Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα μείνει με την εντύπωση ότι αυτά πρέπει να τα περάσεις πριν κάνεις τη μετατροπή σε ART. Επειδή υπάρχουν και τέτοιες, έχεις πετύχει κάποια εφαρμογή που να έχει θέμα με το ART?

Με ποιον πυρήνα είχες 4.4?

Για πυρηνα χρησιμοποιω τον κερνελ που χε ειδη μεσα (OpenSemc) που ειναι 3.4.0.

Μεχρι στιγμης καμια εφαρμογη απο αυτες που χρησιμοποιω δεν μου εχει ασυμβατοτητα με το ART.

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να με βοηθήσετε με κάτι. Στην καρτέλα επιλογής browser αναμεσα σε google chrome και το πρόγραμμα του κινητού πατησα καταλάθως πάντα στο κινητό με αποτελεσμα να μην μπορω να επιλέξω αναμεσα απο crhome και το άλλο πως μπορώ να το αλλάξω όπως πρίν? ΣΗΜΕΙΩΣΗ to chrome δεν σβήνεται

Πήγαινε στις ρυθμίσεις, εφαρμογές, βρες τον chrome και πάτησε εκκαθάριση προεπιλογών.. ;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

εκανα και πάλι τιποτα

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το έκανα και πάλι τίποτα

εκανα και πάλι τιποτα

το έκανα και πάλι τίποτα

Πηγές εκεί που σου λέει ο halo πάτησες εκκαθάριση προεπιλογών και δεν άλλαξε τίποτα ;

ναι βέβαια και στο chrome και στο internet που είναι ο μαμα browser του κινητού

Πηγές εκεί που σου λέει ο halo πάτησες εκκαθάριση προεπιλογών και δεν άλλαξε τίποτα ;

Γιώργο αυτή είναι η διαδικασία για αυτό που ζητάς. Κάνε καμιά επανεκκίνηση και έλεγξε μήπως υπάρχει και καμιά άλλη καταχώρηση που να μοιάζει και σε μπερδεύει

Γιώργο αυτή είναι η διαδικασία για αυτό που ζητάς. Κάνε καμιά επανεκκίνηση και έλεγξε μήπως υπάρχει και καμιά άλλη καταχώρηση που να μοιάζει και σε μπερδεύει

Καλώς σας ευχαριστώ παιδιά

Καλησπέρα!. Μολις εκανα ροοτ και εβαλα cwm και σκεφτομαι να αλλαξω ρομ. Ειναι κλ η nature xperia advance? Εχω την .96 . Μπορω να την περασω κατευθείαν; Και κτ τελευταίο, απο εγγύηση τι παίζει;

Κανείς; Εστω για την εγγύηση πειτε μ

Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ! Όταν συνδέω το κινητό με την τηλεόραση (HDMI) Και βάζω ταινία ακούγεται ο ήχος. Μετά από κάνα 10 λεπτό, ησυχία, δεν ακούγεται τίποτα . Μήπως ξέρετε γιατί;

Kαλημέρα.. Βλέπω στο site της cosmote πως το κινητό μας υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice.. Θα πρέπει να επιλέξω κάποια ρύθμιση στο κινητό, ή θα λειτουργεί απλά αυτόματα;;

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Kαλημέρα.. Βλέπω στο site της cosmote πως το κινητό μας υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice.. Θα πρέπει να επιλέξω κάποια ρύθμιση στο κινητό, ή θα λειτουργεί απλά αυτόματα;;

<<Για να απολαμβάνουν κλήσεις High Definition, οι δύο συνομιλητές αρκεί να χρησιμοποιούν, οπουδήποτε στην Ελλάδα, το 3G/4G δίκτυο της COSMOTE και οι συσκευές τους να υποστηρίζουν κλήσεις υψηλής ευκρίνειας.>> Αρα μονο να δουλευεισ το 3G αδερφε:)

@tnt4

Η εγγύηση ακυρώνεται με ξεκλείδωμα του bootloader. Αλλιώς, περνάς μία επίσημη ρομ πριν το πας για σέρβις και δε φαίνεται τίποτα

@tnt4

Η εγγύηση ακυρώνεται με ξεκλείδωμα του bootloader. Αλλιώς, περνάς μία επίσημη ρομ πριν το πας για σέρβις και δε φαίνεται τίποτα

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο ,το πρωτο πραγμα που κοιτανε ειναι

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Ειμαι αναμεσα στην nature και στην leopardx. Εχεις κανενας σας καμια ν μ πει εντυπωσεις κτλ; Ευχαριστώ!

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο ,το πρωτο πραγμα που κοιτανε ειναι

Ο bootloader μενει ξεκλειδωτος ακομα και μετα περασμα μαμα ρομ

Λέω κάτι διαφορετικό?

Η εγγύηση ακυρώνεται με ξεκλείδωμα bootloader. Αυτό δεν κρύβεται.

Αν δεν έχει ξεκλειδώσει όμως, τότε ό,τι άλλο και να έχουμε κάνει (root, cwm), περνάμε μία μαμά ρομ και τέλος

Ορίστε και το Link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2606528

Gapps περάστε τα δικά τους μόνο.

Για να παίξει το ART πρώτα σεττάρετε την ROM χωρίς να περάσετε τα Gapps,Επιλέγεται το ART και μετά περνάτε τα Gapps!!!!

Ποια διαδικασιαπρεπεινα ακολοθησω για να περασω καινουρια rom; Ειμαι ηδη rooted.

Οταν περασω την καινουρια rom ποια δεδομενα θα χαθουν απο το κινητο μου;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Ποια διαδικασιαπρεπεινα ακολοθησω για να περασω καινουρια rom; Ειμαι ηδη rooted.

Οταν περασω την καινουρια rom ποια δεδομενα θα χαθουν απο το κινητο μου;

Κοιτα εδω :D

Κοιτα εδω :D

και παλι δεν καταλαβα τιποτα. Εγω ειμαι ηδη rooted, οποτε αν τα ξερω σωστα τωρα πρεπει να κανω unlock το bootloader. Αυτη τη διαδικασια πως θα την κανω;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

και παλι δεν καταλαβα τιποτα. Εγω ειμαι ηδη rooted, οποτε αν τα ξερω σωστα τωρα πρεπει να κανω unlock το bootloader. Αυτη τη διαδικασια πως θα την κανω;

αν διαβασες σωστα πουθενα δν λεει οτι πρεπει να κανεις unlock το bootloader. διαβασε ολο εκεινο το ποστ. Περασες cwm; αν ναι ακολουθα την διαδικασια. τα λεει αναλυτικα

αν διαβασες σωστα πουθενα δν λεει οτι πρεπει να κανεις unlock το bootloader. διαβασε ολο εκεινο το ποστ. Περασες cwm; αν ναι ακολουθα την διαδικασια. τα λεει αναλυτικα

οχι δεν εχω περασει cwm, τι ακριβως ειναι αυτο;

My History:

http://goo.gl/QKAaRu

Με φλας δε γίνεται. Οπότε

ΚΑΝΕΙΣ BACKUP ΑΠΌ ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ (η κάρτα μνήμης δε σβήνεται. Οπότε φροντίζεις να κρατήσεις επαφές, μηνύματα, ιστορικό κλήσεων, ρυθμίσεις προγραμμάτων (όσα τουλάστιχον έχουν επιλογή για αντίγραφο ασφαλείας). Επαφές και τέτοια μπορείς να τα συγχρονίσεις με το gmail σου, SMS με το SMS backup and restore, κοκ...

Μετά

α)http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2453709. Ποιο γελοίο root δεν μπορεί να υπάρξει. Το μόνο που μένει να κάνουν είναι να σου ρουτάρουν το κινητό με τη σκέψη...

b)install busybox from play store (free app) (μην ξεχάσεις μετά την εγκατάσταση να το τρέξεις μία φορά και να πατήσεις και μέσα από το πρόγραμμα το "install")

c)Από εκεί κατεβάζεις αυτό

και το τρέχεις όπως λένε οι οδηγίες (ένα διπλό κλικ κάνεις όλο και όλο!).

Έτσι έχεις αποκτήσει μέσα σε 5-10 λεπτά ρουτ και CWM

Μετά κατεβάζεις στο βασικό directory του κινητού σου αυτό.

Φροντίζεις να έχεις μπόλικη μπαταρία.

Επανεκκινείς και όταν δεις το λογότυπο SONΥ, πατάς αρκετές φορές το volume UP. Λίγα δευτερόλεπτα μετά έχεις μπει στο μενού του CWM. Εκεί πλοηγείσαι χρησιμοποιώντας τα κουμπιά της έντασης για πάνω κάτω, και το on/off για επιλογή.

Κάνεις διαδοχικά:

factory defaults/wipe data (εδώ χάνονται όλα τα προγράμματα/επαφές/μηνύματα. Θεωρητικά μπορείς να το αποφύγεις, αλλά κανείς δεν το συνιστά , αν θες να έχεις την καλύτερη δυνατή ταχύτητα από τη νέα ΡΟΜ)

wipe cache

advanced->wipe dalvik cache

Σε κάθε wipe σου ζητάει επιβεβαίωση για σιγουριά.

Όταν τελειώσεις με τα σβησίματα επιλέγεις

Install zip->choose zip

Κι εκεί σε βγάζει στα αρχεία της κάρτας μνήμης του κινητού σου.

Επιλέγεις το ζιπ που έχεις κατεβάσει και ξεκινάει η εγκατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής θα δεις ότι σου δίνει και αρκετές επιλογές παραμετροποίησης (!!!)

Εάν σου πω ότι δεν είμαι σίγουρος...

Ο aroma installer της ρομ, έχει 3-4 επιλογές για notification toggles. Επειδή δοκίμασα 2-3 από αυτά, έχω την εντύπωση ότι είναι τα κλασικά του 4.2.2 της ΣΟΝΥ, πειραγμένα μετά από το xposed->gravitybox.

Ρε φιλαράκι, έχω κι εγώ μπει αρκετές φορές στον πειρασμό. Αλλά ένα κινητό που έχει κάποιες γρατζουνιές και κόκκινους τους αισθητήρες υγρασίας μπορεί να είναι άριστο λειτουργικά ή να έχει πρόβλημα σε περίεργα σημεία που να μην επιδιορθώνεται.

Χαρακτηριστικό το πρόβλημα που κάνει η παλιο-υγρασία στον αισθητήρα αφής, όπου το κινητό δουλεύει άριστα, αλλά κάθε λίγο και λιγάκι τρελαίνεται ο αισθητήρας αφής και είτε δε σε αντιλαμβάνεται, είτε (χειρότερα) κάνει ghost touches που σε τρελαίνουν. Αν σου κάτσει κάτι τέτοιο πχ, το κινητό είναι για πέταμα...

Αυτοί οι τύποι είναι πολύ μεγάλες μαφίες για να χαρίσουν ένα κινητό που θα μπορούσαν να πουλήσουν για τουλάστιχον 150 ευρώ...

ακολουθησα την παραπανω διαδικασια και ολα πηγαν καλα, περασε με επιτυχια η καινουρια ρομ. Θελω ομως να περασω αυτη που προτεινε ο Αντρεας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?.t=2606528. Τι πρεπει να κανω απο εδω και περα

Edited by mafiagalou

My History:

• The title was changed to Sony Xperia S