georgePs Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 ερωτηση..πως μπορω να μπω στο γκουγκλ πλεη(play store μου το εχει) χωρις να εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα αλλα απο wifi nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Eννοουσα το ανεπισημο flashtool... Δεν ειμαι στο pc για να σου δειξω λεπτομερως! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Eννοουσα το ανεπισημο flashtool... Δεν ειμαι στο pc για να σου δειξω λεπτομερως! χμμμμμμμ μαλλον δεν ξερω για πιο πραγμα μιλας...που θα το βρω??? Edited June 1, 2013 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 υπαρχει τροπος να παιζει στο backround το youtube και ταυτοχρονα να εχεις ανοιχτο αλλο προγραμμα? (πχ facebook) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Κατέβασε το flashtool από εδώ http://androxyde.github.io/index.html?1370082095000 Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Κατέβασε το flashtool από εδώ http://androxyde.github.io/index.html?1370082095000 το κανω τωρα κ δοκιμαζω...θα ενημερωσω.ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 το κανω τωρα κ δοκιμαζω...θα ενημερωσω.ευχαριστω Βρηκες rom να περασεις? Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Παιδιά ξέρετε καμία εφαρμογή που να μου επιτρέπει να επιλέγω ποιες εφαρμογές θα τρέχουν στο background? Γιατί πολλές εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ συχνά τρέχουν συνεχώς στο br και τρώνε μνήμη. Αν είσαι root θα χρηισμοποιήσεις το grennify και κάθε εφαρμογή που θα διαλέγεις θα πατάς το πλήκτρο της παύσης και θα γίνεται η εκάστοτε εφαρμογή hibernate δηλαδή δε θα τρέχει στο background. Για παράδειγμα κάνεις hibernate το YAHOO MAIL και όταν θα το ανοίξεις θα τρέξει κανονικά και όταν κλείσεις το YAHOO πάλι αυτό αυτόματα θα μπει σε κατάσταση hibernate πάλι. ερωτηση..πως μπορω να μπω στο γκουγκλ πλεη(play store μου το εχει) χωρις να εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα αλλα απο wifi Απλά άνοιξε το wifi και απενεργοποίησε τα δεδομένα. υπαρχει τροπος να παιζει στο backround το youtube και ταυτοχρονα να εχεις ανοιχτο αλλο προγραμμα? (πχ facebook) όχι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Βρηκες rom να περασεις? Κατέβασα μια Generic rom αλλά συνδέοντας το φλας τουλ και μπαίνοντας σε φλας μοντ δεν μπορώ να περάσω την ρομ... Είναι σε zip μορφή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Η ρομ πρεπει να ειναι ftf Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Κατέβασα μια Generic rom αλλά συνδέοντας το φλας τουλ και μπαίνοντας σε φλας μοντ δεν μπορώ να περάσω την ρομ... Είναι σε zip μορφή... Όπως γράφει ο φίλος από κάτω. Αποσυμπιεσε το zip και το ftf το βάζεις στο φάκελο firmware. Η ρομ πρεπει να ειναι ftf Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Όπως γράφει ο φίλος από κάτω. Αποσυμπιεσε το zip και το ftf το βάζεις στο φάκελο firmware. συγνωμη για την καθυστερηση παιδια αλλα ημουν στην δουλεια...θα δοκιμασω τωρα...σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Περιμένουμε νέα σου. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Περιμένουμε νέα σου. λοιπον δεν καταλαβαινω τι κανω λαθος...περασα την ρομ εκει που μου ειπατε ανοιγω το εργαλειο την βλεπει αλλα δεν μου δινει καμια επιλογη για συνδεση του κινητου με το pc η κατι τετοιο...εκτος κ αν εχω κανει μ@κ@κια κ αυτη η ρομ που κατεβασα για να την περασω δεν ειναι η σωστη Xperia U (ST25i)_6.1.1.B.1.89 ICS 4.0.4_Tim Italy By Shisma Edited June 1, 2013 by Kopoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 υπαρχει τροπος να παιζει στο backround το youtube και ταυτοχρονα να εχεις ανοιχτο αλλο προγραμμα? (πχ facebook) για οποιον ειχε την ιδια απορια με εμενα να δοκιμασει την εφαρμογή PVStart+. δουλευει μια χαρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Το τηλέφωνο πρέπει να κλειστό, ίσως να αργήσει λίγο 2-3 λεπτά να σου βγάλει το μήνυμα για να συνδέσεις το τηλέφωνο. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 για οποιον ειχε την ιδια απορια με εμενα να δοκιμασει την εφαρμογή PVStart+. δουλευει μια χαρα Είσαι ωραίος ρε Γιάννη United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Το τηλέφωνο πρέπει να κλειστό, ίσως να αργήσει λίγο 2-3 λεπτά να σου βγάλει το μήνυμα για να συνδέσεις το τηλέφωνο. ναι οκ το τλφ το εχω κλεισει...αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα 2-3 λεπτα...ας το ξαναπαω αλλη μια να δω τι θα γινει...ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 ναι οκ το τλφ το εχω κλεισει...αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα 2-3 λεπτα...ας το ξαναπαω αλλη μια να δω τι θα γινει...ευχαριστω δεν καταφερα κατι με το flashtool παιδια δεν μου βγαζει την επιλογη για να συνδεσω το τλφ...δεν βγαζει καμια επιλογη βασικα......μαλλον απο δευτερα στο service...το κακο ειναι οτι φαινεται τροποποιημενο...καλα να παθω...σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Driver έχεις? Κάνε μια επανεκκίνηση στο pc σου. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αν είσαι root θα χρηισμοποιήσεις το grennify και κάθε εφαρμογή που θα διαλέγεις θα πατάς το πλήκτρο της παύσης και θα γίνεται η εκάστοτε εφαρμογή hibernate δηλαδή δε θα τρέχει στο background. Για παράδειγμα κάνεις hibernate το YAHOO MAIL και όταν θα το ανοίξεις θα τρέξει κανονικά και όταν κλείσεις το YAHOO πάλι αυτό αυτόματα θα μπει σε κατάσταση hibernate πάλι. Φίλε είμαι σε codename X (2.3.4), και δεν γίνεται να την περάσω γιατί είναι μόνο για ics..Δεν υπάρχει κάτι άλλο? Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Καλημέρα παιδιά..είμαι με viper Rom και vengeance kernel..έχω πρόβλημα με τη ραμ..έχω περίπου 25 εφαρμογές με viber,whatsup,tapatalk κλπ...η ραμ πέφτει κάτω από 90 και αυτό που μου τη δίνει πολύ είναι ότι κλείνει τον launcher και κάθε φορά που βγαίνω από μια εφαρμογή τον κάνει restart..είχα τον apex και έβαλα τον μαμά νομίζοντας πως είναι πιο ελαφρύς αλλά το ίδιο κάνει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Driver έχεις? Κάνε μια επανεκκίνηση στο pc σου. σ ευχαριστω πααααααρα πολυ....νομιζα οτι αφου ειχα το pc companion οι drivers ειναι ηδη μεσα(εκανα λαθος)τους κατεβασα εκανα επανεκινηση ανοιξα το flashtool κ περασα την ρομ...ευχαριστω ολους σας παιδια...εμαθα αρκετα χρησιμα πραγματα δυο μερες τωρα...ευχαριστω κ παλι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 καλημερα φιλοι.εχεις καποιος backup την brandedrom της cosmote.ψαχνοντας τροπο να το κανω root περασ μια της tim italia μια την 6.1.1.c.1.0 την Κροατικη η οποια ειναι ιδια με της cosmote αλλα ειναι σε t-mobile.και το κακο ειναι οτι ουτε root καταφερα να το κανω.κολλαει στο root hack did not work.και κατι τελευταιο.με το pc companion μου περναει το λογισμικο,αλλα οχι την αναβαθμιση της cosmote.σορρυ αν εγραψα πολλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 σ ευχαριστω πααααααρα πολυ....νομιζα οτι αφου ειχα το pc companion οι drivers ειναι ηδη μεσα(εκανα λαθος)τους κατεβασα εκανα επανεκινηση ανοιξα το flashtool κ περασα την ρομ...ευχαριστω ολους σας παιδια...εμαθα αρκετα χρησιμα πραγματα δυο μερες τωρα...ευχαριστω κ παλι. Χαιρομαι που τα καταφερες :) καλημερα φιλοι.εχεις καποιος backup την brandedrom της cosmote.ψαχνοντας τροπο να το κανω root περασ μια της tim italia μια την 6.1.1.c.1.0 την Κροατικη η οποια ειναι ιδια με της cosmote αλλα ειναι σε t-mobile.και το κακο ειναι οτι ουτε root καταφερα να το κανω.κολλαει στο root hack did not work.και κατι τελευταιο.με το pc companion μου περναει το λογισμικο,αλλα οχι την αναβαθμιση της cosmote.σορρυ αν εγραψα πολλα. Νομιζω κατεβασατε και οι δυο σας την ιταλικη..... Θα ελεγα να φορτησετε τα τηλεφωνα σας και να περασετε καποια αλλη rom, root και αν θελεται official firmware. Στο τηλεφωνο, μενου>ρυθμισεις> επιλογες για προγραμμτιστες και τικαρουμε το ''εντοπισμος σφαλματων'' και το ''να επιτρεπονται ψευδεις τοποθεσιες'' στο μενου > ρυθμισεις > ασφαλεια> τικαρουμε το ''αγνωστες πηγες'' Rom με το flashtool απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974430 , εχει δυο rom την 6.1.1.B.1.54 και την 6.1.1.B.1.10 και γραφει οδηγο για root στην 54. παλι Στο τηλεφωνο, μενου>ρυθμισεις> επιλογες για προγραμμτιστες και τικαρουμε το ''εντοπισμος σφαλματων'' και το ''να επιτρεπονται ψευδεις τοποθεσιες'' στο μενου > ρυθμισεις > ασφαλεια> τικαρουμε το ''αγνωστες πηγες'' Δεν ξερω αν γινετε να κανεται root στην .54 ή την .10 κατευθειαν με αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 , μπορειται να το δοκιμασεται. Αν το προσπαθησεται, πριν ''τρεξετε'' το αρχειο να απενεργοποιησεται στο pc σας τα antivirius. Για να κανεται παλι μαμισιο το τηλεφωνο δειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40270002 Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts