Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει να μου εξηγησει καποιος πως βλεπω τα αρχεια της memory card κ πως επιλεγω να αποθηκευω εκει?

Πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιον file explorer.. εμένα με βόλεψε πολύ ο root explorer και νομίζω καλός επίσης είναι και ο astro file manager

Ρε παιδιά μια απορία.. τί παραπάνω προσφέρει το handcent sms από το default του κινητού? Γιατί δεν βλέπω καμιά διαφορά εκτός από το οτι είναι λίγο πιο εφετζίδικος.. αλλά όχι πιο εύχρηστος.. :/

Edited by Constantine88

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιον file explorer.. εμένα με βόλεψε πολύ ο root explorer και νομίζω καλός επίσης είναι και ο astro file manager

Ρε παιδιά μια απορία.. τί παραπάνω προσφέρει το handcent sms από το default του κινητού? Γιατί δεν βλέπω καμιά διαφορά εκτός από το οτι είναι λίγο πιο εφετζίδικος.. αλλά όχι πιο εύχρηστος.. :/

εκτος απο τις φωτο και τα θεματα που μπορεις να βαλεις για να το ομορφηνεις,μπορεις με το handcent να αναβει η οθονη οταν σκαει μηνυμα,να αλλαξεις χρωμα led,να βαλεις αναφορες παραδοσης και αλλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκτος απο τις φωτο και τα θεματα που μπορεις να βαλεις για να το ομορφηνεις,μπορεις με το handcent να αναβει η οθονη οταν σκαει μηνυμα,να αλλαξεις χρωμα led,να βαλεις αναφορες παραδοσης και αλλα

Είχα την αίσθηση οτι θα οργάνωνε καλύτερα τα μηνύματα σε στύλ Εισερχόμενα, Εξερχόμενα, Πρόχειρα κλπ για αυτό και δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση όταν το εγκατέστησα τελικά

φαντάζομαι πως ναι, καθώς αντιμετωπίζω(όχι τόσο συχνά πλέον-σήμερα το έκανε μόνο 1 φορά, μετά από 3-4 μέρες απουσίας του προβλήματος) και γω το ίδιο θέμα αλλά με htc συσκευή.

χάνει στιγμιαία το δίκτυο και μετά από λίγα δευτερόλεπτα είναι ΟΚ. ακόμη και κατά τη διαρκεια κλησης μου το κάνει :(

ελπίζω να είναι θέμα της κοσμοτέ και όχι των συσκευών μας... γιατί δεν διάβασα άλλα σχόλια για το πρόβλημα αυτό:worry:

Ναι :( ειναι γενικο το προβλημα;

Σα χρηστης το επιβεβαιωνω και εγω αυτο το "χάλι" του εν λόγο παρόχου!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Είχα την αίσθηση οτι θα οργάνωνε καλύτερα τα μηνύματα σε στύλ Εισερχόμενα, Εξερχόμενα, Πρόχειρα κλπ για αυτό και δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση όταν το εγκατέστησα τελικά

δυστυχως δεν εχω δει καποια εφαρμογη να τα εχει ετσι πατροπαραδοτα...:mad:

Σα χρηστης το επιβεβαιωνω και εγω αυτο το "χάλι" του εν λόγο παρόχου!

επιβεβαιωνω..κυριως εν μεσω κλησης μου το κανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια..Σημερα το αγορασα και εγω σε λευκο!

Ειναι πανεμορφο!Η φωτεινοτητα του δεν με ενοχλει καθως και στο x6 μου στα μισα την ειχα!

Μια ερωτηση..Καποια παιδια ειπαν πως στο πλαι τριζει.Λετε σε ποιο ακριβως σημειο?

Θα το τσεκαρω τωρα και θα δουμε! Και γω ομως δεν νομιζω να φταιει αυτο!!! πφφφ

EDIT: κατα περιεργο λογο εχω περισσοτερο σημα απο πριν :s

μα με επιλογη GSM μονο,παντα εχεις καλυτερο σημα και καλυτερη μπαταρια...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα. θα ηθελα να κανω και γω μια ερωτηση με την σειρα μου για το κινητο. Το εχω αρκετες μερες και εχω βαλει καποια προγραμματακια. Τωρα τελευταια πολλες φορες οταν ειμαι σε προγραμμα και γυρναω στην αρχικη οθονη αργει να μου εμφανισει ολα τα εικονίδια. Εχω παει στις εφαρμογες που εκτελουνται και εχω δει πως χρησιμοποιηται αρκετη μνημη, ετσι ωστε να μενει λιγη για την λειτουργια του τηλεφωνου. Υπαρχει καποια λυση γιαυτο??

φιλε μου το 2σε1 λειτουργει κανονικα. το εχω εγω και λειτουργει αψογα

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

για τους φιλους που ζητανε απεγνωσμενα να βλεπουν notifications απο κλησεις sms κτλπ χωρις να ενεργοποιουν την οθονη οριστε https://market.android.com/details?id=com.led.notify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZWQubm90aWZ5Il0.
:thanks:

Γεια σας παιδια..Σημερα το αγορασα και εγω σε λευκο!

Ειναι πανεμορφο!Η φωτεινοτητα του δεν με ενοχλει καθως και στο x6 μου στα μισα την ειχα!

Μια ερωτηση..Καποια παιδια ειπαν πως στο πλαι τριζει.Λετε σε ποιο ακριβως σημειο?

στην αριστερή πλευρά στο ασημένιο μέρος:(...και όσο περνά ο καιρός σαν να χειροτερεύει μου φαίνεται:cry:

στην αριστερή πλευρά στο ασημένιο μέρος:(...και όσο περνά ο καιρός σαν να χειροτερεύει μου φαίνεται:cry:

ναι...2 τροποι υπαρχουν να το σταματησεις..ειτε να βαλεις καποια θηκη...ειτε να σφηνωσεις ενα κομματακι αλουμινοχαρτο στιν θεση που μπαινει η μπαταρια απο την πλευρα που τριζει...

φταιει οτι εκεινο το σημειο δεν εχει τιποτα για να στηριξει καλυτερα το ασημενιο πλαστικο και το νιωθεις κουφιο..

ναι...2 τροποι υπαρχουν να το σταματησεις..ειτε να βαλεις καποια θηκη...ειτε να σφηνωσεις ενα κομματακι αλουμινοχαρτο στιν θεση που μπαινει η μπαταρια απο την πλευρα που τριζει...

φταιει οτι εκεινο το σημειο δεν εχει τιποτα για να στηριξει καλυτερα το ασημενιο πλαστικο και το νιωθεις κουφιο..

Kαλημέρα. Εμένα δε τρίζει. Σε όλους τρίζει;

Sent from my Xperia Neo V

Just in love with my Sole :)

στην αρχη δεν ετριζε και εμενα...μετα απο λιγες μερες αρχισε..δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα για τα 200Ε που εδωσες...ειχα το blade και δεν ετριζε..και υποτιθετε sony ericsson και τριζει..?anyway εγω το ελυσα..

ούτε εμένα τρίζει καθόλου.

έχω παρατηρήσει όμως πως το μεσαίο κουμπί (το home) είναι πιο χαλαρό από τα άλλα δύο τα ακριανά. το έχετε και άλλοι αυτό?

ειτε να σφηνωσεις ενα κομματακι αλουμινοχαρτο στιν θεση που μπαινει η μπαταρια απο την πλευρα που τριζει...

γινε σε παρακαλω λιγο πιο ακριβης για αυτο με το αλουμινοχαρτο :)

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Παιδιά το juice defender σε ποιο προφίλ το έχετε;έχω κατεβάσει την δωρεάν έκδοση για να το δω...

καλημερα,

το έχω στο balanced. ήθελα να το βάλω στο custom να το κάνω μόνος αλλά θέλει την full έκδοση.

πάντως με το balanced έχω δει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους και οτι επιθυμητέ να το έχετε !!! εχω δυο απορίες :1) συνδέω το neo v με ο pc και ανοιγη το προγραμμα τησ se ολα καλα μέχρι εδω γιατι εφαρμογές που δεν είναι απο το μάρκετ δεν μου της βλέπει ως εφαρμογές στο htc το ιδιο πράγμα έκανα και μου της έβλεπε !!! τη κανω λαθος απορία 2) εχω βάλει για την μπαταριά το battery widget και ενω ειχα το τηλεφωνο κλειστό και το φόρτισα απο της 1 το βραδύ εως της 9 το πρωι το ανοίγω και μου λεει μπαταριά 95% μάλλον δεν μου τα λεει καλά να αλαλάξω εφαρμογή ;;;; έχετε καμιά να προτείνετε ;;; Edited by tasos80

πολύ χρήσιμο!! απλα έχω μια απορία. ολες αυτές οι άδειες που δίνουμε με άνεση σε κάθε εφαρμογή, αποκτούν πλήρη πρόσβαση στο σύστημά μας ε; κι όλα τα δεδομένα μας ανήκουν στη google? κλήσεις,σμσ,μέηλ... μας εχουν φακελωμένους κανονικά ε;
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Εχει το κινητο απο την μανα του Κινηση Δεδομενων ον οφφ , οπως εχει και για wifi και για ολα.

Αυτα τα εχω βρει. Αλλο ομως η κίνηση δεδομένων και αλλο η επιλογή 3g/2g.

Όταν το είχα πρωτοπάρει σκεφτόμουν "Μα τί περίεργοι μερικοί.. αφού το δικό μου δεν τρίζει καθόλου.." μετά κατέβασα το angry birds και άρχισα να παίζω σε landscape αναγκαστικά για λίγο και στην πορεία που έπαιζα διαπίστωσα οτι όπως το κρατούσα άκουγα ένα εκνευριστικό τρίξιμο όπως κράταγα με τους αντίχειρες το κινητό από κάτω κάθε φορά που έκανα μια κίνηση..

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...