argyk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ναι αυτο ακριβώς εκανα αλλά δεν με ρωτησε για εγκατάσταση απλά μου έγραψε οτι εχω το τελευταίο λειτουργικό και μονο exit μου έβγαλε μετα τπτ αλλο. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Αυτο το flashtool τοσο πολυ αργεί να σου στειλει το email ?? Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ναι αυτο ακριβώς εκανα αλλά δεν με ρωτησε για εγκατάσταση απλά μου έγραψε οτι εχω το τελευταίο λειτουργικό και μονο exit μου έβγαλε μετα τπτ αλλο. Τότε νομίζω δε σου μένει τίποτε άλλο από την εγκατάσταση με flashtool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Αυτο το flashtool τοσο πολυ αργεί να σου στειλει το email ?? Δε χρειάζεται να κάνεις account για το flashtool. Το κατεβάζεις από εδώ: http://androxyde.github.io/index.html?1365435271000 το εγκαθιστάς, κατεβάζεις την 6.1.Α.2.55 stock generic από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997030 ακολουθείς τις οδηγίες και ξεμπέρδεψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Δε χρειάζεται να κάνεις account για το flashtool. Το κατεβάζεις από εδώ: http://androxyde.github.io/index.html?1365435271000 το εγκαθιστάς, κατεβάζεις την 6.1.Α.2.55 stock generic από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997030 ακολουθείς τις οδηγίες και ξεμπέρδεψες. Αυτο ακριβώς δεν θέλει account.... Σε 3-4 λεπτά θα έχεις έτοιμο το τηλέφωνο σου.μην παιδευεσαι seus κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Παιδες ολα οκ φοβερο πρόγραμμα το flashtool. . Ολα καλα σας θερμο ευχαριστώ ολους για την πολύτιμη βοήθεια σας ... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 τελικά το titanium διώχνει την σαβούρα από το κινητό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καα βρε bill, τοσες μερες πραπονιοσουν για την μνημη και το συνεκρινες με τον γαλαξια και δεν ειχες σβησει το bloatware της sony?:eek: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 το ή τα? γιατί σκούπισα αρκετές χαζομαρές από μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 το widgetακι που διχνει θερμοκρασια,μνημη κλπ ποιο ειναι? επισης το widget του καιρου? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 το widgetακι που διχνει θερμοκρασια,μνημη κλπ ποιο ειναι? επισης το widget του καιρου? system info widget είναι το πρώτο, και το widget του καιρού είναι αυτό που έχει το S αλλά είναι mod σε transparent :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 system info widget είναι το πρώτο, και το widget του καιρού είναι αυτό που έχει το S αλλά είναι mod σε transparent :) thanks! :D Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 τελικά το titanium διώχνει την σαβούρα από το κινητό :D To % της μπαταρίας πως το αφαίρεσες; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 η στοκ ρομ δεν νομίζω να έχει % δίπλα στην μπαταρία. η κάστομ που φορούσα μέχρι προχθές, γινότανε αφαίρεση μέσω ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Σήμερα μου βγάζει ειδοποίηση το Pc Companion για ενημέρωση!! Εδώ είμαστε λέω.. Κοιτάζω.. Ήταν για το U της μάνας μου... :dash: Πάλι όταν το ανοίγω τις τελευταίες μέρες βγάζει το παρακάτω μήνυμα.. Δεν καταλαβαίνω γιατί.. :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Σήμερα μου βγάζει ειδοποίηση το Pc Companion για ενημέρωση!! Εδώ είμαστε λέω.. Κοιτάζω.. Ήταν για το U της μάνας μου... :dash: Πάλι όταν το ανοίγω τις τελευταίες μέρες βγάζει το παρακάτω μήνυμα.. Δεν καταλαβαίνω γιατί.. :worry: Λες να είναι το κέντημα.. ; :p Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 παιδιά θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να δημιουργήσω φακέλους στην μουσική κ να μπορώ να αναπαράγω οποιον φάκελο θέλω, όπως δηλαδή γινόταν παλιά στα ericsson τα κινητά. Έχω περάσει κάποια αρχεία απο τον υπολογιστή μου αλλά μου τα βγάζει ανάλογα το είδος, τον καλλιτέχνη κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Λες να είναι το κέντημα.. ; :p Χαχαχαχαχαχαχαχα δεν ξέρω τι παίζει.. :p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 παιδιά θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να δημιουργήσω φακέλους στην μουσική κ να μπορώ να αναπαράγω οποιον φάκελο θέλω, όπως δηλαδή γινόταν παλιά στα ericsson τα κινητά. Έχω περάσει κάποια αρχεία απο τον υπολογιστή μου αλλά μου τα βγάζει ανάλογα το είδος, τον καλλιτέχνη κτλ εμ... αυτό που θα σου πω θα σου ακουστεί λίγο ανορθόδοξο, αλλά μία λύση είναι να εγκαταστήσεις το ES File Explorer (δωρεάν από το google play), να το ανοίξεις, να βρεις το folder που έχει μέσα τα κομμάτια που θέλεις, να πατήσεις παρατεταμένα πάνω του, και να επιλέξεις Music, και μετά play. Από την εφαρμογή του τηλεφώνου (walkman) ή από το Google music, δεν γίνεται (απ' όσο ξέρω). Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miserable Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που σε αυτήν να μπορούμε να κρύψουμε μέσα της άλλες εφαρμογές και να ζητάει κωδικό για να ανοιχθεί; ή αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κρύψουμε κάποιες εφαρμογές από το μενού; και το άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε εστίαση με την φωτογραφική κάμερα σε ένα κοντινό αντικείμενο και πίσω του τα άλλα αντικείμενα να φαίνονται θολά. Το πέτυχα δυο φορές αυτό, αλλά τυχαία και δεν ξερω πως γίνεται όταν ξανα προσπάθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που σε αυτήν να μπορούμε να κρύψουμε μέσα της άλλες εφαρμογές και να ζητάει κωδικό για να ανοιχθεί; ή αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κρύψουμε κάποιες εφαρμογές από το μενού; και το άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε εστίαση με την φωτογραφική κάμερα σε ένα κοντινό αντικείμενο και πίσω του τα άλλα αντικείμενα να φαίνονται θολά. Το πέτυχα δυο φορές αυτό, αλλά τυχαία και δεν ξερω πως γίνεται όταν ξανα προσπάθησα. Όσο πιο μακρυά είναι τα αντικείμενα από πίσω από αυτό που εστιάζεις τόσο πιο θολά θα φαίνονται. Για το άλλο δεν ξέρω.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που σε αυτήν να μπορούμε να κρύψουμε μέσα της άλλες εφαρμογές και να ζητάει κωδικό για να ανοιχθεί; ή αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κρύψουμε κάποιες εφαρμογές από το μενού; και το άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε εστίαση με την φωτογραφική κάμερα σε ένα κοντινό αντικείμενο και πίσω του τα άλλα αντικείμενα να φαίνονται θολά. Το πέτυχα δυο φορές αυτό, αλλά τυχαία και δεν ξερω πως γίνεται όταν ξανα προσπάθησα. δοκίμασε το hide it. νομίζω πρέπει να κάνει την δουλειά που το θέλεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 μεσα απριλιου και κανενα νεο απο τζελυ μπιν,γιαυτο αυτη η εταιρια παντα θα ακολουθαει τους αλλους,ηδη εγκατελειψε το Ζ. καλα το πας σονυ,ετσι παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 μεσα απριλιου και κανενα νεο απο τζελυ μπιν,γιαυτο αυτη η εταιρια παντα θα ακολουθαει τους αλλους,ηδη εγκατελειψε το Ζ. καλα το πας σονυ,ετσι παντα. Ποια προβλήματα αντιμετωπίζεις με την τρέχουσα έκδοση, και πως διορθώνονται με την Jelly Bean ? Ίσως μπορούμε να σε βοηθήσουμε Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Ποια προβλήματα αντιμετωπίζεις με την τρέχουσα έκδοση, και πως διορθώνονται με την Jelly Bean ? Ίσως μπορούμε να σε βοηθήσουμε Και τι εννοεις εγκατεληψε το Z; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts