Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.skroutz.gr/s/432348/Sony-Xperia-S.html oρίστε και η λίστα με τα διαθέσιμα καταστήματα που έχουν το S ακόμα :)

Κάνε το καλό Κωσταντίνε και βάλε custom rom:D

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το media markt δίνει νομίζω ή το U ή το P

Ναι οντως σορυ .. το ειχα δει και εγω μετα αλλα το ξεχασα.. το P δινει 269 ευρω.. εγω το πηρα απο skroutzομαγαζο.. αλλα ειναι εντος ΕΕ.. και μου ειπαν με αποδειξη παω "ARVATO" στα ΚΤΕΛ.. και ισχυει η εγγυηση.. αν θυμαμαι καλα ειναι απο Πολωνια εμενα.. και με τις αναβαθμισεις.. ειναι αναλογα την χωρα.. δηλ. εμενα παιζει να μου ερθει λιγο πιο νωρις .. η λιγο πιο αργα..

Κάνε το καλό Κωσταντίνε και βάλε custom rom:D

Ωπα!! Τι ομορφια ειναι αυτη??

Για πες χσρακτηριστικα, βελτιωσεις και λοιπα... Αφου ξερεις το κολλημα μου με το στησιμο και το ξεστησιμο γιατι μου τα κανεις αυτα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

εσβησε το xperia s του αδελφου μου. αυτο εχει ενσωματωμενη μπαταρια ετσι?

τι μπορει να κανει για να το επαναφερει?

εσβησε το xperia s του αδελφου μου. αυτο εχει ενσωματωμενη μπαταρια ετσι?

τι μπορει να κανει για να το επαναφερει?

Κρατησε πατημενα ταυτοχρονα τα power on-off και volume up για λιγα δευτερολεπτα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κρατησε πατημενα ταυτοχρονα τα power on-off και volume up για λιγα δευτερολεπτα.

ok ευχαριστω του το λεω να το κανει.

το κανε και λειτουργησε ,ευχαριστω!

Edited by gsa1967

Ωπα!! Τι ομορφια ειναι αυτη??

Για πες χσρακτηριστικα, βελτιωσεις και λοιπα... Αφου ξερεις το κολλημα μου με το στησιμο και το ξεστησιμο γιατι μου τα κανεις αυτα??

λοιπόν Κωσταντίνε η ρομ είναι η xzxexpirience. τελικά κατάφερα και έβγαλα τα soft keys. απο μπαταρία μπορώ να πω ότι στις 7 ώρες που ήταν stand by το βράδυ με ανοιχτο το wifi έπεσε 6%!!!. για διαχείρηση cpu το ανώτερο είναι 1512mhz και το κατώτερο 192mhz και το έχω στο οndemand. μπορείς να αλλάξεις kernel, και υπάρχουν 3 διαφορετικοί. ο απλός στα 1512mhz, o speedy στα 1700mhz, και ο perfomance στα 1890mhz αλλά εκεί θα ψήνεται το κινητό :D

λοιπόν Κωσταντίνε η ρομ είναι η xzxexpirience. τελικά κατάφερα και έβγαλα τα soft keys. απο μπαταρία μπορώ να πω ότι στις 7 ώρες που ήταν stand by το βράδυ με ανοιχτο το wifi έπεσε 6%!!!. για διαχείρηση cpu το ανώτερο είναι 1512mhz και το κατώτερο 192mhz και το έχω στο οndemand. μπορείς να αλλάξεις kernel, και υπάρχουν 3 διαφορετικοί. ο απλός στα 1512mhz, o speedy στα 1700mhz, και ο perfomance στα 1890mhz αλλά εκεί θα ψήνεται το κινητό :D

την δοκιμασα κι εγω πριν 4 μερες αλλα δεν βρηκα ακρη με τους 160 χαρακτηρες στα μυνηματα. δοκιμασα διαφορους τροπους αλλα δεν τα καταφερα. και εγω ειδα καλη μπαταρια και τα soft keys εμενα προσωπικα μου αρεσαν .

XPERIA Z1

την δοκιμασα κι εγω πριν 4 μερες αλλα δεν βρηκα ακρη με τους 160 χαρακτηρες στα μυνηματα. δοκιμασα διαφορους τροπους αλλα δεν τα καταφερα. και εγω ειδα καλη μπαταρια και τα soft keys εμενα προσωπικα μου αρεσαν .

νομίζω υπάρχει ένα mod για 160 χαρακτήρες στα μυνήματα. τα soft keys τα έβγαλα απλά, γιατί μείωνε τον χώρο της οθόνης. όχι για κάποιο άλλο λόγο :)

Σημερα το απογευμα επιτελους θα παρω το S σε λευκο!

Θελω να μου πειτε τι γινεται με τις πρωτες φορτισεις,ποση ωρα να το φορτιζω κ οτι αλλο χρειαζετε να ξερω.

Ευχαριστω...

Θελω να μου πειτε τι γινεται με τις πρωτες φορτισεις,ποση ωρα να το φορτιζω κ οτι αλλο χρειαζετε να ξερω.

Ευχαριστω...

Υπαρχει οδηγος που θα σου λυσει αρκετες αποριες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 :respect:

Αν εχεις ορεξη διαβασε την ορολογια του android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 :p

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευχαριστω...

Πανέμορφο, κι εγω λευκο το εχω, αλλά έτσι όπως ειναι οι τιμές αυτή τη στιγμη θα έπερνα το T...

Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P

2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS

Φιλε το S εχει πολυ καλυτερη οθονη απο το T.

Ασε που δε το θελω για πολυ βαριες δουλειες οποτε το S με καλυπτει.

Κ εξωτερικα μου αρεσει περισσοτερο...

Μολις το πηρα στα 279.

Ειναι απο Γαλλια με 2 χρονια εγγυηση.

Δεν ειχε ζελατινα απ'εξω το κουτι αλλα οταν το ανοιξα,μεσα ηταν σφραγισμενο...

Ετσι ειναι ολα?

Μολις το πηρα στα 279.

Ειναι απο Γαλλια με 2 χρονια εγγυηση.

Δεν ειχε ζελατινα απ'εξω το κουτι αλλα οταν το ανοιξα,μεσα ηταν σφραγισμενο...

Ετσι ειναι ολα?

Καλορίζικο! Καλώς ήρθες στην παρέα του Xperia S και καλές μόντες!!! Και το δικό μου έτσι ήταν, χωρίς ζελατίνα αλλά με την αυτοκόλλητη ταινία ασφαλείας.

Εχει καλωδιο hdmi,ζελατινα,φορτιστη κ ακουστικα...

από χώρα σε χώρα αλλάζει μέσα η συσκευασία. εμένα είχε θήκη αντί για hdmi. Mε το καλό να το χαρείς :)

Καλορίζικο PS1976! Όντως είναι θέμα χρήσης το ποιο θα διαλεξει κανείς.

Εμένα που ήταν Γερμανικο πάντως δεν ειχε ουτε hdmi ουτε ζελατινα ούτε θήκη , αλλά 2 smart tags NFC... (+φορτιστη και ακουστικα)

2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS

στο κουτι του κινητου στο αυτοκολλητο που γραφει SI, S/N, εχει barcode klp...

Διπλα στον κωδικο SI το λεει, εμενα λεει DE= γερμανια

EL, EN γράφει στο δικό μου, και κάτι αριθμούς από αριστερά τους. οπότε Ελληνικό, Αγγλικό? και στο κουτί πάνω έχει ένα αυτοκόλλητο κάτι σαν ταχέια φόρτιση. 10min στον φορτιστή =60min ομιλίας Edited by vassilis018

φανταζομαι πως ελληνικο/αγγλικο θα σημαινει, χωρις να ξερω κατι παραπανω βεβαια απο το προφανες.

Απο σκρουτζομαγαζο το πηρες? Κατα καιρους λενε οτι εχουν και ελληνικης εισαγωγης...

Ολα τα Ελληνικης αντιπροσωπειας ετσι γραφουν

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

φανταζομαι πως ελληνικο/αγγλικο θα σημαινει, χωρις να ξερω κατι παραπανω βεβαια απο το προφανες.

Απο σκρουτζομαγαζο το πηρες? Κατα καιρους λενε οτι εχουν και ελληνικης εισαγωγης...

ναι από το easybuyworld το είχα πάρει.

και κάτι που είδα πριν λίγο http://community.o2.co.uk/t5/Android-Devices-Samsung-HTC-Sony/JellyBean-roll-out-Xperia-S/m-p/438502

http://talk.sonymobile.com/thread/124492?start=80&tstart=0

• The title was changed to Sony Xperia S