SkyHi Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Δύο παρατηρήσεις, για να δω περισσότερο να συμβαίνουν μόνο σε μένα ή όχι: 1. Όταν έχω στις ρυθμίσεις της οθόνης ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις κλειδωμένης οθόνης για το ημερολόγιο, όταν κάνω slide τις ειδοποιήσεις το τηλέφωνο κάνει reboot. Υπόψιν μιλάω για το Google Calendar και όχι για το στοκ το οποίο έχω απενεργοποιημένο. Αυτό δεν συμβαίνει αν ανοίξω την ειδοποίηση από το taskbar στη lockscreen. 2. Όταν έχω στις ρυθμίσεις της οθόνης ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις κλειδωμένης οθόνης για τα mail, οι ειδοποιήσεις του GMail δεν εμφανίζονται στη lockscreen. Δε μιλάω για τη στοκ mail εφαρμογή την οποία έχω απενεργοποιήσει. Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά στην taskbar. Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα είναι στις sliding ειδοποιήσεις της taskbar. Παρουσιάζονται σε κανέναν σας? Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 εχει κανενας θεμα με το σημα του ραδιοφωνου? ειναι τραγικα αδυναμο και με πολλα παρασιτα. Μενω θεσσαλονικη, και φτανω σε σημειο να μην ακουω και τιποτα, και αυτο το κανει σε ολους τους σταθμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 εχει κανενας θεμα με το σημα του ραδιοφωνου? ειναι τραγικα αδυναμο και με πολλα παρασιτα. Μενω θεσσαλονικη, και φτανω σε σημειο να μην ακουω και τιποτα, και αυτο το κανει σε ολους τους σταθμους Χθες που δοκιμασα λιγο να ακουσω τον αγωνα ηταν ενταξει. Δοκιμασε αλλα ακουστικα αν εχεις (αφου λειτουργουν σαν κεραια) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Χθες που δοκιμασα λιγο να ακουσω τον αγωνα ηταν ενταξει. Δοκιμασε αλλα ακουστικα αν εχεις (αφου λειτουργουν σαν κεραια) στην αρχη ειχα του ipod, τωρα εβαλα τα δικα του και μου κανει παλι τα ιδια.. να πω οτι πιο εντονο το φαινομενο ειναι οταν ειμαι μεσα σε λεωφορείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Negative,εμενα πιανει καμπανα το ραδιοφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 και εμένα χάλια ακούγεται το ραδιόφωνο. και δεν είναι δυνατό στην ένταση γενικά. το ίδιο και για το walkman σε επίπεδο έντασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 και εμένα χάλια ακούγεται το ραδιόφωνο. και δεν είναι δυνατό στην ένταση γενικά. το ίδιο και για το walkman σε επίπεδο έντασης. Κατεβασε βρε συ τον player pro μαζι με το DSPPack και θαχεις τελειο ηχο αρκει να παιξεις λιγο με το equalizer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Φρέσκα κουλούρια http://www.xperiablog.net/2013/04/18/three-sweden-pegs-xperia-s-jelly-bean-update-for-next-week/ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Φρέσκα κουλούρια http://www.xperiablog.net/2013/04/18/three-sweden-pegs-xperia-s-jelly-bean-update-for-next-week/ Κατι κινειται γενικα. Πηρε jb το ταμπλετακι της sony απο,τι διαβασα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoskon Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 βλέπω να απογοητευόμαστε πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 http://www.gsmarena.com/jelly_bean_for_sony_xperia_s_and_samsung_galaxy_note_arrives_in_may-news-5864.php Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 βλέπω να απογοητευόμαστε πάλι Για ποιο λόγο? Δεν είμαι ανυπόμονος για το ποτέ θα έρθει. Ας έρθει οπότε είναι αρκεί να μην έχει προβλήματα. Είμαι με την .45, το έχω φέρει στα μέτρα μου με root, zipακια, cwm και δεν κάνω αναβάθμιση στην 55 που μου βγάζει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Πραγματικά ρε παιδια αυτή η καθυστερηση για την αναβάθμηση του S και του Ιοn ελπίζω να αξίζει. Μπορω να περιμένω αλλα δε θα δεχθώ ουτε ενα bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 θα γινει λογικα και αλλαγη στον κερνελ...κατι τετοιο ακουσα. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Ας βγει και τον Ιουνιο αρκει να ειναι απροβληματιστη και να βελτιωσει την μπαταρια μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) εγώ να πω την αμαρτία μου ζαχαρώνω ένα LG ΟPTIMUS 4X να αγοράσω. :D Edited April 19, 2013 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 εγώ να πω την αμαρτία μου ζαχαρώνω ένα LG ΟPTIMUS 4X να αγοράσω. :D Αμαρτωλε!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 γιατί? σε specs είναι μέρα με την νύχτα. άσε που είμαι φαν και των κινητών με μεγάλη οθόνη. και θεωρείται αυτή την στιγμη από τα καλύτερα vfm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 γιατί? σε specs είναι μέρα με την νύχτα. άσε που είμαι φαν και των κινητών με μεγάλη οθόνη. και θεωρείται αυτή την στιγμη από τα καλύτερα vfm :) λιγοτερα ppi και χειροτερη καμερα. απλα εχει 4 πυρηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 δεν είμαι φαν και πολύ των φώτο μέσω κινητού. ούτε ψάχνω και την τέλεια φώτο. αν ήταν θα αγόραζα μια canon dslr :) έχει αποσπώμενη μπαταρία, πέρνει micro-sd, είναι quad-core και είναι και στα 4.7in η οθόνη του. το τελευταίο βασικό για μένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 δεν είμαι φαν και πολύ των φώτο μέσω κινητού. ούτε ψάχνω και την τέλεια φώτο. αν ήταν θα αγόραζα μια canon dslr :) έχει αποσπώμενη μπαταρία, πέρνει micro-sd, είναι quad-core και είναι και στα 4.7in η οθόνη του. το τελευταίο βασικό για μένα :) οκ, η οθονη του ομως ειναι πολυ χειροτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Παιδάκια, να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση το κάτω πλαστικό που κρύβει την κεραία (αυτό κάτω από την διάφανη μπάρα) να χαλαρώσει με το βάλε βγάλε; Έχει αγοράσει κανείς από κανένα σκρουτζομάγαζο; Έχει τα απαραίτητα λόγκο πάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Παιδάκια, να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση το κάτω πλαστικό που κρύβει την κεραία (αυτό κάτω από την διάφανη μπάρα) να χαλαρώσει με το βάλε βγάλε; Έχει αγοράσει κανείς από κανένα σκρουτζομάγαζο; Έχει τα απαραίτητα λόγκο πάνω; Την βάζεις και την βγάζεις; :wacko: Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Την βάζεις και την βγάζεις; :wacko: χαχαχ! Όχι όχι αλλά θέλω να αγοράσω κανένα μαύρο έτσι για την αντίθεση. Ή κάποια στιγμή μπορεί να χτυπηθεί το πλαστικό. Ήθελα να δω αν αλλάζει εύκολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δες στο YouTube έχει βίντεο πως αλλάζει :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts