duc Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Σε παιχνίδι βασικά το κάνει.επίσης πρόσεξα πριν λίγο στο browser όταν φόρτωσε την αρχική σελίδα κ πήγα να γράψω δεν άνοιγε,μπήκα στις εφαρμογές κ είδα ότι έκανε επανεκκίνηση Προς δύο παρόν, δεν μου έχει κάνει τίποτα τέτοια. Ίσα ίσα νομίζω ότι είναι από τα ποιο λειτουργικά πληκτρολόγια που έχω δουλέψει. Γιατί δε δοκιμάζεις να δουλέψεις και κάποιο άλλο να δείς πως θα πάει...... Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Έχει εγκαταστήσει κανείς επιτυχώς τον Nova launcher στην Ultimate hd 2.0? Στο δικό μου μου βγάζει συνέχεια αποτυχία εγκατάστασης. Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Μάλλον δεν χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο script,κουμπιά αφής έχει ήδη η τελευταία έκδοση που κατέβασα εγώ και έχω περάσει. Στην ultimate όταν ανοίγω κάποια βαριά εφαρμογή κάνει επανεκκίνηση το πληκτρολόγιο,είναι λιγο σπαστικό!υπάρχει τρόπος να μη γίνεται αυτό; τι εννοείς βαριά εφαρμογή, εμένα δεν μου το έχει κάνει πάντως καμία φορά. ο ενας εχει την 2.0 και ο αλλος την 2.0.3 μηπως λυθηκε με το update? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 xristos9298 είσαι άψογος,έκανα ότι έιχε στον οδηγό και πλέον έιναι μια χαρά, 160 χαρακτήρες γράφει το μαμά της ultimate HD 2.0.3.....Και για όποιον άλλο έχει πρόβλημα ας δεί το δικό σου post. Σε ευχαριστώ και πάλι. Αν λύσω και το θέμα των live wallpapers τότε την έχω στήσει για τα καλά την ROM. Τις ευχαριστιες στον zxr που εχει γραψει ολους αυτους τους οδηγους! Μη κλεβω και την δοξα του κυριου moderator!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Εγώ την 2.0 όταν την εγκατέστησα, δεν έβαλα τις προτεινόμενες εφαρμογές (μη ξέροντας ποιες είναι αυτές) και δεν μου το έχει το walkman. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Τις ευχαριστιες στον zxr που εχει γραψει ολους αυτους τους οδηγους! Μη κλεβω και την δοξα του κυριου moderator!! :p Είπα για την βοήθεια που μου έδωσες στο να βρω τον οδηγό, διότι εδώ γίνεται χαμός που να θυμάσαι όλα αυτά που έχουν γραφτεί. Εξάλλου όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο zxr εδώ μέσα. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Εγώ με ultimate HD 2.0.2 (Τώρα είμαι στην ICS 4.0.4) το Handcent SMS γινόταν επιτυχώς η εγκατάσταση αλλά δεν άνοιγε, όσοι έχετε ανοίγει???. Στα swipe δεν λειτουργούσε σε πεδίο για εισαγωγή διεύθυνσης του browser Sock και opera mini και στο πεδίο αναζήτησης στο google mobile site, γενικός στα πεδία εισαγωγής κειμένου. Και στης επαφές κατά την επεξεργασία των ονομάτων (Π.Χ Νίκος Γεράσιμος κ.α) Στην στάθμη της μπαταρίας μετά από 5 πλήρες φορτίσεις και αποφόρτισης, είχε 3 μέρες με 27%. με performance daily use. Δεν μου άρεσε όταν έκανα scoll την nitification bar στο επάνω μέρος δεν ήταν μαύρο παρά αχνό. Η ιδέα μου η βγάζει λιγότερο ποιότητας photo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miralex Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Γεια σας.θα ήθελα την βοήθεια σας.τις τελευταίες 20 μέρες έχω παρατηρήσει περίεργη συμπεριφορά στο neo v μου.άκυρες δονήσεις,απότομη αύξηση φωτεινότητας οθόνης,η οθόνη μια φορά ανάβοσβηνε,επανεκκίνηση χωρίς λόγο,κατέβασμα παιχνιδιού στο κινητό χωρίς να πατήσω τίποτα και το χειρότερο πηγαίνοντας να ξεκλειδώσω την οθόνη με τον κωδικό μου έβγαλε ειδοποίηση ότι έχω πατήσει 5 φορές λάθος κωδικό και να προσπαθήσω ξανά σε 30 δευτερόλεπτα.εγώ όμως είχα ώρες να ακουμπήσω το κινητό και ήμουν μόνος στο σπίτι.το antivirus μου είχε εντοπίσει treat site πριν 20 μέρες.παίζει να έχει προσβληθεί από ιό και να έχουν χακαρει το κινητό μου;τι προτείνετε να κάνω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Γεια σας.θα ήθελα την βοήθεια σας.τις τελευταίες 20 μέρες έχω παρατηρήσει περίεργη συμπεριφορά στο neo v μου.άκυρες δονήσεις,απότομη αύξηση φωτεινότητας οθόνης,η οθόνη μια φορά ανάβοσβηνε,επανεκκίνηση χωρίς λόγο,κατέβασμα παιχνιδιού στο κινητό χωρίς να πατήσω τίποτα και το χειρότερο πηγαίνοντας να ξεκλειδώσω την οθόνη με τον κωδικό μου έβγαλε ειδοποίηση ότι έχω πατήσει 5 φορές λάθος κωδικό και να προσπαθήσω ξανά σε 30 δευτερόλεπτα.εγώ όμως είχα ώρες να ακουμπήσω το κινητό και ήμουν μόνος στο σπίτι.το antivirus μου είχε εντοπίσει treat site πριν 20 μέρες.παίζει να έχει προσβληθεί από ιό και να έχουν χακαρει το κινητό μου;τι προτείνετε να κάνω; Απλή λύση είναι φορμάρισμα με SEUS (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Τις ευχαριστιες στον zxr που εχει γραψει ολους αυτους τους οδηγους! Μη κλεβω και την δοξα του κυριου moderator!! :p Δεν κλέβεις την δόξα κανενός. Δεν υπάρχει δόξα στην αλληλοβοήθεια. Για αυτό λεγόμαστε forum κι όχι πεδίο μάχης! Είπα για την βοήθεια που μου έδωσες στο να βρω τον οδηγό, διότι εδώ γίνεται χαμός που να θυμάσαι όλα αυτά που έχουν γραφτεί. Εξάλλου όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο zxr εδώ μέσα. :bow: Συνεχίζουμε όλοι και βοηθάμε όπως μπορεί ο καθένας. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Backup,μπορώ να πάρω την ultimate HD με το CWM;Πιστεύω πως την έχω στήσει τέλεια, οπότε σκέφτομαι να την κάνω ένα backup για οπότε χρειαστεί. Και ίσως γίνομαι κουραστικός, αλλά μήπως ξέρετε αν live wallpaper μπορούμε να περάσουμε στην ultimate HD 2.0.3....... Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Backup,μπορώ να πάρω την ultimate HD με το CWM;Πιστεύω πως την έχω στήσει τέλεια, οπότε σκέφτομαι να την κάνω ένα backup για οπότε χρειαστεί. Και ίσως γίνομαι κουραστικός, αλλά μήπως ξέρετε αν live wallpaper μπορούμε να περάσουμε στην ultimate HD 2.0.3....... Για να βάλεις wallpapers απλά κατέβασε το επόμενο link και εγκατέστησέ το με το cwm. http://www.sendspace.com/file/8u6by7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Για να βάλεις wallpapers απλά κατέβασε το επόμενο link και εγκατέστησέ το με το cwm. http://www.sendspace.com/file/8u6by7 Οκ φίλε soulfukdx το κατέβασα, τι κάνει ακριβώς αυτό αν μπορείς να μου πεις, έστω περιληπτικά...... Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 γεια σας παιδες εχω την 4.0.4 και θελω να το ρουταρο κανω τα βηματα που λεει ο οδηγος και εκει που ειμασται ετειμοι για ρουτ το τηλ μου βγαζει αριθ εκδοσης 4.1.β.0.587 και το πι σι κομπανιον οτι εχω 4.1.α.0.562 τι γηνεται τωρα?????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 γεια σας παιδες εχω την 4.0.4 και θελω να το ρουταρο κανω τα βηματα που λεει ο οδηγος και εκει που ειμασται ετειμοι για ρουτ το τηλ μου βγαζει αριθ εκδοσης 4.1.β.0.587 και το πι σι κομπανιον οτι εχω 4.1.α.0.562 τι γηνεται τωρα?????????? Μη δίνεις βάση στο κινητό,συνέχισε το root Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μη δίνεις βάση στο κινητό,συνέχισε το root ευχαριστω...................:mad::O διακοπη γιατη ξυπνησε ο γιος γαμ.. την τρελα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argotera Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Εγώ με ultimate HD 2.0.2 (Τώρα είμαι στην ICS 4.0.4) το Handcent SMS γινόταν επιτυχώς η εγκατάσταση αλλά δεν άνοιγε, όσοι έχετε ανοίγει???. Στα swipe δεν λειτουργούσε σε πεδίο για εισαγωγή διεύθυνσης του browser Sock και opera mini και στο πεδίο αναζήτησης στο google mobile site, γενικός στα πεδία εισαγωγής κειμένου. Και στης επαφές κατά την επεξεργασία των ονομάτων (Π.Χ Νίκος Γεράσιμος κ.α) Στην στάθμη της μπαταρίας μετά από 5 πλήρες φορτίσεις και αποφόρτισης, είχε 3 μέρες με 27%. με performance daily use. Δεν μου άρεσε όταν έκανα scoll την nitification bar στο επάνω μέρος δεν ήταν μαύρο παρά αχνό. Η ιδέα μου η βγάζει λιγότερο ποιότητας photo. Και στην 2.0.3 το Handcent κρασαρει, γυρισε σε προηγουμενες. ειναι bug. Λεει οτι θα το φτιαξει στην 2.1 Το Swype σε εμενα κανει αλλα προβληματα όπως το να σταματαει να δουλευει το "συρσιμο", και πλεον να δουλευει σαν πληκτρολογιο κανονικο, χωρις καποια αλλαγη στις ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Και στην 2.0.3 το Handcent κρασαρει, γυρισε σε προηγουμενες. ειναι bug. Λεει οτι θα το φτιαξει στην 2.1 Το Swype σε εμενα κανει αλλα προβληματα όπως το να σταματαει να δουλευει το "συρσιμο", και πλεον να δουλευει σαν πληκτρολογιο κανονικο, χωρις καποια αλλαγη στις ρυθμισεις. Κ σκεφτόμουν για 2.0.3 αλλά με σταματάει το handcent! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Οκ φίλε soulfukdx το κατέβασα, τι κάνει ακριβώς αυτό αν μπορείς να μου πεις, έστω περιληπτικά...... Απλά σου δίνει την δυνατότητα να έχεις live wallpapers. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά ξέρω ότι έχει απαντηθεί πολλές φορές η παρακάτω ερώτηση αλλά με τόσες σελίδες δεν μπορώ να το βρω, πως απενεργοποιείται η αυτόματη φωτεινότητα στην ultimate hd 2.0? Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Η αναφορά παράδοσης στα μηνύματα δουλεύει; Ούτε με τη γνήσια rom ούτε με την ultimate παρότι έχω τσεκαρισμένο το αντιστοιχο πεδίο λαμβάνω αναφορά για τα μηνύματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Η αναφορά παράδοσης στα μηνύματα δουλεύει; Ούτε με τη γνήσια rom ούτε με την ultimate παρότι έχω τσεκαρισμένο το αντιστοιχο πεδίο λαμβάνω αναφορά για τα μηνύματα... η αναφορα ειναι ενα "ν" που εχει διπλα απο το απεσταλμενο μηνυμα... δεν υπαρχει η κλασσικη αναφορα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μη δίνεις βάση στο κινητό,συνέχισε το root ok.εγιναι το ρουταρισμα (παρεα με το γιο) τωρα παρακατω περναμε τον αλλο κερνελ(4.1.β.0.431) στο φακελο φιρμγουερ και ξαναφλασαρουμε ??????????????????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Έχει εγκαταστήσει κανείς επιτυχώς τον Nova launcher στην Ultimate hd 2.0? Στο δικό μου μου βγάζει συνέχεια αποτυχία εγκατάστασης. Κανείς δεν έχει δοκιμάσει να περάσει αυτόν τον launcher? Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Έχω πάρει το U στην δικιά μου και σήμερα μου ειπε ότι σταμάτησε να κινείται το αρχικό του θέμα. Το έκανε και φορματ αλλα δεν έγινε τίποτα. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί; Επίσης μου ειπε ότι φορτίζει σε 2 ώρες ενώ στο Ίντερνετ διάβασε ότι γίνετε σε 45 λεπτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts