geornirv Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Όχι, άλλο το 3G και άλλο το Wifi. Δηλ. για wifi τι ισχύει σε όλα τα κινητά ?? Το ίδιο ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) Αντε το " τσιμπησα " και εγω μολις ! Σε μαυρο χρωμα γιατι δεν προσεχω καθολου ! Μεχρι στιγμης ολα καλα ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ οθονη και αναλυση !!!!!! Τωρα για τα υπολοιπα χρειαζομαι χρονο ! :D Edit: Ωραιο το κουτακι του και επισης εχει μεσα mini HDMI . Ευγε Sony. Edited March 10, 2012 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Αντε το " τσιμπησα " και εγω μολις ! Σε μαυρο χρωμα γιατι δεν προσεχω καθολου ! Μεχρι στιγμης ολα καλα ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ οθονη και αναλυση !!!!!! Τωρα για τα υπολοιπα χρειαζομαι χρονο ! :D Edit: Ωραιο το κουτακι του και επισης εχει μεσα mini HDMI . Ευγε Sony. Να το χαίρεσαι φίλε μου,γράψε αργότερα εντυπώσεις κι εσύ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Να σαι καλα . Εννοειται οτι θα γραψω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Παιδιά σήμερα το είδα στα Multirama. Πολύ ωραίο ποιοτικά, τα υλικά κτλπ. Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή αλλά την περίμενα ενα κλικ καλύτερη είναι η αλήθεια ! Δηλαδή ενώ από ανάλυση σκίζει, κάτι μου φαίνεται υποδεέστερο από το σύνολο του iPhone 4 (οθόνη πάντα) Επίσης τα κουμπιά αφής φαίνονταν να μην ακούνε πάντα ! Καλορίζικο σε όσους το πάρουν. Σε μια τιμή κάτω απο 500 ευρώ (πχ expansys ) ειναι άψογο. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Λοιπον Κοιτουσα ενα Video στο Youtube πριν λιγο και μου εφαγε τρελο κολλημα,Δηλαδη ενω επαιζε ο ηχος κανονικα η Εικονα ειχε παγωσει !!! Εχει συμβει σε καποιον αλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Προσπαθω να θυμηθω το σχεδιο του μου θυμιζει κατι απο τα παλια σημερα ιδα ενα φιλο μου που εχει το satio τελικα η μονο διαφορα σχεδιαστκα ειναι η αντικατασταση των τριων μεταλικων κουμπιων απο την διαφανη λωριδα και οτι δεν εχει το εξωγκομα τις καμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) Μπα δεν θα έλεγα ότι μοιάζει με το satio Λοιπον Κοιτουσα ενα Video στο Youtube πριν λιγο και μου εφαγε τρελο κολλημα,Δηλαδη ενω επαιζε ο ηχος κανονικα η Εικονα ειχε παγωσει !!! Εχει συμβει σε καποιον αλλο ; Μην αγχώνεσαι,ίσως να μην φταίει το κινητό Edited March 10, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Δεν ξερω πρωτη φορα μου συνεβει με συσκευη κατι τετοιο. Για να ξεκολλησει εκανε 3-4 λεπτα ! Θα το παρακολουθησω παντως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Το είδα και εγώ σήμερα από κοντά. Το πλαστικό στο πίσω μέρος της συσκευής έχει ωραία αίσθηση στο χέρι αν και δεν του φαίνεται. Σαν μέγεθος και όγκο επίσης είναι αρκετά καλό, για όσους θέλουν μεγάλη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Μια ερώτηση έχω αντιστοιχισει τον player του κινητού να ανοίγει αυτόματα με τα βίντεο αλλά θέλω να το αλλάξω και να ανοίγει με άλλον. Έχω φάει κόλλημα πως το επαναφέρω; Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Πείτε μου ρε παιδιά εσείς όλοι από πού το έχετε αγοράσει???? Εκτός από ταξιδιώτη που το πήρε από Πλαίσιο, οι υπόλοιποι ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Πλαίσιο κι εγώ Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Πείτε μου ρε παιδιά εσείς όλοι από πού το έχετε αγοράσει???? Εκτός από ταξιδιώτη που το πήρε από Πλαίσιο, οι υπόλοιποι ?? Και κάντε αν μπορείτε και με τα προηγούμενα κινητά που είχατε (αν είχατε iphone 4s, galaxy s2, razr ή galaxy nexus) μια σύγκριση :) (Αν τίθετε θέμα σύγκρισης φυσικά) Πχ. Πού ήταν καλύτερο το προηγούμενο κινητό σας Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Μια ερώτηση έχω αντιστοιχισει τον player του κινητού να ανοίγει αυτόματα με τα βίντεο αλλά θέλω να το αλλάξω και να ανοίγει με άλλον. Έχω φάει κόλλημα πως το επαναφέρω; Πας settings εφαρμογές διαχείριση εφαρμογών βρίσκεις το player του κινητού κ πατάς διαγραφή προεπιλογων κ είσαι ok!:) Σήμερα το είδα κ έπαιξα για αρκετη ώρα μαζί του στα public στο metro mall θα γράψω και εγώ μετά 2 λόγια για τις.εντυπώσεις που μου άφησε και σε σχέση με s2,note Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky21stam Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 καλησπέρα σε όλους πρώην χρηστης του xperia arc και τώρα εδώ και δυο μέρες του xperia s θεωρώ ότι έχει δυο μειονεκτήματα σοβαρά το μέγεθος είναι μεγαλύτερο το βάρος και τα κουμπιά αφής δεν έχουν άμεση ανταπόκριση και τα βρίσκεις δύσκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) Πείτε μου ρε παιδιά εσείς όλοι από πού το έχετε αγοράσει???? Εκτός από ταξιδιώτη που το πήρε από Πλαίσιο, οι υπόλοιποι ?? Εγω ΠΛΑΙΣΙΟ δεν ξαναπαταω,Δεν κανουν ΑΛΛΑΓΗ αν εχει το μηχανακι καμενο PIXEL ειναι λακαμαδες !!!! Απο Multirama το αγορασα. καλησπέρα σε όλους πρώην χρηστης του xperia arc και τώρα εδώ και δυο μέρες του xperia s θεωρώ ότι έχει δυο μειονεκτήματα σοβαρά το μέγεθος είναι μεγαλύτερο το βάρος και τα κουμπιά αφής δεν έχουν άμεση ανταπόκριση και τα βρίσκεις δύσκολα Πιο βαρυ αλλα και πιο ανθεκτικο !! Μην τα θελουμε και ολα δικα μας ! Οσο για τα κουμπια αφης ειναι θεμα συνηθειας. Edited March 10, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky21stam Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) εγώ το πήρα από το κωτσόβολο Εγω ΠΛΑΙΣΙΟ δεν ξαναπαταω,Δεν κανουν ΑΛΛΑΓΗ αν εχει το μηχανακι καμενο PIXEL ειναι λακαμαδες !!!! Απο Multirama το αγορασα. Πιο βαρυ αλλα και πιο ανθεκτικο !! Μην τα θελουμε και ολα δικα μας ! Οσο για τα κουμπια αφης ειναι θεμα συνηθειας. δεν θεωρώ ότι κάτι που είναι ποιο βαρύ είναι και ποιο ανθεκτικό και τα πλήκτρα δεν είναι θέμα συνήθειας προσωπικά πιστεύω ότι έπρεπε να ήταν στο σημείο που ανάβουν και όχι πάνω στη τελίτσες Edited March 10, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 καλησπέρα φιλε roky21stam πιστεύω ότι τα κουμπιά ειναι θεμα συνήθειας. Μάλλον θα το πάρω και εγω απο δεύτερα αλλα με χαλάνε τα 600.Το εχει παρει ο αδερφος μου και το εχω δουλέψει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Ειναι μικρή η επιφάνεια των κουμπιών..καλό ή κακό θα δείξει..αλλά πιστεύω συνηθιζεται sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 εγω ειμαι με galaxy s2 και το βαρέθηκα το xperia s μου αρεσει και ειμαι έτοιμος να το παρω μονο η οθονη με χαλάει λίγο γιατι κακα τα ψέματα amoled plus δεν ειναι αλλα κατα τα αλλα μου αρεσει αρκετα και θα το παρω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 σιγα την οθονη του SGS2... τα χρωματα ειναι σαν κραγιον, τιγκα ψευτικα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 σιγα την οθονη του SGS2... τα χρωματα ειναι σαν κραγιον, τιγκα ψευτικα. ναι αλλα το μαυρο ειναι μαυρο και οχι γκρι και το λευκο λευκο και ουτω καθεξης.ας μην λεμε οτι θελουμε!!για τα χρωματα οτι ειναι έντονα ναι αλλα οχι οτι δεν ειναι και καλη οθονη του galaxy s2... οτι δεν ειναι μόνο η οθόνη αλλα το σύνολο ναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 δεν χρειαζεται να ειναι samoled plus του GS2 για να ειναι τελειο το μαυρο. ολες οι Samoled πλεον εχουν τελειο μαυρο (μηπως εχεις καμια slcd στο μυαλο σου και μπερδευεσαι?) σιγουρα το Xperia S εχει τελεια οθονη (και τελειο μαυρο) *και ναι το ξαναλεω , η οθονη του GS2 ειναι για να ψαρωνουν οι ψιλο-""αδαεις"". τα χρωματα ειναι ψευτικα. υπαρχουν καλυτερες οθονες. πολυ καλυτερες (Ιphone 4, N9 και και και) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) ενω με αυτα που λες νομίζεις οτι ξερεις αλλα τελος πάντων μάλλον κάποιος αλλος ειναι ο ασχετος.οταν κανεις συγκρίσεις με ανόμοια πράγματα. Edited March 10, 2012 by eliasmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts