PS1976 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Γινεται να στελνω με ενα μηνυμα 160 χαρακτηρες χωρις να κατεβασω καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 παιδιά να ρωτήσω κάτι? Εχω φαγώσει την πάνω δεξιά γωνιά του κινητού πάνω απο την οθόνη και θέλω να αντικαταστήσω αυτό το τμήμα του πλαστικού γίνεται και πόσο κοστίζει? Ναι λογικά κοίταξε το στο e bay θα υπαρχει Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) Ναι λογικά κοίταξε το στο e bay θα υπαρχει Πως ακριβως μπορει να γινει αυτο??unibody δεν ειναι το πλαστικο γυρω γυρω? Ειχαν ποσταριστει παλιοτερα καποια λινκ με καταστημα που πουλουσε το πλαστικο κατω απο την μπαρα αλλα και τα καπακια των υποδοχων αλλα δεν τα βρισκω αν καποιος χριστιανος τα χει ευκαιρα θα με εξυπηρετουσε πολυ..και μια ερωτηση αν παραγειλου με το κατω πλαστικο(γτ μου φςγωθηκε λιγο)αυτο που ερχεται εχει και κεραια μεσα?γτ μολις προχθες εμαθα οτι η κεραια βρισκεται εκει! Και part 2 βιντεο απο τον τυπο με την prototype εκδοση του jellybean. http://m.youtube.com/watch?v=5IIiFLIJ_M0&feature=relmfu Edited April 22, 2013 by volyros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 http://viewitem.eim.ebay.gr/Housing-Cover-Replacement-Parts-for-Sony-Xperia-S-LT26i-LT26-White/320965201023/item Κατι τετοιο? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Πως ακριβως μπορει να γινει αυτο??unibody δεν ειναι το πλαστικο γυρω γυρω? Ειχαν ποσταριστει παλιοτερα καποια λινκ με καταστημα που πουλουσε το πλαστικο κατω απο την μπαρα αλλα και τα καπακια των υποδοχων αλλα δεν τα βρισκω αν καποιος χριστιανος τα χει ευκαιρα θα με εξυπηρετουσε πολυ..και μια ερωτηση αν παραγειλου με το κατω πλαστικο(γτ μου φςγωθηκε λιγο)αυτο που ερχεται εχει και κεραια μεσα?γτ μολις προχθες εμαθα οτι η κεραια βρισκεται εκει! Και part 2 βιντεο απο τον τυπο με την prototype εκδοση του jellybean. http://m.youtube.com/watch?v=5IIiFLIJ_M0&feature=relmfu http://www.ebay.com/itm/New-White-Replacement-Housing-Cover-Case-Sony-Xperia-S-LT26i-/380602924834?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D15054%26meid%3D7159707161388966998%26pid%3D100005%26prg%3D1125%26rk%3D1%26sd%3D281041220981%26 http://www.ebay.com/itm/White-Genuin-Full-Housing-Cover-for-Sony-Xperia-S-LT26i-LT26-Arc-HD-Genuie-/251236996952?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a7ee45758 http://www.ebay.com/itm/Original-Sony-LT26i-Xperia-S-Untere-Abdeckung-Bottom-Cover-Transparent-/251256228930?pt=DE_Handy_Organizer_Ersatzteile_Werkzeuge&hash=item3a8009cc42 http://www.ebay.com/itm/Original-Sony-LT26i-Xperia-S-Antenne-Antennen-Modul-/370792027435?pt=DE_Handy_Organizer_Ersatzteile_Werkzeuge&hash=item5654ed552b http://www.ebay.com/itm/USB-HDMI-Cover-Button-Cap-Replacement-For-Sony-Ericsson-Xperia-S-LT26i-white-/200742328824?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item2ebd2cd9f8 http://www.ebay.com/itm/New-Home-Button-keypad-Antenna-Flex-cable-For-Sony-Erisson-Xperia-S-LT26i-/320948421139?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item4aba044213 Edited April 23, 2013 by tzacool2 Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Το μόνο που μένει είναι να βγει η νέα έκδοση.Άντε να δούμε αν και από ότι δείχνει παραπάνω θα είναι φοβερή και ελπίζω με καλύτερη οικονομία στην μπαταρία. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Γινεται να στελνω με ενα μηνυμα 160 χαρακτηρες χωρις να κατεβασω καποια εφαρμογη? Και βέβαια γίνεται. Αν έχεις rom που προορίζεται για την ελληνική αγορά τότε χρειάζεται απλά να τσεκάρεις την εξοικονόμηση κόστους. Αν δεν έχεις τέτοια rom τότε πάμε για root και κάνεις αυτό Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!! 2 ερωτησεις ακομα:Δεν υπαρχει προβλημα αν αγορασω εξαρτηματα απο την Αμερικη ετσι?Εννοω να μην πιανει η κεραια εδω η κατι τετοιο ε? Υπαρχει κανα βιντεο στο youtube να δειχνει πως αλλαζουμε το κατω cover και την κεραια?εψαξα αλλα δεν βρηκς κατι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!! 2 ερωτησεις ακομα:Δεν υπαρχει προβλημα αν αγορασω εξαρτηματα απο την Αμερικη ετσι?Εννοω να μην πιανει η κεραια εδω η κατι τετοιο ε? Υπαρχει κανα βιντεο στο youtube να δειχνει πως αλλαζουμε το κατω cover και την κεραια?εψαξα αλλα δεν βρηκς κατι :( Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Ευχαριστω πολυ για το βιντεο αλλα δεν παιζει να το κανω εγω αυτο!!δςν πιανουν τα χερια μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Ευχαριστω πολυ για το βιντεο αλλα δεν παιζει να το κανω εγω αυτο!!δςν πιανουν τα χερια μου!! Εμένα μετά από πτώση μου είχε σπάσει το κάτω καπάκι παρήγγειλα από εδώ: http://www.omnistore.gr/index.php/cPath/81_211_212?osCsid=381352da630781267ba6f97f25664925 Φοβόμουν πολύ να το ακουμπήσω αλλά μόλις παρέλαβα το νέο και είδα που είναι τα "πιασίματα" το έκανα πολύ εύκολα. Το μόνο που χρειάστηκα ήταν 2 λεπτά. Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Εχω φαει τον κοσμο εδω στην Ελλαδα να βρω μια module που θα μου εχει την δυνατοτητα να βαλω 2 sim στο κινητο μου.Ε στην Ελλαδα δεν μπορω να βρω,,,Ξερει καποιος κατι? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 παιδια καλησπερα,ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με την καμερα..με 12 megapixel αναλυση και οι φωτογραφιες εχουν μεγεθος περιπου 2,5 mb..υπαρχει καμια ρυθμιση που πρεπει να κανω για να αυξηθει το μεγεθος και η ποιοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 παιδια καλησπερα,ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με την καμερα..με 12 megapixel αναλυση και οι φωτογραφιες εχουν μεγεθος περιπου 2,5 mb..υπαρχει καμια ρυθμιση που πρεπει να κανω για να αυξηθει το μεγεθος και η ποιοτητα? Μέσα από την κάμερα πατας το δεξί κουμπί για ρυθμίσεις και βάζεις 12 mp τραβάει πολύ καλές φωτο Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Μέσα από την κάμερα πατας το δεξί κουμπί για ρυθμίσεις και βάζεις 12 mp τραβάει πολύ καλές φωτο ναι έτσι με τα 12 mp τραβάω αλλα πίστευα ότι θα έχουν μέγεθος μεγαλύτερο,γύρω στα 5mb δηλαδή!χωρίς να ξέρω μιλάω.κατι θυμάμαι από ΝΟΚΙΑ n8 γι αυτό ρωτάω.μήπως παίζει ρόλο ο τύπος του αρχείου που αποθηκεύονται?ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 ναι έτσι με τα 12 mp τραβάω αλλα πίστευα ότι θα έχουν μέγεθος μεγαλύτερο,γύρω στα 5mb δηλαδή!χωρίς να ξέρω μιλάω.κατι θυμάμαι από ΝΟΚΙΑ n8 γι αυτό ρωτάω.μήπως παίζει ρόλο ο τύπος του αρχείου που αποθηκεύονται?ευχαριστώ πολύ! Ναι παίζει φυσικά αλλά και το πόσο καλή συμπίεση κάνει.Μην έχεις σαν παράδειγμα τις φωτογραφικές μηχανές καμία σχεση Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 καλησπέρα παιδια. πως μπορω να κανω επανεκκινιση το κινητο; εκτος απο τον συνδιασμο πληκτρον. για παραδειγμα σε ενα huawei με android 4 στις επιλογες π εχει για απενεργοποιηση εχει και επανεκκινιση. και επισης πως αφαιρω αρχικες οθονες;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 καλησπέρα παιδια. πως μπορω να κανω επανεκκινιση το κινητο; εκτος απο τον συνδιασμο πληκτρον. για παραδειγμα σε ενα huawei με android 4 στις επιλογες π εχει για απενεργοποιηση εχει και επανεκκινιση. και επισης πως αφαιρω αρχικες οθονες;; ευχαριστω Μόνο με root και αντίστοιχη εφαρμογή μπορείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 για την αρχικη οθονη π ρωτισα φιλε ξες να με βοηθησεις;;; ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 για την αρχικη οθονη π ρωτισα φιλε ξες να με βοηθησεις;;; ευχαριστω παντως Κατεβάζεις άλλον launcher.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 καλησπέρα παιδια. πως μπορω να κανω επανεκκινιση το κινητο; εκτος απο τον συνδιασμο πληκτρον. για παραδειγμα σε ενα huawei με android 4 στις επιλογες π εχει για απενεργοποιηση εχει και επανεκκινιση. και επισης πως αφαιρω αρχικες οθονες;; ευχαριστω Με root όπως λέει και ο Κωνσταντίνος, και cwm μπορείς να περάσεις αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2017867 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Ναι παίζει φυσικά αλλά και το πόσο καλή συμπίεση κάνει.Μην έχεις σαν παράδειγμα τις φωτογραφικές μηχανές καμία σχεση Α μάλιστα,να σαι καλα φίλε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Με root όπως λέει και ο Κωνσταντίνος, και cwm μπορείς να περάσεις αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2017867 Εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο το reboot γενικα για τα κινητα...το καλυτερο ειναι απλα το κλεινεις και το ανοιγεις.Τωρα αν κολησει το κινητο και δεν ακουει στα πληκτρα τι κανεις δεν ξερω.... Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 α) Εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο το reboot γενικα για τα κινητα...το καλυτερο ειναι απλα το κλεινεις και το ανοιγεις. β) Τωρα αν κολησει το κινητο και δεν ακουει στα πληκτρα τι κανεις δεν ξερω.... α) Να σου πω την αληθεια δεν το ξερω αυτο που γραφεις, αν εχεις καποιο λινκ να διαβασω ειναι καλοδεχουμενο :) β) Κρατας πατημενα μαζι το power on και volume up για λιγα δευτερολεπτα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Γινεται να στελνω με ενα μηνυμα 160 χαρακτηρες χωρις να κατεβασω καποια εφαρμογη? Γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts