Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως και να'χει πρεπει να το κυνηγησει 100% με ολα τα μεσα.Πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι το service ειναι αναποσταστο κομματι της αγορας ενος κινητου.Δεν λεω οτι ολα τα service της Sony ειναι ετσι αλλα αυτο χαλαει ολο το ονομα της εταιριας.Ειδικα απο τη στιγμη που το προβλημα ειναι υπαρκτο και εχει ενημεωσει η ιδια εταιρια τα διαφορα service points της οτι θα γινεται αντικατασταση στην οθονη.

Καλη δυναμη και υπομονη Θαναση.

Εννοείται ότι διεκδικεί τα πάντα από τη στιγμή που έχει δίκιο.

Έχετε υπόψη σας ότι Sony Mobile Communications μετακόμισε στο Μαρούσι οπότε έχει νέα διεύθυνση (δίνω και τα τηλέφωνα)

Βασιλίσσης Σοφίας 1,

Τ.Κ. 151 24, Μαρούσι

τηλεφωνικό κέντρο: 210 8771900

φαξ: 210 8771901-2

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέλω να πω μια δικιά μου άποψη για την κιτρινίλα στην οθόνη. Εμένα δεν μου την έβγαζε όταν λειτουργούσα το τηλέφωνο μιας και δεν κατάφερα με τίποτα να φτάσω πάνω απο 43 βαθμούς ακόμα και με παιχνίδια. Λοιπόν μπήκα στο μενού της σονυ στο display test και έκανα το test.Στην άσπρη οθόνη μου έβγαζε γύρω γύρω κιτρινίλα,και ετσι το πήγα για σέρβις... Αυτό ειχα να πω οπότε όποιος θελει μπορεί να κάνει το τεστ...!!!!!! Αυτά......... Edited by yaris1_0

Ποιος ειναι ο κωδικος για να μπουμε να κανουμε το τεστ στην οθονη?

Γράψε στο dialer *#*#7378423#*#*

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

πηρα και εγω το κινητο σημερα και ειμαι απογοητευμενος....

Δεν εισαι οσο smooth οσο περιμενα εχει lags κλπ!!!

Ακομα και με custom ρομ τα πραγματα ειναι απελπιστικα...

Καμια ιδεα;;

Πως να το κανω πιο γρηγορο!;;

πηρα και εγω το κινητο σημερα και ειμαι απογοητευμενος....

Δεν εισαι οσο smooth οσο περιμενα εχει lags κλπ!!!

Ακομα και με custom ρομ τα πραγματα ειναι απελπιστικα...

Καμια ιδεα;;

Πως να το κανω πιο γρηγορο!;;

Δηλαδή φίλε μου σε ποίο σημείο σου φαίνεται αργό ή lagάρει;;;

Σε ρωτάω γιατί το κινητό το έχω από τον Απρίλιο, του έχω "φορτώσει" 16gb όπως και "απαιτητικά" apps και δε μου φαίνεται να υστερεί κάπου..

Θέλω να πω μια δικιά μου άποψη για την κιτρινίλα στην οθόνη. Εμένα δεν μου την έβγαζε όταν λειτουργούσα το τηλέφωνο μιας και δεν κατάφερα με τίποτα να φτάσω πάνω απο 43 βαθμούς ακόμα και με παιχνίδια. Λοιπόν μπήκα στο μενού της σονυ στο display test και έκανα το test.Στην άσπρη οθόνη μου έβγαζε γύρω γύρω κιτρινίλα,και ετσι το πήγα για σέρβις... Αυτό ειχα να πω οπότε όποιος θελει μπορεί να κάνει το τεστ...!!!!!! Αυτά.........
Άρα υπήρχε η κιτρινίλα, απλώς δε την έβλεπες στην κανονική χρήση, ίσως επειδή είχες χαμηλά ρυθμισμένη τη φωτεινότητα.

στο μενου ή και στις αρχικες οθονες

στο Multitasking

στο GTA 3

στο play store

και στο twitter

αν βαλω και live wallpaper δε βλεπεται...

Δόκιμασε να ξαναπεράσεις τo ICS, και δες αν έχει πάλι θέμα με lag. Δεν νομίζω να έχεις θέμα μετά. Επίσης κάνε και format στην sd.

Και γω εχω live wallpaper, αλλα δεν έχει lag!!!

Άρα υπήρχε η κιτρινίλα, απλώς δε την έβλεπες στην κανονική χρήση, ίσως επειδή είχες χαμηλά ρυθμισμένη τη φωτεινότητα.

Ακριβώς!!!!

Ξέρει κανείς αν και πώς γίνεται στην ics να έχω διαφορετική ένταση ήχου για τις ειδοποιήσεις και διαφορετική για τις κλήσεις; Στην gingerbread είχε επιλογή που τα διαχώριζε, αλλά στην ics δε βρίσκω κάτι...

Επίσης, αν ξεκλειδώσω τον bootloader θα χάσω δεδομένα (εφαρμογές,ρυθμίσεις κτλ);

Ξέρει κανείς αν και πώς γίνεται στην ics να έχω διαφορετική ένταση ήχου για τις ειδοποιήσεις και διαφορετική για τις κλήσεις; Στην gingerbread είχε επιλογή που τα διαχώριζε, αλλά στην ics δε βρίσκω κάτι...

Επίσης, αν ξεκλειδώσω τον bootloader θα χάσω δεδομένα (εφαρμογές,ρυθμίσεις κτλ);

όχι...μόνο την εγγύηση:p

όχι...μόνο την εγγύηση:p
Σύμφωνα με τη SONY, μπορεί να χάσω την εγγύηση, πχ αν κάψω το κινητό λόγω overclocking κτλ. Αλλά λογικά δεν αρνούνται δωρεάν επισκευή εκτός εγγύησης αν το πρόβλημα δεν έχει σχέση με το ξεκλείδωμα.

@Vlasismiriagos

Ρυθμίσεις - ήχος - ρυθμίσεις έντασης

Καο εφαρμογή. quick settings

Αν αναφέρεσαι στο ερώτημά μου, στο μενού ρυθμίσεις έντασης έχει μαζί την ένταση κλήσεων και ειδοποιήσεων και δε βλέπω πουθενά επιλογή για να τα ρυθμίσω ξεχωριστά.

Σύμφωνα με τη SONY, μπορεί να χάσω την εγγύηση, πχ αν κάψω το κινητό λόγω overclocking κτλ. Αλλά λογικά δεν αρνούνται δωρεάν επισκευή εκτός εγγύησης αν το πρόβλημα δεν έχει σχέση με το ξεκλείδωμα.

Αν αναφέρεσαι στο ερώτημά μου, στο μενού ρυθμίσεις έντασης έχει μαζί την ένταση κλήσεων και ειδοποιήσεων και δε βλέπω πουθενά επιλογή για να τα ρυθμίσω ξεχωριστά.

Χαίρω πολύ... Μακάρι να ήταν έτσι... Δεν είναι όμως...

Ε τότε κατέβασε το quick settings

Χαίρω πολύ... Μακάρι να ήταν έτσι... Δεν είναι όμως...
Από εμπειρίες χρηστών στο xda όσοι χρειάστηκαν την εγγύηση δεν είχαν κάποιο πρόβλημα πάντως, παρόλο που χρησιμοποιούσαν custom roms.

Ε τότε κατέβασε το quick settings
Πήγα να το κατεβάσω και είδα στις πληροφορίες αυτό: "ringer & notification volume are always bound in ICS (system restriction)". Απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει λύση :(

Πήγα να το κατεβάσω και είδα στις πληροφορίες αυτό: "ringer & notification volume are always bound in ICS (system restriction)". Απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει λύση :(

Καλα πως γινεται αυτο με τη ics της Sony να μην υπαρχει αυτη η επιλογη για ξεχωριστη ρυθμιση εντασης κλησεων/ειδοποιησεων αφου υπαρχει κανονικα και στο One X/GS3 που εχουν ics:confused:

Αν δεν μπορουν οι μηχανικοι της Sony ας αλλαξουν επαγγελμα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλα πως γινεται αυτο με τη ics της Sony να μην υπαρχει αυτη η επιλογη για ξεχωριστη ρυθμιση εντασης κλησεων/ειδοποιησεων αφου υπαρχει κανονικα και στο One X/GS3 που εχουν ics:confused:

Αν δεν μπορουν οι μηχανικοι της Sony ας αλλαξουν επαγγελμα.

Απ' ότι κατάλαβα έτσι είναι γενικά στο ics, ίσως οι HTC και Samsung να έκαναν δικές τους αλλαγές.

παιδια το ραδιοφωνο ειναι ο.κ σε εσας; σε μενα (ics) ειναι χαλια. χαμηλη ενταση, πολυ κακη ληψη, δεν βρίσκει σταθμους, και καποιες φορες θελει επανεκκίνηση του τηλεφωνου(!) για να δουλεψει.

προσθετω και αυτο στα αλλα προβληματα του ics, widget ημερολογιου και μειλ, στα οποια δεν πηρα απαντηση στο αν τα αντιμετωπίζουν και αλλοι.:p

παιδια το ραδιοφωνο ειναι ο.κ σε εσας; σε μενα (ics) ειναι χαλια. χαμηλη ενταση, πολυ κακη ληψη, δεν βρίσκει σταθμους, και καποιες φορες θελει επανεκκίνηση του τηλεφωνου(!) για να δουλεψει.
Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με την stock ics. Τώρα έβαλα custom rom + kernel (KA09 SSpeed ROM + SSpeed Kernel v1) και δουλεύει καλά, όπως δούλευε και στη 2.3.7.

Επικοινωνησα σημερα με Sony.......επιτελους μου ειπαν να παω να το παραλαβω(μετα απο μηνα αναμονη)......το παρελαβαν σημερα μου ειπαν!!

Για να δουμε η νεα οθονη πως θα ειναι......αν και φοβαμαι θα φαω τη πρωτη κρυαδα με την ics,ελπιζω να μην μου τη περασαν.

Θα τη τεσταρω τη συσκευη επι τοπου για να δω τι εκαναν συνολικα:p

Επικοινωνησα σημερα με Sony.......επιτελους μου ειπαν να παω να το παραλαβω(μετα απο μηνα αναμονη)......το παρελαβαν σημερα μου ειπαν!!

Για να δουμε η νεα οθονη πως θα ειναι......αν και φοβαμαι θα φαω τη πρωτη κρυαδα με την ics,ελπιζω να μην μου τη περασαν.

βγαλτην και στον ηλιο και περιεργασου την να ανεβασει θερμοκρασιες να δεις αν θα ξαναβγαλει προβλημα γιατι μιας και εισαι εκει να τους το ξαναφησεις.:lol:

Αλλα μακαρι να μην παρουσιασει τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

περιμενουμε νεα σου για την οθονη και για το παγωτο.

τους ενοχλησες καθολου ή σε πηραν τηλεφωνο απο μονοι τους?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

βγαλτην και στον ηλιο και περιεργασου την να ανεβασει θερμοκρασιες να δεις αν θα ξαναβγαλει προβλημα γιατι μιας και εισαι εκει να τους το ξαναφησεις.:lol:

Αλλα μακαρι να μην παρουσιασει τιποτα.

περιμενουμε νεα σου για την οθονη και για το παγωτο.

τους ενοχλησες καθολου ή σε πηραν τηλεφωνο απο μονοι τους?

Την πηρα τη συσκευη τελικα οπως φοβηθηκα ειχαν περασει το παγωτο...........ηταν μες τη ζελατινες οθονη και γυρω-γυρω εντελως αφορτιστη την εβαλα να φορτισει στο service για κανα δεκαλεπτο μπας και δοκιμασω και τιποτα και δω λιγο........απο τα λιγα που ειδα το μονο που παρατηρησα ηταν ψιλο λαγκαρισματα και τα capactive κουμπια σαν να μην λειτουργουσαν μαυρα χαλια 3 και 4 φορες για να ανταποκριθουν:worry:

Για την οθονη δεν εχω να πω κατι θα το δω στη πορεια τι να προλαβω να δω με 2% μπαταρια που φορτισε στο 10λεπτο.

Καπου ειχε αναφερθει ενα τροπος να κοιταξω τον αριθμο παρτιδας της οθονης.........για να το τσεκαρω σε σχεση με αυτη που φορουσε.

Θαναση δεν τους πηρα τηλ διοτι ελεγα αν μεχρι και αυτη την εβδομαδα δεν παραλαβω τη συσκευη θα τους επαιρνα τοτε.......αρα δεν χρειαστηκε.......αλλα χρησιμο θα ειναι για μελλοντικη επικοινωνια.

Μαλλον θα κανω επαναφορα της συσκευης και ισως επιδιωρθωση απο την αρχη την ics (clean install)

Απο το pc companion θα μπορεσω ετσι?

Εντυπωσεις τις επομενες ημερες......να ελπιζω να μην εχω αλλα θεματακια.

• The title was changed to Sony Xperia S