vulkan007 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 το pc companion ειναι καλο???(σαν το kies για παραδειγμα) ,το κινητο εχει καποια υπηρεσια για ανεβρεσει του σε περιπτωση που χαθει/κλαπει παλι σαν το αντιστοιχο της samsung ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 το pc companion ειναι καλο???(σαν το kies για παραδειγμα) ,το κινητο εχει καποια υπηρεσια για ανεβρεσει του σε περιπτωση που χαθει/κλαπει παλι σαν το αντιστοιχο της samsung ευχαριστω Pc companion ειναι το επισημο προγραμμα υποστηριξης της Sony. Οχι δεν υπαρχει καποια τετοια υπηρεσια απ οτι ξερω, αλλα υπαρχουν εφαρμογες στο play store οπως το cerberus η το Android Lost.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Παιδια να κανω μια ερωτηση θελω να αγορασω το κινητο απο το εξωτερικο θα εχει πληρες ελληνικο μενου και πληκτρολογιο?Επισης αν θελω να συνδεσω φλασακι μεσω usb-otg πρεπει το φλασακι να ειναι τροποποιημενο σε καποιο συγκεκριμενο φορματ π.χ fat32 η ntfs?και αν ναι τοτε πως μετατρεπω ενα φλασακι ntfs σε fat32 και το αντιστροφο?ευχαριστω εκ των προτερων Βαλε το σε εναν υπολογιστη και μορφοποιησε το απλα σωσε πρωτα το περιεχομενο του. Κατι αλλο που προσεξα,ειναι οτι η φορτιση του γινεται πιο γρηγορα. Σε 30 λεπτα,απο 29% πηγε 67% Δηλαδη λιγοτερο απο 2ωρο πλεον,ισως και απο 90 λεπτα με αυτη την ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Επιτέλους θα το έχω και εγώ στα χέρια μου το Σάββατο. :) Επειδή παίρνει μικροsim τί μπορώ να κάνω? Έχω vodafone. Πόσο κοστίζει ? Αν βγάλω νέα ισχύει και η παλιά sim ή καταργείται? Πως μπορώ να ζητήσω χωρίς να χρεωθώ?? Ξέρει κανείς ? Συγνώμη να ρωτήσω κάτι,παίρνουμε ενα κινητο που κοστίζει 500 η 600 ευρω και θα κολλησουμε στα 5 η 10 ευρω που κοστίζει μια sim? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Συγνώμη να ρωτήσω κάτι,παίρνουμε ενα κινητο που κοστίζει 500 η 600 ευρω και θα κολλησουμε στα 5 η 10 ευρω που κοστίζει μια sim? Οταν εγω τα λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Συγνώμη να ρωτήσω κάτι,παίρνουμε ενα κινητο που κοστίζει 500 η 600 ευρω και θα κολλησουμε στα 5 η 10 ευρω που κοστίζει μια sim? +1000 , 5 ευρώ έχει στη vodafone και αν σε ξέρουν στο κατάστημα στην κάνουν δώρο. Τελικά επέλεξα τη πρόταση σου και κατέβασα το widgetlocker, θα το δω από κατανάλωση πως τα πάει με τη μπαταρία. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 +1000 , 5 ευρώ έχει στη vodafone και αν σε ξέρουν στο κατάστημα στην κάνουν δώρο. Τελικά επέλεξα τη πρόταση σου και κατέβασα το widgetlocker, θα το δω από κατανάλωση πως τα πάει με τη μπαταρία. Πρέπει να χέι λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία,για πες κι εσυ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Στις επαφές δεν υπάρχει το πεδίο γενέθλια και επέτειος !!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Να ρωτησω πχ τα angry birds τα παιζει σε full screen?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Να ρωτησω πχ τα angry birds τα παιζει σε full screen?? Οχι αποσα εχω δει sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Να ρωτησω πχ τα angry birds τα παιζει σε full screen?? Ναι τα space που κατεβασα και διπλα στο gs2 ειναι απλα τελειο καμια σχεση η μια οθονη με την αλλη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Να ρωτησω πχ τα angry birds τα παιζει σε full screen?? Φυσικα και παιζει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Λοιπόν μολις το παρέλαβα. Ερωτήσεις και συγχωρέστε με αν κάποιες φανούν γελοίες, αλλά πρώτη φορά σε android κινητο. 1.Υποτίθεται οτι έχει καλώδιο HDMI μέσα ? Γιατί αυτο που πήρα δεν είχε.Οχι πως καίγομαι βέβαια. Ισως να φταίει οτι ήταν εισαγωγή απο Γερμανία απ' οτι βλέπω στο κουτί. 2.Ειμαι τώρα συνδεδεμένος μέσω wifi.Στο background ειναι ανοιχτές διάφορες εφαρμογές, τυπου internet, facebook, klp.Μολις φύγω απο το μαγαζι που εχω wifi αυτο θα συνεχίσει να τραβά δεδομένα μέσω 3g ? Τι γίνεται ? Πως απενεργοποιώ τις λειτουργίες internet αν δεν θέλω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Λοιπόν μολις το παρέλαβα. Ερωτήσεις και συγχωρέστε με αν κάποιες φανούν γελοίες, αλλά πρώτη φορά σε android κινητο. 1.Υποτίθεται οτι έχει καλώδιο HDMI μέσα ? Γιατί αυτο που πήρα δεν είχε.Οχι πως καίγομαι βέβαια. Ισως να φταίει οτι ήταν εισαγωγή απο Γερμανία απ' οτι βλέπω στο κουτί. 2.Ειμαι τώρα συνδεδεμένος μέσω wifi.Στο background ειναι ανοιχτές διάφορες εφαρμογές, τυπου internet, facebook, klp.Μολις φύγω απο το μαγαζι που εχω wifi αυτο θα συνεχίσει να τραβά δεδομένα μέσω 3g ? Τι γίνεται ? Πως απενεργοποιώ τις λειτουργίες internet αν δεν θέλω ? πας 2η οθόνη αριστερά εκεί που είναι ο καιρός και απενεργοποίησε τα δεδομένα η από τις ρυθμίσεις ασύρματα δίκτυα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Λοιπόν μολις το παρέλαβα. Ερωτήσεις και συγχωρέστε με αν κάποιες φανούν γελοίες, αλλά πρώτη φορά σε android κινητο. 1.Υποτίθεται οτι έχει καλώδιο HDMI μέσα ? Γιατί αυτο που πήρα δεν είχε.Οχι πως καίγομαι βέβαια. Ισως να φταίει οτι ήταν εισαγωγή απο Γερμανία απ' οτι βλέπω στο κουτί. 2.Ειμαι τώρα συνδεδεμένος μέσω wifi.Στο background ειναι ανοιχτές διάφορες εφαρμογές, τυπου internet, facebook, klp.Μολις φύγω απο το μαγαζι που εχω wifi αυτο θα συνεχίσει να τραβά δεδομένα μέσω 3g ? Τι γίνεται ? Πως απενεργοποιώ τις λειτουργίες internet αν δεν θέλω ? 2. ρυθμισης > ασυρματο και δικτυια > δικτυα κινητης τηλεφωνιας(κατω-κατω) > δεδομενα ενεργα ξετσεκαρε το Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgeorgeg7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Ρε παιδιά, πότε θα το φέρει το expansys σε μαύρο; :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Ρε παιδιά, πότε θα το φέρει το expansys σε μαύρο; :S Φιλε μου μια ζωη αγοραζα μαυρα και σκουροχρωμα(το μοναδικο λευκο μου ηταν το s.e w800i) και το s ελεγα οτι θα το παρω σε μαυρο. Αφου ειδα πολλα βιντεακια στο internet με το τηλεφωνο οταν πηγα να το παρω και με ρωτησαν τι χρωμα το θελω τους ειπα χωρις σκεψη το λευκο και δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη. Το γουστο ειναι υποκειμενικο και η αποφαση δικη σου :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Παιδιά μέσα το πακέτο τί περιλαμβάνει ?? Έχει και smart tags?? Γιατί διαβάζω στο εξωτερικό ότι έχει 2 smart tags μέσα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Παιδιά μέσα το πακέτο τί περιλαμβάνει ?? Έχει και smart tags?? Γιατί διαβάζω στο εξωτερικό ότι έχει 2 smart tags μέσα. οσοι το πηραμε απο το πλαισιο δεν ειχε, ειναι αναλογα με τη γεωγραφικη περιοχη(χώρα), στα δικα μας απο πλαισιο ειχε hdmi, εξτρα προστατευτικο οθονης + αυτο που ειναι επανω στην οθονη που ειναι δυσκολο να το διακρινεις... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 στο δικο μου που ειναι απο expansys ειχε μεσα smart tags και δεν ειχε καλωδιο hdmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 στο δικο μου που ειναι απο expansys ειχε μεσα smart tags και δεν ειχε καλωδιο hdmi. Το ιδιο και το δικό μου που το πήρα μεν απο Ελληνικό online μαγαζί, αλλά η εισαγωγή ήταν απο Γερμανία. Παρεμπιπτόντως, μεγάλη υπόθεση αυτό με τα smart tags.Πολύ χρήσιμο και εξαιρετική υλοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Στα βίντεο και στις φωτογραφίες το μαύρο μου άρεσε καλυτερα. Τελικα όταν το είδα απο κοντα ειπα ευτυχως που δεν το πήρα σε μαύρο,τίποτα το σπουδαίο,σε λευκο δίνει άλλη αίσθηση. Και προς τους υποψήφιους αγοραστές,καλυτερα να το πάρετε και να ειναι ελληνικής εισαγωγής ωστε να μην εχετε θέμα με την εγγύηση αν χτυπά ξύλο τύχει κάτι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 ρε παιδια....το αγορασα, εκανα microsim, κατεβασα τισ ρυθμισεις internet, ανοιχτα δεδομενα και δεν πιανω 3g,εχω whats up, γιατι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 ρε παιδια....το αγορασα, εκανα microsim, κατεβασα τισ ρυθμισεις internet, ανοιχτα δεδομενα και δεν πιανω 3g,εχω whats up, γιατι? Φανταζομαι οτι έχεις τσεκάρει οτι το τηλ σου δουλεύει και σε 3G και σε gsm,διπλή λειτουργία. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το ιδιο και το δικό μου που το πήρα μεν απο Ελληνικό online μαγαζί, αλλά η εισαγωγή ήταν απο Γερμανία. Παρεμπιπτόντως, μεγάλη υπόθεση αυτό με τα smart tags.Πολύ χρήσιμο και εξαιρετική υλοποίηση. Από πού το πήρες? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts