Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περνω μεταγραφή σήμερα!!

Κάτοχος πια Xperia p!

Το neo v το αναλαμβάνει η γυναίκα μου πια οπότε γυρνάω σε stock ics!

Καλορίζικο φίλε να το χαρείς!!γιατί να το επαναφερεις μωρέ αφού η stock είναι μάπα.και εγώ σε κανΑ μηνΑ παω γιΑ note 2 εκτός αν έχει έρθει το Xperia z,και το αγαπημένο neo v πάει στη γυναίκα! Ήδη της το δινΩ να συνηθίζει και μια χαρΑ τα πάει με την ultimate.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους. Εχω sony ericsson neo v κινητο και πηγα σημερα κ αγορασα καινουρια ακουστικα αλλα τα εβαλα και μου εβγαλε μη υποστηριζομενο αξεσουαρ. ξαναπηγα στο καταστημα που τα πηρα (vodafone) και δοκιμασα και αλλα απο αλλες μαρκες και μου εβγαζε παντα το ιδιο μηνυμα... τι προβλημα υπαρχει και τι κανω για να το επιλυσω???? Υ.Γ. Οταν βαζω το βυσμα απο τα ακουστικα των ηχειων που εχω για τον υπολογιστη παιζει κανονικα μουσικη απ το ηχειο, οποτε δεν υπαρχει προβλημα με το κινητο... Υ.Γ. Τσαμπα τα 10.90 μου ευρω..:(

Θα σου πω κατι που μπορει ναχει σχεση..απο ενα σημειο και μετα,κινητα οπως το xperia P,S, T κτλ.. εχουν ακουστικα που δεν κανουν στα παλια οπως το arc S κτλ..και αυτο παει και αναποδα.

Επισης, πχ απο το Ν8 μου τα ακουστικα επαιζαν στο arc S αλλα οχι στο Ρ ή το Τ.. δεν ξερω τι εχει αλλαξει η σονυ αλλα ενω μοιαζει ολοιδιο το βυσμα ειναι λιγο πιο μακρυ και γιαυτο δεν μπορει να δεχτει το ενα το αλλο..

επομενως αν σου εδωσαν ακουστικα με προδιαγραφες xperia P, T κτλ.. δηλαδη την σειρα ΝΧΤ της σονυ, τοτε ειναι λογικο να μην παιζουν στο neo v! ειναι μια ασυμβατοτητα που δεν εχουμε δωσει πολλη σημασια αλλα θα δημιουργησει προβλημα μελλοντικα.

Οποτε παρτα και πηγαινε τα πισω, ας το γνωριζαν! εσυ δε φταις! και πες να τα δοκιμασουν σε ενα απο τα κινητα που σου ειπα,αν παιξουν τοτε σιγουρα ισχευει αυτο. Επισης αν εχει καποιος εκει ακουστικα απο παλιοτερα σονυ οπως το δικο σου πες του να τα βαλει στο νεοτερο, αν δεν παιξουν τοτε επιβαιωνομαι 100% και ζητας τα λεφτα σου πισω! δεν οφειλες να τα ξερεις ολα αυτα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Από βλακεία εγκατέστησα από το backup μου το Street View στην HD 2.0! Πώς τα απεγκαθιστώ μαζί και το default email?

Μάλλον με το titanium έκανες επαναφορά, οπότε ξανά με το titanium πήγαινε και κάνε απεγκατάσταση.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μάλλον με το titanium έκανες επαναφορά, οπότε ξανά με το titanium πήγαινε και κάνε απεγκατάσταση.

Έκανα διαγραφή από το Root Explorer αλλά τα 2 προγράμματα είναι ακόμα εκεί, και τρέχουν αν τα κλικάρω. Στο Titanium μπήκα στα αντίγραφα, και μου λέει πως δεν τα έχω εγκατεστημένα.

Edited by spiros91

Δοκιμασε Lupus kernel.Βελτιωνει πολλα θεματα της CM.Παιζει να μην περαστηκε σωστα και ο kernel.Αυτο ακριβως ειχα παθει με την Ultimate 2.0.2 ,μου ετρωγε 10% σε μια ωρα με ολα σβηστα...Τον ξαναπερασα με fastboot ομως οχι με το flashtool και ολα διορθωθηκαν.Εγω ειχα βαλει την Stable 152 και η μπαταρια ηταν νορμαλ.4 ωρες οθονη με φωτεινοτητα στο 30% περιπου.Εσυ ποια nightly εβαλες γιατι μαλλον θα ξαναπειραματιστω.HD video 720p τραβουσες?Η μπροστα καμερα δουλευε?

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Αυτήν έβαλα cm-10-20130107-NIGHTLY-haida.Η μπροστινή κάμερα δουλεύει.Μόλις τώρα πέρασα Lupus.Θα πω εντυπώσεις αύριο.Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα γιατί είναι ωραία η ρημάδα η CM.ΗD video κανονικά τραβάει.

Εdit: Ρε παιδιά το επίσημο tool της Sony που επιστρέφει το κινητό σε stock δεν μας πιάνει? Θυμόμουν ότι κάποιος είχε αναφέρει ότι μας κάνει αλλά πήγα να το δοκιμάσω και αναγνώριζε μεν το τηλέφωνο δεν ήταν συμβατό δε.

Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty:

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Αυτήν έβαλα cm-10-20130107-NIGHTLY-haida.Η μπροστινή κάμερα δουλεύει.Μόλις τώρα πέρασα Lupus.Θα πω εντυπώσεις αύριο.Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα γιατί είναι ωραία η ρημάδα η CM.ΗD video κανονικά τραβάει.

Εdit: Ρε παιδιά το επίσημο tool της Sony που επιστρέφει το κινητό σε stock δεν μας πιάνει? Θυμόμουν ότι κάποιος είχε αναφέρει ότι μας κάνει αλλά πήγα να το δοκιμάσω και αναγνώριζε μεν το τηλέφωνο δεν ήταν συμβατό δε.

Δεν δουλεύει ακόμα στο neo v.αφού εχουμε το flashtool το ίδιο πράμα ειναι απλά θέλει να βρίσκεις την οποία Rom θέλεις.άντε δοκίμασε lupus και γράψε εντυπώσεις να δούμε.

Στις εφαρμογές>σε εκτέλεση είναι κάποιες εφαρμογές που μένουν σε λειτουργεία και πρέπει να πηγαίνω πάντα εκεί για τις κλείνω. Έχω χρησιμοποιήσει task killer, ram killer κτλ αλλά πάντα τα ίδια.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τις σταματά.

Ευχαριστώ Εκ των προτέρων.

μια ερωτηση παιδια..παω να κανω ροοτ και οταν παω να εγκαταστησω το flashtool drvers εχει καποιεσ επιλογες να εγκαταστησω..τι επιλεγω?χαζη ερωτηση αλλα πρωτη φορα ειναι μην κανω καμια πατατα

μια ερωτηση παιδια..παω να κανω ροοτ και οταν παω να εγκαταστησω το flashtool drvers εχει καποιεσ επιλογες να εγκαταστησω..τι επιλεγω?χαζη ερωτηση αλλα πρωτη φορα ειναι μην κανω καμια πατατα

Αν θυμάμαι καλά τίποτα δε πατάς.Όπως είναι στο default άστο.

Αν θυμάμαι καλά τίποτα δε πατάς.Όπως είναι στο default άστο.

Καλά θυμάσαι Απόστολε, δεν πατάς τίποτα........

Στις εφαρμογές>σε εκτέλεση είναι κάποιες εφαρμογές που μένουν σε λειτουργεία και πρέπει να πηγαίνω πάντα εκεί για τις κλείνω. Έχω χρησιμοποιήσει task killer, ram killer κτλ αλλά πάντα τα ίδια.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τις σταματά.

Ευχαριστώ Εκ των προτέρων.

ΜΠΕΣ στο play store και κκατέβασε το app quarantine. Η στο search βάλε freeze applications και θα σου βγάλει ένα σωρού εφαρμογές που κάνουν τη δουλειά ποΥ ζητάς.

καλησπερα παιδια μολις προχθες πηρα το κινητο αυτο..θελω να ρωτησω κατι απλο..:p κατα την γνωμη σας πρεπει το συγκεκριμενο κινητο να το πειραξω? ή να το αφησω οπως ειναι..?(παλια ειχα το χ8 και φυσικα ηθελε να το πηραξεις μιας κ σερνοταν..αλλα σε αυτο το κινητο αξιζει το πειραγμα?):p ευχαριστω..

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

καλησπερα παιδια μολις προχθες πηρα το κινητο αυτο..θελω να ρωτησω κατι απλο..:p κατα την γνωμη σας πρεπει το συγκεκριμενο κινητο να το πειραξω? ή να το αφησω οπως ειναι..?(παλια ειχα το χ8 και φυσικα ηθελε να το πηραξεις μιας κ σερνοταν..αλλα σε αυτο το κινητο αξιζει το πειραγμα?):p ευχαριστω..

Τώρα που είναι νωρίς λοιπόν, κάντο root και πέρνα και την Ultimate HD 2.0 και είσαι έτοιμος!

Φίλος το έχει με το logo της Cosmote. Έχει αναβαθμιστεί στην ICS 4.0.4 με πάρα πολλά lags κολλήματα και μια φορά όπου για μια μέρα και κάτι ΔΕΝ εκκινούσε το τηλ/νο. Κάτι με φόρτιση είχε να κάνει τελικά. Υπάρχει κάποια generic έκδοση .ftf με ελληνικά προφανός να του φλασάρω το τηλ. ξανά?

Ευχαριστώ.

να η εφαρμογη

http://www.sendspace.com/file/wvfrp6

Την εγκατεστησα και δουλευει κανονικα! Σ'ευχαριστω πολυ aDo!:thanks:

εγω την εγκατέστησα και πάλι δεν μου παίζει το hdmi με την τηλεόραση .....

μπορεί κανείς να βοηθησει ρε παιδιά ? έχω ψάξει όλο το φορουμ αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο

για την ακρίβεια βλέπω την εφαρμογή εγκατεστημένη αλλά δεν την βλέπω στον πίνακα με αυτές που τρέχουν

μήπως κάνω κάτι λάθος ????

τι παραπανω θα εχω απο τη στοκ αν κανω ροοτ και βαλω αυτη την ρομ..μπορει να μου πει καποιος?:)

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

τι παραπανω θα εχω απο τη στοκ αν κανω ροοτ και βαλω αυτη την ρομ..μπορει να μου πει καποιος?:)

ταχύτητα πρώτα από όλα και αφαίρεση όλων των περιττών εφαρμογών (ειδικά της Sony).

Καλησπέρα παιδιά. Έχει βγει εδώ και μέρες η JELLY SANDWICH 9. Δεν έχω καταλάβει αν είναι συγκεντρωτική η πρέπει να βάλω με την σειρά την 8, 8,1, κτλπ. Τώρα έχω την 8,1 Αξίζει να την βάλω; την έχει δοκιμάσει κανένας;

εκανα εγκατασταση τα flashtool drivers αλλα στον φακελο του εκτος οτι δημιουργηθηκε σε ακυρο μερος δεν εχει κανενα αρχειο μεσα ενω στον οδηγο λεει οτι θα βρω και ενα φακελο με την ονομασια firmware ...εκανα κατι λαθος?

εκανα εγκατασταση τα flashtool drivers αλλα στον φακελο του εκτος οτι δημιουργηθηκε σε ακυρο μερος δεν εχει κανενα αρχειο μεσα ενω στον οδηγο λεει οτι θα βρω και ενα φακελο με την ονομασια firmware ...εκανα κατι λαθος?

Εσυ μιλάς για την εγκατάσταση των drivers. Όταν κάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα flashtool θα δημιουργηθούν οι σωστοί φάκελοι στη σωστή θέση.

Lupus kernel η επόμενη μέρα.

Μια μέρα με νορμάλ χρήση μου κρατάει με το Lupus το οποίο είναι σαφώς καλύτερο από τον stock CM kernel.Ακόμα και έτσι βέβαια είμαι στο ντεμί του κρατάω ή αλλάζω.Η μια μέρα είναι λίγο σε σύγκριση με τις 2-2,5 μέρες με την Pureness αλλά σαν rom είναι όμορφη. Κολλάει περισσότερο από Ultimate αλλά λιγότερo/το ίδιο με την Pureness.

Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty:

Εσυ μιλάς για την εγκατάσταση των drivers. Όταν κάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα flashtool θα δημιουργηθούν οι σωστοί φάκελοι στη σωστή θέση.

στειλε ενα λινκ αν ειναι ευκολο

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...