Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεδομενου του ιστορικου μου:p, θα προτεινατε να την εβαζα;;

Σιγά βρε συ με την απαισιοδοξία σου!! Εννοείται να την βάλεις!!!

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεδομενου του ιστορικου μου:p, θα προτεινατε να την εβαζα;;

Χαχαχα, του ιστορικού σου.Ναι λίγο είχες παιδευτεί και ίσως λίγο είχες παιδέψει αυτούς που προσπαθούσαν να σε βοηθήσουν, όχι για κανένα άλλο λόγο, απλά γιατί δεν εφάρμοζες κατά γράμμα αυτά που σου έλεγαν.Λοιπόν στο θέμα μας τώρα, φυσικά και να την βάλεις θα δεις τεράστια διαφορά στο κινητό σου.Ξεκίνα λίγο διάβασμα από εδώ Και θα δεις πόσο εύκολο είναι, και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε και θα σε βοηθήσουν όλοι.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Την περασα και νομιζω πως ολα πηγαν καλα!

Κανω μια επαναφορα εφαρμογων με το τιτανιουμ και σας γραφω εντυπωσεις..

Εντιτ: ελληνικα θα μπορω να γραφω ή μπα;

Edited by mary19

Την περασα και νομιζω πως ολα πηγαν καλα!

Κανω μια επαναφορα εφαρμογων με το τιτανιουμ και σας γραφω εντυπωσεις..

Εντιτ: ελληνικα θα μπορω να γραφω ή μπα;

Ναι εννοείται!!!

Μετά την Ultimate Hd 2.0 πέρασα την Ultimate Hd 2.0.3 και γύρισα ξανά τρέχοντας στην 2.0. Καμία σχέση ρε παιδιά. Η 2.0 πετάει ενώ η 2.0.3 σέρνεται. Είναι ιδέα μου; Το έχεις διαπιστώσει κανείς άλλος αυτό;
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

ΟΚ γραφει ελληνικά αλλά πως το κανω να γραφω με το swype;;;

δε βλεπω κατι επανω στην notification bar...

Edited by mary19

ΟΚ γραφει ελληνικά αλλά πως το κανω να γραφω με το swype;;;

δε βλεπω κατι επανω στην notification bar...

Το swype που λες αν εννοείς το "σύνταξη με πέρασμα" είναι στις ρυθμίσεις γλώσσα και εισαγωγή και συγκεκριμένα πας δεξιά από εκεί που λέει πληκτρολόγιο xperia, που έχει κάτι γραμμούλες και μετά ρυθμίσεις εισαγωγής κειμένου. Live wallpapers δεν έχει, κάτι πρέπει να βάλεις αλλά δεν ξέρω τι... :p

Edited by yiannis_volos

Το swype που λες αν εννοείς το "σύνταξη με πέρασμα" είναι στις ρυθμίσεις γλώσσα και εισαγωγή και συγκεκριμένα πας δεξιά από εκεί που λέει πληκτρολόγιο xperia, που έχει κάτι γραμμούλες και μετά ρυθμίσεις εισαγωγής κειμένου. Live wallpapers δεν έχει, κάτι πρέπει να βάλεις αλλά δεν ξέρω τι... :p

Οκ ευχαριστω!Απλα νομιζα πως οταν γραψω κατι την πρωτη φορα θα επιλεξω και ποια μεθοδο θα χρησιμοποιω.

ΚΑτι παιζει ομως με το handcent...το εχω κανει επαναφορα αλλά δεν αποκρινεται,αμεσως το κλεινει...:wacko:

Οκ ευχαριστω!Απλα νομιζα πως οταν γραψω κατι την πρωτη φορα θα επιλεξω και ποια μεθοδο θα χρησιμοποιω.

ΚΑτι παιζει ομως με το handcent...το εχω κανει επαναφορα αλλά δεν αποκρινεται,αμεσως το κλεινει...:wacko:

οντως αυτο ειναι ενα θεμα με την 2.0.3, δοκιμασε το go sms, αλλιως αλλαξε και παλι ρομ, βαλε την HD ultimate 2.0..

οντως αυτο ειναι ενα θεμα με την 2.0.3, δοκιμασε το go sms, αλλιως αλλαξε και παλι ρομ, βαλε την HD ultimate 2.0..

πωωωωωω κριμα....:(

Ναι αλλά το gosms εχει 160 χαρακτηρες;

πως βαζω την ultimate 2.0;; καποιος οδηγος;;;

Edited by mary19

Για σας φίλοι μου, έχω το u εδώ και 1 εβδομάδα περίπου... είναι εξαιρετικά ευχάριστο, γρήγορο, έχει εντυπωσιακή μπάρα χρωμάτων, τέλεια κάμερα και καλό ηχείο...!!!

το μόνο που με απασχολεί, είναι η μπαταρία,που κρατάει περίπου 1-2 μέρες ... ενώ δεν το πολυμπιράζω συνέχεια ... μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε καμιά συμβουλή??

Θα'θελα να σας ρωτήσω επίσης και κάτι άλλο ... αν θα άξιζε να αναβαθμίσω το κινητό ... σε 4.0.4 ICS μήπως θα κολλάει περισσότερο από την αρχική έκδοση η μπα...??? και αν το αναβαθμίσω, μετά θα μπορώ να ξαναγυρίσω στην αρχική έκδοση...στο 2.3.7 ... ??? Σας Ευχαριστώ ... :)

Η ζωή είναι ωραία με το myphone παρέα ... !!! ;)

πωωωωωω κριμα....:(

Ναι αλλά το gosms εχει 160 χαρακτηρες;

πως βαζω την ultimate 2.0;; καποιος οδηγος;;;

Όπως έβαλες την 2.0.3, κάποιες σελίδες πιο πίσω έχει link για να την κατεβάσεις.Νομίζω καπου μετά την 1030 σελίδα.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ok το βρηκα!

Αλλά ακολουθω παλι τα ιδια βήματα;

ΑΚΥΡΟ!

ΕΔΩ Η ultimate 2.0 και εδω ο οδηγος της!

Edited by mary19

Ok το βρηκα!

Αλλά ακολουθω παλι τα ιδια βήματα;

ΑΚΥΡΟ!

ΕΔΩ Η ultimate 2.0 και εδω ο οδηγος της!

εννοειται οτι ΔΕΝ ξαναγυρνας σε stock rom... οπως εισαι πανω απο την 2.0.3 περνας την 2.0, ακουλουθεις τα βηματα που παρεθεσες εσυ!

και επισης εννοειται οτι κρατας backup τα παντα απο επαφες μηνυματα κλπ..

Edited by xristos9298

Το εχει ενας φιλος μου, αλλα αρχισε να του παρουσιαζει προβλημα η μπαταρια, δηλαδη δεν διαρκει πανω απο 4-5 ωρες ανα φορτιση. Τον καλυπτει η εγγυηση;

Ε παλι κατι επαθε και δε μπαινει στο μενου του cwm..........................

μηπως απλα δεν εχεις cwm? οταν περνας αλλη ρομ χανεται το cwm.... δοκιμασε να το ξαναπερασεις!

μηπως απλα δεν εχεις cwm? οταν περνας αλλη ρομ χανεται το cwm.... δοκιμασε να το ξαναπερασεις!

οκ το ξαναεβαλα και το εκλεισα και μετα μπηκε κανονικα.

κανω επαναφορα παλι με τιτανιουμ τωρα. ελπιζω να ειναι ολα τζαμι οπως πριν!

Αχαχαχα εντρωμεταξυ κανει μονο του την επαναφορα των εφαρμογων χωρις να πατησω εγκατασταση κλπ κλπ! κουυυυλ!:lol:

Εντιτ: ρε παιδια γιατι με το που το συνεδεσα στον υπολογιστη μου λεει "συνδεθηκε το sony arc:;;;;;

Edited by mary19

Το εχει ενας φιλος μου, αλλα αρχισε να του παρουσιαζει προβλημα η μπαταρια, δηλαδη δεν διαρκει πανω απο 4-5 ωρες ανα φορτιση. Τον καλυπτει η εγγυηση;

Ρώτησε το αλλά οι μπαταρίες των κινητών έχω μάθει ότι καλύπτονται έξι μήνες.

οκ το ξαναεβαλα και το εκλεισα και μετα μπηκε κανονικα.

κανω επαναφορα παλι με τιτανιουμ τωρα. ελπιζω να ειναι ολα τζαμι οπως πριν!

Αχαχαχα εντρωμεταξυ κανει μονο του την επαναφορα των εφαρμογων χωρις να πατησω εγκατασταση κλπ κλπ! κουυυυλ!:lol:

Εντιτ: ρε παιδια γιατι με το που το συνεδεσα στον υπολογιστη μου λεει "συνδεθηκε το sony arc:;;;;;

Μήπως όταν έκανες την εγκατάσταση με το aroma δεν επέλεξες το neo v και το άφησες προεπιλογή που νομίζω είναι το arc?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

καταρχην ευχαριστω για την απαντηση...

Α. το κινητο μου δεν ειναι ROOT και δεν θελω να το κανω

Β. η εφαρμογη και αυτο που μου προτεινεις δεν ειναι αυτο αυτο που θελω να κανω

θελω ...

πχ εχω εγκαταστήσει την εφαρμογη "Soccer Scores - FotMob" και την ανοιγω και την χρησιμοποιώ.

Οταν την κλείσω και οσες φορες αν χρησιμοποιησω το τα killer (task & ram) αυτη κανει επανεκκινηση και εξακολουθει να τρεχει και κλεινει ΜΟΝΟ αν παω στο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>εφαρμογές>σε εκτέλεση και κανω ΔΙΑΚΟΠΗ

τι εχετε να προτεινετε ωστε να μην πηγαινω καθε φορα στο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>εφαρμογές>σε εκτέλεση και να κανω διακοπη εφαρμογης;

Εγώ κατάλαβα μια χαρά τι λες. Θες να κάνεις απλά freeze την εφαρμογή να μην ξανανοίξει. Πολλές εφαρμογές αν και τις κλείνουμε από το μενού της εκτέλεσης αυτές ξανανοίγουν.Για να σταματάει κάτι τέτοιο κάνεις αυτό που σου είπα....

Ηταν θεμα kernel δλδ η bad flash kernel.Αφου λυθηκε οκ.Κατσε γιατι και εγω ειχα περασει pureness αλλα 2 μερες δεν ειδα ουτε στον υπνο μου.Γενικα με καμια ICS based Rom.Και επειδη το θεμα μπαταρια ειναι παρεξηγημενο γιατι ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει,με ποσες ωρες οθονη σου εβγαζε 2 μερες?Εγω ας πουμε με φωτεινοτητα στο ~30% και μονο με Wifi βγαζω 4 -4,5 ωρες οθονη με κλησεις κανα 20λεπτο και web browsing αρκετο χωρις παιχνιδια.Με Suave V6 Kernel και OC στο 1,6 και Ondemand-noop.Θα την ξαναβαλω την CM ετσι για το ****το παντως.Και για να πουλαω τρελα σε φιλαρακια με ICS :lol:

Mε φωτεινότητα στο low και μέτριο wifi και λίγη μουσική. Απότι φαίνεται πάντως μπορεί να μην είναι πρόβλημα των Rom.Και με Suave v5 και Ultimate 2.0.3 η μπαταρία άδειασε σε 7 ώρες οπότε φοβάμαι ότι μπορεί να έχει φάει άκυρο η μπαταρία. Το οποίο μου φαίνεται περίεργο επειδή το κινητό το έχω 6-7 μήνες.Πάντως αν υποθέσουμε ότι όντως φταίει η μπαταρία και ότι Suave+Ultimate βγάζει ίδιο περίπου χρόνο ζωής με Lupus+CM10 τότε Lupus + CM10.Και πάλι έχει σπαστικά πράγματα.Πχ στο ξυπνητήρι δεν βρήκα τρόπο να μπορείς να ορίσεις ένα mp3 στο CM (λογικά με app θα λύνεται αυτό).

Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty:

Έχω το εξής πρόβλημα.

Πήγα να χρησιμοποιήσω σήμερα το Sygic (αγορασμένο όχι η δοκιμαστική έκδοση) και μου έβγαζε ένα μήνυμα ότι κάτι δεν πήγε καλά με το google play (δεν θυμάμαι ακριβώς τι).

Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα, αλλά με πετάει έξω όταν πάει στην αρχή να φορτώσει το πρόγραμμα.

Χθες με βάση αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092792#post4092792 έσβησα κάποιες εφαρμογές για να μην πιάνουν χώρο, αφού έκανα ένα ζιπ στην sd όλο τον φάκελο "system".

Καμιά ιδέα;:worry:

Edit: Όλα καλά. Δεν είχε γίνει πλήρη απεγκατάσταση. Διέγραψα τον φάκελο από την sd, το ξανακατέβασα όλο και τώρα λειτουργεί κανονικά.

Edited by Johny-B

Μήπως όταν έκανες την εγκατάσταση με το aroma δεν επέλεξες το neo v και το άφησες προεπιλογή που νομίζω είναι το arc?

Οχι ειμαι σιγουρη! Επελεξα xperia neo v.

Τεσπα, πειραζει τωρα που ειναι ετσι;;;;;

Στο ρυθμισεις->πληροφοριες τηλεφωνου λεει πως ειναι το MT11i δλδ το xperia neo V

Οχι ειμαι σιγουρη! Επελεξα xperia neo v.

Τεσπα, πειραζει τωρα που ειναι ετσι;;;;;

Στο ρυθμισεις->πληροφοριες τηλεφωνου λεει πως ειναι το MT11i δλδ το xperia neo V

Νομίζω το είχε πει και ένα άλλο παλικάρι ότι έτσι το αναγνωρίζει το pc

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...