iliasx8 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 ευελπιστω οτι οντως το κινητο θα γινει πιο smooth με την jb,αν και δυσκολο το βλεπω. Γιατί το βλέπεις δύσκολο βρε Γιάννη; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 ευελπιστω οτι οντως το κινητο θα γινει πιο smooth με την jb,αν και δυσκολο το βλεπω. Πιστεύω ότι όντως θα γίνει πιο smooth. Το Ρ έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά οπότε θα την παλέψει μια χαρά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Πιστεύω ότι όντως θα γίνει πιο smooth. Το Ρ έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά οπότε θα την παλέψει μια χαρά. Μακάρι βρε Γιώργο! Έτσι θέλω να πιστεύω κ γω Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) καλησπερα στην παρεα. εχω μια επιταγη 240 ευρω απο την vodafone για αγορα συσκευης και σκοπευα να αγορασω το κινητο σας που μου αρεσε πολυ στα 309 ευρω μετα απο αρκετο ψαξιμο. δυστηχως ενω μου ειπαν οτι μπορουν να το παραγγειλουν αν δεν υπαρχει διαθεσιμο, τελικα μου ειπαν οτι εχει εξαντληθει και δεν θα το ξαναφερουν. τα ιδια και απο το πλαισιο που συνεργαζονται.. οποτε εχω 2 ερωτησεις τωρα: ξερετε καποιο σκρουτζομαγαζο που να μπορω να χρησιμοποιησω την επιταγη της vodafone μπας και το βρω εκει και το παρω και δευτερη ερωτηση καποια αλλη προταση σε αυτα τα λεφτα (στα 300) για καποιο κινητο σε αυτο το στυλ? ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις. Edited April 18, 2013 by ggkogkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Δε ρωτάς στο Mediamarkt; Δεν ξέρω αν εξακολουθούν να συνεργάζονται με τα δίκτυα (έκαναν συνδέσεις και με τα τρία) αλλά έχουν Ρ και μάλιστα στα 269 ευρώ. αδερφε μαλλον με σωζεις.. πηρα τηλεφωνο συνεργαζονται και το εχουν και σε ασημι και μαυρο! θα παω αυριο που θα εχω την επιταγη στα χερια μου απο εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Nα τους ξαναπάρεις και να τους ζητήσεις να σου κρατήσουν ένα γιατί μπορεί να έχουν κάνει φτερά μέχρι αύριο. ;) χα χα χα λες? ρωτησα και μου ειπε οτι εχει αρκετα μαυρα και καποια ασημι. θα πηγαινα τωρα αλλα αυριο θα εχω την επιταγη οποτε υπομονη.. αν δεν εχει θα ξερω παντως οτι με εδωσες εσυ! :lol: και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Μα καλά, σταμάτησαν την παραγωγή του P?? Πως είναι δυνατόν να μη το ξαναφέρουν?? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 που είναι το παράξενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 που είναι το παράξενο; ενος ετους ειναι το μοντελο! εδω δεν εχει αποσυρθει ακομα ουτε το S το οποιο ειναι πιο παλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Γεια σας. Ενα φιλαρακι εχει το κινητο με 4.0.4 και καποιες φορες οταν βγαζει φωτο με flash του μαυριζει την μιση. Δειτε τι εννοω. Υπαρχει καποια λυση?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Γεια σας. Ενα φιλαρακι εχει το κινητο με 4.0.4 και καποιες φορες οταν βγαζει φωτο με flash του μαυριζει την μιση. Δειτε τι εννοω. Υπαρχει καποια λυση?? Ευχαριστω Ειναι θεμα firmware λογικα με την αναβαθμιση θα φυγει. η αλλιως βαζει φωτεινοτητα +1,3 η τοο βαζει στα 6 ΜΡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 υπαρχει λυση μεσα στο xda developers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Πώς αλλάζουμε φωτεινότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Πώς αλλάζουμε φωτεινότητα? Πρέπει να το έχεις στο κανονικό και όχι στο SCN auto. Στα αριστερά εμφανίζεται ένα τετράγωνο με τα +/-. Εκεί μπορείς να την αλλάξεις. Κάποιος φίλος είχε αναφέρει ως λύση και την ενεργοποίηση (από τη ρύθμιση του φλας) τη μείωση των κόκκινων ματιών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Μόλις μια σελίδα πριν μιλάγαμε για το θέμα του flash...Δε λέμε να διαβάζουμε όλο το τοπικ να δούμε αυτό που θέλουμε αλλά τις τελευταίες 5 σελίδες δε κάνει κόπο. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 επισης στο πανω μερος ...εκει που εχει την αριθμιση των σελιδων γραφει "αναζητηση στο θεμα" και εχει ενα τοξακι...αν πατησετε εκει σας ανοιγει το πλαισιο για να γραψετε.....Γραφτε αυτο που ψαχνεται (στην συγκεκριμενη περιπτωση αν γραψεις "φλας και φωτο" ) και θα σας δειξει ολα τα ποστ που αφορουν αυτο το θεμα αρχιζοντας απο το νεοτερο..... Απλα πραγματα βρε παιδια!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δε ρωτάς στο Mediamarkt; Δεν ξέρω αν εξακολουθούν να συνεργάζονται με τα δίκτυα (έκαναν συνδέσεις και με τα τρία) αλλά έχουν Ρ και μάλιστα στα 269 τελικα φαγαμε ακυρο μαγκες στα mediamarkt. συνεργαζονται μονο αν εισαι λεει ηδη πελατης της vodafone και σου κανει επιδοτηση στον χρονο. αν ερχεσαι απο αλλη εταιρεια οπως εγω πχ απο cosmote δεν την βλεπει το συστημα τους την επιδοτηση οποτε δεν γινεται να την χρησιμοποιησω εκει. κανα αλλο σκρουτζομαγαζο που να μπορω να την χρησιμοποιησω ξερετε? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Τυχερουληδες. http://www.xperiablog.net/2013/04/19/sony-says-xperia-p-and-xperia-go-jelly-bean-update-in-very-final-stage/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Τυχερουληδες. http://www.xperiablog.net/2013/04/19/sony-says-xperia-p-and-xperia-go-jelly-bean-update-in-very-final-stage/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Αντί να τσουγκριζουμε αυγά λες να περνάμε jb;! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Αντί να τσουγκριζουμε αυγά λες να περνάμε jb;! Από,τι φαίνεται.;) Απλά να φωνάξω γιατί είναι σαν να διαβάζω από τώρα τα παράπονα...ΚΑΝΟΥΜΕ CLEAN INSTALL ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ! (ας με συγχωρέσει ο Γιώργος για τα κεφαλαία αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό κάποια στιγμή..θα το βάλω και υπογραφή όταν βγει η αναβάθμιση..:lol: ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Από,τι φαίνεται.;) Απλά να φωνάξω γιατί είναι σαν να διαβάζω από τώρα τα παράπονα...ΚΑΝΟΥΜΕ CLEAN INSTALL ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ! (ας με συγχωρέσει ο Γιώργος για τα κεφαλαία αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό κάποια στιγμή..θα το βάλω και υπογραφή όταν βγει η αναβάθμιση..:lol: ) Κώστα είτε το πεις τωρα,είτε το γράψεις στην υπογραφή σου,είτε κ γω δε ξέρω τι τσάμπα ο κόπος σου καθώς κάποιος θα βρεθεί με παράπονα για το ότι σέρνεται το κινητό του μετά από πέρασμα της jelly πάνω από την ice!! Σα να βλέπω τη φάτσα σου όταν κάποιος θα βρεθεί με παράπονα σχετικά με τη jb! Γιώργο μη τον συγχωρέσεις για τα κεφάλαια!!ban ban ban:p:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 χαχχαχ! Γεια σου ρε Λιάκο, με έκανες και γέλασα! Θα πάρω σβάρνα τα forums των Xperia P, Go,S, SL, Ιon Αcro S και θα γράφω συνέχεια το ίσιο με copy-paste!! Πρόσεχε τι λες...Εγώ το κάνω για να βοηθήσω τον Γιώργο αφού εκείνη την περίοδο θα γίνεται χαμός στα τοπικς των Xperia..;) :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Από,τι φαίνεται.;) Απλά να φωνάξω γιατί είναι σαν να διαβάζω από τώρα τα παράπονα...ΚΑΝΟΥΜΕ CLEAN INSTALL ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ! (ας με συγχωρέσει ο Γιώργος για τα κεφαλαία αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό κάποια στιγμή..θα το βάλω και υπογραφή όταν βγει η αναβάθμιση..:lol: ) 1) Για backup των εφαρμογών και appdata, πριν το update το κάνουμε με TitaniumBackup; 2) Το 1, γίνεται και μέσω nandroid backup, ή αυτό είναι μόνο για backup όλου του συστήματος(image); 3) Το internal storage(sdcard) φαντάζομαι δεν σβήνεται στο clean install; Edited April 19, 2013 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 χαχχαχ! Γεια σου ρε Λιάκο, με έκανες και γέλασα! Θα πάρω σβάρνα τα forums των Xperia P, Go,S, SL, Ιon Αcro S και θα γράφω συνέχεια το ίσιο με copy-paste!! Πρόσεχε τι λες...Εγώ το κάνω για να βοηθήσω τον Γιώργο αφού εκείνη την περίοδο θα γίνεται χαμός στα τοπικς των Xperia..;) :p Αντε επειδη ειμαι καλό παιδι θα κάνω κ γω copy paste αυτά που θα γράφεις να βάλουμε ένα χεράκι στον mod μας!:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 1) Για backup των εφαρμογών και appdata, πριν το update το κάνουμε με TitaniumBackup; 2) Το 1, γίνεται και μέσω nandroid backup, ή αυτό είναι μόνο για backup όλου του συστήματος(image); 3) Το internal storage(sdcard) φαντάζομαι δεν σβήνεται στο clean install; Για το nandroid δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. Τα αλλα δυο ειναι οπως τα λες. να βάλουμε ένα χεράκι στον mod μας!:p Προσεχε τι γραφεις και πως το γραφεις γιατι θα παρεξηγηθουμε..!! :p:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts