iliasx8 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 σε όλους εχει θέμα το viber,θέμα εφαρμογής είναι Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Παιδια ας με βγαλει καποιος απο το δειλιμα της θηκης...τι ειδους θηκη να παρω για το συγκεκριμενο κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Παιδια εσας που ειναι στην εκδοση .75 απο πια χωρα ειναι το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Εγώ το δικό P αύριο θα το δώσω στο servis γιατί με παρουσίασε κάποια προβλήματα: 1. Εκεί που μιλούσα ξαφνικά έκανε επανεκίνηση 2. Φόρτιζα το κινητό έδειχνε 60% μετά από 2 ώρες έκανα κλείσιμο - άνοιγμα πήγαινε στο 100% 3. Έβαζα επιλογές ήχου κλήσεις - μηνύματος δικής μου επιλογής και όταν το άνοιγα γυρνούσε στις εργοστασιακές επιλογές 4. Χωρίς ενεργοποίηση wifi, 3g, οθόνη φωτεινότητα στο 40% και gps απενεργοποιημένο η μπαταρία ξεφορτίζεται πολλή γρήγορα ( τα application που χρησιμοποιώ είναι για να διαβάζω σάιτ από εφημερίδες) λεπτά ομιλίας 10' όχι παιχνίδια 5. Φόρτιζα το κινητό ανοιχτό έφθανε στο 100% μετά από λίγο το έκλεινα και όταν το άνοιγα μετά από ώρες έδειχνε ότι η μπαταρία είναι στο 70%, 80% 6. στην επιλογή όλες οι κλήσεις σχεδόν κάθε μέρα με εμφανίζει τις επαφές μου. Σε επικοινωνία με sony mobile έκανα επαναφορά ρυθμίσεων ή εργοστασιακών ρυθμίσεων είμαι στην ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Πολύ πιθανό όλα αυτά να διορθώνονταν με ένα repair, μπορεί να έχει και πρβλ η μπαταρία βέβαια... Εγώ λέω να δοκιμάζουμε πρώτα μόνοι μας είναι κρίμα να σκάσεις λεφτά στο σέρβις αν δεν εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το gps μου αρνείται πεισματικά να lockάρει δορυφόρο...Τι με data ανοιχτά τι με βοήθεια από fasterfix τίποτα..Εσάς σε πόση ώρα κλειδώνει; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Πολύ πιθανό όλα αυτά να διορθώνονταν με ένα repair, μπορεί να έχει και πρβλ η μπαταρία βέβαια... Εγώ λέω να δοκιμάζουμε πρώτα μόνοι μας είναι κρίμα να σκάσεις λεφτά στο σέρβις αν δεν εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια Γιατί να σκάσει λεφτά?Εγγύηση δεν έχει? Άν μπορεί να το φτιάξει μόνος του παντός,καλό είναι να αποφεύγεται το σέρβις.Γιατί η ταλαιπωρία είναι σχεδόν σίγουρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Βασικά και μόνο που πέφτει στα χέρια ενός τεχνικού που κάθε μέρα όλη,μέρα ασχολείται με αυτά και ρουτινιάζει λίγο με χαλάει (ξέρω ψείρας) Αλλά κάποτε θυμάμαι πώς χειρίζονταν κάποιο τεχνικοί τα desktop που θέλανε service.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Γεια σας παιδια ειμαι στα προθυρα σημερα να το παραγγειλω στα 230,πιστευω ειναι σουπερ τιμη,τι λετε να προχωρησω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasiklas Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Γεια σας παιδια ειμαι στα προθυρα σημερα να το παραγγειλω στα 230,πιστευω ειναι σουπερ τιμη,τι λετε να προχωρησω ?? κι εγω μια απο τα ίδια αλλά κολλάω στην ύπαρξη του Sony Xperia S και σήμερα το έργο " Επιλογή Smartphone " έγινε πιο δύσκολο με την ανακοίνωση των LG Optimus F7 και Optimus F5.. το ταβάνι μου είναι τα 330€ max.. ξέρετε εάν θα παρουσιαστούν καινούργια smartphone στο κοντινό μέλλον ; ειλικρινά έχω καταμπερδευτεί.. Να περιμένω , να πάρω τώρα ; Edited February 21, 2013 by spasiklas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Kοιτα το θεμα σε μενα ειναι απλο,μιας και πριν απο λιγες μερες εδιωξα το Νοτε 1 μετα απο 3 μηνες μη συμβιβασμου,το προβλημα της φορητοτητας λοιπον με κερδισε,οποτε θα παιξει ταμπλετ 4πυρηνο 10αρι,οποτε ενα καλο εως 4.3 ιντσες κινητο ψαχνω χωρις να δωσω μια περιουσια,επειδη αρκετες μερες το ψαχνω εντατικα μπορω να πω οτι το p σε αυτα τα χρηματα ειναι το καλυτερο vfm κελεπουρι.Συμφωνειτε οι κατοχοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Για τα λεφτά του το κινητάκι σκιιιιζει. Είναι μονόδρομος κατ'εμέ. Στον αντίποδα κοιτάτε Galaxy SII & SIII mini. Τα έχουμε αναφέρει παραπάνω. Και εγώ είχα το δίλημμα για το S αλλά ξενέρωσα με τα capacitive κουμπάκια που δεν πιάνουν καλά (ενώ στο P είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ) και τέλος η (έστω ελάχιστη) διαφορά μεγέθους Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε ενα προγραμμα για να μπορω να κλεινω τις εφαρμογες οταν εκτελουνται backround, αυτο βεβαια γινετε και μεσα απο τις ρυθμησεις απλα ειναι χρονοβορο, αξιζει κατι τετοιο; δεν το εχω root το κινητο, εγω βρικα μια, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rechild.advancedtaskkiller&feature=related_apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Πολύ πιθανό όλα αυτά να διορθώνονταν με ένα repair, μπορεί να έχει και πρβλ η μπαταρία βέβαια... Εγώ λέω να δοκιμάζουμε πρώτα μόνοι μας είναι κρίμα να σκάσεις λεφτά στο σέρβις αν δεν εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια Το κινητό είναι στην εγγύηση οπότε δεν πληρώνω τίποτα. Και εγώ θα ήθελα να αποφύγω το σέρβις αλλά όταν δοκιμάζεις τα πάντα δηλαδή επαναφορά ρυθμίσεων, επαναφορά εργοστασιακών, μέσω companion την επιδιόρθωση αλλά συνέχεια εμφανίζονται καινούργια προβλήματα πιστεύω ότι δεν μένει άλλη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μετα το σημερινο update του viber,η εφαρμογη λειτουργει κ παλι!:D:D Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasiklas Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Kοιτα το θεμα σε μενα ειναι απλο,μιας και πριν απο λιγες μερες εδιωξα το Νοτε 1 μετα απο 3 μηνες μη συμβιβασμου,το προβλημα της φορητοτητας λοιπον με κερδισε,οποτε θα παιξει ταμπλετ 4πυρηνο 10αρι,οποτε ενα καλο εως 4.3 ιντσες κινητο ψαχνω χωρις να δωσω μια περιουσια,επειδη αρκετες μερες το ψαχνω εντατικα μπορω να πω οτι το p σε αυτα τα χρηματα ειναι το καλυτερο vfm κελεπουρι.Συμφωνειτε οι κατοχοι? Για τα λεφτά του το κινητάκι σκιιιιζει. Είναι μονόδρομος κατ'εμέ. Στον αντίποδα κοιτάτε Galaxy SII & SIII mini. Τα έχουμε αναφέρει παραπάνω. Και εγώ είχα το δίλημμα για το S αλλά ξενέρωσα με τα capacitive κουμπάκια που δεν πιάνουν καλά (ενώ στο P είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ) και τέλος η (έστω ελάχιστη) διαφορά μεγέθους Μόλις επέστρεψα απο μια βόλτα στα γνωστά καταστήματα κινητης τηλεφωνίας κι όχι μόνο.. στον λίγο χρόνο που ήρθα σ' επαφή με το τηλέφωνο μου φάνηκε αρκετά λεπτό σε σχέση με το c905 μου, στιβαρό και μικρό. Το τελευταίο δεν ξέρω εάν τελικά μου άφησε θετική ή αρνητική εντύπωση ή απλά έτσι φαίνεται στο δικό μου χέρι λόγω μεγέθους παλάμης. Το περίμενα πιο πλατύ. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μ' έκανε ν' αναρωτηθώ εάν οι 4 ίντσες του P είναι αρκετές ή θα πρέπει να πάω σε κατι πιο μεγάλο. Σαν μενού εύχρηστο, καλό ιντερνετ χωρίς να έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα στο γρήγορο scrollάρισμα και zoom που του έκανα. Πολύ καλή εντύπωση μου άφησε το πινακάκι με τις επιλογές του wifi,bt etc. Το ίντερνετ δοκιμάστηκε σε γνωστή χρηματιστηριακή σελίδα - μην λεμε ονόματα. Αρνητική εντύπωση το πληκτρολόγιο που θύμιζε τα παλιά συμβατικά όπου σε κάθε πλήκτρο αντιστοιχούν 3 γράμματα κι ένας αριθμός. Μόνο στην οριζόντια θέση έχεις κάθε γράμμα μόνο του. Ο δείκτης SAR του βρίσκεται στα 0,78 W/kg. Αυτός ο αριθμός πόσο επιβλαβής μπορεί να είναι για τον ανθρώπινο εγκέφαλο ; Το Galaxy SII που αναφέρει ο giarlos έχει μόλις 0,34 W/kg :blink: . Κάτι που ρώτησα τον πωλητή και δεν γνωρίζω αν απάντησε σωστά.. το S βγήκε πρώτο και μετά το P ή ανάποδα ; Ο πωλητής είπε την πρώτη εκδοχή. Edited February 21, 2013 by spasiklas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μόλις επέστρεψα απο μια βόλτα στα γνωστά καταστήματα κινητης τηλεφωνίας κι όχι μόνο.. στον λίγο χρόνο που ήρθα σ' επαφή με το τηλέφωνο μου φάνηκε αρκετά λεπτό σε σχέση με το c905 μου, στιβαρό και μικρό. Το τελευταίο δεν ξέρω εάν τελικά μου άφησε θετική ή αρνητική εντύπωση ή απλά έτσι φαίνεται στο δικό μου χέρι λόγω μεγέθους παλάμης. Το περίμενα πιο πλατύ. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μ' έκανε ν' αναρωτηθώ εάν οι 4 ίντσες του P είναι αρκετές ή θα πρέπει να πάω σε κατι πιο μεγάλο. Σαν μενού εύχρηστο, καλό ιντερνετ χωρίς να έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα στο γρήγορο scrollάρισμα και zoom που του έκανα. Πολύ καλή εντύπωση μου άφησε το πινακάκι με τις επιλογές του wifi,bt etc. Το ίντερνετ δοκιμάστηκε σε γνωστή χρηματιστηριακή σελίδα - μην λεμε ονόματα. Αρνητική εντύπωση το πληκτρολόγιο που θύμιζε τα παλιά συμβατικά όπου σε κάθε πλήκτρο αντιστοιχούν 3 γράμματα κι ένας αριθμός. Μόνο στην οριζόντια θέση έχεις κάθε γράμμα μόνο του. Ο δείκτης SAR του βρίσκεται στα 0,78 W/kg. Αυτός ο αριθμός πόσο επιβλαβής μπορεί να είναι για τον ανθρώπινο εγκέφαλο ; Το Galaxy SII που αναφέρει ο giarlos έχει μόλις 0,34 W/kg :blink: . Κάτι που ρώτησα τον πωλητή και δεν γνωρίζω αν απάντησε σωστά.. το S βγήκε πρώτο και μετά το P ή ανάποδα ; Ο πωλητής είπε την πρώτη εκδοχή. Το πληκτρολόγιο μπορείς να το αλλάξεις από της ρυθμίσεις.Πρώτο βγήκε το S και μετά το P. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 παιδια εχει κανεις προβλημα με το σημα? σtο σπιτι μου που ειχα παντα σημα τωρα εχει πεσει πολυ. Επισης σε εμενα ισχυει το death grip. Nα σημειωσω οτι ειναι στη λειτουργια gsm only. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) παιδια οσοι σκοπευετε να το παρετε το p να εχετε υποψην καποια πιθανα μικροτριξιματα στο πλαστικο καπακι στο κατω μερος του κινητου. Εμενα βεβαια τα παρουσιασε υστερα απο πτωση του κινητου στο πατωμα...και τα κανει οποτε κουναω το καπακι δεξια αριστερα... κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο στα υλικα του και αρκετα ελαφρυ. Επισης συμφωνω με το φιλο παραπανω σχετικα με το οτι οι εναλλακτικες ειναι τα s2 και s3mini δινοντας ωστοσο κατι παραπανω και με το τιμημα της μεγαλυτερης οθονης-ογκου του κινητου. Προσωπικη αποψη, το p εχει την καλυτερη σχεση "τιμης-χαρακτηριστικων" στην κατηγορια του. ;) παιδια εχει κανεις προβλημα με το σημα? σtο σπιτι μου που ειχα παντα σημα τωρα εχει πεσει πολυ. Επισης σε εμενα ισχυει το death grip. Nα σημειωσω οτι ειναι στη λειτουργια gsm only. και μενα εχει ενα θεματακι με το σημα, ιδιαιτερα στις κλησεις, οταν το κραταω με ολη την παλαμη. Και γενικοτερα δεν πρεπει να ναι απ τα δυνατα του σημεια το καλο σημα χωρις ωστοσο να σημαινει οτι δεν τα καταφερνει στον τομεα αυτο! (υ.γ σε σχεση με το Χ10 μινι που ειχα, τωρα εχω σαφως καλυτερο σημα) Edited February 22, 2013 by AntonisStaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 επιβεβαιώνω και εγω προβλημα με το σημα καμια φορα το χανει εντελως για μερικα δευτερολεπτα :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το θέμα με το σήμα μου παρουσιάστηκε κ εμένα τώρα τελευταία.Το είχα βέβαια και παλιότερα σε άλλα κινητά...Εκεί που μιλάω,χάνει το σλημα,πέφτει η γραμμή,και επενλερχεται σε λιγα δευτερόλεπτα.Μήπως γι αυτο φταίει η cosmote??? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το θέμα με το σήμα μου παρουσιάστηκε κ εμένα τώρα τελευταία.Το είχα βέβαια και παλιότερα σε άλλα κινητά...Εκεί που μιλάω,χάνει το σλημα,πέφτει η γραμμή,και επενλερχεται σε λιγα δευτερόλεπτα.Μήπως γι αυτο φταίει η cosmote??? Πολυ πιθανον.. ειδικα στα sony ericsson ηταν εντονο αυτο το φαινομενο με την κοσμοτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Σκεφτομαι να παρω το Ρ ως αντικατασταση του neo v που ειχα γιατι χαλασε. πλεονεκτηματα μειονεκτηματα απο κατοχους?ροοτ υπαρχει?μπαταρια ποσο κραταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Το θέμα με το σήμα μου παρουσιάστηκε κ εμένα τώρα τελευταία.Το είχα βέβαια και παλιότερα σε άλλα κινητά...Εκεί που μιλάω,χάνει το σλημα,πέφτει η γραμμή,και επενλερχεται σε λιγα δευτερόλεπτα.Μήπως γι αυτο φταίει η cosmote??? Καλά κ γω με cosmote στο p αλλά κ στο neo v το σήμα ήταν πολύ κακό.. Πριν λίγο πέρασα το launcher του z.Αρκετά καλός δείχνει κ επιτέλους τροποποίηση της αρχικής οθόνης! Edited February 22, 2013 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Και εγώ έχω αντιμετωπίσει 3 φορές αν δεν κάνω λάθος πρόβλημα με το σήμα. Όχι σε κλήσεις ή κάτι τέτοιο απλά το κινητό αρνούταν να πιάσει σήμα. Με reboot και τις 3 επανήλθε. Βέβαια παίζει να έφταιγαν και οι ROM αλλά δεν το έχω σιγουρέψει ακόμα. Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts