Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δικο μου το λαθος... δεν ακολουθησα πιστα τις οδηγιες.... δεν τις ειχα καταλαβει πιο πριν. Το σημαντικο προβλημα που βλεπω να εξακολουθει να υπαρχει ειναι πως ειτε εχω την τελευταια custom rom ειτε εχω την ultimate 2.0 το κινητο μου δεν αποθηκευει τις ρυθμισεις που κανω. δηλαδη, ρυθμιζω το δικτυο στα 2G, διαχειριστες συσκευης ξερυθμιζονται, οταν παω να ανοιξω μια σελιδα στο ιντερνετ οχι απευθειας απο τον browser αλλα μεσω καποιας αλλης εφαρμογης, την ανοιγει δυο φορες. Μου κανει πολυ εντυπωση που το παθαινει και στις δυο rom. Και στης SONY αλλα και στην Ultimate 2.0... Επισης στην Ultimate μου βγαζει συνεχεια αυτο το σφαλμα:

[ATTACH]29377[/ATTACH] [ATTACH]29378[/ATTACH]

"Music Is My Life"

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο που σου βγαζει στην πρωτη εικονα ισως ειναι απο καποια εφαρμογη που σταματησε να λειτουργει λογω περιορισμενου χωρου στη μνημη του τηλ. ΠΑς στο titanium το ψαχνεις και κανεις επαναφορα, οπως και με τις ζωντανες ταπετσαριες.

Για το άλλο τωρα, δεν εχω ιδεα γιατι δε σου κραταει τις ρυθμισεις. Καποιος πιο ψαγμενος ισως ξερει να μας πει

Edited by mary19

Ναι,αλλα ειδα που συζητουσες πιο πριν με τον αλλο τυπο και νομιζα οτι μπερδευτηκες.

Βρηκαμε ακρη τελικα με αυτο?

Οχι οτι καιγομαι να βαλω live,απλα με την προηγουμενη rom οταν εβαζα τις σταγονες τις βροχες κολλουσε,οποτε ηθελα να δω τι διαφορα θα εχει με την Ultimate Τωρα..

Πιστεψε με δεν κολλαει καθολου στην ultimate.Εγω συνεχεια το phase beam εχω.Αλλα τρωει και παραπανω μπαταρια ετσι?

Εγώ πάντως όταν μου κόλλησε στο Sony Logo μετά από την Ultimate HD ήταν γιατί ΕΓΩ έκανα λάθος και δεν ακολούθησα πιστά τον οδηγό! Παρέλειψα τα 2-3 βήματα που χρειάζεται να γίνουν από το "advanced menu" του CWM.

Δεν παρελειψες και τιποτα σημαντικο δλδ,μονο τα σημαντικοτερα :lol:

Kαλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα. Είμαι σε ICS 4.0.4 root με Ultimate 2.0 ROM και τωρα δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογές απευθείας απο το Google Play store του Υπολογιστή (Chrome) στο κινητό. Δεν το βρίσκει. Τι μπορει να συμβαίνει;;; Απο το κινητο κατεβαζω κανονικά. Pls Help!:wacko:

Επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω τώρα με αυτη την rom Task killers?

Αυτο γινεται γιατι με την Ultimate το κινητο μας αναγνωριζεται σαν Arc S.Ειναι bug της rom.Αλλα παλι,υπαρχει λογος να κατεβασεις εφαρμογη μεσω του PC?Τα task killer αν και ειναι εναντια στη φιλοσοφια του Android εγω κατεληξα στο συμπερασμα οτι στο Neo V τουλαχιστον χρειαζονται λογω ελλειψης Ram.Εγω χρησιμοποιω το Clean master.Καθαριζει και cache μνημη και αν απεγκαταστησεις καποια εφαρμογη σου πεταει και popup για να σβησει οτι ''ιχνη'' αφηνει πισω.

Και σε μένα δεν υπήρχαν οι ζωντανές ταπετσαρίες, αλλά είδα στο titanium ότι είχε από μόνο του σβησμένο αυτήν την δυνατότητα. Όποτε πήγα στο μενού του τιτανιουμ και απλά έκανα επαναφορά

Αυτο που ειχε το titanium ηταν το backup που ειχε κανει απο προηγουμενη Rom που φορουσες...Πιθανον να ηταν και απο το αυτοματο backup που κανει το titanium...Αλλα ετσι το επαναφερεις :)

Δικο μου το λαθος... δεν ακολουθησα πιστα τις οδηγιες.... δεν τις ειχα καταλαβει πιο πριν. Το σημαντικο προβλημα που βλεπω να εξακολουθει να υπαρχει ειναι πως ειτε εχω την τελευταια custom rom ειτε εχω την ultimate 2.0 το κινητο μου δεν αποθηκευει τις ρυθμισεις που κανω. δηλαδη, ρυθμιζω το δικτυο στα 2G, διαχειριστες συσκευης ξερυθμιζονται, οταν παω να ανοιξω μια σελιδα στο ιντερνετ οχι απευθειας απο τον browser αλλα μεσω καποιας αλλης εφαρμογης, την ανοιγει δυο φορες. Μου κανει πολυ εντυπωση που το παθαινει και στις δυο rom. Και στης SONY αλλα και στην Ultimate 2.0... Επισης στην Ultimate μου βγαζει συνεχεια αυτο το σφαλμα:

Αυτο που λες με τις σελιδες μου το εκανε και μενα αλλα μονο οταν εβγαινα απο τον browser με το home button(αφηνα δλδ την εφαρμογη να τρεχει στο παρασκηνιο) και οταν πηγαινα να ανοιξω σελιδα π.χ. μεσα απο το FB μου την ανοιγε μια φορα σε καινουρια καρτελα και μια πανω στην προηγουμενη που ειχα αφησει ανοιχτη..Το γιατι δε το ξερω..Παντως με την Ultimate το κοψε.Παντως απο οτι βλεπω χρησιμοποιεις Go launcher ο οποιος ειναι πολυ βαρυς,και μαλλον γιαυτο στο πεταει το μηνυνα.Γινε και λιγο πιο συγκεκριμενος στο θεμα με τους διαχειριστες συσκευης και θα βρουμε ακρη.

Καλησπερα !

Εχω την 2.3.4 εκδοση και ενδιαφερομαι να το κανω αναβαθμιση..Ποια εκδοση προτεινετε?

Tι γινεται με την ΙCS

Διαβασα πιο πανω στα προηγουμενα post για την ultimate hd.

Ειναι καλη? Αν ναι εναν οδηγο?

*γιατι απο οτι καταλαβα καναν αρκετοι ενα λαθος και κολλησε το κινητο

Edited by mike1os

Ο καταπληκτικός stock launcher του Xperia Z εδώ http://www.androidfilehost.com/?fid=9390275921635704983 .Έχει επτά αρχικής οθόνες αντί πέντε της ultimate HD 2.0.3 και πολλά άλλα που θα τα βρείτε αφού το περάσετε.Κατεβάστε το αρχείο μπείτε και με το CWM περάστε το ζιπ αρχείο, ο developer λέει κάντε πρώτα back up, Εγώ έκανα αλλά δε χρειάζεται όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση.Μου χάθηκε μόνο το winget του καιρού του stock, αλλά με επαναφορά από το titanium πέρασε κανονικά στη θέση του.Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα, θα με θυμηθείτε.......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ο καταπληκτικός stock launcher του Xperia Z εδώ http://www.androidfilehost.com/?fid=9390275921635704983 .Έχει επτά αρχικής οθόνες αντί πέντε της ultimate HD 2.0.3 και πολλά άλλα που θα τα βρείτε αφού το περάσετε.Κατεβάστε το αρχείο μπείτε και με το CWM περάστε το ζιπ αρχείο, ο developer λέει κάντε πρώτα back up, Εγώ έκανα αλλά δε χρειάζεται όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση.Μου χάθηκε μόνο το winget του καιρού του stock, αλλά με επαναφορά από το titanium πέρασε κανονικά στη θέση του.Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα, θα με θυμηθείτε.......

Μπορείς να αλλάξεις το πλήθος των οθονών;

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Γεια χαρά , στου φίλου το ΝΕΟ V σταμάτησε ξαφνικά να παίζει το ηχείο και ενώ δεν είναι στο αθόρυβο ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται.Εχεί συμβεί σε κάποιον άλλον.?Μήπως ένα hard reset φτιάξει τα πράγματα.?

τι μου θύμησες...

Μόνο με επαναφορά sus βρήκα άκρη. Ότι άλλο και να δοκίμασα δε λειτούργησε. Αφού σκέφτηκα ότι είναι θέμα hardware.

Μπορείς να αλλάξεις το πλήθος των οθονών;

Εννοείται, από πέντε μπορείς πλέον να έχεις επτά. Στα μείον δεν έχει τις ρυθμίσεις στο doc, όπως έχει η ultimate HD, αλλά έχει χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης περίπου 25 mb.

Εννοείται, από πέντε μπορείς πλέον να έχεις επτά. Στα μείον δεν έχει τις ρυθμίσεις στο doc, όπως έχει η ultimate HD, αλλά έχει χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης περίπου 25 mb.

Έχεις το link από το thread στο xda;

Τον δοκίμασα..Πάρα πολύ καλός και δεν είναι πρόβλημα που δεν έχει τις ρυθμίσεις αφού έτσι και αλλιώς γίνεται να αυξομειώσεις τον αριθμό των οθονών και επιπλέον είναι πολύ "smooth"!

Edited by yiannis_volos
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Το βράδυ, τώρα είμαι με το κιν και δε μπορώ να το στείλω......

Τον δοκίμασα..Πάρα πολύ καλός και δεν είναι πρόβλημα που δεν έχει τις ρυθμίσεις αφού έτσι και αλλιώς γίνεται να αυξομειώσεις τον αριθμό των οθονών και επιπλέον είναι πολύ "smooth"!

Ακριβώς yiannis_volos, κι εμένα μου φαίνεται πολύ καλύτερος από τον stock της ultimate HD.

Ε αμαν βρε duc, μη μας βαζεις σε πειρασμο!!!:p

Χαχαχαχα, mary19 έχεις παρελθόν.Αλλά πίστεψε με αυτό το περνάς πολύ εύκολα, και πέρνα και με τον ίδιο τρόπο τα wallpaper που θα βρεις στο ίδιο thread των xda.

Edited by duc

Ωραίος...το έλεισα το πρόβλημα με τις πολλές οθόνες. Ευχαριστώ φίλε. Εάν έχεις και για πλαίσιο εικόνας θα την έχω φτιάξει στα μέτρα μου την ultimate

Ωραίος...το έλεισα το πρόβλημα με τις πολλές οθόνες. Ευχαριστώ φίλε. Εάν έχεις και για πλαίσιο εικόνας θα την έχω φτιάξει στα μέτρα μου την ultimate

Τι εννοείς με το "πλαίσιο εικόνας"; Φίλε μου κι εγώ την έχω στήσει τέλεια την ultimate.......

Γεια σας,

Έχω ένα Sony Ericsson Neo V και μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα το ηχείο. Όταν βάζω τα ακουστικά η μουσική ακούγετε κανονικότατα και γενικά όλοι οι ήχοι. Μόλις αφαιρέσω τα ακουστικά δεν ακούγεται τίποτα. Ούτε το ξυπνητήρι, ούτε η μουσική αλλά και κανένας ήχος. Μόνο δονήτε.

Έχει πειραχθεί κάτι εσωτερικά και πρέπει να το πάω σε τεχνικό η είναι καμία ρύθμιση; Όσο και αν έχω ψάξει δεν βρήκα τίποτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τι εννοείς με το "πλαίσιο εικόνας"; Φίλε μου κι εγώ την έχω στήσει τέλεια την ultimate.......

Εννοώ να μπορώ να βάλω σε πλαίσιο μια εικόνα μου στην αρχική οθόνη.

Κ γω το ψάχνω!!!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Mε τa live wallpapers καναμε τιποτε τελικα?

Αν ψάξεις λίγο πιο πίσω θα βρεις το αρχείο που μπορείς να εγκαταστήσεις τα live wallpaper στην ultimate HD.

Καλησπερα !

Εχω την 2.3.4 εκδοση και ενδιαφερομαι να το κανω αναβαθμιση..Ποια εκδοση προτεινετε?

Tι γινεται με την ΙCS

Διαβασα πιο πανω στα προηγουμενα post για την ultimate hd.

Ειναι καλη? Αν ναι εναν οδηγο?

*γιατι απο οτι καταλαβα καναν αρκετοι ενα λαθος και κολλησε το κινητο

Και εγω με 2.3.4 ρουτ και με περασμένο το cwm

Εχω ακολουθήσει αυτόν τον οδηγό Xperia Neo V : .62 root, OEM .42 restore, CWM install

Τι μπορώ να κάνω για να πηγαίνει λίγο ποιο γρήγορα το κινητό η και για να παίξω/δοκιμάσω

Μπορώ να πάρω backup με το cwm και μετά πάλι με cwm να περάσω πχ ultimate xx

και αν δεν μου αρέσει να γυρίσω στην 0.62

Βασικά εχω μπερδευτεί με της ορολογίες και με την σειρά που πάνε τα πράγματα

Αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει

Γεια σας,

Έχω ένα Sony Ericsson Neo V και μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα το ηχείο. Όταν βάζω τα ακουστικά η μουσική ακούγετε κανονικότατα και γενικά όλοι οι ήχοι. Μόλις αφαιρέσω τα ακουστικά δεν ακούγεται τίποτα. Ούτε το ξυπνητήρι, ούτε η μουσική αλλά και κανένας ήχος. Μόνο δονήτε.

Έχει πειραχθεί κάτι εσωτερικά και πρέπει να το πάω σε τεχνικό η είναι καμία ρύθμιση; Όσο και αν έχω ψάξει δεν βρήκα τίποτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντησα λίγο πριν, στην αρχή της σελίδας, τι έκανα σε παρόμοια περίπτωση εγώ...

επαναφορά με sus.

Βλέπω πολλούς φίλους που σε αρκετά μοντέλα της sony με 4.0.χ (εγώ έχω το neo v), παραπονιούνται για κολλήματα, lag και γενικά οτι η συσκευή σέρνεται μετά από αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwitrch.

Το ξαναλέω εδώ και σίγουρα όλο και κάποιος θα το έχει προτείνει παλιότερα.

Η ICS είναι πιο "βαριά" απ ότι η παλιά Gingerbread, ΑΛΛΑ μας δείνει τη δυνατότητα να απενεργοποιούμε πολλές εφαρμογές που τρώνε μνήμη με το "έτσι θέλω". Αυτή η δυνατότητα ΔΕΝ υπάρχει στη GB.

Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Όλα

-Απενεργοποιήστε ότι έχει να κάνει με το Facebook, ΤΡΩΕΙ πολύ μνήμη. Αν το θέλετε, θα βρείτε πολλές εφαρμογές στο μαρκετ που είναι πολύ πιο ελαφριές (π.χ. friendcaster).

-Χάρτες

-Πληκτρολόγιο Κινεζικών

-Ειδήσεις και καιρός

-Talkback

-Sakura

-Fun&Downloads

-McAffee (προτείνεται uninstall)

(Υπάρχει περίπτωση κάποιες από τις παραπάνω να μην τις έχει η συσκευή σας γιατί εγώ πήρα παράδειγμα το neo V με 4.0.4)

Κάνοντας αυτό θα δείτε διαφορά στην απόκριση της συσκευής σας.

Μην ξεχνάτε την επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων μετά από αναβάθμιση του λειτουργικού.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...