vino_89 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Να ρωτήσω κάτι,σας έχει αλλάξει το play store?? Σε κανέναν φίλο μου με android δεν έχει αλλάξει παρά μόνο σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Να ρωτήσω κάτι,σας έχει αλλάξει το play store?? Σε κανέναν φίλο μου με android δεν έχει αλλάξει παρά μόνο σε μενα Ούτε σε εμένα δεν έχει έρθει, μάλλον είσαι από τους "τυχερούς" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440&page=324 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εχω κ γω το καινουργιο market. Πολυ πιο clean cut interface, κ πιο γρηγορο σε αποκριση απο το παλιο, παει να μιμηθει το windows store μεγαλα τετραγωνισμενα εικονιδια κλπ. Πιο πολυ μου αρεσε το παλιο βασικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 παιδια μολις το πηρα και εγω! ελπιζω να εκανα καλα....ερωτησεις:) επιλογη για εξοικονομηση ενεργειας υπαρχει? παιδια μου φενεται οτι ζεστενεται με τη χρηση και το ιντερνετ..συμβαινει σε ολα?παντως φοβερη οθονη και πολυ ομορφο...και κατι αλλο..κατεβαζω το καινουργιο play store και βγαζει συνεχεια σφαλμα αναλυσης πακετου....τι ειναι αυτο? βλεπω οτι αλλα παιδια το εχουν βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Χαμηλωσε την φωτεινοτητα της οθονης για να εξοικονομησεις την περισσοτερη ενεργεια που μπορεις. Οπως και η χρηση δεδομενων αυξανει πολυ την καταναλωση και το ζεσταινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 παιδια καλησπερα, εδω και δυο μερες εχω ενα προβλημα στο κινητο, μικροφωνιζει το ακουστικο και ακουω τον αλλον λες και ειναι μεσα σε κανα σωληνα, του εκανα restore τιποτα, ξερετε τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 παιδια αντικειμενικα νομιζετε οτι το τηλεφωνο στεκει μια χαρα απο γρηγοραδα και λειτουργιες σημερα αναμεσα στα καινουργια>? καλυπτει το χρηστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 http://www.xperiablog.net/2013/04/27/new-fully-working-xperia-s-jelly-bean-build-leaks-6-2-b-0-197/ Αυτο πως δεν το πρόσεξε κανείς ..βιαστικός Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 το είδα στους xda αλλά αναφέρει ότι μερικά πράγματα μπορεί να μην λειτουργήσουν και ότι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές μέχρι την τελική διανομή στους κατόχους του S από την Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinos33 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 παιδια γεια σας και απο εμενα !!!!εχω επιδωτηση 370 ευρω στην cosmote και ηθελα πολυ να αγορασω το xperia s απλα η τιμη που το δινει η αταιρεια ειναι απαγορευτικη .... 499 ευρω ενώ σε άλλα καταστήματα η τιμη πλεον αρχιζει απο 268 ευρω και φτανει φυσικα μεχρι τα 499 !!!! ξερει κανεις αν απο σκρουτζομαγαζα η εγγύηση ισχύει κανονικά ? καποια γνωμη που θα βοηθήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 παιδια γεια σας και απο εμενα !!!!εχω επιδωτηση 370 ευρω στην cosmote και ηθελα πολυ να αγορασω το xperia s απλα η τιμη που το δινει η αταιρεια ειναι απαγορευτικη .... 499 ευρω ενώ σε άλλα καταστήματα η τιμη πλεον αρχιζει απο 268 ευρω και φτανει φυσικα μεχρι τα 499 !!!! ξερει κανεις αν απο σκρουτζομαγαζα η εγγύηση ισχύει κανονικά ? καποια γνωμη που θα βοηθήσει ? Παρε το Τ απο skroutz η γνώμη μου. Παρ όλα αυτά, αν θέλεις το S θα έχεις κανονικότατα εγγύηση ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinos33 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Παρε το Τ απο skroutz η γνώμη μου. Παρ όλα αυτά, αν θέλεις το S θα έχεις κανονικότατα εγγύηση ;) το θέμα είναι ότι έχω επιδότηση 370 ευρώ στην cosmote αν και σκέφτηκα να τα βάλω σαν έκπτωση στο πάγιο να γλιτώσω 6 μήνες λογαριασμούς και να το πάρω με 268 ευρώ από το ebw.gr !!!! ( το Τ είναι ποιο καινούργιο μοντέλο από το Σ ? ) Edited April 28, 2013 by konstadinos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 το Τ είναι περίπου 8 μηνών πιο καινούργιο από το S. δες λίγο και το συγκριτικό, και αποφασίζεις.:) http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4899&idPhone2=4369 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 καλησπέρα! εχω ενα προβληματακι. βαζω το hotmail μου στην εφαρμογη email π εχει μεσα και συνχρονιζεται για αρχη. ολα καλα. αν στειλω ομως μετα μαιλ απο αλλο e-mail για να το τεσταρω και πατησς ανανεωση μ λεει σφαλμα συνδεσης. γτ? στο gmail δν εχς τετοιο θεμα. κοιταξα τισ ρυθμισεις pop3 κτλ αλλα ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 παιδια αντικειμενικα νομιζετε οτι το τηλεφωνο στεκει μια χαρα απο γρηγοραδα και λειτουργιες σημερα αναμεσα στα καινουργια>? καλυπτει το χρηστη? Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σβέλτο σε όλα του με custom 4.2.2 :happy: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σβέλτο σε όλα του με custom 4.2.2 :happy: ποια rom εχεις? Edited April 30, 2013 by SYZo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Αυτή πώς σας φαίνεται; Έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο και επειδή ούτως ή άλλως θα έρθει από στιγμή σε στιγμή η official jb έλεγα να πειραματιστώ με καμιά custom. Έχετε να προτείνετε καμία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Εχεις ορεξη Κωνσταντινε ? :lol::lol: Ηθρε και σε εμανα το νεο play, για λιγο που το ειδα μου φαινεται τραγικο. Μεγαλα εικονιδια και το πληκρο για να ανοιξεις μια εφαρμογη απο το play ειναι πολυ μικρο. Εγω εχω αλλες δουλειες......:lol: backup επαφες, backup Dolphin Bookmarks, titanium backup, cwm>backup και ολα οτι εχω στο τηλεφωνο σε φακελο στο pc. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Εχεις ορεξη Κωνσταντινε ? :lol::lol: Ηθρε και σε εμανα το νεο play, για λιγο που το ειδα μου φαινεται τραγικο. Μεγαλα εικονιδια και το πληκρο για να ανοιξεις μια εφαρμογη απο το play ειναι πολυ μικρο. Εγω εχω αλλες δουλειες......:lol: backup επαφες, backup Dolphin Bookmarks, titanium backup, cwm>backup και ολα οτι εχω στο τηλεφωνο σε φακελο στο pc. Έχω λίγη ορεξούλα η αλήθεια είναι φίλτατε. Από,τι με κόβω θα μείνω για μερικούς μήνες ακόμα με το S μέχρι να πέσει το Ζ οπότε ας του αλλάξω λίγο τα φώτα. :p Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος έτσι όπως είναι τώρα, απλά με τρώει το χέρι! :lol: Γιατί κάνεις τα backups σου Θανάση; Ετοιμάζεσαι για την jb? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Έχω λίγη ορεξούλα η αλήθεια είναι φίλτατε. Από,τι με κόβω θα μείνω για μερικούς μήνες ακόμα με το S μέχρι να πέσει το Ζ οπότε ας του αλλάξω λίγο τα φώτα. :p Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος έτσι όπως είναι τώρα, απλά με τρώει το χέρι! :lol: Γιατί κάνεις τα backups σου Θανάση; Ετοιμάζεσαι για την jb? Θα ευχαριστηθεις οθονη στον ηλιο το καλοκαιρι με το s :up: Ετοιμαζομαι να το δωσω στην αδελφη μου αυριο-μεθαυριο και δεν ξερω αν θα το παρω παλι ..... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Θα ευχαριστηθεις οθονη στον ηλιο το καλοκαιρι με το s :up: Ετοιμαζομαι να το δωσω στην αδελφη μου αυριο-μεθαυριο και δεν ξερω αν θα το παρω παλι ..... Να αυτά τα λάθη κάνουμε εμείς τα αδέρφια! :lol::lol: Ναι, έχεις δίκιο για την οθόνη. Τώρα με τέτοιο ήλιο δεν παίζει να πάω σε amoled οπότε θα μείνω με το κουκλάκι μου μέχρι να πέσει ένα κατοστάρικο ακόμα το Ζετάκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Να αυτά τα λάθη κάνουμε εμείς τα αδέρφια! :lol::lol: Ναι, έχεις δίκιο για την οθόνη. Τώρα με τέτοιο ήλιο δεν παίζει να πάω σε amoled οπότε θα μείνω με το κουκλάκι μου μέχρι να πέσει ένα κατοστάρικο ακόμα το Ζετάκι. κουκλάκι και Ζετάκι λέει ο προβοκάτορας της Sony :lol::p να κάθεσαι κάτω από σκιά να κάνεις κλήση. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 κουκλάκι και Ζετάκι λέει ο προβοκάτορας της Sony :lol::p να κάθεσαι κάτω από σκιά να κάνεις κλήση. :rolleyes: Άστα αυτά εσύ sammyboy και πες καμία δοκιμασμένη customια! :p:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 χαχαχαχα έλα σκάιπ να στα πω. :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλημέρα έβαλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252940 Πολύ καλή, λίγο η μπαταρία έχει θεματάκι αλλά κατά τα άλλα super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts