Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δύο παρατηρήσεις, για να δω περισσότερο να συμβαίνουν μόνο σε μένα ή όχι:

1. Όταν έχω στις ρυθμίσεις της οθόνης ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις κλειδωμένης οθόνης για το ημερολόγιο, όταν κάνω slide τις ειδοποιήσεις το τηλέφωνο κάνει reboot. Υπόψιν μιλάω για το Google Calendar και όχι για το στοκ το οποίο έχω απενεργοποιημένο. Αυτό δεν συμβαίνει αν ανοίξω την ειδοποίηση από το taskbar στη lockscreen.

2. Όταν έχω στις ρυθμίσεις της οθόνης ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις κλειδωμένης οθόνης για τα mail, οι ειδοποιήσεις του GMail δεν εμφανίζονται στη lockscreen. Δε μιλάω για τη στοκ mail εφαρμογή την οποία έχω απενεργοποιήσει. Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά στην taskbar.

Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα είναι στις sliding ειδοποιήσεις της taskbar. Παρουσιάζονται σε κανέναν σας?

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει κανενας θεμα με το σημα του ραδιοφωνου? ειναι τραγικα αδυναμο και με πολλα παρασιτα. Μενω θεσσαλονικη, και φτανω σε σημειο να μην ακουω και τιποτα, και αυτο το κανει σε ολους τους σταθμους

εχει κανενας θεμα με το σημα του ραδιοφωνου? ειναι τραγικα αδυναμο και με πολλα παρασιτα. Μενω θεσσαλονικη, και φτανω σε σημειο να μην ακουω και τιποτα, και αυτο το κανει σε ολους τους σταθμους

Χθες που δοκιμασα λιγο να ακουσω τον αγωνα ηταν ενταξει. Δοκιμασε αλλα ακουστικα αν εχεις (αφου λειτουργουν σαν κεραια)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθες που δοκιμασα λιγο να ακουσω τον αγωνα ηταν ενταξει. Δοκιμασε αλλα ακουστικα αν εχεις (αφου λειτουργουν σαν κεραια)

στην αρχη ειχα του ipod, τωρα εβαλα τα δικα του και μου κανει παλι τα ιδια.. να πω οτι πιο εντονο το φαινομενο ειναι οταν ειμαι μεσα σε λεωφορείο

και εμένα χάλια ακούγεται το ραδιόφωνο. και δεν είναι δυνατό στην ένταση γενικά. το ίδιο και για το walkman σε επίπεδο έντασης.

και εμένα χάλια ακούγεται το ραδιόφωνο. και δεν είναι δυνατό στην ένταση γενικά. το ίδιο και για το walkman σε επίπεδο έντασης.

Κατεβασε βρε συ τον player pro μαζι με το DSPPack και θαχεις τελειο ηχο αρκει να παιξεις λιγο με το equalizer.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κατι κινειται γενικα. Πηρε jb το ταμπλετακι της sony απο,τι διαβασα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

βλέπω να απογοητευόμαστε πάλι

Για ποιο λόγο?

Δεν είμαι ανυπόμονος για το ποτέ θα έρθει. Ας έρθει οπότε είναι αρκεί να μην έχει προβλήματα.

Είμαι με την .45, το έχω φέρει στα μέτρα μου με root, zipακια, cwm και δεν κάνω αναβάθμιση στην 55 που μου βγάζει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πραγματικά ρε παιδια αυτή η καθυστερηση για την αναβάθμηση του S και του Ιοn ελπίζω να αξίζει. Μπορω να περιμένω αλλα δε θα δεχθώ ουτε ενα bug.

θα γινει λογικα και αλλαγη στον κερνελ...κατι τετοιο ακουσα.

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

εγώ να πω την αμαρτία μου ζαχαρώνω ένα LG ΟPTIMUS 4X να αγοράσω. :D

Αμαρτωλε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατί? σε specs είναι μέρα με την νύχτα. άσε που είμαι φαν και των κινητών με μεγάλη οθόνη. και θεωρείται αυτή την στιγμη από τα καλύτερα vfm :)

γιατί? σε specs είναι μέρα με την νύχτα. άσε που είμαι φαν και των κινητών με μεγάλη οθόνη. και θεωρείται αυτή την στιγμη από τα καλύτερα vfm :)

λιγοτερα ppi και χειροτερη καμερα. απλα εχει 4 πυρηνες

δεν είμαι φαν και πολύ των φώτο μέσω κινητού. ούτε ψάχνω και την τέλεια φώτο. αν ήταν θα αγόραζα μια canon dslr :) έχει αποσπώμενη μπαταρία, πέρνει micro-sd, είναι quad-core και είναι και στα 4.7in η οθόνη του. το τελευταίο βασικό για μένα :)

δεν είμαι φαν και πολύ των φώτο μέσω κινητού. ούτε ψάχνω και την τέλεια φώτο. αν ήταν θα αγόραζα μια canon dslr :) έχει αποσπώμενη μπαταρία, πέρνει micro-sd, είναι quad-core και είναι και στα 4.7in η οθόνη του. το τελευταίο βασικό για μένα :)

οκ, η οθονη του ομως ειναι πολυ χειροτερη..

Παιδάκια, να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση το κάτω πλαστικό που κρύβει την κεραία (αυτό κάτω από την διάφανη μπάρα) να χαλαρώσει με το βάλε βγάλε; Έχει αγοράσει κανείς από κανένα σκρουτζομάγαζο; Έχει τα απαραίτητα λόγκο πάνω;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδάκια, να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση το κάτω πλαστικό που κρύβει την κεραία (αυτό κάτω από την διάφανη μπάρα) να χαλαρώσει με το βάλε βγάλε; Έχει αγοράσει κανείς από κανένα σκρουτζομάγαζο; Έχει τα απαραίτητα λόγκο πάνω;

Την βάζεις και την βγάζεις; :wacko:

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Την βάζεις και την βγάζεις; :wacko:

χαχαχ! Όχι όχι αλλά θέλω να αγοράσω κανένα μαύρο έτσι για την αντίθεση. Ή κάποια στιγμή μπορεί να χτυπηθεί το πλαστικό. Ήθελα να δω αν αλλάζει εύκολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia S