Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ασχετο με το τρεχων θεμα συζητησης: Ποιο ειναι το καλυτερο app για να μπλοκαρονται οι διαφημισεις στις εφαρμογες? :happy:

adfree (αλλά το έχουν βγάλει από το market.. γενικός οτιδήποτε μπλοκάρει της διαφημίσεις βγάλανε απο το market)

αν θέλεις σου το ανεβάζω να το περάσεις μόνος σου

btw: εφαρμογή απαιτεί root

μια παράκληση σε όσους εχουν jelly bean ας κατεβάσουν κάποιο πρόγραμμα για πυξίδα

πχ αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apksoftware.compass&feature=search_result

και να δουν αν δουλεύει σωστά (αν αλλάζει αρκετά γρήγορα την κατεύθυνση αν κουνιέστε αν σωστά κοιτάει κλπ

σε μένα κάνει ότι νάνε δλδ κοιτάω δεξιά και μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιγααααααααα σιγαααααααααααα παίρνει μπρος και αλλάζει θέση και αυτή κάνει και μερικές σβούρες μέχρι να κοιτάξει σωστά................... όσα calibrate δοκίμασα τπτ........

θελα να δω αν ευθύνεται η συσκευη η κάτι στην jely bean για να την στείλω για εγγύηση

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου φαίνεται σωστά λειτουργεί αλλά έχω custom rom (Enigma v4, locked bl).

Δες και τα service tests μήπως βοηθήσουν με τον κωδικό: *#*#7378423#*#*

Edited by Zenor

Μου φαίνεται σωστά λειτουργεί αλλά έχω custom rom (Enigma v4, locked bl).

οχ μου φαίνεται θα τους το πάω πίσω :p πάντως αν για πολύ ώρα το αφήσω (5 μιν) στρώνει στα καλα του μόλις το κλείσω και το ανοίξω πάλι κάνει μερικά λεπτά να δουλέψει σωστά.......... μου φαίνεται ότι μεταλλική κατασκευή όλο προβλήματα προκαλεί στα κινητά........

με τι το τεσταρες αυτο?

edit: βρήκα........... ο ναι το accelerometer ότι νάνε κάνει...... και τι το κάνω τώρα? αν το έχουν όλα και να το πάω δεν θα αλλάξει κάτι......

Λογικά πρέπει να επικοινωνήσεις με Sony αν και δεν νομίζω να αναγνωρίσουν το πρόβλημα αν όντως υπάρχει. Να στο αλλάξουν με άλλο μοντέλο ούτε αυτό το βλέπω αλλά λογικά αν το διεκδικήσεις μπορεί να βρεις το δίκιο σου αν όντως είναι όλα προβληματικά. Αλλά άντε τρέχα...

ο? αλλάζει μόνο του profile? οεο γράψε μας μια ότι εφαρμογές εχεις περασμένες (όλες όμως) και τι accesories χρησιμοποίησις (ακουστικα κλπ)

+ μήπως εχεις nfc ανοιχτό και κάνει βλακείες με κάποιο smart tag?

μήπως εχεις ενεργοποιήσει κάποια λειτουργία στο lifieware? (profiler)

εκτός και αν......... ξεκλειδώνει και εχεις κάνα ιδρωμένο πόδι και πατιουντε όλα μόνα τους όπως νάνε

Για να ξεκλειδώσει μόνο του δύσκολο αφού το power button είναι δεξιά κ με τη θήκη σιλικόνης δε πατιεται.Τι πιστεύω ότι συμβαίνει:μόνο όταν το χω στη τσέπη γίνεται αυτό.Έρχεται μήνυμα,ανάβει η οθόνη λογω pop up μπαίνει στα μηνύματα κ μετά αφού είναι ξεκλείδωτο κάνει ότι κάνει.

Το απενεργοποιησα το pop up πριν λίγο κ δε το ξανάκανε!

Για θέμα πυξίδας που λες μια χαρα εμένα.sorry για το διπλό ποστ ξεχάστηκα:p

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Τι πιστεύω ότι συμβαίνει:μόνο όταν το χω στη τσέπη γίνεται αυτό.Έρχεται μήνυμα,ανάβει η οθόνη λογω pop up μπαίνει στα μηνύματα κ μετά αφού είναι ξεκλείδωτο κάνει ότι κάνει.

Το απενεργοποιησα το pop up πριν λίγο κ δε το ξανάκανε!

εχεις ιδρωμένα ποδάρια και λεπτό παντελόνι :lol::lol::lol:

Λογικά πρέπει να επικοινωνήσεις με Sony αν και δεν νομίζω να αναγνωρίσουν το πρόβλημα αν όντως υπάρχει. Να στο αλλάξουν με άλλο μοντέλο ούτε αυτό το βλέπω αλλά λογικά αν το διεκδικήσεις μπορεί να βρεις το δίκιο σου αν όντως είναι όλα προβληματικά. Αλλά άντε τρέχα...

πικρά......... δλδ τι θα μου πουν όλα καλά δουλεύει άψογα ενώ μπροστά την μάπα τους θα δουν ότι πυξίδα κάνει party?

χαζή ερώτηση έχει βγάλει sony κανένα κινητό χωρίς προβλήματα από τότε που διαχωρίστηκε από την erricosn?

είχα arc s είχα neo v τέτοια κουφά (και γενικός κουφά) δεν είχα δει ποτέ μου......

μου φαίνεται θα στραφώ στα κινέζικα... εκεί μέσα σε ενα χρόνο κιχ να κάνει το κινητό σου δίνουν άλλο (και ας έχουν ένα χρόνο εγγυηση)

άλλο κούφο παρατήρησα........ μερικές φορές ανοίγω κανονικά λειτουργεί η πυξίδα...... άλλες φορές απλός κάνει σβούρες (επ απείρων)

Edited by egodemis

adfree (αλλά το έχουν βγάλει από το market.. γενικός οτιδήποτε μπλοκάρει της διαφημίσεις βγάλανε απο το market)

αν θέλεις σου το ανεβάζω να το περάσεις μόνος σου

btw: εφαρμογή απαιτεί root

ωχ ναι το χα ξεχασει οτι θελουν ρουτ αυτα...αυτο ειχα και γω οταν ειχα την ics και εκανε δουλεια! Οταν εχεις συνηθισει στο ρουτ ειναι σπαστικο να εισαι μετα χωρις αυτο! :mad:

Tο πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπει τις συσκευές, το αντιλήφθηκα και εγώ με τα smart tags. Ναι μάλλον είναι αυτο το πρόβλημα. Μπορώ να κάνω ξανά εγκατάσταση τα JB; Και αν ναι από που;

Tο πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπει τις συσκευές, το αντιλήφθηκα και εγώ με τα smart tags. Ναι μάλλον είναι αυτο το πρόβλημα. Μπορώ να κάνω ξανά εγκατάσταση τα JB; Και αν ναι από που;

ναι μπορείς λίγο ποιο πριν περιέγραψα την διαδικασία (ψάξε μερικές σελίδες πίσω)

Ξέρει κάποιος τι είναι το σύμβολο αυτό αριστερά από το ξυπνητήρι;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Εβαλες καμια εφαρμογη τελευταια που μετραει ram ή κατι αντιστοιχο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

πρώτη φορά το βλέπω μου θυμίζει με μια ματιά το cpu controll app (εχεις περάσει τουτο πράγμα?)

Νομίζω πως είναι η λειτουργία χαμηλής μπαταρίας. Κρίνοντας και από το επίπεδο φόρτισης που το βλέπω στο 20% μάλλον είσαι κάτω από το όριο που έχεις θέσει (το default είναι 30%).

Νομίζω πως είναι η λειτουργία χαμηλής μπαταρίας. Κρίνοντας και από το επίπεδο φόρτισης που το βλέπω στο 20% μάλλον είσαι κάτω από το όριο που έχεις θέσει (το default είναι 30%).

Πώς ρυθμίζουμε το όριο?

Πώς ρυθμίζουμε το όριο?

Ρυθμίσεις - Διαχείριση ενέργειας - Λειτ. χαμ. μπαταρ. - Ενεργοποίηση

Εκεί διαλέγεις σε ποιο ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας ενεργοποιείται η λειτουργία. Εγώ πχ το έβαλα στο 20%.

όποτε τυχαίνει να φορτίζω το κινητό από άλλο φορτιστεί γιατί έχω ξεχάσει το δικό του τότε η μπαταρία τελειώνει αμέσως και την τρώει το λειτουργικό και να το κλείσω και να το ανοίξω το λειτουργικό συνεχίζει ακάθεκτο το παρατηρήσει κανείς.

όποτε τυχαίνει να φορτίζω το κινητό από άλλο φορτιστεί γιατί έχω ξεχάσει το δικό του τότε η μπαταρία τελειώνει αμέσως και την τρώει το λειτουργικό και να το κλείσω και να το ανοίξω το λειτουργικό συνεχίζει ακάθεκτο το παρατηρήσει κανείς.

θες να πεις οτι απο τον δικο σου φορτιστη δεν το κανει αυτο?

btw η μπαταρια αποφορτιζεται πολυ πιο ευκολα με την jb... μπορει να φταιει βεβαια και το γεγονος οτι δεν εχω ακομα ρουτ να διωξω τη σαβουρα της σονυ που δουλευει συνεχως στο παρασκηνιο...

Καλησπερα στη παρεα.

Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως να αλλαξουμε τον dialer καθως και τα μηνυματα απο ασπρα σε σκοτεινο φοντο οπως στην ICS; Δεν ειμαι φαν του ασπρου, ειδικα οταν τα υπολοιπα ειναι σε σκοτεινο φοντο.

Επισης, το πλαισιο γυρω γυρω απο τα Icons στο μενου δεν ειναι ωραιο, ξερει κανεις αν μπορουμε να τα βγαλουμε; Κατα προτιμηση χωρις να μπλεξουμε με root.

θες να πεις οτι απο τον δικο σου φορτιστη δεν το κανει αυτο?

btw η μπαταρια αποφορτιζεται πολυ πιο ευκολα με την jb... μπορει να φταιει βεβαια και το γεγονος οτι δεν εχω ακομα ρουτ να διωξω τη σαβουρα της σονυ που δουλευει συνεχως στο παρασκηνιο...

μπα δεν παρατήρησα καμια διάφορα μιν σου πω καλύτερα είναι.... εχω χω βγάλει όμως ολη την σαβούρα από 250 και εφαρμογές που είχε στο system folder αφίσα 125 ίσος και ποιο λίγο μιλάμε sony και HTC βαζουν bloatware με το κιλό... μετα θέλει 2gb ram και τετραπυρινο με μπαταρία αυτοκινήτου για να τα βγάλουν πέρα για μένα Android χωρίς root έιναι σαν βάρκα χωρίς κουπιά

Καλησπερα στη παρεα.

Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως να αλλαξουμε τον dialer καθως και τα μηνυματα απο ασπρα σε σκοτεινο φοντο οπως στην ICS; Δεν ειμαι φαν του ασπρου, ειδικα οταν τα υπολοιπα ειναι σε σκοτεινο φοντο.

Επισης, το πλαισιο γυρω γυρω απο τα Icons στο μενου δεν ειναι ωραιο, ξερει κανεις αν μπορουμε να τα βγαλουμε; Κατα προτιμηση χωρις να μπλεξουμε με root.

όχι δεν γίνεται είναι το καινούριο style της Sony

βασικά γίνετε αλλά πρέπει να είσαι rooted και να έχει ασχοληθεί κάποιος με της δύο αυτές εφαρμογές και έχει αλλάξει το χρώμα

το άσπρο εμένα προσωπικά δεν. ε χαλάει μια αλλαγή είναι να ξεφεύγει το μάτι από τα συνηθισμένα

Edited by egodemis

Καταλαβα, σε ευχαριστω. Μεχρι τωρα ειναι λιγο απογοητευση η ΤΖ.ΜΠ, δεν περιμενα καινουριο κινητο, αλλα δε περιμενα και να εισαγει πραγματα που να μη μου αρεσουν καθολου. Και οχι, το γενικο και αοριστο "καλυτερη αποδοση στο walkman" δεν ειναι ακριβως selling point για μενα. Anyway.

Degrade πως κανουμε ειπαμε; :P

Καταλαβα, σε ευχαριστω. Μεχρι τωρα ειναι λιγο απογοητευση η ΤΖ.ΜΠ, δεν περιμενα καινουριο κινητο, αλλα δε περιμενα και να εισαγει πραγματα που να μη μου αρεσουν καθολου. Και οχι, το γενικο και αοριστο "καλυτερη αποδοση στο walkman" δεν ειναι ακριβως selling point για μενα. Anyway.

Degrade πως κανουμε ειπαμε; :P

σε κάποιο post ποιο πίσω περιγράφω διαδικασία για jb πώς να περάσεις με flashtool το ίδιο γίνετε και με την ics απλά αντί για jb περνάς ics rom για μαμά rom κοίτα στο xda στο thread του xperia p θα σου έβαζα αναλυτικές οδηγίες αλλά είμαι από κινητό τώρα

Παίρνεις το .ftf μίας ICS rom και το περνάς με flashtool αν δεν κάνω λάθος. Λογικά θα χρειαστείς και ICS kernel αν δεν το άλλαξαν.

Με πρόλαβε ο ego.

νταξι στο pc είμαι ας γράψουμε κάνα δύο οδηγίες :D

1. κατεβάζεις το flashtool https://hotfile.com/dl/188244063/410c147/flashtool-0.9.10.1-windows.exe.html

2. διαβάζεις κάνα δύο λογάκια πώς να το χρησιμοποίησις http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36923469&postcount=2

3. αφού διαβάσεις και καταλάβεις πως δουλεύει περνάς την τελευταία ics http://d-h.st/baN

αν θέλεις root γινετε σχετικά εύκολα (θα χρειαστείς και πάλι το flashtool)

όλα θα σβηστούν από το κινητό (εκτός από την εικονική sdcard σου

• The title was changed to Sony Xperia P