DuAl_SuN Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 τραβηξα video HQ περίπου 10 λεπτά και το αρχείο είναι 1GB.. ειναι φυσιολογικο ? γιατι εμενα μου φανηκε παρα πολυ μεγαλο.. Ναι τόσο θα έρπεπε να είναι Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 τραβηξα video HQ περίπου 10 λεπτά και το αρχείο είναι 1GB.. ειναι φυσιολογικο ? γιατι εμενα μου φανηκε παρα πολυ μεγαλο.. Φυσιολογικότατο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Διαβασα σημερα οτι το κινητο εχει την πιο φωτεινη οθονη απο ολα τα κινητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsonx Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Δυσκολεύομαι και να το πιστέψω. Χτες μου έβγαλε 15,5 ώρες το κινητό χωρίς να παίξω ουτε λεπτό με συνολική χρήση 1 ώρα και 48 λεπτά. WIFI ανοιχτο ολη μερα και επαιζε μουσικη 12 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Κάντε αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Και επιτελους απο καπου ξεκιναμε (ευελπιστω). Βασικα καιρός είναι, θα ερθει το Acro S με ICS-Ready και εμεις θα ειμαστε ακομα με Ginerbread :lol: http://blog.gadgethelpline.com/sony-mobile-italy-confirms-xperia-android-40-ice-cream-sandwich-august/ Tωρα θελω να πιστευω βεβαια οτι δεν μας επιφυλασει καμια καθυστερηση η Sony για τα ελληνικα serial-IMEI :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Κάθε Σαββατοκύριακο είμαι παραλία και είτε κάτω από την ομπρέλα είτε στον ήλιο βλέπω τα πάντα χωρίς πρόβλημα κανένα άλλο κινητό προς το παρόν δεν έχει την οθόνη αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 (edited) [ATTACH]25953[/ATTACH] αγορασμενο χθες, πληρης φορτιση και σημερινη χρηση. αυτη τη στιγμη 16% η μπαταρια. αναμενω να γινουν μερικοι κυκλοι φορτισης και μετα θα εκφερω αποψη για το αν ειμαι ευχαριστημενος η οχι.... συνεχως 3g εννοειται σημα και δεδομενα ανοιχτα Edited July 7, 2012 by mpekas24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Κάθε Σαββατοκύριακο είμαι παραλία και είτε κάτω από την ομπρέλα είτε στον ήλιο βλέπω τα πάντα χωρίς πρόβλημα κανένα άλλο κινητό προς το παρόν δεν έχει την οθόνη αυτή. Το εχω πει και εγώ και καλό είναι να ξανα λέγεται Αυτό είναι ΜΕΓΆΛΟ προσόν του κινητού δηλαδή η ευκρίνεια σε δω εξωτερικούς χώρους είναι για μένα το καλύτερο android κινητό απ όσα εχω δοκιμάσει και δεν είναι και λίγα!!!! Μπράβο στη Sony!!!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Κάντε αναβάθμιση Βγήκε καινούργια αναβάθμιση ? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atzougia Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Γεια Χαρα εχω παρει εδω και μερικες μερες το Xperia P, σχετικα ειναι αυτο που περιμενα , και ειμαι ευχαριστημενος . Το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι , οταν ανοιγω το GPS δεν μπορει να συνδεθει με δορυφορο. Ξερει κανεις τιποτα για αυτο ? Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 καπου κανεις λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) Βγήκε καινούργια αναβάθμιση ? Οχι φυσικά πλάκα κανω Το ξαναλέω γιατί είμαι Κατάευχαριςτημενος Γράφω υπό το φως ήλιου από παραλία -τέτοια οθόνη δεν υπάρχει Και ας βιάστηκα να το κατηγορήσω απλά ειχα κόλλημα με αλλο Σήμερα πρόσεξα και στης επαφές η φωτο σαν επαφή είναι μεγάλη όσο θέλεις την κανείς όχι μικροσκοπική Την εβδομάδα του 15Αυγούστου έχω αδεια και νομίζω το παγωτό θα είναι έτοιμο Εχθές βλέπαμε από το κινητό στην τηλεόραση Έργο.άτομο στην οικογένεια μου με iphone 4s σπαστικό δεν έχει τα καλα ΤΙΣ android Edited July 8, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 πρώτον άδικα άνοιξες νέο topic, μπορούσες να ρωτήσεις στο επίσημο xperia p topic, όσο για το gps πως καταλαβαίνεις οτι δε λειτουργεί? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsonx Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Γεια Χαρα εχω παρει εδω και μερικες μερες το Xperia P, σχετικα ειναι αυτο που περιμενα , και ειμαι ευχαριστημενος . Το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι , οταν ανοιγω το GPS δεν μπορει να συνδεθει με δορυφορο. Ξερει κανεις τιποτα για αυτο ? Ευχαριστω . δοκιμασες το GMAP ? και δε σου έβγαλε στιγμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 root πως το κανουμε;;; εχει πολλες βλακωδες εφαρμογες μεσα που θελουν πεταμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_origina Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Παιδιά οποίος το χει το κινητάκι να κατεβάσει από το google play το illumination bar notification.και να μου ανάψει μια λαμπάδα:D με μια ενημερωση που εκανε απο google play διορθωθηκε το προβλημα που ειχε με τα sms... τωρα πλεον αναβοσβυνει και στα μνμτα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Σκέφτομαι να το πάρω, αν και η μπαταρία του με ανησυχεί ως τώρα λίγο. Ξέρουμε μήπως πόσο καλός είναι ο επεξεργαστής του κινητού; Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 διπύρηνο με 1GHz το λες πολύ καλή επεξεργαστική ισχύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 απο εναν φιλο ελαβα το εξης μαιλ Κινητό βάψιμο με βερνίκι νυχιών Μπορώ να βάψω το κινητό μου π.χ. με βερνίκι νυχιων; ΜΠΟΡΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΙΑΦΑΝΟ TOP COAT ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ευχαριστώ για την απάντηση! αυτό το διάφανο top coat τι είναι; http://www.rotise.gr/erotisi/kinito-bapsimo-me-berniki-nychiwn.html :lol::lol::lol::lol: δοκιμαστε ρε παιδια και πειτε μου και μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 root πως το κανουμε;;; εχει πολλες βλακωδες εφαρμογες μεσα που θελουν πεταμα... Καταρ'χην οπως και θα γνωριζεις ηδη, unlock - bootlader! http://unlockbootloader.sonymobile.com/ Απο εκει και περα, ψαχνεις στο xda (και οχι μονο) για released version of Custom ROMs. Δυστυχως εχω διαβασει σε διαφορα forum οτι δεν υπαρχει σωστη λειτουργεια ακομα στα ROMs και μπορει η διαδικασια να χρειαστει 1-3 φορες μεχρι να δεις το περιφημο εικονδιο του Power-User! Επιπλεον οι "εξυπνες" εφαρμογες one-click Root, Z4Root κ.τ.λ. δεν μπορουν ουτε να διαβασουν κωδικα πλεον, οποτε ειναι χασιμο χρονου. Να σου πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει και προσωπικα περιμενω το ICS πρωτα!, τουλαχιστον αμα ειναι να μπουμε στην διαδικασια να αξιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Αν και αργει ακομη η ICS γνωριζει κανεις πως γινεται η αναβαθμηση? αν ειναι δυσκολο να την κατεβασεις αν αν αν ρωταω για να ειμαστε ετοιμοι εως τοτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Αν και αργει ακομη η ICS γνωριζει κανεις πως γινεται η αναβαθμηση? αν ειναι δυσκολο να την κατεβασεις αν αν αν ρωταω για να ειμαστε ετοιμοι εως τοτες συνδεεις το κινητο στο πισι,τρεχεις το pc companion ή το SUS και περνας την αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καταρ'χην οπως και θα γνωριζεις ηδη, unlock - bootlader! http://unlockbootloader.sonymobile.com/ Απο εκει και περα, ψαχνεις στο xda (και οχι μονο) για released version of Custom ROMs. Δυστυχως εχω διαβασει σε διαφορα forum οτι δεν υπαρχει σωστη λειτουργεια ακομα στα ROMs και μπορει η διαδικασια να χρειαστει 1-3 φορες μεχρι να δεις το περιφημο εικονδιο του Power-User! Επιπλεον οι "εξυπνες" εφαρμογες one-click Root, Z4Root κ.τ.λ. δεν μπορουν ουτε να διαβασουν κωδικα πλεον, οποτε ειναι χασιμο χρονου. Να σου πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει και προσωπικα περιμενω το ICS πρωτα!, τουλαχιστον αμα ειναι να μπουμε στην διαδικασια να αξιζει! Ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_origina Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 πολυ ησυχια εχει εδω μεσα..... μαλον απολαμβανετε τα κινητακια σας απροβληματιστα ... κ απλα περιμενετε να φατε το παγωτο (ICS!!!! ) αν και το βλεπω να αργει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts