Jump to content

iPad (3rd & 4th Gen - 2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι και εγώ για το καινούργιο iPad, απλά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν προβλέπεται να το φέρει η Vodafone και αν θα μπορέσω ενδεχομένως να το πάρω με επιδότηση που θα δικαιούμαι σε λίγο καιρό. Γνωρίζει κανείς κάτι??
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον browser.καμια φορά εκεί που διαβάζω κάτι και θέλω να πάω παρακάτω κολλάει και δεν κάνει τίποτα αλλά μπορώ να βγω με τα τέσσερα δάκτυλα έξω και στο μενού παει κανονικά αλλά στη σελίδα τίποτα...το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;πρέπει να το αναφέρω απο εκεί που το πήρα;

αποκλειεται να πηρες ipad 3 με την 5.0.1! Μαλλον πηρες ipad 2 και να αναβαθμισεις στην 5.1 δεν θα υπαρχει voice dictation γιατι ειναι ipad3 feature only! Το ipad3 κυκλοφορησε με την 5.1!

Οντως πηρα ipad2 τελικα παρολο που το πληρωσα για ipad3. Εγινε λαθος απο το μαγαζι το οποιο θα διορθωθει. Ευτυχως που το καταλαβα νωρις γιατι μην εχωντας πιασει ξανα ipad στα χερια μου μπορει να το καταλαβαινα μετα απο μηνες.

Ειναι ολοιδια τα ατιμα. Και αναρωτιομουνα οκ καλη η οθονη αλλα δεν μου φενεται για πολυ retina αφου εβλεπα κουκιδες

Οντως πηρα ipad2 τελικα παρολο που το πληρωσα για ipad3. Εγινε λαθος απο το μαγαζι το οποιο θα διορθωθει. Ευτυχως που το καταλαβα νωρις γιατι μην εχωντας πιασει ξανα ipad στα χερια μου μπορει να το καταλαβαινα μετα απο μηνες.

Ειναι ολοιδια τα ατιμα. Και αναρωτιομουνα οκ καλη η οθονη αλλα δεν μου φενεται για πολυ retina αφου εβλεπα κουκιδες

καλα τωρα σοβαρα μιλας? ζητησες το καινουργιο και σου εδωσαν το 2? ερε μπακαλιδες. μακαρι να κλεισουν ολοι αυτοι οι κοπριτες. θα ειπαν αν δεν το καταλαβει καλως αλλιως αντικατασταση. και το κερδος κερδος. αυτα μας εφαγαν.

iphone xs max ipad 6th gen

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον browser.καμια φορά εκεί που διαβάζω κάτι και θέλω να πάω παρακάτω κολλάει και δεν κάνει τίποτα αλλά μπορώ να βγω με τα τέσσερα δάκτυλα έξω και στο μενού παει κανονικά αλλά στη σελίδα τίποτα...το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;πρέπει να το αναφέρω απο εκεί που το πήρα;

Εγω πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, παει σφαίρα. Έχεις δοκιμάσει να κανείς ένα restart στο iPad;

Να δούμε πότε θα πάρουμε και εμείς την ταμπλέτα :) είναι η πρώτη ταμπλέτα και η αναμονή για παραλαβή μου έχει σπάσει τα νεύρα :angry::angry:

Φιλε ηλία απλά φοβερος o avplayerhd περασα την ταινία με τον τρόπο που μου είπες σε 5 λεπτά και απόψε θα κατσω να την δω...

Ευχαριστω και πάλι!!!!

Αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να μου στείλεις ένα pm τον τρόπο;

Παιδιά την παρακάτω θήκη την έχει δοκιμάσει κανείς; Μου φαίνεται αρκετά καλή.

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Tablets---iPad-accessories/Belkin-Cinema-Leather-Folio-new-iPad-F8N757CWC00.htm

Επίσης με τον AVplayerHD δεν χρειάζεται να το καλωδιώσεις με το pc για να περάσεις ταινία γίνετε ασύρματα,αν τον κατεβάσεις στείλε μου να σου πω πως το κάνεις είναι πανεύκολο.

Εγώ μετατρέπω τα mkv σε mp4 με αυτό το free - http://www.freemake.com/free_video_converter/ κατέβασέ το είναι εντελώς free ενσωματώνει και τους υπότιτλους και η τελευταία του έκδοση έχει περασμένο και το new ipad σαν ανάλυση.

Αμα δεν σου κάνει κόπο,στείλε pm και σε μένα :)

Δεν χρειάζεται να σας στείλει προσωπικό μήνυμα. Η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο σχετικό θέμα καθώς υπάρχουν πολλοί χρήστες που ενδιαφέρονται να μάθουν πως γίνεται η ασύρματη μεταφορά αρχείων στο κινητο τους.

Πως γινεται ρε παιδι μου και αυτα τα ¨λαθη¨ ειναι παντα σε βαρος του πελατη...

Ριξε μια ματια στην αποδειξη αγορας και δες αν συμφωνουν το στοιχεια εκει με του ipad που πηρες

Εχει κανεις αλλος προβλημα με το 3g ή ειμαι ο μοναδικος τυχερος εδω;

Ενω εχει τελειο σημα χανει τη συνδεσιμοτητα... και ο μονος τροπος να ξαναεχω ιντερνετ ειναι η επανεκκινηση. Το πηγα και μου εκαναν αντικατασταση και παλι τα ιδια με το καινουριο. Και εχω ηδη αλλαξει και σιμ για σιγουρια. εχω το προγραμμα με τα 2 γιγα της βονταφον....

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Μανο εγω το εχω με καρτοκινητο της Vodafone, σημερα θα βαλω καρτα και θα το τεσταρω για να σου πω.

Παντως εχω παρατηρησει δυο παραξενα πραγματα

1) οταν εχω κλησει το iPad και το ανοιγω ενω εχω κλειστο το 3G μου βγαζει το μηνυμα "καλως ηρθατε στη Vodafone" και πρεπει να πατησω Αποδοχη, αυτο στο iPad2 μου συνεβαινε μονο οταν ανοιγα τον δεκτη 3G.

2)οταν βγαινω απο λειτουργια πτησης πολλες φορες ,ισως και συνεχεια δεν θυμαμαι, η επιλογη να ανοιξω τα data ειναι γκρι και οσο και αν περιμενω δεν αλλαζει παρα μονο αν βγω και ξαναμπω στις ρυθμισεις.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ενω εχει τελειο σημα χανει τη συνδεσιμοτητα... και ο μονος τροπος να ξαναεχω ιντερνετ ειναι η επανεκκινηση. Το πηγα και μου εκαναν αντικατασταση και παλι τα ιδια με το καινουριο. Και εχω ηδη αλλαξει και σιμ για σιγουρια. εχω το προγραμμα με τα 2 γιγα της βονταφον....

Μου το κάνει περιστασιακά και εμένα. Εντούτοις, δεν χρειάζεται επανεκκίνηση. Απλά κλείνεις και ξανανοίγεις το Airplane mode. Προσοχή, εμένα δεν χάνει το σήμα του δικτύου, αλλά δεν βγάζει το σηματάκι 3G δίπλα στο λογότυπο της Cosmote και δεν μπορεί να κατεβάσει δεδομένα. Μόλις κάνω το παραπάνω, όλα ΟΚ (μέχρι την επόμενη φορά, συνήθως μία φορά την εβδομάδα). Κάποιο bug πρέπει να είναι...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Πως γινεται ρε παιδι μου και αυτα τα ¨λαθη¨ ειναι παντα σε βαρος του πελατη...

Ριξε μια ματια στην αποδειξη αγορας και δες αν συμφωνουν το στοιχεια εκει με του ipad που πηρες

Η αποδιεξη γραφει ipad3 και η τιμη ητανε 509. Το s/n ομως ειναι για ipad 2. Εκτιμω οτι εγινε λαθος με την αποθηκη τους απο αυτον που περναγε τα tags στα ipad. Ειναι και αυτη η apple που τα εχει κανει ολοιδια μεχρι και στο κουτι δεν θελει και πολυ να κανεις το λαθος. Παντως οσοι το παρετε προσοχη. Ειναι δυσκολο να τα ξεχωρισεις αν δεν ειχες καποιο παλιοτερο ipad

Μου το κάνει περιστασιακά και εμένα. Εντούτοις, δεν χρειάζεται επανεκκίνηση. Απλά κλείνεις και ξανανοίγεις το Airplane mode. Προσοχή, εμένα δεν χάνει το σήμα του δικτύου, αλλά δεν βγάζει το σηματάκι 3G δίπλα στο λογότυπο της Cosmote και δεν μπορεί να κατεβάσει δεδομένα. Μόλις κάνω το παραπάνω, όλα ΟΚ (μέχρι την επόμενη φορά, συνήθως μία φορά την εβδομάδα). Κάποιο bug πρέπει να είναι...

Όχι καμία σχέση εμένα. Έχει τέρμα σήμα και εάν δεν κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτίου δεδομένων. :X

Δείτε εδώ:https://discussions.apple.com/thread/3816436

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Όχι καμία σχέση εμένα. Έχει τέρμα σήμα και εάν δεν κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτίου δεδομένων. :X

Δείτε εδώ:https://discussions.apple.com/thread/3816436

Και εμένα το ίδιο μήνυμα βγάζει και όπως είπα κάνω αυτό που περιγράφεται και στο link που έδωσες:

"Yes, I am having the same issue. Cellular connectivity goes out whenever the device is put to sleep or switched to a WiFi network. I have to go into Settings -> Cellular Data and turn that off and then back on. It instantly starts working again. It has nothing to do with coverage area. It's the device."

Και τι σκέφτεσαι να κανείς; Θα το πας πίσω; Εγώ με νέα συσκευή πάλι τα ίδια.....

Επίσης με τον AVplayerHD δεν χρειάζεται να το καλωδιώσεις με το pc για να περάσεις ταινία γίνετε ασύρματα,αν τον κατεβάσεις στείλε μου να σου πω πως το κάνεις είναι πανεύκολο.

Εγώ μετατρέπω τα mkv σε mp4 με αυτό το free - http://www.freemake.com/free_video_converter/ κατέβασέ το είναι εντελώς free ενσωματώνει και τους υπότιτλους και η τελευταία του έκδοση έχει περασμένο και το new ipad σαν ανάλυση.

Φιλε ηλία απλά φοβερος o avplayerhd περασα την ταινία με τον τρόπο που μου είπες σε 5 λεπτά και απόψε θα κατσω να την δω...

Ευχαριστω και πάλι!!!!

Κατέβασα το προγραμματάκι που λες, μετέτρεψα την ταινία που θέλω σε μορφή για το iPad αλλά πως το περνάω ασύρματα όπως λες στο iPad μου;

Κατέβασα το προγραμματάκι που λες, μετέτρεψα την ταινία που θέλω σε μορφή για το iPad αλλά πως το περνάω ασύρματα όπως λες στο iPad μου;

Στο κεντρικο μενου του avplayerhd πατας (WIFI TRANFER) και αμέσως μετά (START) θα σου βγάλει 2 διευθύνσεις ,ανοίγεις τον (INTERNET EXPLORER) στο PC σου και θα βάλεις την πάνω διεύθυνσή-http://img836.imageshack.us/img836/852/80143310.jpg

Πατάς (BROWSE) επιλέγεις την ταινία που θες να μεταφέρεις και πατάς (SUBMIT) και ξεκινάει η μεταφορά , με τον ιδιο τρόπο περνάς και τον υπότιτλο μονο που πρέπει να εχει την ιδια ονομασία με την ταινία,εκτός και αν την περνάς με ενσωματωμένους τους υπότιτλους.

Αν χρειαστείς κάτι άλλο πες ;)

Edited by ampelift
giphy.gif

Εχω το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου. Ενω το 3G εμφανίζεται κανονικά δεν συνδέεται και η μόνη λύση είναι να κλείσω και να ανοίξω ξανά το ipad. Ελπίζω να λυθεί σύντομα με κάποιο update.

Γιώργος

Galaxy s9+

Στις λίγες μέρες που το έχω δεν παρατήρησα κάποιο προβλημα.Χρησιμοποιώ πακέτο δεδομένων 2GB cosmote και είμαι καθημερινά περίπου 3 ώρες στο ιντερνετ με 3g.

Πάντως δε σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω. Μπορεί το άλλο να είναι χειρότερο (να μη διορθώνεται ούτε με ανοιγοκλείσιμο του airplane mode), ή να έχει καμμία κίτρινη οθόνη. Λογικά με κάποιο update θα λυθεί το πρόβλημα.

Εχω το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου. Ενω το 3G εμφανίζεται κανονικά δεν συνδέεται και η μόνη λύση είναι να κλείσω και να ανοίξω ξανά το ipad. Ελπίζω να λυθεί σύντομα με κάποιο update.

Εγώ αύριο πάντως πάω για 2η αντικατάσταση...

Καλησπέρα και καλό Πάσχα σε όλες και όλους.

Σήμερα αγόρασα από τον ΟΤΕ, σε 12 άτοκες με χρέωση του σταθερού μου, το iPad 3 και αυτό που έχω να πω ως πρώτη εντύπωση ότι είναι κορυφή σε όλα. :D

Διάβασα για τα διάφορα θέματα που ´ παρουσιάζει ´ η ταμπλέτα αλλά στο δικό μου δεν παρατήρησα τίποτα από όλα αυτά. :)

Ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποια θήκη μεταφοράς άριστης ποιότητας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to iPad (3rd & 4th Gen - 2012)
  • The topic was unpinned