Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει καποιος να μου προτεινει καποια λυση τι να κανω;

Εχω ακολουθησει κατα γραμμα τις οδηγιες για rooting αλλά δεν αποδιδουν οσες φορες και να το κανω, και το εικονιδιο του superuser δεν εμφανιζεται.(μονο οταν τρεχω την εφαρμογη apk τοτε βγαινει αλλά και παλι δε με δειχνει root αφου το titamium μου βγαζει μνμ οτι δεν-μαλλον-δεν ειμαι.

Ας προτεινει καποιος κατι που αποδιδει τεσπα!

Pleaaase help people!!!

καλημερα, αφου κανεις εγκατασταση το sus στο pc και κανεις το κινητο σου επαναφορα με το sus, ακολουθα ξανα τις αναλυτικεσ οδηγιες του soulfunkdjx http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4483719#post4483719, απλα στο βημα 5 θα τσεκαρεις και στο μενου ασφαλεια τις αγνωστες πηγες. αν δεν πετυχεις, κατι κανεις λαθος! (ετσι για να γινω και λιγο αυστηρος!!!)

Edited by xristos9298

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα, αφου κανεις εγκατασταση το sus στο pc και κανεις το κινητο σου επαναφορα με το sus, ακολουθα ξανα τις αναλυτικεσ οδηγιες του soulfunkdjx http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4483719#post4483719, απλα στο βημα 5 θα τσεκαρεις και στο μενου ασφαλεια τις αγνωστες πηγες. αν δεν πετυχεις, κατι κανεις λαθος! (ετσι για να γινω και λιγο αυστηρος!!!)

Και το Usb debugging θα πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο...Γενικα οταν ανοιγεις το .bat αρχειακι σου γραφει τι πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο.Επισης επειδη σε εμενα συνεβη συχνα λογω πολλων φλασαρισματων οταν ημουνα με κλειδωμενο bootloader προσεξε ποιο .bat χρησιμοποιεις.Δεν ειναι ολα ιδια και δεν ειναι ολα για Root του 562 kernel.Εμενα μου ετυχε να το παλευω 4-5 φορες και τιποτα και με αυτο εγινε κατευθειαν.Κοιτα και το αντιστοιχο thread του XDA εδω αν και ο οδηγος του φιλου Soulfunkdjx ειναι κατι παραπανω απο πληρης και κατατοπιστικος.

Υ.Γ. Τωρα που το θυμηθηκα βεβαιωσου οτι εχεις του ADB drivers εγκατεστημενους απο εδω και οταν θα χρησιμοποιεις το .bat για το root ΚΛΕΙΣΕ οπωσδηποτε το SEUS ή to PC Companion γιατι οι drivers τους κανουν conflict με αυτους των ADB και το μπλοκαρουν.Επισης δοκιμασε να αποθηκευσεις το .bat και τον φακελο files(οτι κανεις extract απο το root toolkit δλδ χυμα στο :C και τρεξτο απο κει.Οχι στην επιφανεια εργασιας η σε αλλο φακελο.Αυτα απο μενα καλη δυναμη.

ΒΑζω τους drivers λες.Ποιους; Εχει ενα σωρο στο μενου του. Τσεκαρα πχ για το xperia neo και το flashmode.

Καλα εκανα; ή πατάτα

ΒΑζω τους drivers λες.Ποιους; Εχει ενα σωρο στο μενου του. Τσεκαρα πχ για το xperia neo και το flashmode.

Καλα εκανα; ή πατάτα

Αν εννοεις τους ADB δε κανεις τιποτα.Απλα κανεις extract το rar κατα προτιμηση στο :C.

Που τσεκαρες για το Neo και το flashmode παιδι μου?

Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά σε ποιο βήμα κολλάει και δεν γίνεται ρουτ η μαρία, πάντως ο μόνος λόγος που δεν κατάφερνα να γίνω ρουτ ήταν επειδή όταν έτρεχα το runme.bat είχα ανοιχτό το flashtool. Με το που έκλεισα οποιοδήποτε πρόγραμμα σχετικό με το κινητό, γινόταν root.
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Αν εννοεις τους ADB δε κανεις τιποτα.Απλα κανεις extract το rar κατα προτιμηση στο :C.

Που τσεκαρες για το Neo και το flashmode παιδι μου?

Οχι για τους ADB drivers. Για τον άλλο.

Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά σε ποιο βήμα κολλάει και δεν γίνεται ρουτ η μαρία, πάντως ο μόνος λόγος που δεν κατάφερνα να γίνω ρουτ ήταν επειδή όταν έτρεχα το runme.bat είχα ανοιχτό το flashtool. Με το που έκλεισα οποιοδήποτε πρόγραμμα σχετικό με το κινητό, γινόταν root.

Οχι με το flashtool δεν ειχα προβλημα. ΜΟυ εδειχνε κανονικα να γεμιζει η μπαρα.Και μετα το εκλεινα.

Το προβλημα τελικα σε μενα ειναι την υποσημειωση του firekostas-που 100000000000000ευχαριστωωωω- και ηταν οτι ετρεχα το αρχειο bat απο τις ληψεις πχ και οχι απο το C κατευθειαν.

Με το που το ετρεξα απο τον C έγινε και το root!!!!!

ΕΥΧΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ οσους βοηθησαν!

Θα προτεινα στον soulfunkdjx να προσθεσει την υποσημειωση του firekostas στον οδηγο του και να διορθωσει το λινκ για να ειναι πληρης ο οδηγος και να τον δινουμε και αλλου(χιχιχιχιχι).

Για καλο και για κακο παντως,τον εβαλα στους σελιδοδεικτες μου.....

Edited by mary19

Ναι αλλά εγω εξακολουθω να εχω το αρχικο προβλημα οτι δε μπορω να μπω στο μενου το cwm.

τι αλλο συνδιασμο πληκτρων να πατησω;;;;;;;;;;;;

Συγνωμη για τα συνεχομενα ποστς....

Ναι αλλά εγω εξακολουθω να εχω το αρχικο προβλημα οτι δε μπορω να μπω στο μενου το cwm.

Ταπ ταπ πάνω στην οθόνη;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

με Ποιο τρόπο το εγκατεστησες?

με Ποιο τρόπο το εγκατεστησες?

μα δε το εγκατεστησα. το εχω βαλει ζιπαρισμενο στην sdcard και το επομενο βημα ειναι " Πατάμε επαναλαμβανόμενα το πλήκτρο Volume Down καθώς το τηλέφωνο ξεκινά, μέχρι να εμφανιστεί το CWM (σελίδα με μπλέ γράμματα)

Πατάμε το volume Down και πλοηγούμαστε στην επιλογή wipe data/factory reset. Επιλέγουμε πατώντας το πλήκτρο Home και μετά πάλι με το Volume Down επιλέγουμε το Yes wipe all user data.

Πηγαίνουμε στην επιλογή Install zip from sdcard->Choose zip from sdcard και επιλέγουμε το Generic62.zip. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση."

πότε;;; όταν παταω το power on πχ;

Με το πλήκτρο back δε μπαίνει στο μενού του CWM; Είσαι σίγουρη ότι έχει περαστεί, κάνε το ξανά μια εγκατάσταση.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

μα δε το εγκατεστησα. το εχω βαλει ζιπαρισμενο στην sdcard και το επομενο βημα ειναι " Πατάμε επαναλαμβανόμενα το πλήκτρο Volume Down καθώς το τηλέφωνο ξεκινά, μέχρι να εμφανιστεί το CWM (σελίδα με μπλέ γράμματα)

Πατάμε το volume Down και πλοηγούμαστε στην επιλογή wipe data/factory reset. Επιλέγουμε πατώντας το πλήκτρο Home και μετά πάλι με το Volume Down επιλέγουμε το Yes wipe all user data.

Πηγαίνουμε στην επιλογή Install zip from sdcard->Choose zip from sdcard και επιλέγουμε το Generic62.zip. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση."

Πήγαινε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 Και κάνε το βήμα 3.

«Κάνετε extract τα περιεχόμενα του CWM-install σε ένα φάκελο. Μπαίνετε στο φάκελο και τρέχετε με διπλό κλίκ το Install-cwm1.cmd (Το τηλέφωνο συνδεδεμένο).» Τα κάνουμε extract στον υπολογιστή και μετά τρέχουμε το αρχείο .bat

Δεν ξέρω τι προσπαθούσες να κάνεις πιο πάνω και τι αφορούσαν οι οδηγίες που περιγράφεις, αλλά σίγουρα δεν είναι για να περάσεις CWM. Ελπίζω να βοήθησα, πιο κατατοπιστικές οδηγίες δεν έχει για να περάσεις το CWM.

Edited by duc

Πήγαινε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 Και κάνε το βήμα 3.

«Κάνετε extract τα περιεχόμενα του CWM-install σε ένα φάκελο. Μπαίνετε στο φάκελο και τρέχετε με διπλό κλίκ το Install-cwm1.cmd (Το τηλέφωνο συνδεδεμένο).» Τα κάνουμε extract στον υπολογιστή και μετά τρέχουμε το αρχείο .bat

Δεν ξέρω τι προσπαθούσες να κάνεις πιο πάνω και τι αφορούσαν οι οδηγίες που περιγράφεις, αλλά σίγουρα δεν είναι για να περάσεις CWM. Ελπίζω να βοήθησα, πιο κατατοπιστικές οδηγίες δεν έχει για να περάσεις το CWM.

Η πολύ απλά το xparts από το play store

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Η πολύ απλά το xparts από το play store

Δεν έχεις άδικο φίλε iliasx8 αλλά θα συμφωνήσω με το φίλο soulfunkdjx, ποτέ το CWM περασμένο με το xparts παρά μόνο καθαρή εγκατάσταση από το link που έδωσα. Εξάλλου γίνεταιπανεύκολα

OK εβαλα το cwm, το ξεζιπαρα απο το μενού αλλά σα να εχει κολλήσει και ολο παει να ξεκινησει και δε ξεκιναει.....

Δεν έχεις άδικο φίλε iliasx8 αλλά θα συμφωνήσω με το φίλο soulfunkdjx, ποτέ το CWM περασμένο με το xparts παρά μόνο καθαρή εγκατάσταση από το link που έδωσα. Εξάλλου γίνεταιπανεύκολα

το λέω για να γίνει εύκολα η δουλειά της..

Ακόμη πάντως δεν έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση το cwm κ δεν έχω προβλήματα!

ΡΕ παιδια τι κανω;;; Εχει μπει σε λουπα και ολο παει να ξεκινησει και δε ξεκιναει!!

ΠΑνικοβάλομαι!!!

Γίνε λίγο πιο σαφής, πιο πάει να ξεκινήσει και δεν ξεκινάει, το CWM όταν είσαι root περνιέται με μια άντε το πολύ δύο κινήσεις από τον υπολογιστή σου, δύο φορές enter πατάς και τελειώνει.Δε χρειάζεται πανικός.....

Γίνε λίγο πιο σαφής, πιο πάει να ξεκινήσει και δεν ξεκινάει, το CWM όταν είσαι root περνιέται με μια άντε το πολύ δύο κινήσεις από τον υπολογιστή σου, δύο φορές enter πατάς και τελειώνει.Δε χρειάζεται πανικός.....

Μα το εχω βαλει το cwm, εχω ξεζιπαρει απο το κινητο αλλά εχει μπει σε λούπα και εκει που παει να ανοιξει δεν ανοιγει...ολο δειχνει το σημα της σονυ...

Εντωμεταξυ, τωρα 2η φορα το ξανακανω μετα απο επαναφορα με το SUS και παλι τα ίδια....

Μα το εχω βαλει το cwm, εχω ξεζιπαρει απο το κινητο αλλά εχει μπει σε λούπα και εκει που παει να ανοιξει δεν ανοιγει...ολο δειχνει το σημα της σονυ...

Εντωμεταξυ, τωρα 2η φορα το ξανακανω μετα απο επαναφορα με το SUS και παλι τα ίδια....

Μου φαίνεται δε διαβάζεις αυτά που σου λέμε, το CWM δεν περνιέται απ το τηλ σου αλλά μόνο αν συνδέσεις το τηλ σου με τον υπολογιστή σου, και τρέξεις το αρχείο στο link που σου έδωσα σε πιο προηγούμενο post μου.

Μου φαίνεται δε διαβάζεις αυτά που σου λέμε, το CWM δεν περνιέται απ το τηλ σου αλλά μόνο αν συνδέσεις το τηλ σου με τον υπολογιστή σου, και τρέξεις το αρχείο στο link που σου έδωσα σε πιο προηγούμενο post μου.

Βρε τα διαβασα και εκανα οτι εγραφε.

Δλδ κατεβασα,απσυμπιεσα και ετρεξα το cwm apo to pc. ΜΕτα το εκλεισα το κινητο και πατησα το volume down και το ξεζιπαρατο αρχειο generic απο την καρτα μνημης. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟταν ομως παει να ανοιξει, μπαινει σε λούπα και ολο παει να ανοξει και ολο ξαναγυρναει και δειχνει το σημα της sony.

Δε το ξαναβάζω και τερμα. 3η φορά ξανακανω με το SUS εγκτασταση ενηεμρωσης. Ενα root θα βαλω και τερμα.

Βρε τα διαβασα και εκανα οτι εγραφε.

Δλδ κατεβασα,απσυμπιεσα και ετρεξα το cwm apo to pc. ΜΕτα το εκλεισα το κινητο και πατησα το volume down και το ξεζιπαρατο αρχειο generic απο την καρτα μνημης. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟταν ομως παει να ανοιξει, μπαινει σε λούπα και ολο παει να ανοξει και ολο ξαναγυρναει και δειχνει το σημα της sony.

Δε το ξαναβάζω και τερμα. 3η φορά ξανακανω με το SUS εγκτασταση ενηεμρωσης. Ενα root θα βαλω και τερμα.

Το generic ποιος σου ειπε ρε Mary να το πειραξεις???????????

κανεις το cwm εκγατασταση απο το Pc και τελος... εχεις cwm!!

η αλλιως κανε ροοτ εγκατεστησε απο το playstore το xparts και μεσα απο κεινο βαζεις και το cwm

Το generic ποιος σου ειπε ρε Mary να το πειραξεις???????????

κανεις το cwm εκγατασταση απο το Pc και τελος... εχεις cwm!!

εεεεε δε ξερω ο οδηγος βημα 4 υποθετω.....

δε χρειαζεται ε;;;:(

πωωωω και παιδευομαι τοση ωρα.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...