Jump to content

JohnIv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JohnIv

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

JohnIv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. JohnIv

    Sony Xperia U

    Γεια σας παιδιά,έχω το Sony Xperia U εδώ και 2 χρόνια σχεδόν. (εγγύηση λήγει 11/01/15) Θέλω να σας ρωτήσω..πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση μιας custom rom ? (κατά προτίμηση kitkat) είμαι λίγο αρχάριος και δεν ξέρω πολλά,ούτε το πως να κάνω unlock στο bootloader :wacko: η συσκευή μου τρέχει με 4.0.4 με την οποία σέρνεται κυριολεκτικά..!! :mad:
  2. JohnIv

    Sony Xperia T

    οκ ευχαριστώ,και ζητώ συγνώμη..!!
  3. JohnIv

    Sony Xperia T

    απευθύνθηκα αλλά δεν έχω απάντηση εδώ και 4 μέρες..εξάλλου έχει κλίσει το θέμα τον Μάιο..!! :( δηλαδή δεν μπορώ να πάρω βοήθεια από εδώ..? απαγορεύεται ? :secret:
  4. JohnIv

    Sony Xperia T

    Γεια σας φιλοι μου..!! Εχω το Xeria U σχεδόν 2 χρονια..!! (9/1/15 ληγει η εγγυηση) Εχω σκοπο λοιπον,να βαλω custom rom στο κινητο,λογο του οτι κολλαει απιστευτα εκνευριστικα,με την 4.0.4 που τρεχει..!! Θελω σας παρακαλω να μου πειτε πως ακριβως να βαλω custom rom και πως να κανω unlock (μπερδεμα) !! :wacko: +να μου προτεινετε μια πολυ καλη και σταθερη custom rom κατα προτιμιση kit kat..!! Σας ευχαριστω..!! :)
  5. JohnIv

    Sony Xperia U

    Γεια σας φιλοι μου..!! Εχω το Xeria U σχεδόν 2 χρονια..!! (9/1/15 ληγει η εγγυηση) Εχω σκοπο λοιπον,να βαλω custom rom στο κινητο,λογο του οτι κολλαει απιστευτα εκνευριστικα,με την 4.0.4 που τρεχει..!! Θελω σας παρακαλω να μου πειτε πως ακριβως να βαλω custom rom και πως να κανω unlock :wacko: (μπερδεμα) !! +να μου προτεινετε μια πολυ καλη και σταθερη custom rom κατα προτιμιση kit kat..!! Σας ευχαριστω..!! :)
  6. JohnIv

    Sony Xperia U

    οκ,θέλω να ξαναεπιστρέψω στην 2.3...που θα την βρω...και πως μπορώ να το κάνω με το flashtool ? το ξέρω αρκετό καιρό...αλλά φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή...και πάει το κινητό...!!! γιατί εξάλλου είναι το πρώτο μου android κινητό...και δεν θέλω να το αποτελειώσω...;)
  7. JohnIv

    Sony Xperia U

    άρα μου συνιστάς φίλε μου,να επαναφέρω στην εργοστασιακή ρομ για να φύγει το ροοτ...και η εγγύηση θα επιστρέψει...!! θα το κάνω..αλλά θέλω να μάθω...στο συγκεκριμένο κινητό....ποια έκδοση θα μου επαναφέρει...την 2.3.7 η την 4.0.4 ? γιατί περισσότερο θα προτιμούσα την 2.3.7 γιατί είναι γρηγορότερη και χωρίς προβλήματα...από ότι η 4.0.4 !!
  8. JohnIv

    Sony Xperia U

    ναι...εγώ το έκανα για να μπορεί να ξεκινήσει η εφαρμογή σωστά...αλλά δεν ήξερα ότι αυτό που έκανα ονομαζόταν ροοτ και πως με αυτόν τον τρόπο χάνεται και η εγγύηση...εξάλλου δεν με προειδοποίησε πουθενά...!! Όσο για το SEUS η επαναφορά δεν είναι η ίδια η οποία κάνει και το Pc Companion ?
  9. JohnIv

    Sony Xperia U

    Έκανα νομίζω εξαιτίας μια εφαρμογής...για την διαχείριση της μπάρας λεντ...αλλά έχω ξαναγυρίσει στην εργοστασιακή ρομ...μόνο που τώρα κατάλαβα...πως η εργοστασιακή είναι ποιο αργή...Έκανα επιδιόρθωση από το πσ κομπανιον...γιατί δεν μου ακουγόταν ο ήχος συστήματος...!!! και πάλι δεν κατάλαβα...μπορώ εύκολα να το γυρίσω έτσι ώστε να ισχύει ακόμα η εγγύηση ? :/ Έλεγξα αν το κινητό μου είναι ρουταρισμενο και η εφαρμογή μου έβγαλε αυτό το μήνυμα...<Sorry! The device dows not have proper root access.> Και στο κουμπί μου λέει <Verify Root Access> ... τι σημένει δηλαδή ?
  10. JohnIv

    Sony Xperia U

    γεια σας φίλοι μου...!! έχω το Xperia U εδώ και 1 χρόνο σχεδόν...είναι αρκετά καλό σαν κινητό...με καλά χαρακτηριστικά και δυνατή απόδοση...το μόνο που με χαλάει είναι (όχι και τόσο) η μνήμη...και μερικές φορές που κολλάει απίστευτα πολύ εκνευριστικά...!!!Αυτην την στιγμή τρέχει με 4.0.4 αυθεντικό της Sony...Θα είθελα να ρωτήσω...όταν κάνω root στο κινητό...απ' ότι ξέρω...η εγγύηση της Sony σταματάει...γιατί νομίζω πως μάλλον καταλάθος χωρίς την θέληση μου έχω κάνει...πως μπορώ να σιγουρευτώ...αν όντως έχω κάνει...δηλαδή το λέει κάπου στις πληροφορίες του κινητού ?
  11. Γεια σας, βρίσκομαι εδώ, γιατί έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσάς παιδιά...μόνο που σε εμένα είναι λίγο διαφορετικά.Είναι Όλα μια χαρά, αλλά όταν με πάρει κανείς τηλέφωνο (στο κινητό) η πάρω εγώ κάποιον και βρίσκομαι κοντά στα ηχεία, αρχίζει και βουίζει πάρα πολύ δυνατά και είναι πάρα πολύ ενοχλητικό αυτό το πράγμα,και αναγκαστικά πρέπι να κλείσω τα ηχεία για να συνεχίσω την ομιλία μου ... !!! Έχω ενσωματωμένη κάρτα ήχου...τα ηχεία είναι καινούργια, αλλά και ο υπολογιστής δεν είναι παλιός, πέρυσι τον πήρα,και δεν πιστεύω να είναι από τον υπολογιστή γιατί έχω δοκιμάσει και άλλα ηχεία ... και πάλι μου έβγαζε αυτόν τον ενοχλητικό ήχο ... !!! μήπως είναι από την ενσωματωμένη κάρτα ήχου, γιατί όπως κατάλαβα η εξωτερικές κάρτες ήχου βετλιώνουν τον ήχο και τον φιλτράρουν ... ώστε να μην δημιουργούνται ηχητικά προβλήματα !!! Τι λέτε, μήπως φταίνε τα ηχεία ή η ενσωματωμένη κάρτα ήχου ? τα ηχεία είναι τα παρακάτω : http://kr109931096.trustpass.alibaba.com/product/125318184-103409793/PC_Speaker_2_1_CMK_808N_Double_magnets_subwoofer_2_1.html
  12. Ρε'σεις παιδιά...το κατέβασα το ICS τελικά...μου διαρκέσει η αναβάθμιση περίπου μισή ώρα και όταν μου ζήτησε να το ενεργοποιήσω άργησε να άνοιξη... μετά όταν ενεργοποιήθηκε,δεν μου είχαν πειραχτεί τα αρχεία, ούτε εφαρμογές ούτε μουσική και εικόνες,και κολλούσε πραγματικά πολύ, αλλά έκανα μια εργοστασιακή επαναφορά (format), αλλά πριν κάνω την αναβάθμιση είχα κρατήσει ένα αντίγραφο ασφάλειας στον υπολογιστή,και όταν έκανα το format,το σύστημα έτρεχε πραγματικά πολύ γρήγορα, δηλαδή σαν το GB λες και το αγόρασα καινούργιο... τέλος πάντων, έβαλα τα αρχεία μου πίσω,και όλα είναι εντάξει, ούτε που κολλάει...δεν ξέρω σε εσάς γιατί κολλάει, μήπως δεν έχετε κάνει format...?
  13. Για σας φίλοι μου, έχω το u εδώ και 1 εβδομάδα περίπου... είναι εξαιρετικά ευχάριστο, γρήγορο, έχει εντυπωσιακή μπάρα χρωμάτων, τέλεια κάμερα και καλό ηχείο...!!! το μόνο που με απασχολεί, είναι η μπαταρία,που κρατάει περίπου 1-2 μέρες ... ενώ δεν το πολυμπιράζω συνέχεια ... μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε καμιά συμβουλή?? Θα'θελα να σας ρωτήσω επίσης και κάτι άλλο ... αν θα άξιζε να αναβαθμίσω το κινητό ... σε 4.0.4 ICS μήπως θα κολλάει περισσότερο από την αρχική έκδοση η μπα...??? και αν το αναβαθμίσω, μετά θα μπορώ να ξαναγυρίσω στην αρχική έκδοση...στο 2.3.7 ... ??? Σας Ευχαριστώ ... :)
  14. όχι, εντάξει, είμαι καλημένος.... αποφάσισα να πάρω το Miro και μου αρέσει προσωπικά,και επίσης το βρήκα σε καλή τιμή... σας ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σας παιδιά......!!! α,και θα ήθελα να μου πείτε μόνο,αν η υπηρεσία X-Loud κατεβαίνει και ξεχωριστά απο το Android Market,αν δεν με ικανοποιεί ο ήχος... ευχαριστώ ... :D
  15. ok,θα αποφασίσω να πάρω άλλο, έτσι και αλιώς, πήγα ρώτησα και vodafone και plaisio αλλά έχει εξαντληθεί και μου είπαν πως δεν θα επανακυκλοφορήσει γιατί πλέων βγάζει μόνο η sony κινητά και όχι η sony ericsson.... και γιαυτό θέλω την βοήθιά σας και άλλη μια φορά να μου προτείνετε ένα άλλο,παρόμιο σε αυτό (κατά προτίμηση android ICS) και γύρω στα 100-200 ευρώ...!!! Ευχαριστώ και πάλι .... ;)
×
×
  • Create New...