Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους καταρχήν και συχαρητηρία για το απιστευτο site (είμαι καινουργιος εδώ!)

Μια ερώτηση σχετικά με την φωτογραφία ταξιδιώτη22! το "dock" με ποιο application το εμφάνισες;

Έχει αλλάξει launcher,μάλλον είναι ο go launcher

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω πολυ Ηλια, να' σαι καλα φιλε! Να υποθεσω βεβαια οτι δεσμευει πολυ RAM :/

Λίγο παραπάνω από τον stock!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ηλια, ευχαριστω και παλι. Ελπιζω να το δοκιμασω συντομα :) και στην πραξη. Και μιας και βρισκομαστε και στο topic, θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους το εξης: οταν πηρατε την συσκευασια ειχε ταινια ασφαλειας; (sealed) Γιατι σκεφτομουν μια μελλοντικη αγορα απο Πλαισιο αλλα τα σχολια απο το skroutz με προβληματισαν! Και γενικοτερα υπαρχει ενα θεμα στην Ελλαδα με αυτη την ταινια ασφαλειας :-/

Δείτε και ένα test για την μπαταρία. :happy:

χαλι μαυρο...

Πραγματικα τετοιο χαλι δεν το περιμενα

δεν θυμαμαι αλλο κινητο με τοσο χαλια βαθμολογια στο τεστ του gsmarena

οποτε ακυρο, πανυγηρικο θα ελεγα

κριμα ομως πραγματικα πολυ κριμα

γιατι απο τα χαρακτηριστικα του και σε συνδιασμο με το μεγεθος του ολα εδειχναν οτι εχει τα φοντα για κατι παρα πολυ καλο, αλλα...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Τι να πεις. Να φτιάχνουν τέτοιο κινητό και να βάζουν αυτή τη μπαταρία. Πραγματικά κρίμα όπως λέει και ο suspect21..

Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί με ICS?

Μην περιμένεις και πολλά πράγματά

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί με ICS?

Αν μιλάς για μπαταρία, μια ICS δε μπορεί να κάνει και πολλά από μόνη της...

η ics κατι μπορει να κανει αλλα σιγουρα δεν μπορει να προσθεσει πολυτιμα mAh
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Αν κρινω απο αλλους χρηστες,αλλων sony συσκευων με ICS, πιο πιθανο ειναι να γινει χειροτερη η μπαταρια με ICS
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ που έχω Optimus 2x περίπου τους ίδιους χρόνους αναμονής και ομιλίας δίνει η LG, αν είναι έτσι εμένα με υπερκαλύπτει γιατί με τη χρήση που κάνω βγάζω 2και κάτι μέρες.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Πραγματικα τοσο χαλια! κριμα! :( Τι να πώ, η Sony επενδυει τοσο

πολυ στο design (ακομα και το Acro S ειναι πανέμορφο ακομα και με τα

επιπλεον προστατευτικά πλαστικά) και δεν μπορεί να δώσει σημασία στην

αυτονομία; Θα το σκεφτώ καλυτερα τελικα!

Σημερινό review από το engadget: http://www.engadget.com/2012/06/03/sony-xperia-p-review/

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ REVIEW. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒ/ΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η SONY ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ XPERIA Pi (ΜΕ CPU UPDATED ΣΤΟ 1.5MHz ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ mAH) ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ XPERIA ARC - ARC S, ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 3-ΜΗΝΟ; :P

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

Πριν από λίγο αγόρασα τι Xperia p μέσα η συσκευασία δεν περιείχε το καλώδιο hdmi.Εσείς το είχατε? Και κάτι άλλο το αγόρασα από Cosmote και είχε μέσα εγκατεστημένα πρόγραμματα της cosmote. Ξέρετε πως βγαίνουν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πριν από λίγο αγόρασα τι Xperia p μέσα η συσκευασία δεν περιείχε το καλώδιο hdmi.Εσείς το είχατε? Και κάτι άλλο το αγόρασα από Cosmote και είχε μέσα εγκατεστημένα πρόγραμματα της cosmote. Ξέρετε πως βγαίνουν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όχι γενικά δεν έχει καλώδιο HDMi στη συσκευασία οπότε δεν πρέπει να σε απασχολεί αυτό.

Όσο για τα προγράμματα της Cosmote , λογικά τρέχει Android τροποποιημένο για την Cosmote οπότε πρέπει να αλλάξεις ROM για να τα βγάλεις (λέω εγώ τώρα ... μπορεί να φεύγουν και με μια απλή απεγκατάσταση):ninja:

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Καλοριζικο, φιλε μου! Αντε να παιρνουμε σειρα και εμεις καποια στιγμη :p Σχετικα με το καλωδιο του HDMI νομιζω οτι αυτο διαφερει απο εταιρια σε εταιρια! Δηλαδη μπορει π.χ. το Public να το συμπεριλαμβανει στην συσκευασια και η Cosmote οχι! Δεν σου λεω με απολυτη σιγουρια, απλα οταν εγω περυσι αγορασα το Arc απο την Αγγλια το πακετο ηταν full ενω φιλος που το αγορασε απο εδω δεν το ειχε! Γιατι; Ισως να τα κρατανε για ξεχωριστη πωληση, φυσικα θα σου απαντησουν πιο εξακριβωμενα οι κατοχοι :) Τωρα σχετικα με τα apps της Cosmote αν δεν μπορουν να γινουν απεγκ/ση απο την διαχειριση συσκευων ισως μαλλον να σβηνονται μονο με root acces :/ πιστευω οτι κανενας πιο παλιος θα ξερει! Και παλι καλοριζικο και περιμενουμε σχολια και εντυπωσεις!

Δεν το βλέπω και στα εξτρά...

Τώρα ίσως κάπου να ναι.

Edited by Matia2007
Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Η οθόνη του είναι καλή,όχι φυσικά καλύτερη του xperia s σε απεικόνιση,όπως είχα διαβάσει κάπου,είναι πάντως αρκετά καλή,με φυσικά χρώματα,λίγο άτονα μάλιστα,pixels δεν βλέπεις,ίσως να διακρίνεις κάτι από πολύ κοντινή απόσταση.

Οντως η οθονη του S σε χρωματα ειναι καλυτερη;

Το δικό μου είχε καλώδιο HDMI πάντως.. Αγορασμένο από Πλαίσιο...

Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται micro-sim.

Ξέρουμε αν παίζει το cosmote2in1?

χρειαζεται μικρο σιμ και παιζει το κοσμοτε 2 σε 1 αυτο χρησιμοποιω αλλα εγω εκοψα τη δικη μου γιατι δεν νομιζς να υπαρχει ακομα μικρο σιμ 2 σε 1 (δεν ειμαι σιγουρος).. παντως εμενα καλωδιο hdmi δεν ειχε.. πολυ μαλ..... κες στην cosmote .παντως το κινητο ειναι απαιχτο ακομα κα με 2.3.7 ειναι πανεμορφο.. πιστευω πως εκανα παρα πολυ καλη αγορα αν και και λιγα ευρω παραπανω 8α μπορουσα να ειχα παρει το galaxy s2 δεν το μετανιωνω κα8ολου.. η οθονη του ειναι απιστευτη εχθες κατεβασα το ενα προγραμμα torrent και ειδα τανια απο το κινητο , την απολαυσα και τα χρωματα εκπληκτικα. οσο για την μπαταρια ειναι το μοναδικο του μειονεκτημα και οτι κα8ε βραδυ θα θελει φορτισμα αλλα σιγα η πλεοψηφια το κινητων το ιδιο κανει.. !!!

• The title was changed to Sony Xperia P