Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Safe lock που έχω κατεβάσει μου φαίνεται ύποπτο και μια "ζωντανη ταπετσαρία" το μαγεμένο δάσος νομίζω οτι αυτά τα 2 ίσως ευθύνονται. Τι λέτε; Και που πηγαίνω για να απεγκαταστήσω κάποια προγράμματα;

για το μαγεμένο δάσος πηγαίνεις ρυθμίσεις-εφαρμογές

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για το μαγεμένο δάσος πηγαίνεις ρυθμίσεις-εφαρμογές

Το μαγεμένο δάσος είναι wallpaper. Όμως με βοήθησε πολύ η απάντησή σου διότι πήγα και έβγαλα όλες όσες εφαρμογές νομίζω οτι ευθύνονται για το πρόβλημα. Ευχαριστώ.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Πάντως ένα αρνητικό μεγάλο της ics το οποίο δεν θυμάμαι να υπήρχε στην gb είναι το focus της κάμερας σε εσωτερικούς χώρους , βραδινές ή σκοτεινούς χώρους. Δεν εστιάζει καλά. Ενώ πάει να εστιάσει, ξαναχάνε την εστίαση και αργεί μέχρι να εστιάσει.

Για δείτε το και οι υπόλοιποι να μου πείτε τί γίνεται. Σας το κάνει ??

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Πάντως ένα αρνητικό μεγάλο της ics το οποίο δεν θυμάμαι να υπήρχε στην gb είναι το focus της κάμερας σε εσωτερικούς χώρους , βραδινές ή σκοτεινούς χώρους. Δεν εστιάζει καλά. Ενώ πάει να εστιάσει, ξαναχάνε την εστίαση και αργεί μέχρι να εστιάσει.

Για δείτε το και οι υπόλοιποι να μου πείτε τί γίνεται. Σας το κάνει ??

μηπως το εχεις στην αυτοματη σκηνη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως το εχεις στην αυτοματη σκηνη?

Όχι. Έχω το κανονικό και εστίαση στο αναγνώριση προσώπου. Το πράγμα βελτιώνεται μόνο όταν βάζω εστίαση σε πολλά σημεία.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Τωρα εσεις που έχετε το κινητό με ics υπάρχει ρύθμιση που μεγαλώνει το μέγεθος των γραμματοσειρών για επαφές κτλπ; Στη πρώτη επαφή που είχα με το κινητό μου φάνηκαν όλα υπερβολικά μικρά σε αντίθεση με το galaxy 3 , οπότε αυτό με φρέναρε. (Γιατί διαβάζουν και γέροι το forum!!!!)

Τωρα εσεις που έχετε το κινητό με ics υπάρχει ρύθμιση που μεγαλώνει το μέγεθος των γραμματοσειρών για επαφές κτλπ; Στη πρώτη επαφή που είχα με το κινητό μου φάνηκαν όλα υπερβολικά μικρά σε αντίθεση με το galaxy 3 , οπότε αυτό με φρέναρε. (Γιατί διαβάζουν και γέροι το forum!!!!)

χαχαχα εχει να μεγαλωσεις την γραματοσειρα! μην ανησυχεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει ερθει σε ολους το παγωτο η οχι ακομα?? :ninja::ninja: εγω ακομα περιμενω
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

εχει ερθει σε ολους το παγωτο η οχι ακομα?? :ninja::ninja: εγω ακομα περιμενω

Τελευταιοι θα την παρουμε Αργυρη οπως και με την .73 :X

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

καλησπερα

παρελαβα χθες το καινουργιο μου xperia s απο amazon. μου εβγαλε αμεσως αναβαθμιση την οποια εκανα με seus επιδιόρθωση (οχι απο πανω) παροτι το τηλεφωνο ειναι καινουργιο. ολα πηγαν καλα και τωρα ειμαι με ics 4.0.4.

εχω καποια μικρα προβληματακια για τα οποια θα ηθελα την γνωμη οσων εχουν κανει την αναβαθμιση.

1. το widget του ημερολογιου ειναι αδειο, παροτι στο ημερολογιο υπαρχουν συμβαντα. το ιδιο συμβαίνει και στο xperia mini μετα την αναβαθμιση σε ics. το κανει σε εσας; υπαρχει καποια λυση;

2. στο μειλ εβαλα ευκολα το hotmail λογαριασμο, αλλα βγαζει σφαλμα οταν προσπαθω να βαλω το gmail. το gmail δουλευει μονο μεσω της δικια του εφαρμογης.

ακομα μου βγαζει τα αναγνωσμενα μηνυματα ως μη αναγνωσμενα, ενω μου βγαζει συχνα μηνυματα για αποτυχία συγχρονισμού.

3. στο mini στις φωτο εμφανίζονται και φωτο απο το facebook. στο s δεν ειδα κατι τετοιο. ξερετε αν μπορει να γινει;

αυτα για τωρα...

Πήγα τη δευτέρα στο σέρβις της Sony για να ρωτήσω για ένα ανταλλακτικό που περίμενα για να μου το αλλάξουν. O διάλογος όπου 1 είμαι εγώ και 2 υπάλληλος του σέρβις

1 καλημέρα ήρθα για το μικρόφωνο, έχει έρθει? Με την ευκαιρία που ήρθα να σας πω και για το γνωστό πρόβλημα που έχω με την κίτρινη οθόνη, υπάρχει διαθέσιμη, την αλλάζεται εσείς? Και δείτε και το πλαϊνό πλήκτρο της έντασης.

2 (αφού ρώτησε μου απαντά) Ναι κύριε το ανταλλακτικό έχει έρθει και η οθόνη υπάρχει διαθέσιμη και την αλλάζουμε εμείς.

1 (λέω από μέσα μου μπράβο τους έχουν οθόνη?) Ωραία θα το φέρω αύριο το πρωί γιατί θέλω να πάρω ένα αντίγραφο στον Η/Υ μου φωτογραφίες βίντεο και όσες εφαρμογές μπορούν να κρατήσουν backup.

Την τρίτη το πρωί πάω να αφήσω το τηλέφωνο

1 καλημέρα έφερα το τηλέφωνο, μονό αν μπορείτε δεν θέλω να μου περάσετε την έκδοση 4… ics.

2 Ωραία κύριε, εμείς θα κάνουμε διαγραφή τα πάντα από το τηλέφωνο και το update δεν θα το κάνουμε. Αύριο θα είναι έτοιμο.

Τέταρτη πάω να το πάρω, το ανοίγω και βλέπω έκπληκτος ics. Λέω από μέσα μου οκ.... μην τους τα πω γιατί θα έχουμε λιγούρες….

Πάω στο σπίτι μου βάζω το backup από τον H/Y στο τηλέφωνο και αρχίζω να ξαναστήσω το τηλέφωνο, εφαρμογές ρυθμίσεις, το βάζω και στο ρεύμα γιατί είχε χαμηλή μπαταρία και μετά από ώρα που το έχω στα χεριά μου και το λιώνω τσακ…. Φάντης-μπαστουνης η κιτρινίλα. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ….. :mad::mad:

Πέμπτη πρωί πάλι στο σέρβις

1 καλημέρα, έχω πρόβλημα με την οθόνη παρουσιάζει πάλι την κιτρινίλα, δεν την αλλάξατε την οθόνη?

2 (αφού πάλι ρώτησε) Αλλάξαμε την καλοδιοταινια την οθόνης…. :blink::blink:

1 Τι κάνουμε τώρα?

2 Πρέπει να παραγγέλλουμε και όταν έρθει να το στείλουμε στην Αθηνά για πέντε ήμερες να την αλλάξουν και να το ξαναστείλουν πάλι πίσω.

1 Μα καλά… εσείς μου είπατε ότι υπάρχει διαθέσιμη εδω και ότι την αλλάζετε εσείς....

2 (χωρίς να μου δώσει απάντηση για τα δυο ψέματα που μου είπαν) Θα την παραγγέλλουμε και όταν έρθει (Στην Αθηνά) θα σας πάρουμε τηλέφωνο να μας το φέρεται και να το στείλουμε εμείς στην Αθηνά .

1 Σε πόσες μέρες θα υπάρχει διαθέσιμη στην Αθηνά (έχω το λευκό)?

2 Σε 10 ήμερες θα υπάρχει, και θα σας πάρουμε τηλέφωνο για να το φέρεται

Χόρτασα ψέματα….:mad: Μιας και έχουμε και εμείς δικαιώματα σαν πελάτες αν δεν έχει κλείσει το θέμα μου μέχρι της 20-7(10 ήμερες για να έρθει η οθόνη και 5 ήμερες στην Αθηνά) θα κοινοποιήσω mail στα αρμόδια τμήματα της Sony και στους αρμοδίους φορείς μονό και μονό για τα ψέματα και για το λόγο ότι επισκεύασαν ένα προϊών και το παρέδωσαν πίσω ΧΩΡΙΣ να ελέγξουν αν δουλεύει πλέον ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Συγγνώμη για το σεντόνι και που σας κούρασα.

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Τελευταιοι θα την παρουμε Αργυρη οπως και με την .73 :X

Αστα να πανε! Καλα δεν βιαζομαι κιολας! Ασενα δουμε και μια γνωμη παραπανω απο αυτους που το εχουν παρει ηδη! Αν και μερικα δεν ειναι ευχαριστα!

the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Όχι. Έχω το κανονικό και εστίαση στο αναγνώριση προσώπου. Το πράγμα βελτιώνεται μόνο όταν βάζω εστίαση σε πολλά σημεία.

Οι υπόλοιποι που περάσατε την ics δεν έχετε θέμα με την εστίαση???

@Karthan7

Δεν είμαι σίγουρος αν τα όσα γράφεις έχουν να κάνουν με ψέματα ή απλά με ασχετοσύνη και μη ενήμερο υπάλληλο....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

@Karthan7

Δεν είμαι σίγουρος αν τα όσα γράφεις έχουν να κάνουν με ψέματα ή απλά με ασχετοσύνη και μη ενήμερο υπάλληλο....

Όπως και να'χει πρεπει να το κυνηγησει 100% με ολα τα μεσα.Πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι το service ειναι αναποσταστο κομματι της αγορας ενος κινητου.Δεν λεω οτι ολα τα service της Sony ειναι ετσι αλλα αυτο χαλαει ολο το ονομα της εταιριας.Ειδικα απο τη στιγμη που το προβλημα ειναι υπαρκτο και εχει ενημεωσει η ιδια εταιρια τα διαφορα service points της οτι θα γινεται αντικατασταση στην οθονη.

Καλη δυναμη και υπομονη Θαναση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@Karthan7

Να εισαι καλα zxr! πραγματικα γελαγα με το ποστ σου :lol::lol:

Η ασχετοσυνη τους ειναι γνωστη και το update το εχουν για καραμελα :lol:

Αναφερθηκα οτι μου ειπαν ψεματα για το λογο οτι στην υποδοχη ρωτησαν μποστα μου και η απαντηση που πηρα ηταν ''σιγουρη'' 1 καλημέρα ήρθα για το μικρόφωνο, έχει έρθει? Με την ευκαιρία που ήρθα να σας πω και για το γνωστό πρόβλημα που έχω με την κίτρινη οθόνη, υπάρχει διαθέσιμη, την αλλάζεται εσείς? Και δείτε και το πλαϊνό πλήκτρο της έντασης.

2 (αφού ρώτησε μου απαντά) Ναι κύριε το ανταλλακτικό έχει έρθει και η οθόνη υπάρχει διαθέσιμη και την αλλάζουμε εμείς

@konstantinoslp Πραγματικα δεν ειχα θεμα να μου την αλλαξουν γιατι απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα υπαρχει μεγαλη αναμονη στα σερβις. Το ''κουφο'' που ειπαν σε ενα παιδι ποιο πισω ειναι ''τι χρωμα ειναι το τηλεφωνο? για να σας πουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμη....''

Οποτε θα τους ''τρεξω'' για την σιγουρια τους στα λεγομενα τους και για τον λόγο ότι επισκεύασαν ένα προϊών και το παρέδωσαν πίσω ΧΩΡΙΣ να ελέγξουν αν δουλεύει πλέον ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Για την ics θα γραψω λιγα πραγματα αφου την δω μερικες μερες.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

@Karthan7 ίσως βγάλεις πιο εύκολα άκρη αν μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατων xperia.

Όσο για την ics, υπάρχει περίπτωση να έκαναν repair το κινητό από το pc companion και να έβαλε από μόνο του ics και να μη το κατάλαβαν καν. Εμένα έτσι μπήκε το ics στο δικό μου, είχα την .75 και το update στο pcc δε δούλευε (έβγαζε ότι έχει πρόβλημα με τον server) και πάτησα repair κι αντί να κατεβάσει και να βάλει ξανά την .75 μου έβαλε ics :confused:

Για να το συνδέσεις με το φλασάκι θέλεις ρουτ?

Παιδιά καλησσπέρα.Αγόρασα κι εγώ αυτό το host και ενώ το αναγνωρίζει δεν ξέρω με ποιο τρόπο να το ανοίξω για να δω τα αρχεία του..Please help...Ευχαριστώ για την βοήθεια.....

Για να το συνδέσεις με το φλασάκι θέλεις ρουτ?

Παιδιά καλησσπέρα.Αγόρασα κι εγώ αυτό το host και ενώ το αναγνωρίζει δεν ξέρω με ποιο τρόπο να το ανοίξω για να δω τα αρχεία του..Please help...Ευχαριστώ για την βοήθεια.....

Κατέβασε από το μαρκετ το x-plore.

@Karthan7 ίσως βγάλεις πιο εύκολα άκρη αν μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατων xperia.

Μιλαμε για την ιδια εξυπηρετηση που οταν ειχα πρωτοπαρει το πρωτο μου xperia και τους ειχα παρει τηλ να ρωτησω πως βγαινει η δονηση απο τα πληκτρα μου ειχαν πει "δεν βγαινει"? :confused:

Σορρυ για το οφτοπικ αλλα οι ανθρωποι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ οπου και αν απευθυνθεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@Karthan7

Έχουν να κάνουν με την αδιαφορία τους.... όταν ζητούσα επίμονα να βρεθει ανταλλακτικό γιατί το κινητό μου, που βρίσκεται επί 2 βδομάδες στο service και το μόνο που σου λένε όταν παίρνεις για να παραπονεθείς είναι "σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προιόντα xperia........":mad: και ζήτώντας το όνομα της τηλεφωνήτριας για να ξέρω ποια με δουλεύει άγρια....μου απαντά είναι προσωπικό δεδομένο.......Από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις....:wacko:

Επιπλέον υπάρχει άραγε η προστατευτική μεβράνη στην νέα οθόνη? Κάποιος που να ξέρει;

Και τέλος μην στέλνετε email παραπόνων στην ελληνική αντιπροσωπεία....τα παίρνουν οι ίδιο άσχετοι... στείλτε εξωτερικό...μέχρι και mail του CEO υπάρχει διαθεσιμο ;)

Edited by musick
10 years myphone member !!!:rolleyes:

Επιπλέον υπάρχει άραγε η προστατευτική μεβράνη στην νέα οθόνη? Κάποιος που να ξέρει;

Υπάρχει, πάει πακέτο με την οθόνη.

Btw, πριν λίγο είδα ότι η sony έδωσε το source της ICS για το xperia S. Πιστεύω σύντομα θα έχουμε custom rom με διορθωμένα αρκετά bugs και περισσότερα features :)

Πήγα τη δευτέρα στο σέρβις της Sony για να ρωτήσω για ένα ανταλλακτικό που περίμενα για να μου το αλλάξουν. O διάλογος όπου 1 είμαι εγώ και 2 υπάλληλος του σέρβις

1 καλημέρα ήρθα για το μικρόφωνο, έχει έρθει? Με την ευκαιρία που ήρθα να σας πω και για το γνωστό πρόβλημα που έχω με την κίτρινη οθόνη, υπάρχει διαθέσιμη, την αλλάζεται εσείς? Και δείτε και το πλαϊνό πλήκτρο της έντασης.

2 (αφού ρώτησε μου απαντά) Ναι κύριε το ανταλλακτικό έχει έρθει και η οθόνη υπάρχει διαθέσιμη και την αλλάζουμε εμείς.

1 (λέω από μέσα μου μπράβο τους έχουν οθόνη?) Ωραία θα το φέρω αύριο το πρωί γιατί θέλω να πάρω ένα αντίγραφο στον Η/Υ μου φωτογραφίες βίντεο και όσες εφαρμογές μπορούν να κρατήσουν backup.

Την τρίτη το πρωί πάω να αφήσω το τηλέφωνο

1 καλημέρα έφερα το τηλέφωνο, μονό αν μπορείτε δεν θέλω να μου περάσετε την έκδοση 4… ics.

2 Ωραία κύριε, εμείς θα κάνουμε διαγραφή τα πάντα από το τηλέφωνο και το update δεν θα το κάνουμε. Αύριο θα είναι έτοιμο.

Τέταρτη πάω να το πάρω, το ανοίγω και βλέπω έκπληκτος ics. Λέω από μέσα μου οκ.... μην τους τα πω γιατί θα έχουμε λιγούρες….

Πάω στο σπίτι μου βάζω το backup από τον H/Y στο τηλέφωνο και αρχίζω να ξαναστήσω το τηλέφωνο, εφαρμογές ρυθμίσεις, το βάζω και στο ρεύμα γιατί είχε χαμηλή μπαταρία και μετά από ώρα που το έχω στα χεριά μου και το λιώνω τσακ…. Φάντης-μπαστουνης η κιτρινίλα. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ….. :mad::mad:

Πέμπτη πρωί πάλι στο σέρβις

1 καλημέρα, έχω πρόβλημα με την οθόνη παρουσιάζει πάλι την κιτρινίλα, δεν την αλλάξατε την οθόνη?

2 (αφού πάλι ρώτησε) Αλλάξαμε την καλοδιοταινια την οθόνης…. :blink::blink:

1 Τι κάνουμε τώρα?

2 Πρέπει να παραγγέλλουμε και όταν έρθει να το στείλουμε στην Αθηνά για πέντε ήμερες να την αλλάξουν και να το ξαναστείλουν πάλι πίσω.

1 Μα καλά… εσείς μου είπατε ότι υπάρχει διαθέσιμη εδω και ότι την αλλάζετε εσείς....

2 (χωρίς να μου δώσει απάντηση για τα δυο ψέματα που μου είπαν) Θα την παραγγέλλουμε και όταν έρθει (Στην Αθηνά) θα σας πάρουμε τηλέφωνο να μας το φέρεται και να το στείλουμε εμείς στην Αθηνά .

1 Σε πόσες μέρες θα υπάρχει διαθέσιμη στην Αθηνά (έχω το λευκό)?

2 Σε 10 ήμερες θα υπάρχει, και θα σας πάρουμε τηλέφωνο για να το φέρεται

Χόρτασα ψέματα….:mad: Μιας και έχουμε και εμείς δικαιώματα σαν πελάτες αν δεν έχει κλείσει το θέμα μου μέχρι της 20-7(10 ήμερες για να έρθει η οθόνη και 5 ήμερες στην Αθηνά) θα κοινοποιήσω mail στα αρμόδια τμήματα της Sony και στους αρμοδίους φορείς μονό και μονό για τα ψέματα και για το λόγο ότι επισκεύασαν ένα προϊών και το παρέδωσαν πίσω ΧΩΡΙΣ να ελέγξουν αν δουλεύει πλέον ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Συγγνώμη για το σεντόνι και που σας κούρασα.

Αστα να πανε φιλε μου και εμενα απο εβδομαδα σε εβδομαδα με πανε για αντικατασταση της οθονης

Μηνα συμπληρωσα και ακομα περιμενω και εγω δεν ξερω για ποσο διαστημα.:mad:

Μου φαινεται με τα μπανια του λαου θα παραλαβω:D

Και εγω μου φαινεται θα τους κραξω με κανα mail μου φαινεται

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to Sony Xperia S