Jump to content

takhsk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About takhsk

  • Ημ. Γέννησης 14/10/1966

takhsk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Είμαι κάτοχος του j5 dual, 2 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα...... Εδω και μια εβδομάδα για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, το μεσαίο κουμπί που το πατάμε για ενεργοποιηθεί η οθόνη δεν λειτουργεί σωστά και μπλοκάρει και το κουμπί power …….με αποτέλεσμα όταν θέλω να κάνω κλήση ή να ανοίξω την οθόνη να αναγκάζομαι να βγάζω την μπαταρία και να την ξαναβάζω για να δουλέψει....... Όταν τελικά ανάψει αν δεν το πατήσω ξανά, δουλεύει κανονικά για λίγο και μετά πάλι τα ίδια.......επίσης κολαει το κουμπί power και δεν μπορώ ούτε απενεργοποίηση να κάνω. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος???? Παίζει να φταίει καμιά εφαρμογή???? Μίλησα με arvato και μου είπαν να βγάλω το clean master και θα στρώσει......το έκανα αλλά μετά από 1 ημέρα κάνει τα ίδια.
  2. takhsk

    Sony Xperia T

    Μετά την αναβάθμιση σε 4.3, έχει χρησιμοποιήσει κάνεις σας το viber για ομιλία και να του δουλέψει σωστά; Είμαι σε 4.3 CE καθαρή εγκατάσταση και κάθε φορά που κάνω κλήση, στα 10 με 15 δευτερόλεπτα σταματάει να με ακούει ο άλλος ή σταματάω να τον ακούω εγώ! Όταν κλείσω την γραμμή και ξανάπροσπαθήσω δεν γίνεται τίποτα και επανέρχεται με restart Μηνύματα γραπτά παίζουν κανονικά, ξέρει κανείς που οφείλεται και βέβαια ούτε και τη λύση...
  3. takhsk

    Sony Xperia T

    Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρησιμοποιώ το τηλ σαν Hot spot και αυτό που μου παρουσιάζει είναι το εξης…..πρεπει να είναι πολύ κοντά η άλλη συσκευή για να τη βρει και όταν συνδέουν το σήμα είναι πολύ μικρό. Χάνει πολύ εύκολα την σύνδεση και γενικά δείχνει να μη δουλεύει σωστά, το έχει συναντήσει κανείς άλλος? Aν ναι υπάρχει περίπτωση να σταματήσει αυτή η περιπέτεια??? Πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση ή έτσι δουλεύει??? …… υπάρχει καμιά εφαρμογή που μπορεί να διορθώσει αυτή την κατάσταση??? Η άπλα μένω με το πρόβλημα? Η εκδοση που εχω ειναι η 4.3 Ευχαριστώ και καλή ανάσταση σε όλους!!!
  4. takhsk

    Sony Xperia T

    Είμαι και εγώ προσφάτως κάτοχος του SP θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με την ένταση των ήχων του τηλέφωνου. Για κάποιο λόγο η ένταση των ήχων είναι σχετικά χαμηλή, ειδικά των SMS & emails. Πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση που δεν την έχω κάνει ακόμα ή έτσι είναι οπότε θα πρέπει να το αποδεκτό? Επίσης έχει κανείς να προτείνει κάποια εφαρμογή που θα μπορούσε να βελτιώσει το συγκεκριμένο θέμα? Ευχαριστώ.
  5. Μακαρι γιατι ΔΕΝ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩ:dizzy:
  6. Εχω βγαλει τα ματια μου με την φωτινοτητα......εχω και πρεσβυοπια...αστα να πανε
  7. με την .62 τελικα πως θα κανουμε root .....καμια ιδεα κανεις???:(
  8. εγω παντως δεν καταλαβαινω διαφορά....οι αλλοι που το εκαναν δεν ξερω υπαρχει η δυνατοτητα να περασει κανεις την προηγουμενη εκδοση???? η δεν παιζει αυτο?
  9. Αυτο εκανα μολις τωρα αλλα δεν παιζει:(
  10. οπως επισης δεν δουλευει και το Titanium
  11. γ@#$#@ τις αναβαθμισεις τους μεσα :mad: τι ειναι αυτο??? το oneclickroot?
  12. Διαβαζω τις σελιδες που αναφερεις και δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω!!!!:( Θα μπορουσες να μου πεις σε παρακαλω λιιιιγο ποιο αναλυτικα τι ακριβως πρεπει να κανω, ασε δε που εγεινε σκοτεινο παλι και ξαναφορτωσε οοοολες τις αχρηστες εφαρμογες.
  13. εγω εκανα την εν λογω αναβαθμηση μολις τωρα και δεν ειμαι root. προσπαθω να το κανω root αλλα δεν γεινετε....τωρα τι κανουμε?
  14. Thank you εχεις δικιο δεν το ηξερα νωριτερα, τωρα που μου το ειπες βρηκα τον φακελο μεσα απο το ASTRO οποτε παντα οι φωτογραφιες αποθηκευονται εκει!!!
×
×
  • Create New...