Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χρειάζομαι βοήθεια...

διαβασα αρκετες σελιδες, δοκίμασα καποια πράγματα αλλα τίποτα...

πέρασα σήμερα τη zelly cream 4, τα έκανα όλα όπως οι οδηγίες στο xda.

οταν όμως φορτωσε το προγραμμα η αναλύση της οθονης ήταν οτι να ναι..

εικονίδια το ενα πανω στο αλλο, το μενου στις ρυθμίσεις γύριζε αναποδα, κόλλαγε κ.α.

το έβαλα στο pc companion για επιδιορθωση και εγραψε δεν υπαρχει νεα ενημερωση για το mini pro :confused:

ξανακάνω εγκατασταση τη zc 4, με άλλες επιλογές και έπαθε loop.

έκανα flastool με κερνελ .587 αλλα τίποτα.

μπορώ να κάνω κάτι αλλο?

ευχαριστω.

μην πανικοβαλεσε φιλε μου..δοκιμασε με seus

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια!ηθελα να ρωτησω κατι..απο σημερα το πρωι το widget για το wi-fi,gps,bluetooth και ενταση ηχου σταματησαν να λειτουργουν,ουτε επειτα απο επανεκκινηση,τα διαγραφω και κανουν 100 ωρες να εμφανιστουν και γενικα δεν ανταποκρινονται,το τηλεφωνο κολλαει και δεν εχω εγκαταστησει κατι καινουριο,εντελως ξαφνικα.μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι το καινουριο επισημο ics λογισμικο και αν γινεται να το περασω με flashtool μηπως στρωσει??επισης ενω αναγνωριζεται η memory card απο τα windows το sony companion δεν καταφερνει να αναγνωρισει το κινητο!ευχαριστω εκ των προτερων!

καλημέρα, μια ερώτηση.. κατέβασα την viper6 από δω http://www.4shared.com/zip...peria_v60.html έχει κατάληξη .exe

δεν έπρεπε να είναι σε rar?

ευχαριστώ

καλημέρα, μια ερώτηση.. κατέβασα την viper6 από δω http://www.4shared.com/zip...peria_v60.html έχει κατάληξη .exe

δεν έπρεπε να είναι σε rar?

ευχαριστώ

εχεις inbox. ;)

Καλημέρα. Έχω την Ultimate HD 2.0 με την οποία, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Την έχω περάσει 2 φορές. 1 που ηταν και το πρώτο πείραμά μου τα Χριστουγεννα, και 1 το Πάσχα, γιατί είχε αρχίσει και κόλλαγε. Τώρα σε γενικές γραμμές δεν κολλάει και έχω μάθει τα κόλπα της, αλλά για να παίξω ένα παιχνίδι σαν άνθρωπος, πρέπει να κάνω restart πρώτα το κινητό και να ελπίζω. Επίσης, ξαφνικά παρατήρησα ότι δεν έχω και δυνατότητα να στείλω αρχεία με Bluetooth. Υπάρχει κάποια λύση γι'αυτά που να μην απαιτεί αλλαγή rom? Ή, έστω αν απαιτεί, κάποια που να μπορώ να παίξω κανα παιχνίδι χωρίς κολλήματα. Είμαι σε locked BL. Ευχαριστώ

Kαι σε εμένα το ίδιο έκανε..Έβαλα την 6.1.1.B.1.100 και το κινητο ειναι επιτέλους κινητό αλλά δεν δουλευει το GPS.. :mad:

Και εμένα (της φίλης μου δηλαδή) σταμάτησε να λειτουργεί το GPS! Τραγικό! Το εικονίδιο αναζήτησης δορυφόρου αναβοσβήνει συνέχεια και το στίγμα προσδιορίζεται με πολύ μικρή ακρίβεια μόνο από το δίκτυο κινητής!

expose yourself before your peers...

Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65)

Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3)

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

Καλησπερα! Μολις περασα την Rom "Gin2JellyBean_v2.4.0_NeoV" σχεδον ολα οκ εκτος απο μια λεπτομερια! δεν εχει κσιπνιτιρι :lol: ιπαρχει καπιο module για να μην βαλω καπιο .apk απο το μαρκετ δλδ κατι σε πιο αυθεντικο!

Και εμένα (της φίλης μου δηλαδή) σταμάτησε να λειτουργεί το GPS! Τραγικό! Το εικονίδιο αναζήτησης δορυφόρου αναβοσβήνει συνέχεια και το στίγμα προσδιορίζεται με πολύ μικρή ακρίβεια μόνο από το δίκτυο κινητής!

Δεν εχω αλλη υπομονή οποιοδηποτε update εχει βγει ή σερνεται ελλεινα ή ειναι καλο απο αποψη ταχυτητας αλλά γεμάτο με bugs..Και συμβαίνει και στα περισσότερα κινητά τους..Ας σοβαρευτούν επιτέλους οι Ιάπωνες και ας φτιαξουν ενα firmware της προκοπης... :mad:

Καλησπερα! Μολις περασα την Rom "Gin2JellyBean_v2.4.0_NeoV" σχεδον ολα οκ εκτος απο μια λεπτομερια! δεν εχει κσιπνιτιρι :lol: ιπαρχει καπιο module για να μην βαλω καπιο .apk απο το μαρκετ δλδ κατι σε πιο αυθεντικο!

εχει στο ρολοι που σε βγαζει, πατας αρ.κουμπι και ειναι εκει...

ας πω και εγω.. 1,5 βδομαδα με Gin2JellyBean_v2.4.0_NeoV

2,5 μερες μπαταρια

στο να κλειδωσει δοριφορο ειναι αργο 45-55 δευτ.

σταθερη

για εμενα μια χαρα..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

τελικα με trollαρει το pc μου.κατεφερα και εκανα το e-root σε αλλον υπολογιστη.

τελοσπαντων αναμεσα σε Gin2JellyBean_v2.4.0_NeoV και αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920207 ποια προτεινεται?

Xperia Ultimate HD 4.0 STABLE released! :highfive:

Download: - http://d-h.st/WX3

Changelog:

- Fixed SystemUI

- Fixed AROMA

- Ultra Slim

- Zipaligned and apkoptimized ALL included applications

- Removed useless apps, Sony Album & Movies

- New SMS Application

- New Camera Application

- New Dialer

- New AROMA Selections (daily use/gaming, button backlight, ant+, lockscreen etc)

- Fixed Webkit

- Original Xperia Z Statusbar & Launcher

- Adblocker

- Removed Signsecurity

- Redone Settings

- Complete Xperia Z Framework

- Magnifier

- New CPU Control & OSB app

- New Gallery App

- Latest Adreno Drivers

- New About Phone screen

- New Easteregg

- New Wallpaper

- Updated Email App

- New Statusbar Settings

- New Setupwizard

- New Launcher Setup

- New Theme

- New framework fixes

There are more internal changes for sure, please be sure to make a full wipe to make sure, you dont experience strange bugs.

When upgrading from 4.0 RC1 please:

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

2,5 μερες μπαταρια

σταθερη

για εμενα μια χαρα..

Φιλος ναι ειχες δικιο χαχα εκει ειναι αν και το ειχα σκεφτει απλα δεν πατισα το δεξι κουμπι τεσπα! καλο φενετε το Jelly ναι! μονο μια διευκρινιση...πριν το εγκαταστισεις εκανες τιποτα μεσα στο CWM? οπος format/system - Wipe Battery Stats klπ ? γιατι δεν εχω αποφασισει ακομα αν βλεπω μεγαλη διαφορα στην μπαταρια και λεω μιπος ιθελε κανενα αλο πιραγμα εκτος απο την εγκατασταση!!! :lol:

Edited by kaplani

Xperia Ultimate HD 4.0 STABLE released! :highfive:

Download: - http://d-h.st/WX3

Changelog:

- Fixed SystemUI

- Fixed AROMA

- Ultra Slim

- Zipaligned and apkoptimized ALL included applications

- Removed useless apps, Sony Album & Movies

- New SMS Application

- New Camera Application

- New Dialer

- New AROMA Selections (daily use/gaming, button backlight, ant+, lockscreen etc)

- Fixed Webkit

- Original Xperia Z Statusbar & Launcher

- Adblocker

- Removed Signsecurity

- Redone Settings

- Complete Xperia Z Framework

- Magnifier

- New CPU Control & OSB app

- New Gallery App

- Latest Adreno Drivers

- New About Phone screen

- New Easteregg

- New Wallpaper

- Updated Email App

- New Statusbar Settings

- New Setupwizard

- New Launcher Setup

- New Theme

- New framework fixes

There are more internal changes for sure, please be sure to make a full wipe to make sure, you dont experience strange bugs.

When upgrading from 4.0 RC1 please:

Φιλε την εχεισ δοκιμασει?επισης πρεπει να εχω βαλει καποια αλλη ρομ πρωτα?μπορεισ να βαλεισ το λινκ με τις οδηγίες?

Φιλε την εχεισ δοκιμασει?επισης πρεπει να εχω βαλει καποια αλλη ρομ πρωτα?μπορεισ να βαλεισ το λινκ με τις οδηγίες?

Δεν την δοκίμασα ακόμα. Βγήκε σήμερα και θα περιμένω να δω πως θα πάει το crash test από άλλους στο xda. Νομίζω ότι αρκεί να έχεις ics και είσαι έτοιμος. Το link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920207

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν την δοκίμασα ακόμα. Βγήκε σήμερα και θα περιμένω να δω πως θα πάει το crash test από άλλους στο xda. Νομίζω ότι αρκεί να έχεις ics και είσαι έτοιμος. Το link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920207

ok αμα την δοκιμασεισ και συ κανε εναν κοπο και ενημερωσε γιατι ήμουν ετοιμοσ να περασω Xperia Ultimate HD 3.0.2.

ενα παιδι μου ειπε πωσ η Xperia Ultimate HD 3.0.2 εχει να διαλεξεισ εναν απο 3 launcher οταν τελιωσεις την εγκατασταση αλλα δεν θυμοταν ποιο διαλεξε .μηπως ξερεισ αν παιζει διαφορα ποιον θα διαλεξω?

ok αμα την δοκιμασεισ και συ κανε εναν κοπο και ενημερωσε γιατι ήμουν ετοιμοσ να περασω Xperia Ultimate HD 3.0.2.

ενα παιδι μου ειπε πωσ η Xperia Ultimate HD 3.0.2 εχει να διαλεξεισ εναν απο 3 launcher οταν τελιωσεις την εγκατασταση αλλα δεν θυμοταν ποιο διαλεξε .μηπως ξερεισ αν παιζει διαφορα ποιον θα διαλεξω?

Νομίζω ότι είχα διαλέξει τον πρώτο για να μην έχω θέματα. Θύμισε μου ποιούε έχει μπας και μου 'ρθει στα σίγουρα. Πάντως η 3.0.2 είχε τις γνωστές ασθένειες των custom ics roms. Μέτα από 2 βδομάδες άρχισε να λαγκάρει και ο dialer έσπαγε νεύρα για να μην πω τίποτα άλλο και με κόψει το ΕΣΡ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

To Gtalk αν εχει κανεις γιατι δεν το ειχε μεσα και δεν θελω hangouts

2,5 μερες μπαταρια

σταθερη

για εμενα μια χαρα..

με lupus την έβαλα και φορτίζω 3 φορες την ημερα με την μισή χρήση απο οτι πριν με 0.62 rooted

Νομίζω ότι είχα διαλέξει τον πρώτο για να μην έχω θέματα. Θύμισε μου ποιούε έχει μπας και μου 'ρθει στα σίγουρα. Πάντως η 3.0.2 είχε τις γνωστές ασθένειες των custom ics roms. Μέτα από 2 βδομάδες άρχισε να λαγκάρει και ο dialer έσπαγε νεύρα για να μην πω τίποτα άλλο και με κόψει το ΕΣΡ.

kκαλημερα εσυ ποια χρησιμοποιεισ?κανει για την τλευταια εκδοση με κλειδωμενο μπουτλοαντερ?

To Gtalk αν εχει κανεις γιατι δεν το ειχε μεσα και δεν θελω hangouts

με lupus την έβαλα και φορτίζω 3 φορες την ημερα με την μισή χρήση απο οτι πριν με 0.62 rooted

Να ιποθεσω με κσεκλιδοτο bootloader ετσι? γτ εγω δοκιμασα να περασω kernel με κλιδομενο αλλα τπτ εβαλα την ROM Gin2JellyBean ετσι σκετη!

καλημερα παιδια..SOS Εβαλα για 3η φορα την Gin2JellyBean με stock kernel και παλι δεν εχω wi-fi μονο αυτο παντα δεν εχω..οποιος ξερει τι παιζει ας μου πει οσο γρηγοροτερα μπορει γιατι αυριο το πολυ δεν θα εχω την ανεση για να κανω "upgrades"..ευχαριστω παρα πολυ.!

ΣΟΣ.. δοκιμασα να περασω την viper 6 στο κινητο μου και ειχα προβλημα, δεν αναγνωριζε την sim. προσπαθησα να την ξαναπερασω με την ιδια διαδικασια και μου χει μεινει το κινητο στο 'χερι'

δεν αναβει... μονο το logo της sony αναβοσβηνει.. τι κανω?

Edited by giannhsd87

kκαλημερα εσυ ποια χρησιμοποιεισ?κανει για την τλευταια εκδοση με κλειδωμενο μπουτλοαντερ?

Καλησπέρα. Εγώ έχω γυρίσει σε ginger μέχρι να αποφασίσω αν θα πειραματιστώ άλλο η θα αλλάξω κινητό. Τί εννοείς αν κάνει για την τελευταία έκδοση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Εγώ έχω γυρίσει σε ginger μέχρι να αποφασίσω αν θα πειραματιστώ άλλο η θα αλλάξω κινητό. Τί εννοείς αν κάνει για την τελευταία έκδοση;

Ρωταω αν ειχεσ βαλει ρομ, αν θα μπορουσα νατην βαλω εχωντας περασμενη την τελευταια επισημη εκδοση του android με κλειδωμενο το bootloader.

Ρωταω αν ειχεσ βαλει ρομ, αν θα μπορουσα νατην βαλω εχωντας περασμενη την τελευταια επισημη εκδοση του android με κλειδωμενο το bootloader.

Ναι, μπορείς

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...