Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όλα οκ με την αναβάθμηση. έχω την .55 !

Και εμένα πριν απο λίγο μόλις τελείωσα με την εγκατάσταση της .55

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οποτε λες οτι απο οπου και να το παρω,αν θελω τους χαρτες θα πρεπει να δωσω 30e για να τους εχω,οποτε φτανουμε στην τιμη του πλαισιου!

Βρε παρτο το κηνιτο και για τους χάρτες εδω ειμαι εγω! Φαγωθηκες με τους χάρτες! Χαχαχαχα φιλικά πάντα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

το wisepilot for xperia χαρτες με πλοηγηση δεν ειναι?

Θελει ιντερνετ για να δουλεψει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν είμαι λίγο καινούργιος στα πράγματα και θέλω να μου πείτε κατι. Είμαι ρουτ και θέλω να ελαφρώσω λήγω το σύστημα,Τι μπορώ να αφαιρέσω άφοβα???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λοιπόν είμαι λίγο καινούργιος στα πράγματα και θέλω να μου πείτε κατι. Είμαι ρουτ και θέλω να ελαφρώσω λήγω το σύστημα,Τι μπορώ να αφαιρέσω άφοβα???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τα Facebook & Twitter αν δεν τα χρειαζεσαι ,κατι McAffe ,κινεζικα πληκτρολογια κι αλλα πολλα ,με λιγη προσοχη

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

και κάτι γενικά να κάνουμε το S ποιο γρήγορο...

Nα το μαθεις ,να το εκτιμησεις ,να το προσεχεις ..και να διαβαζεις το τοπικ ..:lol::p

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

και κάτι γενικά να κάνουμε το S ποιο γρήγορο...

Να αφαιρεσεις τις εφαρμογες απο εκκινουν και δεν τις χρησιμοποιείς (εχω βαλει οδηγο μερικες σελιδες πριν)

Το δικο μου ξεκινάει με ελευθερη μνήμη απο 357-364ΜΒ και φυσικα κανει boot σε μικροτερο χρονο (το ηθελα γιατι συνηθηζω να κανω restart) απο το power-on μετα απο 38sec εχει ολοκληρωσει ολα τα windgets και εχει συνδεθει στο δικτυο...

Qtek : S100 - S110

Glofish : X500 - X800

Motorola : Flare - V60 - V550 - Defy - Atrix

Ericsson : GH197 - 388 - A1018 - T18s - T28

HTC Diamond, OMNIA II, IPhone 4, NOKIA X9, Blackberry 9700, SONY Xperia S

Να αφαιρεσεις τις εφαρμογες απο εκκινουν και δεν τις χρησιμοποιείς (εχω βαλει οδηγο μερικες σελιδες πριν)

Το δικο μου ξεκινάει με ελευθερη μνήμη απο 357-364ΜΒ και φυσικα κανει boot σε μικροτερο χρονο (το ηθελα γιατι συνηθηζω να κανω restart) απο το power-on μετα απο 38sec εχει ολοκληρωσει ολα τα windgets και εχει συνδεθει στο δικτυο...

Σελίδα please ???

Αν δεν εισαι εξοικειωμενος με τις εφαρμογες κ τι ειναι τι , καλυτερα να μη σβησεις τιποτα. Καμια φορα στην προσπαθεια μας να τα κανουμε να τρεχουν γρηγοροτερα προκαλουμε προβληματα... Εξ' αλλου η διαχειρηση μνημης κ πορων του συστηματος Android (λογω linux προελευσης) ειναι εξαιρετικη. Αποψη μου παντα, κ χωρις παρεξηγηση.

και εγώ πιστεύω οτι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω.

αν τυχών το κινητό χρειαστεί παραπάνω ram θα το διαχειριστεί μόνο του ελευθερώνοντας χώρο.

Samsung Note 9 Black

Μολις τσακωσα το S απο ενα παληκαρι.... εχει πανω Cyanogen 4.1.2..... Καλη ειναι ?

το παιδι μου ειπε να το επαναφερει στην αρχικη ρομ αλλα του ειπα θα δοκιμασω την 4.1.2....... καλα εκανα ή θα τρεχω ?

καμια εμπειρια με την συγκεκριμενη ρομ ?

ευχαριστω εκ των προτερων.

ps: επισης δεν βρησκω το SU icon, παιζει να μην ειναι rootαρισμενο ?

Edited by Roccat

Μολις τσακωσα το S απο ενα παληκαρι.... εχει πανω Cyanogen 4.1.2..... Καλη ειναι ?

το παιδι μου ειπε να το επαναφερει στην αρχικη ρομ αλλα του ειπα θα δοκιμασω την 4.1.2....... καλα εκανα ή θα τρεχω ?

καμια εμπειρια με την συγκεκριμενη ρομ ?

ευχαριστω εκ των προτερων.

ps: επισης δεν βρησκω το SU icon, παιζει να μην ειναι rootαρισμενο ?

Θεωρω την Stock .55 καλυτερη για τους λογους που εχουμε αναλυσει μερικες σελιδες πριν (δες απο το profile μου)

στη θεση σου θα εβαζα την stock και θα την εκανα root με τις οδηγιες που αναφερονται

Qtek : S100 - S110

Glofish : X500 - X800

Motorola : Flare - V60 - V550 - Defy - Atrix

Ericsson : GH197 - 388 - A1018 - T18s - T28

HTC Diamond, OMNIA II, IPhone 4, NOKIA X9, Blackberry 9700, SONY Xperia S

Απλα με το companion το επαναφερω στην μανισια ?

επισης με παραξενεψε οτι αν και Cyanogenmod δεν ειναι rootaρισμενο..... περιεργο δεν ειναι ?

Από SEUS παίρνεις την .55 αλλά χωρίς δυνατότητα ροοt. Από ΟΤΑ δυστυχώς ακόμη όχι (μάλλον την .45) Αλλιώς όλοι θα ρουτάραμε την .45 και μετά ΟΤΑ και τέλος!

Όποτε φλασάρεις/σβήνεις system -> χάνεις το cwm. Σιγά τα ωά βέβαια , αφού τα παλικάρια στο xda το έχουν έτοιμο και σε 5 δευτερόλεπτα εγκαθίσταται!

Από γρατζουνιές, έχει την ίδια οθόνη με το xperia mini. Και αν κρίνω από τις γρατζουνιές αυτουνού, shit μέσα Πολυχρόνη. Ευτυχώς που κάνει καλή δουλειά το screenprotector που έχουν βάλει! 4.1 θα πάρει.

Με διπύρηνο στο 1.5 και 1 γίγα ραμ, ο μέσος χρήστης υπερικαλύπτεται. Αν σε καλύπτει το SGS2 δεν υπάρχει λόγος να μη σε καλύπτει αυτό

Αυτονομία με τέτοια οθόνη... ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος...

Σημειώσεις από τις τελευταίες μου περιπέτειες.

Όσοι περηφανεύεστε για τα αυτιά σας και έχετε σκάσει και χρήμα για καλά ακουστικά , τότε μάλλον θέλετε να εγκαταστήσετε αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2000749

Είναι μία τρελή δουλειά από μια ομάδα developers που έχουν ενσωματώσει άπειρες βελτιώσεις για τον ήχο.

Αν το θέλετε τότε ΠΡΟΣΟΧΗ.

Δοκιμάστε πρώτα μόνο το βασικό zip και ούτε καν το walkman. Το τελευταίο σε κάποια κινητά οδηγεί σε bootloop. Το δικό μας θεωρητικά δεν είναι ένα από αυτά, αλλά εγώ έτσι την πάτησα. Τέσπα, τα παλικάρια έχουν άλλη έκδοση σε αυτήν την περίπτωση, αλλά τελικώς εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ γιατί το συγκεκριμένο mod εμποδίζει το video recording (εξάλλου ουδέποτε ήμουν φαν του ήχου!)

Δεύτερο και ΠΟΛΥ σημαντικότερο.

Απιστευτοτεράστιος developer έκανε port το cybershot του xperia V μαζί με HDR. Από άλλο πλανήτη το παλικάρι (αν και τα αγγλικά του έχουν...θέμα!). Υπό κατάλληλες συνθήκες θα νομίζετε ότι έχετε άλλη φωτογραφική/βιντεοκάμερα!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1950862

Καλοφάγωτα (πάλι άυπνος έμεινα...αλλά το αξίζει το παλιόπραγμα!!!)

Παρεμπιπτόντως, αν σας φαίνεται κι εσάς η lock screen αδικαιολόγητα άδεια...

kαλημερα, εχω το sole μπορω να βαλω αυτο με το cybershote?

Το εκανα οπως λεει αλλα δεν δουλευει και δεν μπορω να βρω και πουθενα τη καμερα την εχει εξαφανισει

εχω την official ics ρουταρισμενη

Edited by spaceboy1

Καλημέρα παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο είμαι root στην 50 πως παω στην 55 και με root?

Ακολούθησε την διαδικασία όπως περιγράφεται εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997030

Μήπως κανείς σας πουλάει το τηλεφωνάκι στα 200???

Ξέρει κανείς σας εάν το πάρω από αμαζον θα έχει ελληνικά και εάν θα λειτουργεί στην Ελλάδα???

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στο forum (εκτός του Buy and Sell) οπότε ας μην επεκταθούμε παρακαλώ.

Θα έχει Ελληνικά και θα λειτουργεί κανονικά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αν το βρεις και το αγοράσεις 200 και το δουλέψεις λίγο, δε θα καταλαβαίνεις μετά γιατί αυτός που σου το πούλησε , στο πούλησε τόσο.

Από Ελλάδα 200 δε θα βρεις. Κοίτα ebay. Ελαφρώς μτχ κάπου εκεί παίζουν, άντε 10-20 ευρώ παραπάνω

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για την ερώτηση - αγγελία. Στα 264 με τα μεταφορικά από amazon.de (δεν τα φτάνω όμως!). Στο Buy and Sell θέλω κωδικό ή κάνω κάτι άλλο?

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!

Edited by dikemon

Στο Buy and Sell προς το παρόν δεν έχεις πρόσβαση. Για να αποκτήσεις πρόσβαση θα πρέπει να συμπληρώσεις 100 μέρες παραμονής στο site και 150 post.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Xperia S