Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δικό μου είχε καλώδιο HDMI πάντως.. Αγορασμένο από Πλαίσιο...

Δυο ερωτησεις: 1.) απο το Πλαιδιο σου δωσανε και το "Don't Panic"; 2.) επισης η συσκευασια ειχε ταινια ασφαλειας;

σε ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυο ερωτησεις: 1.) απο το Πλαιδιο σου δωσανε και το "Don't Panic"; 2.) επισης η συσκευασια ειχε ταινια ασφαλειας;

Και εγώ από Πλαίσιο το πήρα, ναι και στα δύο παραπάνω και επίσης είχε HDMI καλώδιο μέσα.

Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται micro-sim.

Ξέρουμε αν παίζει το cosmote2in1?

χρειαζεται μικρο σιμ και παιζει το κοσμοτε 2 σε 1 αυτο χρησιμοποιω αλλα εγω εκοψα τη δικη μου γιατι δεν νομιζς να υπαρχει ακομα μικρο σιμ 2 σε 1 (δεν ειμαι σιγουρος)..

Ευχαριστώ!

Και εγώ από Πλαίσιο το πήρα, ναι και στα δύο παραπάνω και επίσης είχε HDMI καλώδιο μέσα.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απλα ρωτησα γιατι στο skroutz εχω διαβασει ασχημες κρητικες για το Πλαισιο και ηθελα να σιγουρευτω :) Και παλι thanks να' σαι καλα φιλε

ξέρετε μήπως πότε αναμένεται να φορέσει ics?

Μεταξύ αρχές Ιουλίου και τέλη Σεπτέμβρη ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Υπαρχει προβλημα με την φωτεινοτητα στην αλλιωση χρωματων στο πρασινο και στο κιτρινο εχει σημερα ανεβει βιντεο στο youtube που δειχνει οτι υπαρχει προβλημα

Υπαρχει προβλημα με την φωτεινοτητα στην αλλιωση χρωματων στο πρασινο και στο κιτρινο εχει σημερα ανεβει βιντεο στο youtube που δειχνει οτι υπαρχει προβλημα

Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα προσωπικά. Το ότι κάποιες συσκευές μπορεί να έχουν πρόβλημα είναι πιθανόν.

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα προσωπικά. Το ότι κάποιες συσκευές μπορεί να έχουν πρόβλημα είναι πιθανόν.

Παλι καλα που εκανες παραθεση, γιατι τα ειδα ολα! :-/ Το σκεφτομαι για μελλοντικη αγορα...και για αυτο με προβληματησε λιγο. Και να μην ξεχναμε οτι προβληματα υπηρξαν και σε μερικα κομματια του S

Ακριβώς έτσι, και ταινία και Don't panic. Το οποίο δεν είναι καθόλου κακό..

Επίσης έβαλα και Sygic στο κινητάκι και πάει σφαίρα, πολύ καλύτερα από το Desire S που είχα.

Έχω δύο ερωτήσεις

1) υποστηρίζει glonass? Δεν είδα να αναφέρεται πουθενά.

2) Το igo με skin Mariupol παίζει σε ολόκληρη την οθόνη?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ακριβώς έτσι, και ταινία και Don't panic. Το οποίο δεν είναι καθόλου κακό..

Επίσης έβαλα και Sygic στο κινητάκι και πάει σφαίρα, πολύ καλύτερα από το Desire S που είχα.

Εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το desire s

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πριν λιγο ημουν στο Public και δοκιμαζα το P. Εχει κανεις να κανει κανενα σχολιο για την ενταση του ηχειου! Δοκιμασα ηχο κλησης στο μεγιστο και παρατηρησα μια παραμορφωση! Επισης ειδα οτι η sony " τσιγγουνεφτηκε" το φωτισμο στα πληκτρα! Φυσικα ο sensor βρισκεται πανω σε αυτα επομενως ειναι δυσκολο το παιχνιδι με forward-reverse bias. Κατα τ'αλλα πανεμορφο! Φυσικα ολα αυτα ειναι μια προσωπικη αποψη χωρις να μπορεσω να το επεξεργαστω οσο θελω ;)

Πριν ήμουν σε κατάστημα της Vodafone και το έπιασα για πρώτη φορά στα χέρια μου, το μόνο που έχω να πω είναι

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Sony!

Το τηλέφωνο είναι πανέμορφο, η μεταλλική κατασκευή του συμπαγής, σίγουρα θα το αγοράσω!

Κατά την προσωπική μου άποψη ποιο όμορφο και στιβαρό και από το iPhone....

-Δημήτρης-

Πριν το αγοράσει ο οποιοσδήποτε καλό θα είναι να σκεφτεί σοβαρό το θέμα της μπαταρίας.

Με λίγη χρήση παραπάνω δεν την γλιτώνεις τη φόρτιση κατά τη διάρκεια της ημέρας

Πριν το αγοράσει ο οποιοσδήποτε καλό θα είναι να σκεφτεί σοβαρό το θέμα της μπαταρίας.

Με λίγη χρήση παραπάνω δεν την γλιτώνεις τη φόρτιση κατά τη διάρκεια της ημέρας

Σωστή η επισήμανσή σου. Είναι ο μόνος αποκλειστικά λόγος για τον οποίο δεν το αγόρασα, αν και βρίσκω την τιμή του ιδιαίτερα ελκυστική.

Σχετικά με την μπαταρία, πιστεύω ότι είναι θέμα software. Σίγουρα και τα mAh παίζουν το ρόλο τους, αλλά δεν εξηγείται να είναι ΟΛΑ κλειστά (WiFi, Bluetooth, GPS, 3G κλπ) από τις 00:00 έως τις 8:00 ( χωρίς να ασχολείται κανείς μαζί του) και στις 8:01 η μπαταρία να δείχνει 82% !!!

Σχετικά με την μπαταρία, πιστεύω ότι είναι θέμα software. Σίγουρα και τα mAh παίζουν το ρόλο τους, αλλά δεν εξηγείται να είναι ΟΛΑ κλειστά (WiFi, Bluetooth, GPS, 3G κλπ) από τις 00:00 έως τις 8:00 ( χωρίς να ασχολείται κανείς μαζί του) και στις 8:01 η μπαταρία να δείχνει 82% !!!

Στο δικό μου κατά τη διάρκεια της νύχτας με ΌΛΑ κλειστά η μπαταρία χάνει άλλωτε 1% κι άλλωτε 2% (1:00 - 7:30) ... Δεν έχω παράπονο για το Stand by χρόνο.

Το πρόβλημα είναι στη χρήση όπου καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία απ ότι το Arc καθώς και σε κάποιες κουλές απότομες μειώσεις που συμβαίνουν μετά το 30% ... πχ η μπαταρία είναι 29% και ξαφνικά μέσα σε 20 λεπτά πέφτει στο 15% με ελάχιστη χρήση ... ή η μπαταρία είναι 20% και μέσα σε 10 λεπτά έχει πέσει στο 10% ... Αυτό συμβαίνει 3/4 φορές που το φορτίζω και δεν ξέρω γιατί.

Το μεγάλο θετικό του είναι πως σε 1 ώρα και 10 λεπτά έχει φορτίσει από το 0% στο 100%.

Αγόρασα κι εγώ τη συσκευή την Πέμπτη και μέχρι στιγμής όντως η μπαταρία δείχνει να έχει μικρή διάρκεια.

Αρχικά το απέδωσα στο γεγονός ότι είναι καινούρια η συσκευή και πως χρειάζεται να τη φορτίσω 1-2 φορές αρκετές ώρες, αλλά διαβάζοντας εδώ τα σχόλιά σας κατάλαβα ότι μάλλον είναι γενικό (και αναπόφευκτο) το να τη φορτίζεις κάθε μέρα.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν είχα ποτέ άλλη συσκευή με Android (η προηγούμενή μου ήταν μια Sony Ericsson Vivaz η μπαταρία της οποίας μου κρατούσε γύρω στις 3 μέρες), οπότε δε μπορώ να κρίνω αν αυτή η συμπεριφορά είναι νορμάλ ή όχι...

Κατά τα άλλα το Xperia P είναι απίστευτο κινητό, φαίνεται να έχει πολλή επεξεργαστική ισχύ και άνεση στις διάφορες εφαρμογές και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

2 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω μιας και νέος στο Android:

Έχω κατεβάσει την εφαρμογή "Advanced Task Killer" για να μπορώ να τερματίζω εφαρμογές που δε χρειάζεται να τρέχουν στο "background".

1) Παρόλο που πατάω "Kill" και φαίνεται να τις τερματίζει, μετά από λίγο οι εφαρμογές αυτές ξαναεμφανίζονται στη λίστα του Advanced Task Killer χωρίς εγώ να τις έχω ενεργοποιήσει. Ξέρει κανείς πού οφείλεται αυτό;

2) Μιας και αυτές οι εφαρμογές φαίνεται να "τρέχουν" στο background, αυτό καταναλώνει μπαταρία;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αγόρασα κι εγώ τη συσκευή την Πέμπτη και μέχρι στιγμής όντως η μπαταρία δείχνει να έχει μικρή διάρκεια.

Αρχικά το απέδωσα στο γεγονός ότι είναι καινούρια η συσκευή και πως χρειάζεται να τη φορτίσω 1-2 φορές αρκετές ώρες, αλλά διαβάζοντας εδώ τα σχόλιά σας κατάλαβα ότι μάλλον είναι γενικό (και αναπόφευκτο) το να τη φορτίζεις κάθε μέρα.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν είχα ποτέ άλλη συσκευή με Android (η προηγούμενή μου ήταν μια Sony Ericsson Vivaz η μπαταρία της οποίας μου κρατούσε γύρω στις 3 μέρες), οπότε δε μπορώ να κρίνω αν αυτή η συμπεριφορά είναι νορμάλ ή όχι...

Κατά τα άλλα το Xperia P είναι απίστευτο κινητό, φαίνεται να έχει πολλή επεξεργαστική ισχύ και άνεση στις διάφορες εφαρμογές και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

2 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω μιας και νέος στο Android:

Έχω κατεβάσει την εφαρμογή "Advanced Task Killer" για να μπορώ να τερματίζω εφαρμογές που δε χρειάζεται να τρέχουν στο "background".

1) Παρόλο που πατάω "Kill" και φαίνεται να τις τερματίζει, μετά από λίγο οι εφαρμογές αυτές ξαναεμφανίζονται στη λίστα του Advanced Task Killer χωρίς εγώ να τις έχω ενεργοποιήσει. Ξέρει κανείς πού οφείλεται αυτό;

2) Μιας και αυτές οι εφαρμογές φαίνεται να "τρέχουν" στο background, αυτό καταναλώνει μπαταρία;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Βγάλε το advanced task killer δεν χρειάζεται.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Γιατί λες ότι δεν χρειάζεται;

Σου τρώει πόρους γιατί τρέχει συνέχεια. Το kill των εφαρμογών γίνεται φαύλος κύκλος γιατί αυτές ξανά ανοίγουν.

Το λειτουργικό όταν χρειαστεί πόρους κλείνει μόνο του κάποιες εφαρμογές που τρέχουν.

Πως ειναι η μπαταρια του P στην πραξη σε σχεση με το S?

Ερωτηση για οσους ειχαν εμπειρια και με τα 2 κινητα..

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Αν και εμενα η μπαταρια μου κρατουσε για μερα .προχθες μεχρι και σημερα εγινε κατι το καταπληκτικο. με τηλεφωνα κανενα 75 λεπτο και τις 2 μερες 3-4 μνμ 20 λεπτα παιχνιδι και κανενα 10λεπτο νετ μου βγαλε 2 μερες και τωρα 3μερα ειναι ακομα στο 24 % !!!!! Edited by ntrekos

• The title was changed to Sony Xperia P