Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι,σας έχει αλλάξει το play store?? Σε κανέναν φίλο μου με android δεν έχει αλλάξει παρά μόνο σε μενα

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι,σας έχει αλλάξει το play store?? Σε κανέναν φίλο μου με android δεν έχει αλλάξει παρά μόνο σε μενα

Ούτε σε εμένα δεν έχει έρθει, μάλλον είσαι από τους "τυχερούς" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440&page=324

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχω κ γω το καινουργιο market. Πολυ πιο clean cut interface, κ πιο γρηγορο σε αποκριση απο το παλιο, παει να μιμηθει το windows store μεγαλα τετραγωνισμενα εικονιδια κλπ. Πιο πολυ μου αρεσε το παλιο βασικα.

παιδια μολις το πηρα και εγω! ελπιζω να εκανα καλα....ερωτησεις:) επιλογη για εξοικονομηση ενεργειας υπαρχει? παιδια μου φενεται οτι ζεστενεται με τη χρηση και το ιντερνετ..συμβαινει σε ολα?παντως φοβερη οθονη και πολυ ομορφο...και κατι αλλο..κατεβαζω το καινουργιο play store και βγαζει συνεχεια σφαλμα αναλυσης πακετου....τι ειναι αυτο? βλεπω οτι αλλα παιδια το εχουν βαλει.

Χαμηλωσε την φωτεινοτητα της οθονης για να εξοικονομησεις την περισσοτερη ενεργεια που μπορεις. Οπως και η χρηση δεδομενων αυξανει πολυ την καταναλωση και το ζεσταινει.

παιδια καλησπερα,

εδω και δυο μερες εχω ενα προβλημα στο κινητο,

μικροφωνιζει το ακουστικο και ακουω τον αλλον λες και ειναι μεσα σε κανα σωληνα,

του εκανα restore τιποτα, ξερετε τι μπορω να κανω;

παιδια αντικειμενικα νομιζετε οτι το τηλεφωνο στεκει μια χαρα απο γρηγοραδα και λειτουργιες σημερα αναμεσα στα καινουργια>? καλυπτει το χρηστη?

http://www.xperiablog.net/2013/04/27/new-fully-working-xperia-s-jelly-bean-build-leaks-6-2-b-0-197/

Αυτο πως δεν το πρόσεξε κανείς ..βιαστικός

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

το είδα στους xda αλλά αναφέρει ότι μερικά πράγματα μπορεί να μην λειτουργήσουν και ότι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές μέχρι την τελική διανομή στους κατόχους του S από την Sony

παιδια γεια σας και απο εμενα !!!!εχω επιδωτηση 370 ευρω στην cosmote και ηθελα πολυ να αγορασω το xperia s απλα η τιμη που το δινει η αταιρεια ειναι απαγορευτικη .... 499 ευρω ενώ σε άλλα καταστήματα η τιμη πλεον αρχιζει απο 268 ευρω και φτανει φυσικα μεχρι τα 499 !!!! ξερει κανεις αν απο σκρουτζομαγαζα η εγγύηση ισχύει κανονικά ? καποια γνωμη που θα βοηθήσει ?

παιδια γεια σας και απο εμενα !!!!εχω επιδωτηση 370 ευρω στην cosmote και ηθελα πολυ να αγορασω το xperia s απλα η τιμη που το δινει η αταιρεια ειναι απαγορευτικη .... 499 ευρω ενώ σε άλλα καταστήματα η τιμη πλεον αρχιζει απο 268 ευρω και φτανει φυσικα μεχρι τα 499 !!!! ξερει κανεις αν απο σκρουτζομαγαζα η εγγύηση ισχύει κανονικά ? καποια γνωμη που θα βοηθήσει ?

Παρε το Τ απο skroutz η γνώμη μου. Παρ όλα αυτά, αν θέλεις το S θα έχεις κανονικότατα εγγύηση ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παρε το Τ απο skroutz η γνώμη μου. Παρ όλα αυτά, αν θέλεις το S θα έχεις κανονικότατα εγγύηση ;)

το θέμα είναι ότι έχω επιδότηση 370 ευρώ στην cosmote αν και σκέφτηκα να τα βάλω σαν έκπτωση στο πάγιο να γλιτώσω 6 μήνες λογαριασμούς και να το πάρω με 268 ευρώ από το ebw.gr !!!! ( το Τ είναι ποιο καινούργιο μοντέλο από το Σ ? )

Edited by konstadinos33

το Τ είναι περίπου 8 μηνών πιο καινούργιο από το S. δες λίγο και το συγκριτικό, και αποφασίζεις.:)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4899&idPhone2=4369

καλησπέρα! εχω ενα προβληματακι. βαζω το hotmail μου στην εφαρμογη email π εχει μεσα και συνχρονιζεται για αρχη. ολα καλα. αν στειλω ομως μετα μαιλ απο αλλο e-mail για να το τεσταρω και πατησς ανανεωση μ λεει σφαλμα συνδεσης. γτ? στο gmail δν εχς τετοιο θεμα. κοιταξα τισ ρυθμισεις pop3 κτλ αλλα ειναι μια χαρα.

παιδια αντικειμενικα νομιζετε οτι το τηλεφωνο στεκει μια χαρα απο γρηγοραδα και λειτουργιες σημερα αναμεσα στα καινουργια>? καλυπτει το χρηστη?

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σβέλτο σε όλα του με custom 4.2.2

:happy:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αυτή πώς σας φαίνεται;

Έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο και επειδή ούτως ή άλλως θα έρθει από στιγμή σε στιγμή η official jb έλεγα να πειραματιστώ με καμιά custom. Έχετε να προτείνετε καμία;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχεις ορεξη Κωνσταντινε ? :lol::lol:

Ηθρε και σε εμανα το νεο play, για λιγο που το ειδα μου φαινεται τραγικο. Μεγαλα εικονιδια και το πληκρο για να ανοιξεις μια εφαρμογη απο το play ειναι πολυ μικρο.

Εγω εχω αλλες δουλειες......:lol: backup επαφες, backup Dolphin Bookmarks, titanium backup, cwm>backup και ολα οτι εχω στο τηλεφωνο σε φακελο στο pc.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Εχεις ορεξη Κωνσταντινε ? :lol::lol:

Ηθρε και σε εμανα το νεο play, για λιγο που το ειδα μου φαινεται τραγικο. Μεγαλα εικονιδια και το πληκρο για να ανοιξεις μια εφαρμογη απο το play ειναι πολυ μικρο.

Εγω εχω αλλες δουλειες......:lol: backup επαφες, backup Dolphin Bookmarks, titanium backup, cwm>backup και ολα οτι εχω στο τηλεφωνο σε φακελο στο pc.

Έχω λίγη ορεξούλα η αλήθεια είναι φίλτατε. Από,τι με κόβω θα μείνω για μερικούς μήνες ακόμα με το S μέχρι να πέσει το Ζ οπότε ας του αλλάξω λίγο τα φώτα. :p

Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος έτσι όπως είναι τώρα, απλά με τρώει το χέρι! :lol:

Γιατί κάνεις τα backups σου Θανάση; Ετοιμάζεσαι για την jb?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω λίγη ορεξούλα η αλήθεια είναι φίλτατε. Από,τι με κόβω θα μείνω για μερικούς μήνες ακόμα με το S μέχρι να πέσει το Ζ οπότε ας του αλλάξω λίγο τα φώτα. :p

Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος έτσι όπως είναι τώρα, απλά με τρώει το χέρι! :lol:

Γιατί κάνεις τα backups σου Θανάση; Ετοιμάζεσαι για την jb?

Θα ευχαριστηθεις οθονη στον ηλιο το καλοκαιρι με το s :up:

Ετοιμαζομαι να το δωσω στην αδελφη μου αυριο-μεθαυριο και δεν ξερω αν θα το παρω παλι .....

Θα ευχαριστηθεις οθονη στον ηλιο το καλοκαιρι με το s :up:

Ετοιμαζομαι να το δωσω στην αδελφη μου αυριο-μεθαυριο και δεν ξερω αν θα το παρω παλι .....

Να αυτά τα λάθη κάνουμε εμείς τα αδέρφια! :lol::lol:

Ναι, έχεις δίκιο για την οθόνη. Τώρα με τέτοιο ήλιο δεν παίζει να πάω σε amoled οπότε θα μείνω με το κουκλάκι μου μέχρι να πέσει ένα κατοστάρικο ακόμα το Ζετάκι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να αυτά τα λάθη κάνουμε εμείς τα αδέρφια! :lol::lol:

Ναι, έχεις δίκιο για την οθόνη. Τώρα με τέτοιο ήλιο δεν παίζει να πάω σε amoled οπότε θα μείνω με το κουκλάκι μου μέχρι να πέσει ένα κατοστάρικο ακόμα το Ζετάκι.

κουκλάκι και Ζετάκι λέει ο προβοκάτορας της Sony :lol::p να κάθεσαι κάτω από σκιά να κάνεις κλήση. :rolleyes:

κουκλάκι και Ζετάκι λέει ο προβοκάτορας της Sony :lol::p να κάθεσαι κάτω από σκιά να κάνεις κλήση. :rolleyes:

Άστα αυτά εσύ sammyboy και πες καμία δοκιμασμένη customια! :p:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα έβαλα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252940

Πολύ καλή, λίγο η μπαταρία έχει θεματάκι αλλά κατά τα άλλα super

• The title was changed to Sony Xperia S