Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι ακριβως ειναι το ΝFC το ακουω συνεχεια.... και που χρειαζεται...?

Μπορεις να googleαρεις (near field communication)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το κινητό,μπορεί κάποιος να μου πει πόση μνήμη σου κρατάει για εφαρμογές κτλ και πόση έχει διαθέσιμη για φωτογραφίες και μουσική κτλ;Nfc tag έχει μέσα η συσκευασία;Αν δεν έχει που μπορώ να βρω;Το κινητό παίρνει microsim?Κάτι τέτοιο διάβασα κάπου,ισχύει;
Ho bisogno di una vacanza!Vorrei volare via di qui...Ho bisogno di viaggiare.. :D

Κοιτα, εχω κατεβασει τον player pro ο οποιος ειναι τρομερος.και πατωντας πανω σε ενα τραγουδι σου βγαζει μια επιλογη view lyrics.αυτο ηταν.κατεβαζει τον στιχο απο το ιντερνετ και τον σωζει για παντα.:p

Ναι αλλά:

1. Δεν έχεις πάντα την δυνατότητα να είσαι on line.

2. Αν έχεις ήδη περασμένους σε ID3 tag στίχους και εξώφυλλα, πράγμα που συμβαίνει στο 99% της συλλογής μου - γύρω στα 20.000 τραγούδια, περιμένεις από το πρόγραμμα αναπαραγωγής να μπορεί να τους διαβάσει.

Στο iOS λοιπόν, την ώρα που παίζει ένα κομμάτι πατάς πάνω στην εικόνα του άλμπουμ και διαβάζεις τους στίχους.

Δυστυχώς ο Player pro όταν διαβάζει τους αποθηκευμένους στίχους τους εμφανίζει σαν "κείμενο" και όχι ανά αράδα. Για να τους δείξει σωστά πρέπει να τους κατεβάσεις ξανά από το internet.

Ο Poweramp Music Player είναι ο μόνος (από όσους έχω δοκιμάσει) που εμφανίζει σωστά τους στίχους από το ID3 tag. Αλλά η εμφάνιση τους (όπως και στον Player pro) είναι κομματάκι πρωτόγονη σε σχέση με αυτή του iOS.

Ο default player της Sony δεν έχει καν την επιλογή να εμφανίσει τους στίχους.

Αριστερά είναι o Player pro.

Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το κινητό,μπορεί κάποιος να μου πει πόση μνήμη σου κρατάει για εφαρμογές κτλ και πόση έχει διαθέσιμη για φωτογραφίες και μουσική κτλ;Nfc tag έχει μέσα η συσκευασία;Αν δεν έχει που μπορώ να βρω;Το κινητό παίρνει microsim?Κάτι τέτοιο διάβασα κάπου,ισχύει;

32 giga εχει αλλα νομιζω οτι σε δεσμευει απο την αρχη καποια και ετσι εχεις 29giga (αν δεν κανω λαθος), και 1giga μνημη της συσκευης. εγω απο πλαισιο που το εχω παρει δεν ειχε μεσα. δεν ξερω αν εχουν ερθει στην ελλαδα ακομα, αλλα απο το ebay μπορεις. microsim δεν εχει και δεν παιρνει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

32 giga εχει αλλα νομιζω οτι σε δεσμευει απο την αρχη καποια και ετσι εχεις 29giga (αν δεν κανω λαθος), και 1giga μνημη της συσκευης. εγω απο πλαισιο που το εχω παρει δεν ειχε μεσα. δεν ξερω αν εχουν ερθει στην ελλαδα ακομα, αλλα απο το ebay μπορεις. microsim δεν εχει και δεν παιρνει!

Προφανώς μπέρδεψες την microsim με την sdcard απλά για να μην μπερδευτεί η φίλη το τηλέφωνο δουλεύει με microsim

Edited by Stef08
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Αγαπητε fasttam εσυ το πηγες δυο βηματα παραπερα.:p

Αυτη τη δουλεια την εκανα σε 20 περασμενους δισκους στο κινητο μου καποια στιγμη που βαριομουν.σε μιση ωριτσα ειχα τελειωσει.(το ψαξιμο και κατεβασμα ειναι ακαριαιο ουτως ή αλλως.) καταλαβα τι λες αλλα απαξ και το κανεις μια φορα τοτε ξεμπερδευεις.

Απο κει και περα ναι,ο τροπος που εμφανιζονται ειναι διαφορετικος.εμενα ομως με βολευει οταν δεν ξερω καοιον στιχο να ανατρεχω μεσω του προγραμματος.δηλαδη δεν θελω συνεχεια να εμφανιζεται γιατι καλως ή κακως τα ξερω απεξω.

Αλλα ειχα ipod touch και ξερω τι εννοες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο smartphone και το sony xperia s είναι πρώτο στις επιλογές μου όμως ακούω πολλούς να λένε ότι έχει αργό internet ειδικά μέσω 3g και αν θέλω κάτι από ένα κινητό αυτό είναι να μην έχει lag και κολλήματα στο internet.

Αν κάποιος από εσάς μπαίνει από αυτό το κινητό στο internet με 3g ας μου πει αν υπάρχει πρόβλημα με lag στο φόρτωμα των σελίδων.

Δεν ξέρω τι κάνει με 3G, αλλά με Wifi καθόμαστε σήμερα με ένα φίλο που έχει το iphone4 και οι χάρτες του Google φόρτωναν στο S 2-3 φορές πιο γρήγορα. Ειλικρινά απόρησα με την διαφορά.

Εξαρτάται από που θα το αγοράσεις. Το δικό μου είχε NFC tag αλλά δεν είχε hdmi καλώδιο, Γερμανική παρτίδα.

Διαθέσιμη μνήμη για φωτό- μουσική έχει γύρω στα 25Giga.

Προφανώς μπέρδεψες την microsim με την sdcard απλά για να μην μπερδευτεί η φίλη το τηλέφωνο δουλεύει με microsim

οντως το μπερδεψα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας....Για να κάνω την κάρτα μου microsim πρέπει να πάω στην Cosmote?
Ho bisogno di una vacanza!Vorrei volare via di qui...Ho bisogno di viaggiare.. :D

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας....Για να κάνω την κάρτα μου microsim πρέπει να πάω στην Cosmote?

Καλύτερα ναι θα μπορουσες να την κόψεις και μόνη σου βέβαια αλλά δεν θα το συνιστούσα

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ωραία,μήπως γνωρίζετε αν μπορώ σε κάποιο κατάστημα με κινητά κτλ είτε σε Γερμανία είτε σε Βέλγιο να προμηθευτώ τα nfc tags?Έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό;

Ναί,υπάρχουν.Αν ψωνίζεις εσύ ή κάποιος φίλος απο ebay,μπορείς να τα βρείς εύκολα και εκεί..

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

ναι 1λεπτο δουλεια ειναι..εγω πηγα εδωσα την καρτα στον υπαλληλο,εβγαλε ενα εργαλειο την εκοψε , μου την εδωσε και εφυγα..ισως ουτε λεπτο :p

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Ααα ωραία ευχαριστώ....Τελικά κατέληξα αυτό θα πάρω,όταν το πάρω και εγώ με το καλό θα σας πω εντυπώσεις...Άκουσα ότι πρέπει να το τρέξω 2-3 μέρες πριν του κάνω αναβάθμιση στο android 4...Ισχύει ή μπορώ να την κάνω κατευθείαν πριν αρχίσω να φορτώνω επαφές κτλ στο κινητό;

Ααα ωραία ευχαριστώ....Τελικά κατέληξα αυτό θα πάρω,όταν το πάρω και εγώ με το καλό θα σας πω εντυπώσεις...Άκουσα ότι πρέπει να το τρέξω 2-3 μέρες πριν του κάνω αναβάθμιση στο android 4...Ισχύει ή μπορώ να την κάνω κατευθείαν πριν αρχίσω να φορτώνω επαφές κτλ στο κινητό;

Μπορείς κατευθείαν, εκτός κι αν θες να δεις πώς ήταν και η 2.7.

παλι?ελεος! προχτες το εκανα ροοτ!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παλι?ελεος! προχτες το εκανα ροοτ!!!!!

Ουπς το ειχα ξεχασει το ρουταρισμα ..εε θα βαλουμε την .50 και ξανα root

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

To πήρε κανείς από wind;Η wind γνωρίζεται αν το έχει σε λευκό;Γιατί στο site λέει μόνο για μάυρο... :(

καλημερα. απο χθες η μπαταρια αδειαζει υπερβολικά γρήγορα. τι εννοω. στις 11 το πρωί εχω 30% μπαταρία. το βγάζω απο τον φορτιστή κατα τις 8 παρά τέταρτο. Στις ρυθμήσεις της μπαταρίας που βλέπω τι την καταναλώνει, εχει το facebook και σήμερα γράφει com.sonymoblile.social.services και το δείχνει καταναλωση 51%. αυτην την στιγμή ειναι στο 35%, 3ω 14λ 10δ με μπαταρία. Και δεν μπηκα καθόλου fb. Η μόνη παρέμβαση πουθ έκανα, έβαλα το task το πρόγραμμα και το widget locker. Να σημειώσω οτι ειμαι root και εχω πετάξει timescape μουσική φίλων fb και τα σχετικά άχρηστα προγραμματάκια..
iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Καλησπέρα.Εδώ και 3 μέρες είμαι κάτοχος του κινητού.Έχω ένα πρόβλημα όμως ,ενώ βρίσκει ολα τα ενεργά δίκτυα wifi το δικό μου δεν το βρίσκει.Του έχω τις τελευταίες αναβαθμίσεις του έχω κάνει επαναφορά αλλά τίποτα..Απο galaxy s3 k htc evo 3d μπένω κανονικά.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει????Ευχαριστώ

Καλησπέρα.Εδώ και 3 μέρες είμαι κάτοχος του κινητού.Έχω ένα πρόβλημα όμως ,ενώ βρίσκει ολα τα ενεργά δίκτυα wifi το δικό μου δεν το βρίσκει.Του έχω τις τελευταίες αναβαθμίσεις του έχω κάνει επαναφορά αλλά τίποτα..Απο galaxy s3 k htc evo 3d μπένω κανονικά.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει????Ευχαριστώ

Ειχε συμβει και σε μενα αλλα ειχα κανει την βλακεια να του δωσω σταθερη ip απο το ρουτερ ,ενεργοποιησε τον Dhcp manager αν δεν ειναι ηδη στο ρουτερ και κανε τους ρισταρτ

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

τελικα αυτο το πηρε κανεις απο εδω?

Δεν νομίζω ακόμη, έχω δοκιμάσει 2-3 φορές τίποτα..σίγουρα θα παρουν την αναβάθμιση πρωτα τα παρα εισαγωγής.. Τα Ελληνικά ως συνήθως τελευταία..

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Ειχε συμβει και σε μενα αλλα ειχα κανει την βλακεια να του δωσω σταθερη ip απο το ρουτερ ,ενεργοποιησε τον Dhcp manager αν δεν ειναι ηδη στο ρουτερ και κανε τους ρισταρτ

Σε ευχαριστώ πολυ!!!

• The title was changed to Sony Xperia S