sfikas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) φιλε sfikas, νομιζω οτι ετσι χανεις την εγγυηση ομως..τεσπα σε ευχαριστω πολυ,θα δω τι θα κανω..:confused: οχι!!!! γιατι μολις τhν περασα με flush μετα εκανα update κ απο PC Companion!!!!! Αφου κανεις update απο pc companion εχεισ τιν επισημη της sony!!!!!:D Μπορείς να βοηθήσεις με το flashtool αν γινεται σε παρακαλώ;Την επίσημη ics από το site της sony το πήρες;[/QUOte] Oχι απο δω https://rapidshare.com/#!download|936p3|374424305|LT22i_6.1.B.0.544_CentralEurope.rar|328483|0|0!!! κατεβασε το Flushtool κ διαβασε της οδηγίες !!! Ειναι επισημη απλα χανεις τα λογκο της Cosmote!!!! μετα 8α το κανεις κ update στο PC Copmanion κ εισε οκ!!! Edited November 26, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ρε παιδια τα δικά σας οταν τα πηρατε ήταν τελείως ξεφορτιστα τη πρωτη φορα? 0% ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagtolis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπέρα σε ολους, Είμαι σίγουρος πως το πρόβλημα αυτο έχει ξανα αναφερθει. Οταν στέλνω μηνύματα στα Ελληνικα το κάθε μήνυμα περιορίζεται σε 60χαρακτήρες. Υπάρχει τρόπος χωρις έξτρα εφαρμογές να δέχεται 120 χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπέρα σε ολους, Είμαι σίγουρος πως το πρόβλημα αυτο έχει ξανα αναφερθει. Οταν στέλνω μηνύματα στα Ελληνικα το κάθε μήνυμα περιορίζεται σε 60χαρακτήρες. Υπάρχει τρόπος χωρις έξτρα εφαρμογές να δέχεται 120 χαρακτήρες; Δεν γράφεις τι συσκευή έχεις και τη έκδοση φοράει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ρε παιδια τα δικά σας οταν τα πηρατε ήταν τελείως ξεφορτιστα τη πρωτη φορα? 0% ? Οχι φιλε μου,αν δεν κανω λαθος 40-50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagtolis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Το δικό μου ήταν τελείως ξεφόρτιστο! Έχω το Sony XPERIA P με ICS 4.0.4 Edited November 28, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Αποτι ξέρω και απο προηγουμενη εμπειρια ολα είναι γυρω στο 50%. Τωρα μόλις το πηρα και ηταν στο 0% !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despoinar Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 παιδια καλησπερα σας. αγορασα προχτες ενα καινουργιο xperia p με λειτουργικο 4, μολις ανοιξα το wifi μου εβγαλε το update για την 4.4 κ την εκανα... απο εκεινη την στιγμη δεν μου ανοιγει καμια φωτο παιζει μονο βιντεο. μηπως ξερει κανενας γιατι? ειχε μεσα ενα προγραμμα astro το οποιο τις ανοιγει αλλα δεν μπορω ουτε να τισ σβησω ουτε τιποτα... δοκιμασα να σβησω το προγγραμα αυτο μηπως ετυχε να το κολλησει αλλα δεν αλλαξε τιποτα... αν ξερετε κατι πειτε μου γιατι απο το καταστημα που το πηρα δεν ξερουν τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Έχω το Sony XPERIA P με ICS 4.0.4 Δεν γνωρίζω για το xperia στο δικό μου αν παω ρυθμίσεις μηνυμάτων και βάλω αλφάβητο GSM γράφω κανονικό με 160 χαρακτήρες . Μπορείς να ρωτήσεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329441 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Αν είναι παραεισαγωγης λογικά δεν θα έχει αυτή τη ρύθμιση. Τουλάχιστον στα sole έτσι είναι. Η λύση είναι να χρησιμοποιείς το handcent η το go sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagtolis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Αν είναι παραεισαγωγης λογικά δεν θα έχει αυτή τη ρύθμιση. Τουλάχιστον στα sole έτσι είναι. Η λύση είναι να χρησιμοποιείς το handcent η το go sms. Παραεισαγωγής είναι :/ Αυτό προσπαθώ να αποφύγω! Δεν υπάρχει αλλη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Προτιμότερο θα έλεγα το να βάλεις κάποια 3rd party εφαρμογή, αλλά λες ότι δε θες κάτι τέτοιο. Γιατί όμως; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Αποτι ξέρω και απο προηγουμενη εμπειρια ολα είναι γυρω στο 50%. Τωρα μόλις το πηρα και ηταν στο 0% !!! Συνήθως είναι φορτισμένα περιπου στο 40%. Η συσκευασία φαινόταν να έχει ανοιχτεί; Υπήρχε το αυτοκόλλητο; παιδια καλησπερα σας. αγορασα προχτες ενα καινουργιο xperia p με λειτουργικο 4, μολις ανοιξα το wifi μου εβγαλε το update για την 4.4 κ την εκανα... απο εκεινη την στιγμη δεν μου ανοιγει καμια φωτο παιζει μονο βιντεο. μηπως ξερει κανενας γιατι? ειχε μεσα ενα προγραμμα astro το οποιο τις ανοιγει αλλα δεν μπορω ουτε να τισ σβησω ουτε τιποτα... δοκιμασα να σβησω το προγγραμα αυτο μηπως ετυχε να το κολλησει αλλα δεν αλλαξε τιποτα... αν ξερετε κατι πειτε μου γιατι απο το καταστημα που το πηρα δεν ξερουν τιποτα... Καλώς ήρθες! Δεν έπρεπε να απεγκαταστήσεις το Astro. Μικρό το κακό βέβαια γιατί μπορείς να το ξανά κατεβάσεις από το play. (καλό είναι να το κάνεις.) Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή και δες μήπως μέσα στο φάκελο που είναι αποθηκευμένες οι φωτογραφίες υπάρχει κάποιος φάκελος με όνομα .nomedia. Αν όχι τότε "πες" στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για την προβολή των φωτογραφιών να σκανάρει τον συγκεκριμένο φάκελο. Βεβαιώσου επίσης ότι ο φάκελος που έχει μέσα τις φωτογραφίες έχει το σωστό όνομα πχ "Pictures" κι όχι "pictures." Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagtolis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Δεν θέλω να βάλω εφαρμογη γιατι μου αρέσει το Interface αυτής που χρησιμοποιω. Anyway απ'οτι φαίνεται εκεί θα καταλήξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 το κινητο το πηρα τωρα ταπογευμα απο e-shop και ειναι γερμανικο και πληρως σφραγισμενο με ταινια ζελατινα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Δες εδώ και εδώ μήπως κάνεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despoinar Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Συνήθως είναι φορτισμένα περιπου στο 40%. Η συσκευασία φαινόταν να έχει ανοιχτεί; Υπήρχε το αυτοκόλλητο; Καλώς ήρθες! Δεν έπρεπε να απεγκαταστήσεις το Astro. Μικρό το κακό βέβαια γιατί μπορείς να το ξανά κατεβάσεις από το play. (καλό είναι να το κάνεις.) Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή και δες μήπως μέσα στο φάκελο που είναι αποθηκευμένες οι φωτογραφίες υπάρχει κάποιος φάκελος με όνομα .nomedia. Αν όχι τότε "πες" στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για την προβολή των φωτογραφιών να σκανάρει τον συγκεκριμένο φάκελο. Βεβαιώσου επίσης ότι ο φάκελος που έχει μέσα τις φωτογραφίες έχει το σωστό όνομα πχ "Pictures" κι όχι "pictures." Σε ευχαριστω zxr και καλως σας βρηκα! Το συνδεσα αλλα κ παλι τιποτα!το ξανακατεβασα το astro (το ειχα βρει στο μαρκετ αλλιως δεν θα το δοκιμαζα..) αν κ δεν καταλαβαινω σε τι ακριβως χρησιμευει!βρηκα πολυ ενδιαφερον στο φορουμ κ πιστευω πως εχω πολλα να μαθω απο εσας εδω! Τελος παντων βρηκα ως λυση την επαναφορα συστηματος μιας κ το κινητο ειναι καινουργιο και δεν ειχα σχεδον τιποτα μεσα... τωρα τις δειχνει κανονικα! δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι το εκανε αυτο... Σε ευχαριστω και παλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ρε παιδια τα δικά σας οταν τα πηρατε ήταν τελείως ξεφορτιστα τη πρωτη φορα? 0% ? εμενα ουτε που αναβε... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Το handcent γίνεται να το ρυθμίσουμε στα εισερχόμενα να μην ανοίγει? Γιατί τελικά ανοίγει κ αυτό κ η εφαρμογή του κινητού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παραεισαγωγής είναι :/ Αυτό προσπαθώ να αποφύγω! Δεν υπάρχει αλλη λύση; Επειδή είναι παραεισαγωγής δεν σου εμφανίζει την επιλογή για εξοικονόμηση κόστους. Λύνεται μόνο στην περίπτωση που είσαι root και ακολουθώντας όσα περιγράφονται εδώ Το handcent γίνεται να το ρυθμίσουμε στα εισερχόμενα να μην ανοίγει? Γιατί τελικά ανοίγει κ αυτό κ η εφαρμογή του κινητού.. Τι εννοείς να μην ανοίγει; Σου έρχεται sms δηλαδή και εκινείται από μόνο του; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 μου δειχνει στο στατους νεο μηνυμα 2 φορες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 μου δειχνει στο στατους νεο μηνυμα 2 φορες! Αν δε θες να εμφανίζεται το handcent στη μπάρα πήγαινε ρυθμίσεις κ ρυθμίσεις ειδοποιήσεις μπες κ θα βρεις νομίζω το show notification text Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 μου δειχνει στο στατους νεο μηνυμα 2 φορες! Go SMS Pro - Κάπου έχει ρύθμιση να εμφανίζει μόνο το δικό το ... Κάτι ανάλογο δεν έχει το handcent ; Υ.Γ. δες το Go SMS Pro ;) Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 μου δειχνει στο στατους νεο μηνυμα 2 φορες! μηπως το κανει αυτο διοτι δεν εχεις βαλει το handcent προεπιλεγμενη εφαρμογη μηνυματων?και εμενα μου το εδειχνε 2 φορες γιατι ειδοποιουσε και με τη μαμισια εφαρμογη και την αλλη,οποτε εβαλα προεπιλογη και καθαρισα.νομιζω γινεται μεσα απο την hancent Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Για οσους θελουν να διατηρησουν την εφαρμογη μηνυματων χωρις να βαλουν καποια αλλη η λυση ειναι η εξης : Χρειαζεται να κανετε root την συσκευη σας. Δεν θα αναλυσω αυτη την διαδικασια καθως μπορειτε να το βρειτε ανετα και εχει μια απλοτητα. Αφου εχετε ρουταρει την συσκευη κατεβαζετε εναν file manager οπως o es file manager με τον οποιο απο τις ρυθμισεις ενεργοποιειτε οτι ρυθμιση εχει για root. Επειτα μολις μπαινετε στην εφαρμογη θα ειστε στο directory της sdcard. Πατωντας το πισω ειστε στο συστημα του κινητου. Μπαινετε στον φακελο data και μετα παλι στον φακελο data που θα δειτε. Θα μπειτε στον φακελο com.sonyericsson.conversations και επειτα στο shared_prefs. Εκει θα δειτε το com.sonyericsson.conversations.xml. To ανοιγετε και το κανετε edit με τον κειμενογραφο. Βρισκετε την γραμμη semc_pref_key_character_convertion και αλλαζετε το value απο false σε true. Επισης βρισκετε την γραμμη semc_pref_key_character_convertion_visibility και αλλαζετε το value απο false σε true και αποθηκευετε το αρχειο. Κανετε επανεκκινηση στο τηλεφωνο και εχετε πλεον 160 χαρακτηρες στα μηνυματα. Και διαθεσιμη την επιλογη εξοικονομησης κοστους στις ρυθμισεις μηνυματων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts