suspect21 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 άμα το έχει το πλαισιο στα 400ε σύντομα βλέπω να πέφτει στα 350ε ίσως και πιο κάτω... υπο αυτές τις συνθήκες δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνει best seller Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 400 ειναι μια χαρα τιμη. ξερει κανεις αν η καμερα που εχει ειναι η ιδια με το arc/arc s?εννοω στην ποιοτητα των φωτο,γιατι ok στα 8 mp ειναι και τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Λογικά πρέπει να αποδίδει καλύτερα λόγω νεότερης τεχνολογίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 To Πλαίσιο όχι μόνο το έχει στα 399 αλλά δίνει δώρο και πρόγραμμα GPS ... κι όσο σκέφτομαι ότι χτες το αγόρασα 390 από άλλο ιντερνετικό κατάστημα-το οποίο φυσικά είναι και παραεισαγωγής, νομίζω ότι με πιάσανε κώτσο. Προβλέπω εντός 2-3 μηνών το κινητό να πέφτει στα 310-340 ευρώ οπότε όσοι κάνουν υπομονή θα βγουν κερδισμένοι. Τώρα εντυπώσεις μετά από 1 μέρα με το κινητό... 1) Πολύ καλή κατασκευή - Βέβαια Θέλει προσοχή γιατί το κινητό γλιστράει στο χέρι... ενώ έχεις πολύ καλή αίσθηση της συσκευής στο χέρι σου , καταλαβαίνεις ότι τα υλικά κατασκευής έχουν μια τάση προς τη γλίστρα ... 2) Πολύ καλή οθόνη 3) Γρήγορο κινητό... του φόρτωσα όλα όσα είχα στο Arc και δεν κολλάει πουθενά-εν αντιθέσει με το Arc που ψυχορραγούσε ... 4)Πάρα πολύ καλή κάμερα / καλύτερη από του Arc 6) Το σημείο που βρίσκεται το ηχείο είναι το ιδανικό. Loud and clear everything 7) Υπάρχει όντως death grip ... κατάφερα να το ανακαλύψω μέσα σε 5 λεπτά . ΤΟ περίεργο είναι ότι συμβαίνει μόνο όταν το κρατάω με το αριστερό χέρι και με συγκεκριμένο τρόπο .... χάνω 2-3 γραμμές από το σήμα. Με το δεξί χέρι δεν κατάφερα να το κάνω όσο κι αν προσπαθήσω. 8) Η μπαταρία τουλάχιστον στην 1η φόρτιση ήταν απλά τραγική ... με 20 λεπτά ομιλία ... κανα μισάωρο παιχνίδια... περίπου 50-60 λεπτά messaging στο Whatsapp και λίγο σκάλισμα στα μενού με το ζόρι έβγαλε 10 ώρες. Κάποιος φίλος παραπάνω είχε γράψει ότι με βαριά χρήση του είχε βγάλει 13 ώρες και ήταν ακόμα στο 49% ... Εμένα το κινητό δεν έβγαλε 13 ώρες καν. Στο μόνο θετικό είναι η πολύ καλή Stand by κατανάλωση ... 8 ώρες ύπνο και σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας που έχει, η μπαταρία έπεσε μόλις 2%. Σύνολο πρώτης μέρας 17 ώρες και 23 λεπτά μέχρι η μπαταρία να πέσει στο 10% (7ώρες χρήση - 8 ώρες Stand bye - 2 ώρες χρήση - στο 7ωρο χρήσης ήμουν στο 38%) Τώρα του κάνω τη δεύτερη φόρτιση και βλέπουμε ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) To Πλαίσιο όχι μόνο το έχει στα 399 αλλά δίνει δώρο και πρόγραμμα GPS ... κι όσο σκέφτομαι ότι χτες το αγόρασα 390 από άλλο ιντερνετικό κατάστημα-το οποίο φυσικά είναι και παραεισαγωγής, νομίζω ότι με πιάσανε κώτσο. Προβλέπω εντός 2-3 μηνών το κινητό να πέφτει στα 310-340 ευρώ οπότε όσοι κάνουν υπομονή θα βγουν κερδισμένοι. Τώρα εντυπώσεις μετά από 1 μέρα με το κινητό... 1) Πολύ καλή κατασκευή - Βέβαια Θέλει προσοχή γιατί το κινητό γλιστράει στο χέρι... ενώ έχεις πολύ καλή αίσθηση της συσκευής στο χέρι σου , καταλαβαίνεις ότι τα υλικά κατασκευής έχουν μια τάση προς τη γλίστρα ... 2) Πολύ καλή οθόνη 3) Γρήγορο κινητό... του φόρτωσα όλα όσα είχα στο Arc και δεν κολλάει πουθενά-εν αντιθέσει με το Arc που ψυχορραγούσε ... 4)Πάρα πολύ καλή κάμερα / καλύτερη από του Arc 6) Το σημείο που βρίσκεται το ηχείο είναι το ιδανικό. Loud and clear everything 7) Υπάρχει όντως death grip ... κατάφερα να το ανακαλύψω μέσα σε 5 λεπτά . ΤΟ περίεργο είναι ότι συμβαίνει μόνο όταν το κρατάω με το αριστερό χέρι και με συγκεκριμένο τρόπο .... χάνω 2-3 γραμμές από το σήμα. Με το δεξί χέρι δεν κατάφερα να το κάνω όσο κι αν προσπαθήσω. 8) Η μπαταρία τουλάχιστον στην 1η φόρτιση ήταν απλά τραγική ... με 20 λεπτά ομιλία ... κανα μισάωρο παιχνίδια... περίπου 50-60 λεπτά messaging στο Whatsapp και λίγο σκάλισμα στα μενού με το ζόρι έβγαλε 10 ώρες. Κάποιος φίλος παραπάνω είχε γράψει ότι με βαριά χρήση του είχε βγάλει 13 ώρες και ήταν ακόμα στο 49% ... Εμένα το κινητό δεν έβγαλε 13 ώρες καν. Στο μόνο θετικό είναι η πολύ καλή Stand by κατανάλωση ... 8 ώρες ύπνο και σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας που έχει, η μπαταρία έπεσε μόλις 2%. Σύνολο πρώτης μέρας 17 ώρες και 23 λεπτά μέχρι η μπαταρία να πέσει στο 10% (7ώρες χρήση - 8 ώρες Stand bye - 2 ώρες χρήση - στο 7ωρο χρήσης ήμουν στο 38%) Τώρα του κάνω τη δεύτερη φόρτιση και βλέπουμε ... Μάλιστα,εγώ περιμένω λίγο ακόμα και μετά θα ακολουθήσει και η δική μου άποψη Το ασημί πάντως τα σπάει,καμία σχέση με το άχαρο μαύρο Και φυσικά τε πλαίσιο δεν έχει το ασημί,γι άλλη μια φορά τελευταίο:-D Edited May 26, 2012 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Πιο κάτω από 350 δεν το βλέπω να πέφτει παιδιά....Δείτε το ray που έπεσε στα 300 μετά από πολύ καιρό (κάποιοι το έφτασαν και 200, αλλά μιλάμε για τα μεγάλα καταστήματα). Γενικά όλα τα sony είναι vfm και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συμπιέσουν και άλλο τις τιμές τους μιας και από τον ανταγωνισμό είναι ήδη φθηνότερη και καλύτεροι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 κλαιω τα 260 ευρω που εδωσα για το sole.οχι οτι δεν ειναι καλο αλλα επειδη βρηκα μια αγγελια που ενας δινει το P στα 280 :cry: Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 κλαιω τα 260 ευρω που εδωσα για το sole.οχι οτι δεν ειναι καλο αλλα επειδη βρηκα μια αγγελια που ενας δινει το P στα 280 :cry: Αυτά τα λάθη δεν τα κάνουν....Πάντα θα ξενερώνεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Αυτά τα λάθη δεν τα κάνουν....Πάντα θα ξενερώνεις :lol: Ακριβώς,πολύ καλύτερο το p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Απλά πανέμορφο το άτιμο. http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/IMAG0130.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Απλά πανέμορφο το άτιμο. http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/IMAG0130.jpg Πολύ ωραίες διαστάσεις έχει τελικά... edit: Ταξιδιώτη βλέπω ότι τελικά παίρνει την θέση του one s; Edited May 26, 2012 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Πολύ ωραίες διαστάσεις έχει τελικά... edit: Ταξιδιώτη βλέπω ότι τελικά παίρνει την θέση του one s; Πάρα πολύ καλές διαστάσεις ομολογουμένος,δεν ξέρω αν πάρει την θέση του,αν δεν βγάλει κάτι με την οθόνη πιθανόν,όσοι το έχετε πάρει εντάξει με την οθόνη; Δείγματα από την κάμερα http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/DSC_0006.jpg http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/DSC_0011.jpg http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/DSC_0010.jpg Edited May 26, 2012 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 keep em coming ταξιδιωτη. και φωτος και εντυπωσεις. οθονη κανα προβλημα? λαγκ πουθενα (αν και με gb φανταζομαι ολα θα ειναι smooth), καποιο αρνητικο? Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Παιδια μπαταρια πως παει γιατι με 1300 χωρητικοτητα δεν το βλεπω να περπαταει,τι λοξα ειναι η Sony να βγαζει τετοιες μικρες χωρητικοτητες λες και το χρησιμοποιουμε για κλησεις και sms;) H οθονη σε σχεση με xperia s τη διαφορα εχει,ειναι οντως πιο φωτεινη κατω απο τον ηλιο? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Πολυ ωραιες φωτο βγαζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 παιδιά μπορεί κάποιος να γράψει βίντεο σε περιβάλλον με θόρυβο να δούμε αν έχει παραμορφώσεις ο ηχος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 To Πλαίσιο όχι μόνο το έχει στα 399 αλλά δίνει δώρο και πρόγραμμα GPS ... κι όσο σκέφτομαι ότι χτες το αγόρασα 390 από άλλο ιντερνετικό κατάστημα-το οποίο φυσικά είναι και παραεισαγωγής, νομίζω ότι με πιάσανε κώτσο. Προβλέπω εντός 2-3 μηνών το κινητό να πέφτει στα 310-340 ευρώ οπότε όσοι κάνουν υπομονή θα βγουν κερδισμένοι. Τώρα εντυπώσεις μετά από 1 μέρα με το κινητό... 8) Η μπαταρία τουλάχιστον στην 1η φόρτιση ήταν απλά τραγική ... με 20 λεπτά ομιλία ... κανα μισάωρο παιχνίδια... περίπου 50-60 λεπτά messaging στο Whatsapp και λίγο σκάλισμα στα μενού με το ζόρι έβγαλε 10 ώρες. Κάποιος φίλος παραπάνω είχε γράψει ότι με βαριά χρήση του είχε βγάλει 13 ώρες και ήταν ακόμα στο 49% ... Εμένα το κινητό δεν έβγαλε 13 ώρες καν. Στο μόνο θετικό είναι η πολύ καλή Stand by κατανάλωση ... 8 ώρες ύπνο και σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας που έχει, η μπαταρία έπεσε μόλις 2%. Σύνολο πρώτης μέρας 17 ώρες και 23 λεπτά μέχρι η μπαταρία να πέσει στο 10% (7ώρες χρήση - 8 ώρες Stand bye - 2 ώρες χρήση - στο 7ωρο χρήσης ήμουν στο 38%) Τώρα του κάνω τη δεύτερη φόρτιση και βλέπουμε ... Η αυτονομία κι εμένα δεν μου φαίνεται να είναι το ατού του Καταρχήν,δεν ξέρω πως το εννοεί ο καθένας την σκληρή χρήση Εγώ η χρήση που κάνω είναι,περίπου 40 λεπτά την μέρα ομιλία Περίπου 30 sms Πολύ μεγάλη χρήση internet με WiFi,εφαρμογές. Φυσικά τίποτα δεν είναι στάνταρ στην καθημερινή μου χρήση καθώς μπορεί να στείλω και τριπλάσιο αριθμό μηνυμάτων σε σχέση με τα 30 που έγραψα όπως επίσης και πολύ περισσότερο χρόνο ομιλίας,προς το παρόν όμως τίποτα τέτοιο δεν έχω κάνει με το συγκεκριμένο κινητό. Η μπαταρία από της 1 παρά 10 μέχρι και τώρα έχει πέσει στο 58%,εν ολίγης,την καταπίνει με γοργό ρυθμό. Με το one s δεν το συγκρίνω καθώς είναι καλύτερο σε όλα το one s οπότε είναι και άδικο να συγκρίνω την μπαταρία του με κείνο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Η αυτονομία κι εμένα δεν μου φαίνεται να είναι το ατού του Καταρχήν,δεν ξέρω πως το εννοεί ο καθένας την σκληρή χρήση Εγώ η χρήση που κάνω είναι,περίπου 40 λεπτά την μέρα ομιλία Περίπου 30 sms Πολύ μεγάλη χρήση internet με WiFi,εφαρμογές. Φυσικά τίποτα δεν είναι στάνταρ στην καθημερινή μου χρήση καθώς μπορεί να στείλω και τριπλάσιο αριθμό μηνυμάτων σε σχέση με τα 30 που έγραψα όπως επίσης και πολύ περισσότερο χρόνο ομιλίας,προς το παρόν όμως τίποτα τέτοιο δεν έχω κάνει με το συγκεκριμένο κινητό. Η μπαταρία από της 1 παρά 10 μέχρι και τώρα έχει πέσει στο 58%,εν ολίγης,την καταπίνει με γοργό ρυθμό. Με το one s δεν το συγκρίνω καθώς είναι καλύτερο σε όλα το one s οπότε είναι και άδικο να συγκρίνω την μπαταρία του με κείνο. Αρα η μπαταρια του μεγαλο μειον και θα το ηθελα για δευτερο κινητο μου,αλλα απορριπτεται οριστικα:( Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Αρα η μπαταρια του μεγαλο μειον και θα το ηθελα για δευτερο κινητο μου,αλλα απορριπτεται οριστικα:( Περίμενε λίγο,θα δείξουν οι υπόλοιπες μέρες πως θα πάει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μετά από 7 ώρες και 19 λεπτά η μπαταρία στο 67% με 13λ κλήσεις και άλλα 29 λεπτά χρήση WhatsApp και 3-4 φωτογραφίες. Συνέχεια ανοιχτά τα Data και το μοναδικό το οποίο συχγρονίζει είναι το Gmail/ οι επαφές μου και ο καιρός ανά 2 ώρες. Η μπαταρία προβλέπω να βγάζει με δυσκολία 10ωρο κανονικής χρήσης αλλά στο θετικό είνια ότι φορτίζει πολύ γρήγορα... Η δεύτερη φόρτιση διάρκεσε μόλις 45 λεπτά (από 10% σε 100%). Η οθόνη του είναι πΟΛΥ καλή Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ασχημο αυτο με την μπαταρια. Και εμοιαζε ιδανικο πακετο σε αυτην την τιμη. Αλλα μαλλον δεν μπορεις να τα εχεις ολα μα ολα. Ποσο μπορει να βελτιωθει με μερικους κυκλους φορτισης ακομα και με την ICS αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ασχημο αυτο με την μπαταρια. Και εμοιαζε ιδανικο πακετο σε αυτην την τιμη. Αλλα μαλλον δεν μπορεις να τα εχεις ολα μα ολα. Ποσο μπορει να βελτιωθει με μερικους κυκλους φορτισης ακομα και με την ICS αραγε? Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την ICS όσο με τα Data-Wifi ... κάποιος ο οποίος δεν το χρησιμοποιεί συνέχεια On line αλλά πιο casual-multimedia (μουσική-ραδιόφωνο) λογικά θα έχει πολύ καλύτερη αυτονομία Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μπορεί κάποιος να δει το φορτιστή και να γράψει τι γράφει στο output? Ποσά mA γράφει? Ευχαριστώ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 όσον αφορά την τιμή, στα 430 βρίσκεις το gs2 και στα 410 παρακαλώ το xperia s οπότε ναι μου φαίνονται πολλά τα 400ε για το P σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ειδικά τον εσωτερικό (xperia s) ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις παιδια όσον αφορά την μπαταρία έχουμε κάποιες διαφορετικές γνώμες, για να δούμε όταν αυξηθούν και τα δείγματα προς τα που θα γείρει η πλάστιγγα ελπίζω πάντως με κάποιους κύκλους να στρώσει λίγο αν και για κάποιο λόγο είμαι λίγο απαισιόδοξος, μακάρι να βγω λάθος για να το πάρω και εγώ :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Προσωπικά πιστεύω ότι σε ένα κινητό η μπαταρία δείχνει τις επιδόσεις της σχετικά αμέσως,δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι,να κερδίσει 2 ώρες;δεν λέει κάτι αυτό. Προς το παρόν 5 με 6 πλήρεις φορτίσεις όταν πέφτει στο 10%,αλλά το κάνω απλά τυπικά σε κάθε μου συσκευή κι όχι πιστεύοντας ότι θα κερδίσει χρόνους αναμονής Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts