. Πετάω το android μου πάνω στο λαπτοπ τους με το microUSB που όλοι έχουν, drag-drop και έφυγα, ούτε itunes ούτε τίποτα. Καταλαβαίνω ως ένα βαθμό την φιλοσοφία της Apple, αλλά θα καταντήσουν τον κόσμο ένα πρόβατο υπό την πλήρη έλεγχο τους, μειώνοντας τους την αντίληψη. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 αν εξαιρεσει καποιος την πολυ καλη οθονη και την εξαιρετικη τιμη, το υπολοιπο ειναι για τα μπαζα. Τι να κανω με την τετραπυρηνη cpu οταν τρεχει μονο μια εφαρμογη ? Που ειναι οι βελτιωσεις στο λειτουργικο, οπως πραγματικο multitasking που να εκμεταλευεται τους 4 πυρηνες ή την δυνατοτητα να εχω μεγαλυτερη εκμεταλευση της τεραστιας αναλυσης δειχνοντας περισσοτερη πληροφορια στην οθονη (πχ widgets ή εφαρμογες να τρεχουν side by side) ? Που ειναι το innovation ? Μονο στην αλλαγη του hardware ? Και με λειτουργικο πενταετιας ? το οποιο τρεχει ολοιδιο και στα κινητα τους ? Και μετα εχει το θρασος ο Cook να μιλαει για το android ? τουλαχιστον εκει οι αναβαθμισεις εχουν πραγματικη λειτουργικοτητα και οχι μουφα To iOS έχει πραγματικό multitasking - καλό είναι να ξέρουμε για τι μιλάμε ;) : Misconceptions About iOS Multitasking Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Το οτι ειναι ο κυριαρχος της κατηγοριας, ο ιδρυτης της κατηγοριας των tablets, και το πιο καινουργιο μοντελο δεν σου φτανει σαν δικαιολογια?? Είμαι της γνώμης πως πρέπει μια είδηση η οποία δεν έχει σα σκοπό τη διαφήμιση να κρατάει ο editor μια ουδέτερη στάση και να σχολιάζουν τα υπέρ και τα κατα οι καταναλωτές. θα μπορούσατε ας πούμε απλά να παραθέσετε τα χαρακτηριστικά που έχει το νεο ipad και όχι τα "οφέλη". Η γνώμη του editor κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να εκφράζεται στα σχόλια και όχι στο κυρίως θέμα. είναι λάθος το σκεπτικό μου; Πάντως το κομμάτι και η ιδέα της background μουσικής πολύ μου αρέσει. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 To iOS έχει πραγματικό multitasking - καλό είναι να ξέρουμε για τι μιλάμε ;) : Misconceptions About iOS Multitasking Εγω να εισαι σιγουρος γνωριζω πολυ καλα για τι μιλαω. Αλλα για να μην το παμε στο τεχνικο, μπορω στην αναλυση αυτη να τρεχω παραπανω απο μια εφαρμογες ταυτοχρονα στην οθονη ? Για απαντησε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Θα προσπαθήσω :). Όταν μιλάμε για ψηφιακή πληροφορία αναφερόμαστε σε δύο έννοιες...κλπ Tώρα κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσες.Δεν συμφωνώ απόλυτα με τη λογική της Apple.Iσως δεν μπορώ προς το παρόν να ξεπεράσω κάποιες συνήθειες .Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο που έκανες και με τόσο μεγάλο κείμενο εξήγησες κάποια πράγματα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 jg4, ναι αγορι μου το IOS εχει αληθινο multitasking δειχνει τον δρομο εδω και χρονια οπως τα λες ειναι, εμεις θα σου φερουμε αντιρηση? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Εγω να εισαι σιγουρος γνωριζω πολυ καλα για τι μιλαω. Αλλα για να μην το παμε στο τεχνικο, μπορω στην αναλυση αυτη να τρεχω παραπανω απο μια εφαρμογες ταυτοχρονα στην οθονη ? Για απαντησε μου... Πρώτα απ' όλα διάβασε το link που σου έδωσα. Δεύτερον, μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα πολλές "υπηρεσίες" στην οθόνη αλλά όχι πολλές εφαρμογές. Αυτό δε σημαίνει ότι οι τελευταίες είναι ανενεργές. Το ίδιο ισχύει με όλα τα μοντέρνα mobile OS's και ο λόγος είναι ότι είναι βελτιστοποιημένα για μικρές φορητές συσκευές. Κάθε εφαρμογή με την οποία θέλεις να αλληλεπιδράσεις είναι υποχρεωτικά στο foreground. Που είναι το πρόβλημα; Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 αν εξαιρεσει καποιος την πολυ καλη οθονη και την εξαιρετικη τιμη, το υπολοιπο ειναι για τα μπαζα. Τι να κανω με την τετραπυρηνη cpu οταν τρεχει μονο μια εφαρμογη ? Που ειναι οι βελτιωσεις στο λειτουργικο, οπως πραγματικο multitasking που να εκμεταλευεται τους 4 πυρηνες ή την δυνατοτητα να εχω μεγαλυτερη εκμεταλευση της τεραστιας αναλυσης δειχνοντας περισσοτερη πληροφορια στην οθονη (πχ widgets ή εφαρμογες να τρεχουν side by side) ? Που ειναι το innovation ? Μονο στην αλλαγη του hardware ? Και με λειτουργικο πενταετιας ? το οποιο τρεχει ολοιδιο και στα κινητα τους ? Και μετα εχει το θρασος ο Cook να μιλαει για το android ? τουλαχιστον εκει οι αναβαθμισεις εχουν πραγματικη λειτουργικοτητα και οχι μουφα Έτσι είναι φίλε, όπως τα λες. Και σε όποιον σε ρωτήσει, να του προτείνεις το galaxy tab και ειδικά το 8.9. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Πρώτα απ' όλα διάβασε το link που σου έδωσα. Δεύτερον, μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα πολλές "υπηρεσίες" στην οθόνη αλλά όχι πολλές εφαρμογές. Αυτό δε σημαίνει ότι οι τελευταίες είναι ανενεργές. Το ίδιο ισχύει με όλα τα μοντέρνα mobile OS's και ο λόγος είναι ότι είναι βελτιστοποιημένα για μικρές φορητές συσκευές. Κάθε εφαρμογή με την οποία θέλεις να αλληλεπιδράσεις είναι υποχρεωτικά στο foreground. Που είναι το πρόβλημα; Οπως σου ειπα δεν θα παω σε τεχνικη συζητηση, αυτα που μου λες (αρθρα κλπ) τα γνωριζω παρα πολυ καλα. Η ερωτηση ειναι απλη, θελω να χρησιμοποιησω την οθοναρα του για να βλεπω περισσοτερες εφαρμογες ταυτοχρονα. Μπορω ή οχι ? Και μην μου πεις για μικρη φορητη συσκευη, καθολου μικρη δεν ειναι. ΥΓ αυτα περι foreground και background αστα, μην μου τα λες. Τεχνικα μπορω να στο τραβηξω οσο μακρια θελεις. Δεν χρειαζεται να μου κανεις "μαθημα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts