Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τραβηξα video HQ περίπου 10 λεπτά και το αρχείο είναι 1GB..

ειναι φυσιολογικο ?

γιατι εμενα μου φανηκε παρα πολυ μεγαλο..

Ναι τόσο θα έρπεπε να είναι

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τραβηξα video HQ περίπου 10 λεπτά και το αρχείο είναι 1GB..

ειναι φυσιολογικο ?

γιατι εμενα μου φανηκε παρα πολυ μεγαλο..

Φυσιολογικότατο...

Διαβασα σημερα οτι το κινητο εχει την πιο φωτεινη οθονη απο ολα τα κινητα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυσκολεύομαι και να το πιστέψω. Χτες μου έβγαλε 15,5 ώρες το κινητό χωρίς να παίξω ουτε λεπτό με συνολική χρήση 1 ώρα και 48 λεπτά.

WIFI ανοιχτο ολη μερα και επαιζε μουσικη 12 ωρες

Και επιτελους απο καπου ξεκιναμε (ευελπιστω). Βασικα καιρός είναι, θα ερθει το Acro S με ICS-Ready και εμεις θα ειμαστε ακομα με Ginerbread :lol:

http://blog.gadgethelpline.com/sony-mobile-italy-confirms-xperia-android-40-ice-cream-sandwich-august/

Tωρα θελω να πιστευω βεβαια οτι δεν μας επιφυλασει καμια καθυστερηση η Sony για τα ελληνικα serial-IMEI :blink:

Κάθε Σαββατοκύριακο είμαι παραλία και είτε κάτω από την ομπρέλα είτε στον ήλιο βλέπω τα πάντα χωρίς πρόβλημα κανένα άλλο κινητό προς το παρόν δεν έχει την οθόνη αυτή.

[ATTACH]25953[/ATTACH]

αγορασμενο χθες, πληρης φορτιση και σημερινη χρηση. αυτη τη στιγμη 16% η μπαταρια.

αναμενω να γινουν μερικοι κυκλοι φορτισης και μετα θα εκφερω αποψη για το αν ειμαι ευχαριστημενος η οχι....

συνεχως 3g εννοειται σημα και δεδομενα ανοιχτα

Edited by mpekas24

Κάθε Σαββατοκύριακο είμαι παραλία και είτε κάτω από την ομπρέλα είτε στον ήλιο βλέπω τα πάντα χωρίς πρόβλημα κανένα άλλο κινητό προς το παρόν δεν έχει την οθόνη αυτή.

Το εχω πει και εγώ και καλό είναι να ξανα λέγεται

Αυτό είναι ΜΕΓΆΛΟ προσόν του κινητού δηλαδή η ευκρίνεια σε δω εξωτερικούς χώρους είναι για μένα το καλύτερο android κινητό απ όσα εχω δοκιμάσει και δεν είναι και λίγα!!!!

Μπράβο στη Sony!!!!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Κάντε αναβάθμιση

Βγήκε καινούργια αναβάθμιση ?

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Γεια Χαρα

εχω παρει εδω και μερικες μερες το Xperia P, σχετικα ειναι αυτο που περιμενα , και ειμαι ευχαριστημενος .

Το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι , οταν ανοιγω το GPS δεν μπορει να συνδεθει με δορυφορο.

Ξερει κανεις τιποτα για αυτο ?

Ευχαριστω .

Βγήκε καινούργια αναβάθμιση ?

Οχι φυσικά πλάκα κανω

Το ξαναλέω γιατί είμαι Κατάευχαριςτημενος

Γράφω υπό το φως ήλιου από παραλία -τέτοια οθόνη δεν υπάρχει

Και ας βιάστηκα να το κατηγορήσω απλά ειχα κόλλημα με αλλο

Σήμερα πρόσεξα και στης επαφές η φωτο σαν επαφή είναι μεγάλη όσο θέλεις την κανείς όχι μικροσκοπική

Την εβδομάδα του 15Αυγούστου έχω αδεια και νομίζω το παγωτό θα είναι έτοιμο

Εχθές βλέπαμε από το κινητό στην τηλεόραση Έργο.άτομο στην οικογένεια μου με iphone 4s σπαστικό δεν έχει τα καλα ΤΙΣ android

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

πρώτον άδικα άνοιξες νέο topic, μπορούσες να ρωτήσεις στο επίσημο xperia p topic, όσο για το gps πως καταλαβαίνεις οτι δε λειτουργεί?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια Χαρα

εχω παρει εδω και μερικες μερες το Xperia P, σχετικα ειναι αυτο που περιμενα , και ειμαι ευχαριστημενος .

Το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι , οταν ανοιγω το GPS δεν μπορει να συνδεθει με δορυφορο.

Ξερει κανεις τιποτα για αυτο ?

Ευχαριστω .

δοκιμασες το GMAP ? και δε σου έβγαλε στιγμα ?

Παιδιά οποίος το χει το κινητάκι να κατεβάσει από το google play το illumination bar notification.και να μου ανάψει μια λαμπάδα:D

με μια ενημερωση που εκανε απο google play διορθωθηκε το προβλημα που ειχε με τα sms... τωρα πλεον αναβοσβυνει και στα μνμτα......

Σκέφτομαι να το πάρω, αν και η μπαταρία του με ανησυχεί ως τώρα λίγο. Ξέρουμε μήπως πόσο καλός είναι ο επεξεργαστής του κινητού;

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

απο εναν φιλο ελαβα το εξης μαιλ

Κινητό βάψιμο με βερνίκι νυχιών

Μπορώ να βάψω το κινητό μου π.χ. με βερνίκι νυχιων;

ΜΠΟΡΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΙΑΦΑΝΟ TOP COAT ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ευχαριστώ για την απάντηση! αυτό το διάφανο top coat τι είναι;

http://www.rotise.gr/erotisi/kinito-bapsimo-me-berniki-nychiwn.html

:lol::lol::lol::lol:

δοκιμαστε ρε παιδια και πειτε μου και μενα

root πως το κανουμε;;; εχει πολλες βλακωδες εφαρμογες μεσα που θελουν πεταμα...

Καταρ'χην οπως και θα γνωριζεις ηδη, unlock - bootlader!

http://unlockbootloader.sonymobile.com/

Απο εκει και περα, ψαχνεις στο xda (και οχι μονο) για released version of Custom ROMs. Δυστυχως εχω διαβασει σε διαφορα forum οτι δεν υπαρχει σωστη λειτουργεια ακομα στα ROMs και μπορει η διαδικασια να χρειαστει 1-3 φορες μεχρι να δεις το περιφημο εικονδιο του Power-User! Επιπλεον οι "εξυπνες" εφαρμογες one-click Root, Z4Root κ.τ.λ. δεν μπορουν ουτε να διαβασουν κωδικα πλεον, οποτε ειναι χασιμο χρονου. Να σου πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει και προσωπικα περιμενω το ICS πρωτα!, τουλαχιστον αμα ειναι να μπουμε στην διαδικασια να αξιζει!

Αν και αργει ακομη η ICS γνωριζει κανεις πως γινεται η αναβαθμηση?

αν ειναι δυσκολο να την κατεβασεις αν αν αν

ρωταω για να ειμαστε ετοιμοι εως τοτες

Αν και αργει ακομη η ICS γνωριζει κανεις πως γινεται η αναβαθμηση?

αν ειναι δυσκολο να την κατεβασεις αν αν αν

ρωταω για να ειμαστε ετοιμοι εως τοτες

συνδεεις το κινητο στο πισι,τρεχεις το pc companion ή το SUS και περνας την αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρ'χην οπως και θα γνωριζεις ηδη, unlock - bootlader!

http://unlockbootloader.sonymobile.com/

Απο εκει και περα, ψαχνεις στο xda (και οχι μονο) για released version of Custom ROMs. Δυστυχως εχω διαβασει σε διαφορα forum οτι δεν υπαρχει σωστη λειτουργεια ακομα στα ROMs και μπορει η διαδικασια να χρειαστει 1-3 φορες μεχρι να δεις το περιφημο εικονδιο του Power-User! Επιπλεον οι "εξυπνες" εφαρμογες one-click Root, Z4Root κ.τ.λ. δεν μπορουν ουτε να διαβασουν κωδικα πλεον, οποτε ειναι χασιμο χρονου. Να σου πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει και προσωπικα περιμενω το ICS πρωτα!, τουλαχιστον αμα ειναι να μπουμε στην διαδικασια να αξιζει!

Ευχαριστω φιλε μου

πολυ ησυχια εχει εδω μεσα.....

μαλον απολαμβανετε τα κινητακια σας απροβληματιστα ... κ απλα περιμενετε να φατε το παγωτο (ICS!!!! ) αν και το βλεπω να αργει.....

• The title was changed to Sony Xperia P