Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μενα η λυση ειναι η εξης

Kernel speedy v5(επιδοσεις) ή transhendence 1.5.5 powersave(αυτονομια)

Rom , CM9.1

Launcher Xperia home 2.0.5b

Snap camera app ή καποιο αλλο

Το κινητο θα δουλευει τελεια, θα εχει το look των JB, και θα τα πηγαινει και αριστα στην καμερα

Το μονο που δεν θα υπαρχει FM RADIO και φωτισμενα navigation buttons, αλλα μικρο το κακο

Εγω κατασταλαξα egodemis :lol:

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι καλα.....

Η λυση ειναι ΜΙΑ .........

Βγαζεις την καρτα sim .....

Φορτιζεις το κινητο στο 100%......

Περνας οτι κερνελ θες και οποια ρομ θες (λιγο μελετη θελει και εδω και στους xda ....) παντα με clean install.....

Αφου ξαναστησεις το κινητο σου οπως θες το κλεινεις και το ξαναφορτιζεις 100%....

Ανοιγεις παλι το κινητο (προσοχη η καρτα sim να ειναι ακομα εκτος) και εφοσον κανει εκινηση το αφηνεις.....σε ενα τραπεζακι !!!!!

Την καρτα sim βαλτε την σε αλλη συσκευη !!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Εκει να δειτε αυτονομια στο Ρ και φυσικα ουτε bugs ουτε lags ουτε να μην ανοιγουν τα αλμπουμ ουτε τιποτα.....

6 μερες ανετα θα βγαλει το κινητο/ακινητο ......

:lol: :lol: :lol:

Καλο σαββατοκυριακο.....Παμε για καμια βουτια γιατι δεν την βγαζουμε καθαρη !!!!!!! ;)

αν μου επιτρέπεται μια παρεμβολή :rolleyes: Ψήνομαι ή μάλλον μετά από αυτα που διάβασα ψηνόμουν να αγοράσω αυτό το κινητό. Μετά από αυτά που διάβασα,λέω θα με παιδέψει;θα κάνει τέτοιες τσαχπνιές; Θα το προτείνατε σε κάποιον γνωστό/φίλο σας για αγορά το Ρ ή θα του λέγατε: φίλε με 200 που διαθέτεις πάρε καλύτερα το τάδε? ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά~!
:superman:

αν μου επιτρέπεται μια παρεμβολή :rolleyes: Ψήνομαι ή μάλλον μετά από αυτα που διάβασα ψηνόμουν να αγοράσω αυτό το κινητό. Μετά από αυτά που διάβασα,λέω θα με παιδέψει;θα κάνει τέτοιες τσαχπνιές; Θα το προτείνατε σε κάποιον γνωστό/φίλο σας για αγορά το Ρ ή θα του λέγατε: φίλε με 200 που διαθέτεις πάρε καλύτερα το τάδε? ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά~!

παρτο αλλά μείνε σε ics η αν έχει jelly bean από μόνο του βάλε ics και θα είσαι οκ

ICS και root, είσαι μια χαρά με το Xperia P.

Νεότερο firmware, όταν αλλάξουμε συσκευή.

η αν είσαι με unlocked bootloader cm9.1 με speedy kernel (ics 4.0.4 είναι) και γλιτώνεις και μπόλικο bloatware και είσαι και πολύ ποιο γρήγορος για jb ξεχνάς είτε μαμά rom είτε cm 10 (βασίζονται στο ίδιο kernel της sony και είναι extremly buggy) ακόμη και το θέμα με της κλήσεις βαθιά στο κερνελ είναι και δεν γλιτώνεις από αυτό με καμία rom στο jb

Μου ήρθε με update center η .100 αξίζει ή να τη γράψω;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μου ήρθε με update center η .100 αξίζει ή να τη γράψω;

θα έλεγα όχι το πρόβλημα με της κλήσεις είναι ακόμη χειρότερο εκεί

Τί SI Code εχεις, γιατι εγω ακομα περιμενω την αναβαθμιση...

Κ γω την περίμενα από voda αγορασμένο κ τελικά επειδή ββαρέθηκα τη πέρασα με flashtool.

Οπότε demis θα τη γράψω!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Τι βελτίωση είδατε στη νέα αναβάθμιση;

Ένα κινητό που η Sony έκανε μια κακή προσπάθεια να το υποστηρίζει μετά την πώλησή του κ έβγαλε ένα κάρο κακοσχεδιασμένες αναβαθμίσεις που το κάνουν να μοιάζει ξυλοκάρβουνο σε αρκετές βασικές εφαρμογές

Όλα τα λοιπά είναι μλκς ούτε clean install ούτε μπαρμ******λα το σώζουν.. Αν ήταν η αναβάθμιση σωστά optimized & developed μια χαρά θα ταν

Τελευταίο πρβλ που εντόπισα η εφαρμογή WiFi μετά από καταγραφή πολλών δικτύων κ κωδικών βαραίνει κ αργεί να ανοίξει

Το τηλεφωνο κυκλοφορησε τον φλεβαρη του 2012.

Σε λιγο καιρο απο τωρα η Sony ουτε αναβαθμισεις θα βγαζει ουτε τιποτα γαι το P ,καθως θα το θεωρησει πλεον παλιο μοντελο.

Αν δεν εχουν λυθει τα προβληματα/κολληματα (το πιθανοτερο),μεχρι την τελευταια αναβαθμιση, τοτε να μας δω...

Το τηλεφωνο κυκλοφορησε τον φλεβαρη του 2012.

Σε λιγο καιρο απο τωρα η Sony ουτε αναβαθμισεις θα βγαζει ουτε τιποτα γαι το P ,καθως θα το θεωρησει πλεον παλιο μοντελο.

Αν δεν εχουν λυθει τα προβληματα/κολληματα (το πιθανοτερο),μεχρι την τελευταια αναβαθμιση, τοτε να μας δω...

κατά 99% δεν θα λυθούν.............. και όσοι ξέρουν θα στραφούν σε cm rom και όσοι δεν ξέρουν θα μείνουν έτσι........

έχω εδώ και 1 μήνα cm9.1 (ics) και πραγματικά εχω δει της πραγματικές δυνατότητες της συσκευής πετάει κανένα lag καμία καθυστέρηση μπαταρία δυο μέρες με καλή χρήση κλπ

Γειά χαρά παιδιά.

Κάποιος γνωστός πήρε το Ρ σήμερα και μερικές φορές του γύρισε στην κεντρική οθόνη ενω βρισκόταν κάπου στο μενού, απο μόνο του.

Συμβαίνει επειδή είναι καινούριο και θα στρώσει άραγε, ή είναι κάποιο γνωστό θέμα ?

Επίσης με ρώτησε αν βάλει ξυπνητήρι και κλείσει το κινητό, χτυπάει ?

Ευχαριστώ.

Όχι, το ξυπνητήρι δε θα λειτουργήσει αν έχει κλειστό το κινητό, έτσι λειτουργούν τα Android.

Ok φίλε, ευχαριστώ.

Όσο για το άλλο, αν ξέρει κανείς, λέει.

Αλλοιώς, ο χρόνος θα δείξει.

Συμβαίνει επειδή είναι καινούριο και θα στρώσει άραγε, ή είναι κάποιο γνωστό θέμα ?

Nαι ειναι για αυτο, μετα το πρωτο σερβις στα 1000χλμ πες του να ανοιγει τα μενου σιγα σιγα και θα στρωσει :lol:

..σορρυ δεν κρατηθηκα :lol:

Μηπως πατησε πληκτρο αφης καταλαθος?

Ok φίλε, ευχαριστώ.

Όσο για το άλλο, αν ξέρει κανείς, λέει.

Αλλοιώς, ο χρόνος θα δείξει.

Γενικά δεν έχει παρατηρηθεί το να γυρνάει μόνο του στη home screen. Ίσως να περνάει κατά λάθος το δάχτυλο πάνω από το κουμπί ο φίλος σου γιατί είναι και ψιλοευαίσθητο. Διαφορετικά να ξέρεις ότι στον καθένα βγάζει και κάτι διαφορετικό. Εμένα προχτές μου έκανε restart μόλις άρχισα να παίζω έναν σταθμό στο tune-in και το κινητό δεν είχε ζοριστεί καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι απλά.

Nαι ειναι για αυτο, μετα το πρωτο σερβις στα 1000χλμ πες του να ανοιγει τα μενου σιγα σιγα και θα στρωσει :lol:

..σορρυ δεν κρατηθηκα :lol:

Μηπως πατησε πληκτρο αφης καταλαθος?

:lol: Δεν ξέρω ρε Άφτερ. Ότι μου είπε έγραψα. Το ίδιο τον ρώτησα κι εγώ και μου είπε όχι. Απλά ρώτησα αν είναι γνωστό πρόβλημα ή όχι.

Φίλε Vigor, ευχαριστώ.

Edited by kles

Το θελω λιγο ακομα να βαλω αλλη ρομ αλλα με προβληματιζει η εγγυηση

Κ γω Νίκο στο τσακ είμαι να περάσω custom αλλά σκέφτομαι τη διαδικασία κ βαριέμαι:p

Γειά σας! Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό αυτό (ή το L, αλλά θα δούμε αναλόγως του budget :p).Θέλω λοιπόν να ρωτήσω κάποια πράγματα , λίγο basic, αλλά σημαντικά για την αγορά μου.Το κινητό, έχει καλό σήμα και πώς είναι οι κλήσεις μέσω αυτού? Κατασκευαστικά είναι καλό? Ο επεξεργαστής , σηκώνει βαριά παιχνίδια (π.χ online rpg?)? Βέβαια , με προβληματίζει που λέτε για μη υποστήριξη από την sony και για διαδικασίες flashing του κινητού...Είναι διαδικασία σαν εκείνη των symbian 3? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Κ γω Νίκο στο τσακ είμαι να περάσω custom αλλά σκέφτομαι τη διαδικασία κ βαριέμαι:p

Μωρε νταξει ασε τη διαδικασια αλλα αμα σου κατσει καμια στραβη τι κανεις μετα με την εγγυηση?

Λοιπον αν ξεκλειδωσω τον bootloader και μετα θελω να τον ξανακλειδωσω γινετε χωρις να χασω την εγγυηση?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Λοιπον αν ξεκλειδωσω τον bootloader και μετα θελω να τον ξανακλειδωσω γινετε χωρις να χασω την εγγυηση?

Αν δεν κάνω λάθος όχι... Αν τον ξεκλειδωσεις δεν υπάρχει επιστροφή.. Παρακαλώ αν κάνω λάθος διορθώστε με

• The title was changed to Sony Xperia P