Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το nandroid δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. Τα αλλα δυο ειναι οπως τα λες.

Προσεχε τι γραφεις και πως το γραφεις γιατι θα παρεξηγηθουμε..!! :p:rolleyes:

Χαχα!!!Βλέπω εμένα για ban τώρα!!(θα πέσει σκούπα λογικά:p)

Εσύ Κωστή πως βλέπεις τη jb;Τι πρόβλεψη κάνεις για αυτή την αναβάθμιση;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχα!!!Βλέπω εμένα για ban τώρα!!(θα πέσει σκούπα λογικά:p)

Εσύ Κωστή πως βλέπεις τη jb;Τι πρόβλεψη κάνεις για αυτή την αναβάθμιση;

Να σου πω την αμαρτια μου αγαπητε, δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη στις αναβαθμισεις τις sony. Θα ξεχασω που σε mini pro και ray οταν πηγα απο gb σε ics ειχα 2 βαρβατα bugs? Δεν δουλεβε το notification led στα μηνυματα και στην εγγραφη βιντεο ο ηχος ηταν μονοφωνικος!! Και δεν νομιζω οτι τα εφτιαξε ποτε...

Πλεον θα περιμενω να δω feedback απο αλλους χρηστες πριν αναβαθμισω. Αν δω προβληματα μια χαρα μου κανει και η ics..

Eσυ τι πιστευεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να σου πω την αμαρτια μου αγαπητε, δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη στις αναβαθμισεις τις sony. Θα ξεχασω που σε mini pro και ray οταν πηγα απο gb σε ics ειχα 2 βαρβατα bugs? Δεν δουλεβε το notification led στα μηνυματα και στην εγγραφη βιντεο ο ηχος ηταν μονοφωνικος!! Και δεν νομιζω οτι τα εφτιαξε ποτε...

Πλεον θα περιμενω να δω feedback απο αλλους χρηστες πριν αναβαθμισω. Αν δω προβληματα μια χαρα μου κανει και η ics..

Eσυ τι πιστευεις?

Συμφωνώ με την άποψη σου για τη Sony,τι φοβάμαι κ γω λίγο.

Τα bugs που αναφέρεις δε θα υπάρχουν βέβαια αλλα όλο κ κάτι άλλο θα μας βγάλει!!

Πιστεύω ότι θα είναι πιο ελαφριά από την ics,θα τρέχει καλύτερα.

Άραγε θα προσθέσουν κανα feature από z;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Συμφωνώ με την άποψη σου για τη Sony,τι φοβάμαι κ γω λίγο.

Τα bugs που αναφέρεις δε θα υπάρχουν βέβαια αλλα όλο κ κάτι άλλο θα μας βγάλει!!

Πιστεύω ότι θα είναι πιο ελαφριά από την ics,θα τρέχει καλύτερα.

Άραγε θα προσθέσουν κανα feature από z;

Παντως απο αυτα που βλεπω στο T η jb ηταν καλη αναβαθμιση! Πιο smoith, καλυτερη μπαταρια και καλυτερο video!!

Μακαρι να δωσει τον νεο launcher και το stamina mode

[sIGPIC][/sIGPIC]

User konstantinoslp banned permanently.

User iliasx8 banned permanently. :p

Το έχω πει πολλές φορές. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με λίγη πλάκα που χαλαρώνει το κλίμα. Οι υπερβολές θα πρέπει να αποφεύγονται ώστε να μην ξεχειλώνει το πράγμα.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα υπάρχουν τρανταχτά προβλήματα με τις αναβαθμίσεις στο συγκεκριμένο κινητό.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

User konstantinoslp banned permanently.

User iliasx8 banned permanently. :p

Το έχω πει πολλές φορές. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με λίγη πλάκα που χαλαρώνει το κλίμα. Οι υπερβολές θα πρέπει να αποφεύγονται ώστε να μην ξεχειλώνει το πράγμα.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα υπάρχουν τρανταχτά προβλήματα με τις αναβαθμίσεις στο συγκεκριμένο κινητό.

Χαχαχ..ε ναι ρε συ Ηλια. Αν δεν κανεις και λιγη πλακα δεν εχει νοημα.

Ειδα ενα βιντεακι απο την jb στο xperia s και εντυπωσιαστηκα. Πολυ καλο multitasking, περισσοτερες δυνατοτητες στην καμερα και λιγοτερος θορυβος. Επισης, βελτιωνεται η αυτονομια οπως λεει ο τυπας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχ..ε ναι ρε συ Ηλια. Αν δεν κανεις και λιγη πλακα δεν εχει νοημα.

Ειδα ενα βιντεακι απο την jb στο xperia s και εντυπωσιαστηκα. Πολυ καλο multitasking, περισσοτερες δυνατοτητες στην καμερα και λιγοτερος θορυβος. Επισης, βελτιωνεται η αυτονομια οπως λεει ο τυπας.

Εσύ πως μπήκες;!έφαγες ban:p:p

Έχεις βάλει video στο τοπικ του s να πάρω μια ιδέα;

Edit:Κωστή το είδα!!

Edited by iliasx8

Εσύ πως μπήκες;!έφαγες ban:p:p

Έχεις βάλει video στο τοπικ του s να πάρω μια ιδέα;

Edit:Κωστή το είδα!!

Πως σου φανηκε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως σου φανηκε??

Γρήγορο δείχνει,νέα lockscreen κ launcher.Μ'άρεσε επίσης αυτό που έκανε με το κομπιουτεράκι κ τη κάμερα που τα βάζε στην αρχική οθόνη.

Άρα έχουμε μια ριζική ανανέωση σε εμφάνιση κ δείχνει πιο smooth.

Tα μάθατε τα νέα για 4.1 ? έχει δει κανείς ενημέρωση ;;

Όχι τι νέα έχεις μάθει;

εκατσα και εψαξα λιγο παραπανο το θεμα με την camera το βραδι

βρικα της εξις λισεις

1. την κλασσική λύση να κατέβει στα 6 mp η ανάλυση

2. αν είσαι root περνάς δύο libs από την προηγούμενη έκδοση της rom που δεν είχε πρόβλημα και είσαι οκ (αν θέλει κανείς δίνω link)

βρήκα και κάτι κακό όμως.............. δοκίμασα χτες την jely bean που διέρρευσε για τους προγραμματιστές............. και ναι την camera δεν την έφτιαξαν ούτε εκεί......... ελπίζω στην τελική έκδοση να αλλάξει κάτι

shit....ανακάλυψα ότι ο ήχος έχει προβλήματα (κρακ κρακ) στην .54 και .75 με το xloud ενεργό.......... έλεος sony πόσα ποια προβλήματα.......

ενταξη βρήκα λύση και στο xloud

Edited by egodemis

εκατσα και εψαξα λιγο παραπανο το θεμα με την camera το βραδι

βρικα της εξις λισεις

1. την κλασσική λύση να κατέβει στα 6 mp η ανάλυση

2. αν είσαι root περνάς δύο libs από την προηγούμενη έκδοση της rom που δεν είχε πρόβλημα και είσαι οκ (αν θέλει κανείς δίνω link)

βρήκα και κάτι κακό όμως.............. δοκίμασα χτες την jely bean που διέρρευσε για τους προγραμματιστές............. και ναι την camera δεν την έφτιαξαν ούτε εκεί......... ελπίζω στην τελική έκδοση να αλλάξει κάτι

shit....ανακάλυψα ότι ο ήχος έχει προβλήματα (κρακ κρακ) στην .54 και .75 με το xloud ενεργό.......... έλεος sony πόσα ποια προβλήματα.......

ενταξη βρήκα λύση και στο xloud

Για δώσε link για το θέμα κάμερας..

Δε το φτιάξανε στη jb;!

Καλά τόσο καιρό δε το φτιάξανε γιατί πες θα δίνανε τη jb..

Δε πιστεύω να το αφήσουν έτσι.

Μα η developer JB στο xda είναι αρκετά παλαιότερη έκδοση, απ'όταν έγινε leak αν δεν κάνω λάθος. Σίγουρα θα έχουν διορθωθεί αυτά στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει.

Για δώσε link για το θέμα κάμερας..

Δε το φτιάξανε στη jb;!

Καλά τόσο καιρό δε το φτιάξανε γιατί πες θα δίνανε τη jb..

Δε πιστεύω να το αφήσουν έτσι.

ορίστε fix για camera (μεσο cwm το περνάς περνάς)

http://www32.zippyshare.com/v/16058539/file.html

και πέρνα αυτό για να στρώσει ο ήχος (βασικά θα γίνει πολύ καλύτερος στα ακουστικά και θα στρώσει στα ηχεία έχω αφαιρέσει άχρηστα πράγματα από μέσα so είναι μόνο libs και δυο service που θα αντικαταστήσουν τα υπάρχον) όταν το περάσεις κανε wipe cache/davlik

http://www63.zippyshare.com/v/27800225/file.html

Μα η developer JB στο xda είναι αρκετά παλαιότερη έκδοση, απ'όταν έγινε leak αν δεν κάνω λάθος. Σίγουρα θα έχουν διορθωθεί αυτά στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει.

μακάρι γιατί τους έχω ικανούς να το αφήσουν έτσι............. πάντως libs κάνουν και για jb........ άμα δεν κάνει η sony εμείς με τα χεράκια μας.........

παιδια το εχω και σκεφτομαι να το ανταλλαξω με σαμσουγκ ς3 μινι.αξιζει? η καμερα του χπερια π για 8αρα δε θα ελεγα οτι βγαζει καλες φωτογραφιες παντως.

παιδια το εχω και σκεφτομαι να το ανταλλαξω με σαμσουγκ ς3 μινι.αξιζει? η καμερα του χπερια π για 8αρα δε θα ελεγα οτι βγαζει καλες φωτογραφιες παντως.

η camera του xperia είναι από της καλές 8 mp cameres αν σε νοιάζει camera ποιότητα κατασκευής εμφάνιση και οθόνη όχι να μην το αλλάξεις

αν χρειαζεσε οπωσδήποτε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο (micro sd) μεγαλύτερη μπαταρία (ελάχιστα) τότε να το αλλάξεις

πλεονεκτήματα του xperia p

1. πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (αλουμίνιο)

2. αρκετά όμορφο με καλό design

3. πολύ καλη camera (καμιά σχέση με το s3 mini στα επίπεδα του galaxy s2 και με jelly bean από ότι είδα πλησιάζει το s3)

4. πάρα πολύ καλή και φωτεινή οθόνη (πάλι καμία σχέση με s3 mini)

5. τραβάει video 1080@30fps σε σχέση με το s3 mini που τραβαει στα 720p

6. καλύτερος επεξεργαστής από το s3 mini (όχι κάτι τρελό)

τώρα τα μειονεκτήματα σε σχέση με το s3 mini

1. δεν έχει κάρτα micro sd έτσι αν δεν βολεύεσε με τα 16 gb ενσωματωμένα πίκρα..............

2. ποιο μικρή μπαταρία από το s3 (όχι κάτι τρελό 100mha διαφορά αλλά το αναφέρω και αυτό

1. δεν έχει κάρτα micro sd έτσι αν δεν βολεύεσε με τα 16 gb ενσωματωμένα πίκρα..............

Αυτό όμως λύνεται με USB OTG αν δεν κάνω λάθος. Απλά χρειάζεται το καλώδιο.

καλα δεν ειναι και καλη καμερα του P.

του innov8 μου που ειναι μοντελο 5 χρονων η 8αρα του ειναι κλασεις ανωτερη...

Αυτό όμως λύνεται με USB OTG αν δεν κάνω λάθος. Απλά χρειάζεται το καλώδιο.

δεν δουλεύει από ότι έχω δοκιμάσει (δεν ξέρω τη παίζετε με άλλο kernel) ότι στικακι και αν συνδέσω βγάζει ότι συσκευή τραβάει πολύ ρεύμα από θήρα usb και απενεργοποιήθηκε (πληκτρολόγιο/ποντίκι κανονικά δουλεύουν και ότι έχει εξωτερική τροφοδοσία α ναι δούλεψε και με ένα usb stick μικρο με extended pins αρχαίο το οποίο το είχα για πέταμα αλλά μετέφερα μερικά αρχεία και μπαταρία ξεπατώθηκε )

τα ίδια σκατά και με το Nexus 4 γίνονται .......... (δεν παίρνει στικακια κλπ λόγο χαμηλής τάσης στην usb port)

Edited by egodemis

εκείνες cameres μόνο με ψηφιακές τα συγκρίνουμε..... κάτι σαν Nokia n8 :p:D

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται:

http://imageshack.us/a/img819/3502/24022013120.jpg

Τη μέρα είναι αρκετά αξιόλογη. Σε σκοτεινό περιβάλλον αρχίζει το πράμα και χάνει πολύ όπως στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα smartphones.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia P