alkis_7 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Σύμφωνα με το manual 1,3 Νομίζω 1,30 head και 0,78 body. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Νομίζω 1,30 head και 0,78 body. Έτσι κάπου είχα διαβάσει και εγω. Παντός στο manual αναφέρει μονο το 1,3 για μεγιστη τιμη για Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Έτσι κάπου είχα διαβάσει και εγω. Παντός στο manual αναφέρει μονο το 1,3 για μεγιστη τιμη για Ευρώπη. Πάντως είναι αρκετά υψηλό. Όπως σε όλα τα κινητά της SE (μιας και αυτό είναι κινητό της SE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ναι να πάρει η εύχη και μου αρέσει η οθόνη του αλλά λόγω sar πως να το πάρω, έχω ευαισθησία στο κεφάλι και θα με πειράζει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ναι να πάρει η εύχη και μου αρέσει η οθόνη του αλλά λόγω sar πως να το πάρω, έχω ευαισθησία στο κεφάλι και θα με πειράζει σίγουρα. bluetooth τοτε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 μια ερωτηση στο πλαισιο το δινουν μαζι με πλοηγηση χρεωνεται ¨η ειναι τσαμπα χωρις ιντερνετ; ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και καλη σας νυχτα!! Το δίνουν μαζί με το Don't Panic και δουλεύει κανονικά χωρίς A-gps, δηλαδή χωρίς καμία χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Το δίνουν μαζί με το Don't Panic και δουλεύει κανονικά χωρίς A-gps, δηλαδή χωρίς καμία χρέωση. το κακο ειναι οτι το πηρα μια βδομαδα πριν γινει αυτη η προσφορα. το συγκεκριμενο αξιζει να το αγορασεις σαν προγραμμα η υπαρχει κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 το κακο ειναι οτι το πηρα μια βδομαδα πριν γινει αυτη η προσφορα. το συγκεκριμενο αξιζει να το αγορασεις σαν προγραμμα η υπαρχει κατι αλλο; Τέτοιες συζητήσεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Ρίξε μια ματιά και θα καλυφθείς σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Έρχεται... Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Έρχεται... Ελλαδα Επισημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Πότε έρχεται?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Σημαντική ερώτηση στους κατόχους.! Η συσκευή είναι "συμβατή" με τη 2 in 1 της Cosmote; :rolleyes: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 καλημερα, αξιζει να το παρω και να δωσω to galaxy s2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Έρχεται... Το ξερουμε οτι ερχεται, αλλα κατα τον 6ο με 7ο μήνα.... αργει πολύ η sony...:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Το ξερουμε οτι ερχεται, αλλα κατα τον 6ο με 7ο μήνα.... αργει πολύ η sony...:mad::mad::mad: Είσαι σίγουρος; Εγώ έχω άλλες πληροφορίες... :D Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 καλημερα, αξιζει να το παρω και να δωσω to galaxy s2? Για εμενα ΟΧΙ . Το ιδιο εκανα και το μετανιωσα και ξανα GS 2 . Σε 10 ημερες δηλαδη εχασα 250Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Έρχεται... Άρα και ο λόγος της καθυστέρησης είναι η αλλαγή kernel, καθώς αρχικά η sony είχε πει ότι θα βασιστεί στον 2.6.35 αλλά ίσως αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα και αναγκάστηκαν να αλλάξουν και τον kernel στην έκδοση 3.x.. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ . Τσαμπα ονειρα κανετε ! Μολις μιλησα με SONY. Απο τα μετα του μηνα μου ειπε ο τυπος αλλα ΔΕΝ ξερουμε ΑΚΟΜΑ για ΠΟΙΑ συσκευη θα γινει και ΑΝ ΓΙΝΕΙ !! Το κοβω το λιγοτερο Ιουλιο . Α ρε SONY με τα ωραια σου !! ** 210 68 96 200 Sony ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coot Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Είχα τα δύο πρώτα κρασαρισματα και τα δύο ενώ έπαιζα ενα παιχνίδι samurai vs zombies λέγεται. Επίσης με το συγκεκριμένο παιχνίδι τη ρουφάει τη μπαταρία αμέσως ακόμα και όταν το έχω στη πρίζα ξεφορτώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ . Τσαμπα ονειρα κανετε ! Μολις μιλησα με SONY. Απο τα μετα του μηνα μου ειπε ο τυπος αλλα ΔΕΝ ξερουμε ΑΚΟΜΑ για ΠΟΙΑ συσκευη θα γινει και ΑΝ ΓΙΝΕΙ !! Το κοβω το λιγοτερο Ιουλιο . Α ρε SONY με τα ωραια σου !! ** 210 68 96 200 Sony ! Καλά αν περιμένεις από το support της sony να σου πει ποτέ και αν θα γίνει update...άστα. Αφού ήδη κάποιοι από εδώ έχουν πάρει αναβάθμιση στην .73 κοιτά τι λέει το επίσημο blog..... http://blogs.sonymobile.com/products/2012/03/30/the-vans-around-the-corner-android-4-0-ice-cream-sandwich-software-upgrade-coming-to-2011-xperia-smartphones-starting-from-mid-april/comment-page-8/#comment-54917 επίσης και αυτό το οποίο έχει αναφερθεί στην 39-40 σελίδα http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-android-ice-cream-sandwich-update-40022/ Edited April 11, 2012 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παρε τηλ τωρα στην Sony hellas και μαθε. Μη μου δειχνεις τιποτα. Τα ιδια ισχυουν και για την samsung τα ιδια και χειροτερα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 θα βγει που θα πάει...νομίζω πως δεν είναι θέμα sony αλλά ολων των εταιριών. Anw γιατί μετάνιωσες και ξαναγύρισες σε SG2? Εγώ δεν έχω εντυπωσιαστεί από το SG2 αλλά με το Xperia S με έπιασε ένα κάτι να το τσιμπήσω. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παρε τηλ τωρα στην Sony hellas και μαθε. Μη μου δειχνεις τιποτα. Τα ιδια ισχυουν και για την samsung τα ιδια και χειροτερα ... θα βγει που θα πάει...νομίζω πως δεν είναι θέμα sony αλλά ολων των εταιριών. Anw γιατί μετάνιωσες και ξαναγύρισες σε SG2? Εγώ δεν έχω εντυπωσιαστεί από το SG2 αλλά με το Xperia S με έπιασε ένα κάτι να το τσιμπήσω. Εγω λεω να το παρεις και η sony ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλει το ics σχεδον για ολα τα xperia. αλλά όπως παντα καθυστερει, αλλα απο οτι εχω καταλαβει εχει τους λογους της. οπως αλλωστε και με το χ10 που ειχα, ετσι λεγανε οτι δεν θα παρει update, αλλα όταν το εβγαλε το κινητο εσπερνε... Εγω αυτό πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 θα βγει που θα πάει...νομίζω πως δεν είναι θέμα sony αλλά ολων των εταιριών. Anw γιατί μετάνιωσες και ξαναγύρισες σε SG2? Εγώ δεν έχω εντυπωσιαστεί από το SG2 αλλά με το Xperia S με έπιασε ένα κάτι να το τσιμπήσω. Γιατι το GS 2 εχει καλυτερη οθονη,καλυτερη αυτονομια ( στην χρηση που του κανω εγω-Επαγγελματικη οχι παιχνιδακια). Επισης ειναι πιο ελαφρυ ΒΑΣΙΚΟ για εμενα. Το Sony απλα τραβαει καλυτερες ΦΩΤΟ τιποτα παραπανω . Μην σου πω οτι στο βιντεο χανει απο το GS 2 χαλαρα.. Μεχρι να βγει κατι ΤΡΟΜΕΡΟ το GS 2 ειναι το καλυτερο για γενικη χρηση. Τι να σου πω...Τσιμπα το Οπως εγω και μου λες εντυπωσεις μετα απο 3-4 ημερες ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coot Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Γιατι το GS 2 εχει καλυτερη οθονη,καλυτερη αυτονομια ( στην χρηση που του κανω εγω-Επαγγελματικη οχι παιχνιδακια). Επισης ειναι πιο ελαφρυ ΒΑΣΙΚΟ για εμενα. Το Sony απλα τραβαει καλυτερες ΦΩΤΟ τιποτα παραπανω . Μην σου πω οτι στο βιντεο χανει απο το GS 2 χαλαρα.. Μεχρι να βγει κατι ΤΡΟΜΕΡΟ το GS 2 ειναι το καλυτερο για γενικη χρηση. Τι να σου πω...Τσιμπα το Οπως εγω και μου λες εντυπωσεις μετα απο 3-4 ημερες ! :) δεν καταλαβαίνω σε τι είναι καλύτερο το gs2 ίσως σε αυτονομία αλλά μετά το update έχει βελτιωθεί η μπαταρία. σε οθόνη που είναι καλύτερο; πιο ελαφρύ αλλά παντόφλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts