Jump to content

mogolos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mogolos

  1. Εγω τελικά το έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αφού έκανα μπακ απ και η μπαταρία μου φαίνεται καλύτερη και απο πριν.Τινα πω περίεργα πράγματα.!
  2. Δεν το κατέχω και ιδιαίτερα..μήπως ξέρεις πως διορθώνεται?Διάβασα κάπου για επαναφορά εργστασιακών ρυθμίσεων..και διορθώνεται..
  3. Καλησπέρα έχω Galaxy Grand 2 dual sim. Πριν 1 βδομάδα περίπου μου ήρθε η αναβάθμιση σε 4.4 και την έκανα.Το κινητό είναι αγορασμένο από Γερμανία.Αλλά παρατήρησα ότι με την ίδια ακριβώς χρήση προ Kit kat (μέτρια) η μπαταρία καταναλώνεται πολύ πιο γρήγορα(!!).Το κινητό για να σας προλάβω έχει ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις όπως και πριιν την αναβάθμιση.Να σημειώσω οτι πριν την αναβαθμιση ήμουν υπερ-ευχαριστημένος με την μπαταρία του. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  4. Καλησπέρα μόλις πήρα στα χέρια μου το κινητό και θα ήθελα να σας ρωτήσω για την αρχική φόρτιση του πως πρέπει να την κάνω σας ευχαριστώ.(έχω μείνει λίγο πίσω σε θέματα τεχνολογίας)
  5. Νομίζω είναι με μία καρτα αυτο σωστα?Θέλω με δύο κάρτες...
  6. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου...και μάλλον προς τα εκεί θα κλείσω..(HTC)..μπορείς να μου πεις αυτό αν είναι επίσημο HTC.. ή κάποια replica?http://www.etotalk.com/htc-one-m7-802w_p3867.html γιατί φαίνεται καλό αλλα ξεφεύγει η τιμή του...
  7. Σε ευχαριστώ για την απαντηση...δεν μπορώ να επιλέξω..τώρα κοιτάω και αυτά...Samsung galaxy grand 2 και το HTC Desire 700...Τι λες?:confused:
  8. Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στο Alcatel one touch idol x, στο Sony Xperia T2 Dual και στο Huawei Honor 3X G750 όλα dual sim...με ενδιαφέρει να έχει φωτογραφική - μπαταρία καλή..δεν μπορώ να επιλέξω..Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
  9. Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στο Alcatel one touch idol x, στο Sony Xperia T2 Dual και στο Huawei Honor 3X G750 όλα dual sim...με ενδιαφέρει να έχει φωτογραφική - μπαταρία καλή..δεν μπορώ να επιλέξω..Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Εγώ δεύτερη φόρτιση, το κλείνω με 100% και το ανοίγω την επόμενη ημέρα και έχει 80%.Είναι ολοκαίνουριο..και ενώ το έκανα 100% φόρτιση.Παρεπιπτόντως δεν το έχω τροποποιήσει καθόλου.Ευχαριστώ
  11. Καλησπέρα.Νέος στις ταμπλέτες εψαξα εψαξα εψαξα και στην τιμή που ήθελα βρήκα αυτό το ελληνικό....CRYPTO NOVAPAD 70 D104...και σκέφτηκα να το προτιμήσω από τα κινέζικα..ποια είναι η γνώμη σας?Με αυτα τα χαρακτηριστικά είμαι ευχαριστημένος.Ευχαριστώ για την βοήθεια.
  12. Καλησπέρα επειδή είναι το πρώτο dual sim android κινητό και επειδή η τιμή τους είναι παρόμοια..θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι καλύτερο..ίσως το Acer να είναι σε χαρακτηριστικά λίγο καλύτερο αλλα η samsung είναι πιο γνωστή εταιρία και ειδικά στα κινητά.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  13. mogolos

    Sony Xperia S

    Καλησπέρα........η μπαταρία του μήπως εξαντλείται λίγο γρήγορα ή μου φαίνεται?? Το ρωτώ γιατί ποτέ δεν είχα αντίστοιχο κινητό...Σας ευχαριστώ!!
  14. mogolos

    Sony Xperia S

    Κατέβασε από το μαρκετ το x-plore. Σε ευχαριστώ θα το προσπαθήσω....
×
×
  • Create New...