halo Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Δεν θα χρειαστεί καν να πληρώσει. Απλά μπορεί να πάει και να ζητήσει να του κόψουν την παλιά κάρτα. Σε οποιοδήποτε κατάστημα. Αλήθεια; Εμένα δεν μου είπαν κάτι τέτοιο όταν πήγα. Κατευθείαν, καινούρια, 5€..:confused: Μακάρι, να μην πληρώσει και τίποτα.. :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Αλήθεια; Εμένα δεν μου είπαν κάτι τέτοιο όταν πήγα. Κατευθείαν, καινούρια, 5€..:confused: Μακάρι, να μην πληρώσει και τίποτα.. :) Υπάρχει και η λύση την οποία ανακάλυψα αφού αγόρασα την microsim.Στο γερμανο αγοράζεις έναν αντάπτορα (2,50 ευρώ) για μετατροπή σε κανονική sim πάλι και μέσα έχει πατρον πώς να κόψεις την sim και να την κάνεις micro Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλα ρε παιδια, θα αγορασει 400 ευρω κινητο και θα τον πειραξουν τα 5 ευρω της microsim? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλα ρε παιδια, θα αγορασει 400 ευρω κινητο και θα τον πειραξουν τα 5 ευρω της microsim? Απλά λέω ότι υπάρχει και αυτή η επιλογή. Και επίσης ναι, γιατί να πληρώσει έξτρα κάτι που μπορεί να έχει χωρίς κόστος; Δεν είναι ότι θα πάρει πχ τη συσκευή 400 από 395. Είναι ότι θα πληρώσει κάτι χωρίς αξία. :D Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 εμενα μου κοψανε την καρτα , χωρις χρεωση.ελεος , να πληρωνουμε τωρα για ενα τσακ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Λοιπον παιδια. Την καρτα στο γερμανο στην κοβουν δωρεαν . Εγω ειχα απο τις πιο παλιες σιμ και μου την εκοψε. Υπαρχει η πιθανοτητα να χαθουν δεδομενα ή να μη λειτουργει καθολου εαν ειναι η παλαιοτερη , σαν τη δικη μου . Εμενα πετυχε και δουλευει κανονικα. Μπορει καποιος να δωσει 5 ευρω και να του δωσουν νεα καρτα Micro sim . Ας μη γεμιζουμε αλλο το topic :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Μπορει να μου πει καποιος τις διαφορες μεταξυ του ΙΟΝ και του S εκτος απο τη μεγαλυτερη οθονη? Ποιο πιστευτε οτι αξιζει ν'αγορασει καποιος? Φανταζομαι οτι εκτος του μεγεθους πρεπει να εχουν την ιδια εκριβως οθονη,δλδ οσον αφορα την ευκρινια και τη φωτεινοτητα... Μπορει να μου απαντησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μπορει να μου απαντησει καποιος? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4369&idPhone2=4412 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Θα περασω την .50. Μετα το sus, θα μου ξαναπερασει την .50 ή θα φλασαρει τη προηγουμενη ; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Θα περασω την .50. Μετα το sus, θα μου ξαναπερασει την .50 ή θα φλασαρει τη προηγουμενη ; Για ποιο λόγο sus μετά ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Για ποιο λόγο sus μετά ? Για πιο καθαρη αναβαθμιση Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Για πιο καθαρη αναβαθμιση Αχρειαστο κατ'εμε αλλα καντο κι αν σου βαλει την .45 το ξαναφλασαρεις Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Αχρειαστο κατ'εμε αλλα καντο κι αν σου βαλει την .45 το ξαναφλασαρεις Ενταξει ;-) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Η οθονες του S και του P ειναι ακριβως ιδιες σε φωτεινοτητα και ευκρινια? Το S εχει καλυτερο ppi απο το P αλλα εχετε δει τις οθονες διπλα διπλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Η οθονες του S και του P ειναι ακριβως ιδιες σε φωτεινοτητα και ευκρινια? Το S εχει καλυτερο ppi απο το P αλλα εχετε δει τις οθονες διπλα διπλα? Μονο το P εχει την τεχνολογια WhiteMagic™ που κανει φωτεινοτερη την οθονη.. Δες κι εδω Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) Αυτη η τεχνολογια δεν ειναι για τον ηλιο? Δεν με ενδιαφερει η συγκριση υπο το φως του ηλιου αλλα σε κανονικο δωματιο. Σε αυτη την περιπτωση το P εξακολουθει να εχει φωτεινοτερη οθονη απο το S ή οχι? Edited November 14, 2012 by PS1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ενταξει ;-) θα σου περάσει το πιο πιθανό την 45, γιατί δεν έχει γίνει release νομίζω στην Ελλάδα ακόμα...και μπορεί και να μην γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Υπαρχει η δυνατοτητα να παω σε ενα service της σονυ και να αλλαξω πλαστικα και μπαταρια? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καλησπέρα φίλοι μου και κάτοχοι του Xperia S! Θέλω να άνοιξω αυτό το θέμα και πιστεύω οτι ενδιαφέρει πολλούς!!! Είμαι απο τους τελευταιούς που αγόρασα το S, μολις 1 μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος....! Τώρα άρχησα να ασχωλούμαι και με αναβαθμίσεις, προγράμματα και άλλα τέτοια που κάνουν την ζωή μας ποιό εύκολη....! Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι αν γνωρίζει κανένας απο σας , αν η Sony θα σινεχίσει να υποστιρίζει το S και μετά την έκδοση Jelly Bean? Θέλω να με απαντήσουν κυρίως αν εχετε διαβάσει κατι σε κάποιο ελληνικό η ξενο site , η ακομά και αν καποιός γνωριζεί έστω εμπειρίκα για το πόσο η εταιρίες και σιγκεκριμμενά η sony υποστιρίζει τα κινητά της με αναβαθμίσεις ( οι παλαιώτεροι χρήστες sony θα ξέρουν κάτι) Ξερω οτι ειναι περίπλοκο και αβέβαιο το θέμα που ανοίγω αλλα πίστευω οτι ενδιάφερει πολούς, μιας και στα χρονιά που ζούμε δεν έχουμε όλλοι την δινατότητα να αλλάζουμε κινητό κάθε χρόνο , ουτε μας περισεύουν 500 ευρω......! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καλησπέρα φίλοι μου και κάτοχοι του Xperia S! Θέλω να άνοιξω αυτό το θέμα και πιστεύω οτι ενδιαφέρει πολλούς!!! Είμαι απο τους τελευταιούς που αγόρασα το S, μολις 1 μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος....! Τώρα άρχησα να ασχωλούμαι και με αναβαθμίσεις, προγράμματα και άλλα τέτοια που κάνουν την ζωή μας ποιό εύκολη....! Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι αν γνωρίζει κανένας απο σας , αν η Sony θα σινεχίσει να υποστιρίζει το S και μετά την έκδοση Jelly Bean? Θέλω να με απαντήσουν κυρίως αν εχετε διαβάσει κατι σε κάποιο ελληνικό η ξενο site , η ακομά και αν καποιός γνωριζεί έστω εμπειρίκα για το πόσο η εταιρίες και σιγκεκριμμενά η sony υποστιρίζει τα κινητά της με αναβαθμίσεις ( οι παλαιώτεροι χρήστες sony θα ξέρουν κάτι) Ξερω οτι ειναι περίπλοκο και αβέβαιο το θέμα που ανοίγω αλλα πίστευω οτι ενδιάφερει πολούς, μιας και στα χρονιά που ζούμε δεν έχουμε όλλοι την δινατότητα να αλλάζουμε κινητό κάθε χρόνο , ουτε μας περισεύουν 500 ευρω......! Κατσε να δουμε πρωτα ποτε θα παρει JB (που θα παρει σιγουρα αλλα δεν ξερουμε σιγουρα πότε) κ βλεπουμε,αλλα μαλλον χλωμο το κοβω για επομενη εκδοση... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Κριμα γιατι το photosphere θα ηταν τελειο στο Xperia S.. Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Τι ειναι το photosphere,Κομη??Κανενα δρακουλιαρικο κολπο?:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 LOL :lol: Ειναι μια νεα λειτουργια στο android 4.2 που επιτρεπει να τραβας οχι μονο πανοραμικες φωτο αλλα ο,τι υπαρχει γυρω σου.. Παρουσιαστηκε στο νεο Nexus 4, δες και εδω ;) Ουσιαστικα ειναι εικονες οπως το street view στο google earth.. Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Αυτη η τεχνολογια δεν ειναι για τον ηλιο? Δεν με ενδιαφερει η συγκριση υπο το φως του ηλιου αλλα σε κανονικο δωματιο. Σε αυτη την περιπτωση το P εξακολουθει να εχει φωτεινοτερη οθονη απο το S ή οχι? Γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καταρχήν θα σε παρακαλέσω να μην επαναλαμβάνεις τα ίδια ερωτήματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα να τα δεις δίπλα δίπλα. Ότι και να σου πει κάποιος από δω θα είναι άκρως υποκειμενικό και πιθανότατα να μην ανταποκρίνεται σε αυτό που θεωρείς εσύ αποδεκτό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts