Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβάζεις το SMS Popup και υπάρχει ρύθμιση για το LED πόσο συχνά να ανάβει και τι χρώμα να στο δείχνει... ;)

και για τις αναπαντητες τι να κανω? αυτο ειναι μονο για τα μηνυματα...

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και για τις αναπαντητες τι να κανω? αυτο ειναι μονο για τα μηνυματα...

Εμένα πάντα μου εμφάνιζε τις αναπάντητες με ένα πράσινο LED που αναβοσβήνει αρκετά συχνά. Χωρίς να πειράξω τίποτα, από την αρχή που το πήρα έτσι ήταν...

κατι τετοια προιντα http://viewitem.eim.ebay.gr/18x-Schutzfolie-Ultr/400261064724/item δηλ.screen protect που ειναι 18τεμ -3 ευρω,χωρισ εξοδα αποστολησ ειναι αξιοπιστα ή μπα?

κατι τετοια προιντα http://viewitem.eim.ebay.gr/18x-Schutzfolie-Ultr/400261064724/item δηλ.screen protect που ειναι 18τεμ -3 ευρω,χωρισ εξοδα αποστολησ ειναι αξιοπιστα ή μπα?

μια χαρα ειναι....μπορεις να βρεις και φθηνοτερο απο αυτο ομως

:thanks:

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Είμαι και εγώ νέος χρήστης του NEO V επί σχεδόν ένα μήνα και γενικά ευχαριστημένος.

Σήμερα απροειδοποίητα για πρώτη φορά το κινητό άρχισε να κάνει συνέχεια reboot - 4 (τουλάχιστον) φορές συνεχόμενα - και ο μόνος τρόπος να το σταματήσω ήταν να αφαιρέσω για λίγη ώρα την μπαταρία και να την τοποθετήσω ξανά. Το πρόβλημα είναι ότι το reboot μου το πρωτοέκανε δεν το είχα πάρει χαμπάρι - το κατάλαβα όταν είδα ότι μου ζητούσε το Pin για να ανοίξει.

Επειδή το κινητό πρέπει να το έχω συνέχεια ανοικτό μέρα, νύκτα λόγω δουλειάς, αναγκάστηκα να αφαιρέσω την προστασία pin όταν ξεκινάει, ώστε να μην μείνω απροειδοποίητα εκτός δικτύου! Με λίγο ψάξιμο στο δίκτυο μου φαίνεται ότι είναι μάλλον γενικό (?) πρόβλημα των NEO V καθώς υπάρχουν πολλές αναφορές ...

Από τότε δεν μου ξαναέκανε κάτι (ή τουλάχιστον δεν το κατάλαβα, λόγω της αφαίρεσης προστασίας pin).

Το αναφέρω μήπως το έχουν παρατηρήσει και άλλοι εδώ μέσα, αλλά και για τους μελλοντικούς αγοραστές ...

http://tech2.in.com/reviews/smartphones/sony-ericsson-xperia-neo-v-review/261772

With a 1GHz Scorpion processor powering Android’s Gingerbread OS (2.3.4), the Xperia Neo V functions quite well… most of the time. One rather odd circumstance did seem to plague the device though - constant reboots, while using Wi-Fi and then switching the handset to standby. This happened for quite sometime during our testing, but ceased after a while. It seems this particular issue is due to some bug in this particular device, as we weren’t the only ones who came face to face with the Neo V’s Reboot Fairy.

Υ.Γ δεν εγκατέστησα τίποτε καινούργιο επί 1 εβδομάδα τουλάχιστον

Edited by Frogus
προσθήκη

καλησπέρα παιδιά! Πως ενεργοποιω τις αναφορές παράδοσης στο handset sms;

πατας στο αστερακι -ρυθμισεις-ρυθμισεις ειδοποιησης -ειδοποιηση αποστολων και επιλεγεις την τριτη (ειδοποιηση κατα τη ληψη)

πατα επισης και στις ρυθμισεις ληψης μηνυματος την πρωτη επιλογη "αναφορες παραδοσης"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι το οποίο μόλις συνειδητοποίησα:

Το κινητό ολοκληρώνει τη φόρτιση μόλις γράψει πως ολοκληρώθηκε!

Και όχι στο 100%!

Μόλις πάει 100%, θέλει κανά δεκάλεπτο ακόμα!

Τώρα, εσείς ίσως το ξέρατε, αλλά εγώ μόλις το ανακάλυψα!

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

πατας στο αστερακι -ρυθμισεις-ρυθμισεις ειδοποιησης -ειδοποιηση αποστολων και επιλεγεις την τριτη (ειδοποιηση κατα τη ληψη)

πατα επισης και στις ρυθμισεις ληψης μηνυματος την πρωτη επιλογη "αναφορες παραδοσης"

Ευχαριστώ πολυ! Δεν ειχα κανει το πρώτο και δεν μού έβγαζε πουθενα για αναφορές! Παντος ειναι πολυ χαρούμενο προγραμματακι χαίρεσαι να στέλνεις μηνύματα!

Ευχαριστώ πολυ και πάλι! :up::up::up:

Ευχαριστώ πολυ! Δεν ειχα κανει το πρώτο και δεν μού έβγαζε πουθενα για αναφορές! Παντος ειναι πολυ χαρούμενο προγραμματακι χαίρεσαι να στέλνεις μηνύματα!

Ευχαριστώ πολυ και πάλι! :up::up::up:

ναι ειναι,για μενα,καλυτερο και απο τον μεγαλο του αντιπαλο (go sms)

anytime basoula_85 :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι το οποίο μόλις συνειδητοποίησα:

Το κινητό ολοκληρώνει τη φόρτιση μόλις γράψει πως ολοκληρώθηκε!

Και όχι στο 100%!

Μόλις πάει 100%, θέλει κανά δεκάλεπτο ακόμα!

Τώρα, εσείς ίσως το ξέρατε, αλλά εγώ μόλις το ανακάλυψα!

Όταν το έχεις κλειστό? ή ανοιχτό?

Γενικα εσείς το φορτίζετε ανοιχτό ή κλειστο?

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

@Frogus

Αν συνεχίσει ξανά πέρνα του το λειτουργικό με SEUS

@panoutsi

Πως θα επικοινωνήσεις με την TV για να την ελέγξεις;

@philip88

Ανοιχτό γιατί δεν το κλείνω ποτέ. Τρεις βδομάδες τώρα τρέχει συνεχόμενα! Φορτίζει καλύτερα κλειστό αλλά όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν κάνει διαφορά.

Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα,

Μια ερωτησούλα και εγώ παιδιά, προσπάθησα να κατεβάσω 1 παιχνίδι και μόλις άνοιξε μου είπε ότι πρέπει να κατεβάσει δεδομένα 270 mb, πατάω ΟΚ και μου λέει ότι δεν έχω αρκετό χώρο στο δίσκο. στην κάρτα μνήμης έχω χώρο, αυτά πού αποθηκεύονται?

Tο έχει αντιμετωπίσει κανείς? :wacko:

--------------------------------------

S 20 +

Μπορει καποιος να πει πως μπορω να κανω συγχρονισμο με τις επαφες του facebook ωστε μετα αν ενωσωτην επαφη του facebook με αυτην του τηλεφωνικου καταλογου να εχω μια ολοκληρωμενη επαφη (φωτο, email, τηλ, status ktl).

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Χειρισμός neo v με ps3 controller μέσω hdmi σε tv.

Καταρχήν πρέπει να είμαστε root

Κατεβάζεται αυτό το κάνετε εγκατάσταση και το τρέχετε να δείτε αν η συσκευή σας είναι συμβατή.( η δικιά μας είναι).

Μετά κατεβάζουμε αυτό στον υπολογιστή και ακολουθούμε τις οδηγίες που μας δίνονται εκεί.

Τέλος κατεβάζουμε αυτό και το κάνουμε εγκατάσταση στο τηλέφωνο. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στα links.

Συνδεθείτε με hdmi σε tv and Have fun :w00t::w00t:

πως γίνεται όταν έρχεται sms να ανάβει και η οθόνη?

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή ρύθμιση του "μαμά" προγράμματος?

πως γίνεται όταν έρχεται sms να ανάβει και η οθόνη?

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή ρύθμιση του "μαμά" προγράμματος?

κατεβασε το handcent sms φιλε και εχει επιλογη στις ρυθμισεις!

Λέτε με το πρόβλημα με της επανεκκινήσεις να διορθωθεί όταν βγει ICS 4.0????

ποιο πρόβλημα?δεν μου έχει κάνει ποτέ...μήπως το "σκαλίζετε" λίιιγο παραπάνω?

ποιο πρόβλημα?δεν μου έχει κάνει ποτέ...μήπως το "σκαλίζετε" λίιιγο παραπάνω?

το προβλημα ειναι υπαρκτο.και οσο και να το σκαλιζεις μπορεις να δεχτεις μια επανεκκινηση στο τοσο..οχι συνεχομενες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eπισεις οσοι θελουνε μεγαλυτερη φωτεινοτητα παμε με το root exlorer(pm me) στην διαδρομη /sys/devices/i2c-0/0-0040/leds/lcd-backlight/brightness/text editor κανουμε edit και το βαζουμε στο 250 (το μαξιμουμ ειναι το 255)

Σε μένα εξ΄αρχής είναι στο 255 , αν το βάλω στο 250 που λες, θα αλλάξει κάτι προς περισσότερη φωτεινότητα ;

Έχει μετρησει κανεις στο quadrant advance σκορ;

Sent from my MT11i using Tapatalk

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εκανα root την συσκευη, εγκατεστησα το Titanium Backup -pro αλλα δεν βλεπω πουθενα καποιο εικονιδιο για να το ανοιξω.

Το βλεπω μεσα απο τις εφαρμογες αλλα sort cut μεσα στο μενου του τηλ δεν υπαρχει....ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω!!

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...