Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ν'αλλαξουμε θεμα..root το εχετε κανει και πως?

Κανείς με root και πως ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ταξιδιώτη για δες...... μπαταριά xperia s

Αυτό που διαπιστώνω από το screenshot είναι ότι το κινητό είναι φορτωμένο με ένα σωρό βλακείες που τρέχουν στο background και καταναλώνουν πόρους και ενέργεια. Λογικά η μπαταρία θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο αν φύγουν όλα τα άχρηστα. Το έχει δοκιμάσει κανείς σας;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αυτό που διαπιστώνω από το screenshot είναι ότι το κινητό είναι φορτωμένο με ένα σωρό βλακείες που τρέχουν στο background και καταναλώνουν πόρους και ενέργεια. Λογικά η μπαταρία θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο αν φύγουν όλα τα άχρηστα. Το έχει δοκιμάσει κανείς σας;

Εγώ βλέπω ένα τηλέφωνο που κάνει μόνο τη βασική του λειτουργία (τηλέφωνο) και τίποτε άλλο. Σύμφωνα με τα στατιστικά αυτό που βλέπω είναι απογοητευτικό (αν δε συνοδεύεται τουλάχιστον με 2-3 ώρες κλήσεις)

Υ.γ. Τώρα είδα το ποσοστό της μπαταρίας. Συμπαθητικό δείχνει έτσι άλλα δε λέγεται smartphone μ' αυτή τη χρήση.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

κατι τετοιο συνεπαγεται root.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτε root ούτε τίποτα δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω να κάνω και είναι τηλέφωνο αρά σαν τηλέφωνο θα το χρησιμοποιώ και είναι στο 54% η μπαταριά αρά μέχρι το βραδύ πάει άνετα αν Θέλετε να το ξεζουμίζεται και να έχει μπαταριά πάρτε το φορητό μαζί σας α ξέχασα ο φορητός δεν πάει πάνω από 2 ώρες...

Ούτε root ούτε τίποτα δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω να κάνω και είναι τηλέφωνο αρά σαν τηλέφωνο θα το χρησιμοποιώ και είναι στο 54% η μπαταριά αρά μέχρι το βραδύ πάει άνετα αν Θέλετε να το ξεζουμίζεται και να έχει μπαταριά πάρτε το φορητό μαζί σας α ξέχασα ο φορητός δεν πάει πάνω από 2 ώρες...

Δηλαδή σου φαίνεται εξωφρενική η λήψη mail, ή o έλεγχος του φόρουμ, ή Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα από το κινητό; Τότε έχεις δίκιο άλλα δεν είναι μόνο η χρήση τηλεφώνου o λόγος ύπαρξης ενός smartphone.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αυτό τα κανό και από τον υπολογιστή μου. Δεν είναι εξωφρενικό αλλά δεν πιστεύω ότι όλη μέρα είσαι πανό στο τηλεφωνώ και κοιτάς τα μειλ σου μήπως έχει έρθει κατή μπαίνεις 3 4 5 φορές και τα τσεκάρεις όσο είσαι έξω μετά θα είσαι σπίτι θα τα βλέπεις από τον υπολογιστή όλα οσα θες και για να βλέπεις τα μειλ δεν χρειάζεσαι τόσο ακριβό τηλεφωνώ το smartphone είναι μια συσκευή που μπορεί να κάνει τα παντα αυτο δεν σημάνει ότι αυτό είναι απαραίτητο να γίνεται συνεχεία όλη την ημέρα αυτό λέγεται υπερβολή το να χρησιμοποιείς το δίκτυο για να κανείς το οτιδήποτε είναι σαν να μιλάς στο τηλεφωνώ με φωνή συν ότι χρησιμοποιεί άλλες τόσες λειτουργίες οθόνη επεξεργαστή λογικό είναι να μην αντέχει καμιά μπαταριά κατή τέτοιο δηλαδή υπάρχουν και ώρια λογικής δεν είσαστε με τίποτα ικανοποιούμενοι δηλαδή έχω διαβάσει πολύ κούφα πράγματα εδώ μέσα δεν έχει αισθητήρα φωτός λέει ο άλλως λες και δεν ζεις χωρίς αυτό δεν δουλεύει η κάμερα σαν βίντεο κλήση λες κ όλη μέρα θα μιλάει στο τηλεφωνώ με βίντεο κλήση η πιάνει το 3g παντού . Πήρα πρόσφατα το galaxy tab 7.7 η μπαταριά του μου πήγε 11 ημέρες με φωτογραφία για αποδείξεις αυτό σημάνει ότι είναι παραπάνω από τέλειο αυτή η συσκευή για μένα.

.......Η μπαταρια εχει το θεμα της οταν ειναι με τα δεδομενα ενεργα και δικυα wcdma/gsm,.......

Παιδια αναφερθηκα στο οτι η μπαταρια με τα δεδομενα ενεργα και δικυα wcdma/gsm χωρις καλο σημα με δυο μικρες κλησεις ~5 λεπτα εχασε το 20% σε 7 ωρες.

Μιας και η μπαταρία του S δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά γιατί δεν δοκιμάζετε αυτό το tweak στις ρυθμίσεις μήπως και δείτε διαφορά;

#Save Battery

wifi.supplicant_scan_interval=180

pm.sleep_mode=1

ro.ril.disable.power.collapse=0

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3939562#post3939562

Αν ημουν root θα το ειχα κανει.

Κι'άλλο ευχάριστο νέο! Το έχω 2 βδομάδες και μόλις πρόσεξα ένα μικρό ξεφλούδισμα δίπλα στο κουμπί ενεργοποίησης...! Άρα πάλι θα έχουμε θέμα, μετά από καιρό βλέπω να είναι γεμάτο σημάδια από κομμάτια βαφής που φεύγουν!

Δεν λεω οτι δεν σε πιστευω αλλα ανεβασε μια φωτογραφια να δουμε και εμεις.

Φίλε Karthan, υπάρχει σχετική εφαρμογή για τα xperia, η Toggle ALS, αν δεν κάνω λάθος, διαθέσιμο στο μάρκετ και κάνει αυτή τη δουλειά - ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τον αισθητήρα - Αθηνά και χείρα κίνει!

Ευχαριστω αλλα θελει root.

Δεν ξέρω τί λέτε εδώ μέσα αλλά εμένα μου βγάζει 2μιση μέρες το κινητό όλη μέρα ανοιχτό, με φωτεινότητα στο 65 με 70 %, ομιλία γύρω στην 1 ώρα, σερφάρισμα 20 λεπτο, bluetooth ανοιχτό συνεχώς για 2μιση μέρες τζόγος από πίσω ή τριξίματα καθόλου και ξεφλούδισμα εννοείται πώς όχι. Όσο για κατάσταση αναμονής "τρώει" στις 7 ώρες το βράδυ που δεν το χρησιμοποιώ (αλλά είναι ανοιχτό όχι απενεργοποιημένο) γύρω στα 4-5%. Σίγουρα από όλες τις λειτουργίες περισσότερη μπαταρία από ότι κατάλαβα τρώει το wifi.

Με την ιδια φωτεινοτητα 10 λεπτα ομιλια 1 ωρα internet(wi-fi) την ημερα με βγαζει ~1,5-2 ημερες με απλο gsm και το βραδυ7-8 ωρες(στον υπνο) χανω απο 1% εως 3% παλι με απλο gsm.

Οπωσδήποτε να αλλάξετε θέμα! Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Το topic αναφέρεται σε προβλήματα που αφορούν το συγκεκριμένο κινητό. Φιλολογίες και παραφιλολογίες δεν βοηθούν κανέναν. Εστιάστε σε ουσιαστική συζήτηση και μην επαναλαμβάνεστε.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Όπως θα διαπιστώσατε η "σκούπα" χρησιμοποιείται λίγο πιο έντονα στο παρόν topic οπότε να είστε προσεκτικοί.

Πιστευω να μην ειμαι off-topic, γραφω για θεματα που αφορουν το τηλεφωνο.

Εχει πολλες εφαρμογες και σαβουρα που πρεπει να εξαφανιστουν.

Συγγνωμη για το ''σεντονι'' :lol:

Καλη ανασταση σε ολους.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αυτό τα κανό και από τον υπολογιστή μου. Δεν είναι εξωφρενικό αλλά δεν πιστεύω ότι όλη μέρα είσαι πανό στο τηλεφωνώ και κοιτάς τα μειλ σου μήπως έχει έρθει κατή μπαίνεις 3 4 5 φορές και τα τσεκάρεις όσο είσαι έξω μετά θα είσαι σπίτι θα τα βλέπεις από τον υπολογιστή όλα οσα θες και για να βλέπεις τα μειλ δεν χρειάζεσαι τόσο ακριβό τηλεφωνώ το smartphone είναι μια συσκευή που μπορεί να κάνει τα παντα αυτο δεν σημάνει ότι αυτό είναι απαραίτητο να γίνεται συνεχεία όλη την ημέρα αυτό λέγεται υπερβολή το να χρησιμοποιείς το δίκτυο για να κανείς το οτιδήποτε είναι σαν να μιλάς στο τηλεφωνώ με φωνή συν ότι χρησιμοποιεί άλλες τόσες λειτουργίες οθόνη επεξεργαστή λογικό είναι να μην αντέχει καμιά μπαταριά κατή τέτοιο δηλαδή υπάρχουν και ώρια λογικής δεν είσαστε με τίποτα ικανοποιούμενοι δηλαδή έχω διαβάσει πολύ κούφα πράγματα εδώ μέσα δεν έχει αισθητήρα φωτός λέει ο άλλως λες και δεν ζεις χωρίς αυτό δεν δουλεύει η κάμερα σαν βίντεο κλήση λες κ όλη μέρα θα μιλάει στο τηλεφωνώ με βίντεο κλήση η πιάνει το 3g παντού . Πήρα πρόσφατα το galaxy tab 7.7 η μπαταριά του μου πήγε 11 ημέρες με φωτογραφία για αποδείξεις αυτό σημάνει ότι είναι παραπάνω από τέλειο αυτή η συσκευή για μένα.

Η χρήση είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Εσύ θεωρείς φυσιολογικό αυτό, εγώ το θεωρώ αδιανόητο να μην έχω ενεργό το ίντερνετ όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κάτι διάβασα για τον αισθητήρα φωτός. Το ότι δεν έχει αυτόματη φωτεινότητα δε σημαίνει ότι δεν έχει αισθητήρα φωτός. Από ένα x10 mini που είχα για λίγο αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρακτικά έχει συνεχώς αυτόματη φωτεινότητα που είναι ανάλογη με την επιλογή που κάνει o χρήστης.

εγω καταλαβα οτι το ξεφλουδισμα και το τριξιμο συμβαινουν μονο σε 2 ατομα οποτε μην δινετε σημασια και γενικα οτι τα πουλανε μεσα σε μια εβδομαδα φανταζεστε πως τα μεταχειρίζονται για εμενα αυτο ειναι ανευθυνότητα και ταρζανιες εγω το κινητο το εχω 1 μηνα περιπου μου επεσε μια φορα και καθε μερα για καφε πανω σε τραπεζια σερνετε ολη την ωρα και δεν εχει παθει τιποτα και αυτονων απο την απλη χρηση χαλασαν ????? κατι δεν καθετε καλα και γενικα οσο τα προσεχεις τοσο ποιο πολυ θα σου κρατησουν κοινη και απολυτη λογικη οσο για την μπαταρια και εμενα μου κραταει περιπου 2 μερες με αρκετη χρηση :ninja:

Μάλλον κάποιους χρήστες απο δω δεν τους ξερεις καθόλου καλα.....

Δέν εχουμε τα κινητα για ταρζανιες,το κινητο προσωπικα το χω σαν τα ματια μου,κι οσοι έχουν αγοράσει απο μενα κινητο γνωρίζουν καλυτερα.

Εσένα σου έκατσε καλο,όπως και σε άλλους,χαίρομαι και μπράβο....

Και τριγμούς να μην είχε παλι θα έπαιρνε το σουταρισμα γιατι η μπαταρία σε αντίθεση με αλλα smartphones που είχα,έχω,ειναι χειρότερη.τοσο απλα,τόσο γρήγορα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μάλλον κάποιους χρήστες απο δω δεν τους ξερεις καθόλου καλα.....

Δέν εχουμε τα κινητα για ταρζανιες,το κινητο προσωπικα το χω σαν τα ματια μου,κι οσοι έχουν αγοράσει απο μενα κινητο γνωρίζουν καλυτερα.

Εσένα σου έκατσε καλο,όπως και σε άλλους,χαίρομαι και μπράβο....

Και τριγμούς να μην είχε παλι θα έπαιρνε το σουταρισμα γιατι η μπαταρία σε αντίθεση με αλλα smartphones που είχα,έχω,ειναι χειρότερη.τοσο απλα,τόσο γρήγορα.

Ταξιδιώτη ,σε παρακολουθω συχνά σε ολα τα mini review σου και σέβομαι και τις απόψεις σου και την γνώμη σου.Πριν αποφασίσω την αγορα κάποιου κινητού πάντα κοιτάζω να πάρω μια πρώτη γνώμη απο τα αξιόπιστα σχόλια σου.Οφείλω ακομα να ομολογήσω ότι μια δυο φορες που έκανα το δικό μου ,και δεν ακουσα την αποψη σου το μετάνιωσα εκ των υστέρων.Παμε όμως στο θέμα μας.Στο θέμα της μπαταρίας δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται..Ακουγωντας τα σχόλια σου σε σχέση με την δικιά μου εμπειρία ,η μέρα με την νύχτα.Μετα απο 7,8 φορτίσεις ,η διάρκεια της είναι πολυ καλη.Στο θέμα δε της διαρκείας ομιλίας ,κορυφαία.Στο s2 που το θεωρώ top στον τομέα της αυτονομίας ,η διάφορα με το s δεν ήταν χαώδης .Καθε άλλο.Τι να πω ; Μάλλον μου έκατσε;μάλλον άτυχος εσύ;δυο φορές;τέλος πάντων.Ο καθένας με τις εμπειρίες του.

Καλα να είμαστε ,καλο Πάσχα και ρεύμα να έχουμε να φορτιζουμε

Κανείς με root και πως ?

Διαβασε εδω: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1518

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...

Μωρό μου....

Eμφανιστηκε η 73 και σε εμενα που το εχω πανω απο ενα μηνα το κινητο απο Ελλαδα.

Για την μπαταρια το αδικειτε,εγω επιμενω που εχω κανει αρκετους κυκλους φορτισης-αποφορτισης.Και εκανα αναλυτικα ποστς σε προηγουμενες σελιδες.Καποιες φορες πιανουμε τα φαινομενικα αρνητικα και τα ξεχειλωνουμε αλλα το αντιθετο δεν γινεται ποτε.Επρεπε να δειτε κατοχους iphone να το χαζευουν να παιζει σε HD ντοκυμαντερ που του βαλα ή να σερφαρω και να αποκρινεται καλυτερα απο το λαπτοπ μου.

Φρασεις του στυλ:Το ξεφορτωθηκα οσο καλοπροαιρετα και να τις δουμε,δεν σου δινουν εικονα οτι ο κατοχος ηταν δυσαρεστημενος μονο απο την μπαταρια.Ο τριγμος του καπακιου τωρα σταματησε εκει κατω και κανει εναν μικροτερο επανω αριστερα.Κατι αλλο στραβο δεν βλεπω.Ας εχουμε μια ισοροπια σε κριτικες,ουτε προς την μια ουτε προς την αλλη μερια.Ζουμε και επιβιωνουμε και χωρις κινητα,καλη καρδια!

Παω για αναβαθμιση

Ήρθε και σε εμένα η 73, ανοίγω laptop για να την περάσω. Ελληνικό

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

το xperia s ειχανε πει οτι θα αναβαθμηστει σε περισσοτερο καιρο απο τα αλλα...ετσι ειχα ακουσει οταν ειχε βγει

αυτη η 0.73 που κανατε τωρα δεν θα φανουν διαφορες...απλα βελτιωνει καποια bugs:)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

το xperia s ειχανε πει οτι θα αναβαθμηστει σε περισσοτερο καιρο απο τα αλλα...ετσι ειχα ακουσει οταν ειχε βγει

αυτη η 0.73 που κανατε τωρα δεν θα φανουν διαφορες...απλα βελτιωνει καποια bugs:)

http://talk.sonymobile.com/thread/35144?utm_source=Product%2Bblog&utm_medium=blog&utm_campaign=ics%2Bblogpost

εδώ κάνει μόνο τα 2011 experia, ίσως το s μας πάει μαι η ιουνιο..

Γειά, θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν κάνει update στην73, χρειάζεται να κάνουμε back up?

μπα οχι, δεν χανεις τιποτα ακριβως, ειναι σαν να μην εγινε η αναβαθμηση!δεν θα καταλαβεις τιποτα, σαν και εμενα δηλαδη :) :) :) :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω μπερδευτει με τις 3d photos ,δεν εχω καταφερει να τραβηξω καμια φωτο :wacko:, την μια λεει πιο γρηγορα ,την αλλη πιο σιγα ,πως ακριβως δουλευει ? πατας το κουμι εστιαζεις και πρεπει να τραβηξεις την οθονη απο αριστερα στα δεξια ?

Edit, το βρηκα

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Εχω μπερδευτει με τις 3d photos ,δεν εχω καταφερει να τραβηξω καμια φωτο :wacko:, την μια λεει πιο γρηγορα ,την αλλη πιο σιγα ,πως ακριβως δουλευει ? πατας το κουμι εστιαζεις και πρεπει να τραβηξεις την οθονη απο αριστερα στα δεξια ?

Εχεις 3d τηλεοραση;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχεις 3d τηλεοραση;;

Ναι ,..........

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

• The title was changed to Sony Xperia S