Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν το φορτιζω και μερικες φορες οταν βαζω ακουστικα τα πληκτρα αφης.ναι στον κοσμο τους. Ειτε δεν πατιουνται ειτε λαμβανουν το πατημα ως παρατεταμενο. Το κανει και σε εσας;

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπα,εμενα δεν το κανει...

Και στο p δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος απο τα πλήκτρα αφής,το ένα δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο τα άλλα.Γενικά άπ' οτι φαίνεται η sony πιστεύω οτι έχει ένα θεματάκι με τα κουμπιά αφής..

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Γεια σας παιδια... Δεν μπορω να κανω με τιποτα το τελεθταιο update... ICS 4.0.4(6.1.A.2.45)... Δοκιμασα κ με pc companion κ με s(e)us.... Τιποτα απολυτως... Μου λεει οτι διαθετω την τελευταια εκδοση... Δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο που το εχω παρει απο skroutz. Εκανα κ clean install... Αν μπορειτε βοηθηστε.... Ευχαριστω...

Θα το εχω αυριο . Υπαρχει οδηγος για ροοτ ? Η ics καλα παει ?
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Γεια σας παιδια... Δεν μπορω να κανω με τιποτα το τελεθταιο update... ICS 4.0.4(6.1.A.2.45)... Δοκιμασα κ με pc companion κ με s(e)us.... Τιποτα απολυτως... Μου λεει οτι διαθετω την τελευταια εκδοση... Δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο που το εχω παρει απο skroutz. Εκανα κ clean install... Αν μπορειτε βοηθηστε.... Ευχαριστω...

Ποια εκδοση εχεις τωρα την .62 ή την .73?

Το κουτι του τηλεφωνου για ποια χωρα γραφει οτι ειναι?

Μπες στον dialer και γραψε *#7378423#*#* στο μενου που θα σου βγαλει επελεξε το software info, βγαλε ενα στιγμιοτυπο οθονης(ss) και ενεβασε το εδω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Η τελευταία ειναι η .50.

Δεν ξέρω αν την έχει πάρει κανείς επίσημα, εγω την πέρασα με ftf, απο flashtool

που την βρηκες την .50?

μπορεις να δώσεις λινκ?

Θα χασεις τα παντα και πρεπει να τα ξαναπερασεις ολα :( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1911630

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Θελω να βελτιωσω την μπαταρια οποτε σκεφτομαι να κανω ρουτ για να βγαλω τα bloatware και να μειωσω την συχνοτητα του επεξεργαστη. Αν βαλω και αλλη ρομ θα βελτιωθει κι αλλο η μπαταρια; Μπορω να αλλαξω ρομ με locked bootloader?

Παιδια μολις το πηρα το κινητο . Ασπρο χρωμα, πανεμορφο , το εκανα ενα φλας με sus και τωρα το στηνω. Εχουμε οδηγο για ροοτ και ποιες εφαρμογες διαγραφω αφοβα?
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

H διεργασία "Unsupported Headset Notifier" ξέρετε τι είναι ακριβώς; Βλέπω στο All-In-One Toolbox, ότι καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία, cpu και ram από κάθε άλλη...

Νομιζω πως ειναι η ειδοποιηση που σου βγαζει οταν εχεις συνδεσει ασυμβατα ακουστικα.

Αυτό διάβασα κι εγώ.. Αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να τρέχει και να καταναλώνει τόση πολύ ενέργεια και ram.. Εκτός κι αν το All-In-One Toolbox λέει βλακείες.. Αλλά δε νομίζω... Τι να πω...

Το κακό είναι ότι το κλείνω και ξανά ανοίγει..:worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Θα χασεις τα παντα και πρεπει να τα ξαναπερασεις ολα :( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1911630

Σωστο το λινκ, λάθος οτι θα χάσει τα παντα.

Με το flashtool εχει την επιλογή για wipedata, αν δεν επιλέξει κατι απο wipe, δεν χανει τίποτα απλα περνάει τη .50

Το κουτι πανω γραφει ΕΝ νομιζω Αγγλικο ειναι... εχετε καμια ιδεα?? κ τωρα εχει τη 453...:blink:

Αγγλικο ειναι.

Δυστηχως οι αγγλοι δεν την εχουν παρει ακομη!Υπομονη:)

sks13 :alien:

Το κουτι πανω γραφει ΕΝ νομιζω Αγγλικο ειναι... εχετε καμια ιδεα?? κ τωρα εχει τη 453...:blink:

Δες εδω

http://talk.sonymobile.com/message/223759#223759

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Σωστο το λινκ, λάθος οτι θα χάσει τα παντα.

Με το flashtool εχει την επιλογή για wipedata, αν δεν επιλέξει κατι απο wipe, δεν χανει τίποτα απλα περνάει τη .50

Ωραίος ο φίλος! Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με το flashtool. Ευχαριστώ που διορθώσεις το λάθος μου.

καλο θα ειναι πάντως να γίνεται data wipe.

Επειδή με έτρωγες το χέρι μου.. εκανα unlok τον bootloader, και πέρασα την KA18 Xperia SSpeed, με το κερνελ της.

Ειναι λίγο πιο γρήγορη απο τη μαμα.. Εχει πολλές επιλογές απο το aroma, και πειραματίστηκα λίγο... αλλα πλέον μου βγάζει ερρορ που και πού, οτι δεν δουλευει το exchange kai to mail...

Ειναι αυτο που λέμε για τα data wipes... :lol:

Εχει κανεις καμια ιδέα για το πώς θα τα απενεργοποιήσω?

Με τρώει να δοκιμάσω την MIUI και την CM10 (αλλα με χαλάει λίγο οτι δε δουλευει η κάμερα)

αν το έχεις κλειδωμένο το τηλ βάζεις το recovery απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875

αν είσαι ξεκλείδωτος απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1756346

μετά με το recovery περνάς το αρχείο για την κάμερα και ακολουθείς τις οδηγίες

Υ.Γ. σόρρυ δεν είδα την απάντηση του alex_oz

Οκ,περασα το recovery οπως μου ειπες,εγινε ολη η διαδικασια ενταξει,αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα το cwm στο κινητο ουτε να μπω σε recovery mode....Τι κανω λαθος??:cry:

Poco X3 nfc 6/128

Οκ,περασα το recovery οπως μου ειπες,εγινε ολη η διαδικασια ενταξει,αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα το cwm στο κινητο ουτε να μπω σε recovery mode....Τι κανω λαθος??:cry:

Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4359052

Οκ, πέρασα το recovery όπως μου ειπες,εγινε ολη η διαδικασια ενταξει,αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα το cwm στο κινητό ουτε να μπω σε recovery mode....Τι κανω λαθος??:cry:

δεν φαίνεται κάτι στο τηλ.

αν κανείς restart και πατήσεις πάνω στο logo της sony 3-6 φορές tap -tap-tap, θα μπει σε recovery

αυτό ισχύει για το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1756346

Αν έχεις περάσει το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875

νομίζω ότι κάνεις restart και πατάς το pwr + volume up

* Δεν ξερω αν ισχυει ή οχι, δεν το έχω δοκιμάσει, και το λεω για αυτους που κανουν δοκιμες με custom roms, μπορεί να αφήσουν τον stock Kernel, αλλά να αλλαξουν μονο την ρομ, οπότε μπορεί να κερδισουν λιγο καλητερη μπαταρια, γιατι το προβλημα των custom roms ειναι η μπαταρια που αδεια στο αψε σβησε

Edited by bpapad81

Ευχαριστω ολους για την υπερπολυτιμη βοηθεια σας!Επιτελους τα καταφερα κ εχω mod camera:up:
Poco X3 nfc 6/128

καλο θα ειναι πάντως να γίνεται data wipe.

Επειδή με έτρωγες το χέρι μου.. εκανα unlok τον bootloader, και πέρασα την KA18 Xperia SSpeed, με το κερνελ της.

Ειναι λίγο πιο γρήγορη απο τη μαμα.. Εχει πολλές επιλογές απο το aroma, και πειραματίστηκα λίγο... αλλα πλέον μου βγάζει ερρορ που και πού, οτι δεν δουλευει το exchange kai to mail...

Ειναι αυτο που λέμε για τα data wipes... :lol:

Εχει κανεις καμια ιδέα για το πώς θα τα απενεργοποιήσω?

Με τρώει να δοκιμάσω την MIUI και την CM10 (αλλα με χαλάει λίγο οτι δε δουλευει η κάμερα)

MIUI μετράει όχι όμως CM10 θέλει δουλειά...

Εγώ πάντως βρήκα τη υγειά μου, SSpeed 19 με TFS Shell που τα σπάει ;)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

MIUI μετράει όχι όμως CM10 θέλει δουλειά...

Εγώ πάντως βρήκα τη υγειά μου, SSpeed 19 με TFS Shell που τα σπάει ;)

Αυτη δεν εχει θεματα με την καμερα ετσι?Εχεις κανενα συνδεσμο απο που μπορουμε να την βρουμε??

Poco X3 nfc 6/128

Εγώ πάλι φλασαρα την. 50 χωρίς να σβήσω εφαρμογές κτλ ξανά root και πάει σφαίρα χωρίς πολλές αλχημείες

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• The title was changed to Sony Xperia S