paulst Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) EDIT: ξεκίνησα επαναφορά με SEUS. Φλασάρισμα έκανα με το Flashtool sthn .587 αλλα και σε παλαιότερη και πάλι όμως δεν μου αναγνωρίζει τίποτα!!! Edited October 27, 2012 by paulst Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 πως το κάνεις επαναφορά με SEUS? Έχω το PCC το συνδέω και δεν μπορεί να μου αναγνωρίσει το τηλέφωνο γιατί πολύ απλά δεν ανοίγει!!!! Φλασάρισμα έκανα με το Flashtool sthn .587 αλλα και σε παλαιότερη και πάλι όμως δεν μου αναγνωρίζει τίποτα!!! κατεβασε το sus απο δω http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ και ακολουθα τις οδηγιες του. κανε ακομα μια προσπαθεια.. ετσι και αλλιως επαναφορα με το sus θα κανεις με κλειστο κινητο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 καποια εφαρμογη για την ρυθμιση του led εχουμε βρει που να δουλευει? δοκιμασα το light flow lite αλλα δεν δουλευει... My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 κατεβασε το sus απο δω http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ και ακολουθα τις οδηγιες του. κανε ακομα μια προσπαθεια.. ετσι και αλλιως επαναφορα με το sus θα κανεις με κλειστο κινητο.. Όλα καλά κι επιστροφή στην μαμά .587 μέσω SUS Εσύ κατάφερες να περάσεις την Jelly Sandwich 7.2.1. και να μην σου καλλόσει στην εκκίνση. Αν ναι πως? Ακολούθησα τα βήματα που παρέθεσα παραπάνω, αλλά τίποτα, κολλούσε πάλι... * Μόλις είδα ότι βγήκα Jelly Sandwich 7.3 με σταθερή ROM απ' ότι λέει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Όλα καλά κι επιστροφή στην μαμά .587 μέσω SUS Εσύ κατάφερες να περάσεις την Jelly Sandwich 7.2.1. και να μην σου καλλόσει στην εκκίνση. Αν ναι πως? Ακολούθησα τα βήματα που παρέθεσα παραπάνω, αλλά τίποτα, κολλούσε πάλι... * Μόλις είδα ότι βγήκα Jelly Sandwich 7.3 με σταθερή ROM απ' ότι λέει. σημερα την εγκατεστησα και την 7.3 με τον οδηγο με τα 12 βηματα.. εκανα ακριβως οτι λεει, απλα το μενου εγκαταστασης εχει αλλαξει λιγο... οπως και να εχει παντως δεν πατας κανενα wipe στο Aroma. εχει επιλογη "nothing" αν θυμαμαι καλα.. εννοειται οτι τα βηματα 8 και 9 στο cwm τα ακολουθεις κανονικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Αυτά όμως τα κάνεις πριν την εγκατάσταση? 8th in CWM wipe full factory reset, dalkik and cache, wipe bat stat 9th in CWM format system then format data then format cache Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Σωστα..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) το βήμα 9 που λέει format σε ποια ακριβώς επιλογή το βρίσκεις? Έκανα όλα τα wipe και δεν έχει πουθενα format, μετά προχωράω κατ' ευθείαν στο install zip... σημερα την εγκατεστησα και την 7.3 με τον οδηγο με τα 12 βηματα.. εκανα ακριβως οτι λεει, απλα το μενου εγκαταστασης εχει αλλαξει λιγο... οπως και να εχει παντως δεν πατας κανενα wipe στο Aroma. εχει επιλογη "nothing" αν θυμαμαι καλα.. εννοειται οτι τα βηματα 8 και 9 στο cwm τα ακολουθεις κανονικα. Τέλος καλό όλα καλά!!! Επιυχής εγκατάσταση, ελπίζω να δικαιώσει τον κόπο και τις προσδοκίες μας... Edited October 28, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 δηλαδη μια σου βγαζει την μπαρα και μια οχι?αυτο σιγουρα ειναι bug αμα ισχυει αυτο με την μπαρα το κανει σπανια...οταν παταω κουμπια συνεχομενα ή κατι τετοιο,μου την βγαζει...δεν εχω καταλαβει ακομα τι κανω Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Μπορει καποιος να μου στειλει με pm screenshot απο την Jellly Sandwich? Την θεωρειτε καλυτερη ROM απο την Ice Cream Pureness? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1928946 είναι η καλύτερη απ' όλες... My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Καλησπερα, εχω μια απορια σχετικα με το usb on the go. Μπορεις να βαλεις πχ τα data αρχεια ενος παιχνιδιου σε ενα flashaki και να δουλευει το game μετα; Ή ειναι μονο για αρχεια video, images κλπ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 πως το περναμε? θελει cwm? ναι με cwm..πρωτα wipe cache k wipe dalvin cache k μετα install με cwm.. I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Εχω τον κερνελ Suave 5v θα κουμποσει καλα η ρομ; Απο μπαταρια πως παει; Με την ΡΟΜ που ανεφερα η μπαταρια κραταει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ 20 ωρες με φουλ χρηση! Εχω εναν ενδιασμο για το εμφανισιακο κομματι, θελω να ειναι οπως το χω τωρα...(βλ. φωτο)! Υπαρχει καποιος τροπος; Αλλα θελω να αλλαξει ΜΟΝΟ η εμφανισει ΤΙΠΟΤΑ αλλο, ουτε αυτο που δειχνει η εικονα! Απο θεμα μνημης πως παει; Κρατιεται καλα; Απλα ρωταω γιατι η ολη διαδικασια ειναι κουραστικη! Περα απο την ρομ χρειαζεται να προσεξω κατι; η ακολουθω μονο αυτες τις οδηγιες; I am coming from another ROM! 1. Download rom from downloads section and place it on SD 2. Download your favourite kernel and its modules (if any) or use stock .587 ics kernel with CWM 2a. Place modules on SD card. (ommit if your kernel uses stock modules) 3. Go to cwm recovery 3a. Make a backup (just in case) 4. Choose file with rom to install 5. In AROMA select all positions in wipe section 5a. Flash kernel modules via cwm 6. Reboot Αν δεν θελω δεν κραταω backup σωστα; Γιατι θελω να κανω καθαρη εγκατασταση...εκει που λεει wipe section θα εχει επιλογη που θα το γραφει και επισης, δεν χρειαζεται να το κανω μεσω του CWM η θα το κανει το AROMA?! Συγγνωμη για τον κατεγισμο ερωτησεων αλλα δεν θελω να μπλεξω...και του κανω 2-3 φλασαρισματα! Την κατεβαζω τωρα...360mb? Αυτη που εχω ειναι 168mb το αρχειο! χμμ :p Για κερνελ δεν ξερω, εγω αφησα τον στοκ .587 που προτεινει ο developer, οσον αφορα εσωτερικη μνημη εχεις περισσοτερη απο την στοκ ρομ. Γενικα ειναι πιο γρηγορη και smooth στην χρηση. Οταν εγκαθιστας την ρομ σου εμφανιζει εναν installer οπως τα windows που επιλεγεις εσυ διαφορα χαρακτηριστηκα που θελεις (π.χ. εχει 3 διαφορετικες status bar και 5 διαφορετικους launchers να επιλεξεις) αλλα πρεπει να επιλεξεις αναγκαστικα ενα απο το καθε πεδιο. Θα το δεις ειναι πολυ απλο. Παρε backup της ρομ που εχεις τωρα για να εισαι σιγουρος, αλλα μετα που θα βαλεις την JS πρεπει να ξαναεγκαταστησεις το CWM. Για τα εικονιδια που ρωτας εχει 3 status bar να επιλεξεις αλλα νομιζω εχουν ολες λευκα εικονιδια και οχι μπλε σαν την δικια σου. Κανε καλυτερα wipe απο το CWM. My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Εντάξει τα εικονίδια είναι το τελευταία και είναι θέμα συνήθειας, αλλά αυτό με το cwm με προβλημάτισε! Θα περάσω το κλασσικό αυτό που περνούσαμε και στην στοκ Rom? Όσο για τον kernel θα το χά.νω στο θέμα της Rom αλλιώς θα ρωτήσω! :-P Δουλειά δεν είχε ο έξω από δω τακτοποίουσε τα παιδιά του χαχαχαχαχα ναι το ιδιο CWM... My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ **Jelly sandwich** 1) Η επιλογή Movies δε μου κάνει κάτι και λέει συνέχεια No movies,οπότε την σβήνω? 2) Στον φάκελο system/app έχει μία εφαρμογή που λέει TV Launcher.Τι κάνει αυτό? Δεν έιδα στο κεντρικό μενού της rom να έχει κάτι τέτοιο.Να το σβήσω? 3) Επίσης στον φάκελο system/app βλέπω την εφαρμογή για ηχογράφηση αλλά στο κεντρικό μενού της rom δεν υπάρχει πουθενά ηχογράφηση (αυτό συμβαίνει και σε όλες τις official roms).Να το σβήσω? 4) Έβαλα και κάποια notification toggles απο αυτά που μας δίνει το aroma αλλά δε μπορώ να βρω πως να κάνω edit και να βάλω τις ρυθμίσεις που θέλω εγω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 επειδη πηρα το nexus 7 και κερδισα το lumia 900 και επαψα να ασχολουμε με το neo v το οποιο το εδωσα στην γυναικα μου και φοραει μια παλια fxp θα ηθελα να μου πειτε μια καλη ρομ να της βαλω και να τρεχει αξιοπρεπως...επισης διαβασα κατι για adreno drivers..μπορει καποιος να μου στειλει σχετικο λινκ? :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 επειδη πηρα το nexus 7 και κερδισα το lumia 900 και επαψα να ασχολουμε με το neo v το οποιο το εδωσα στην γυναικα μου και φοραει μια παλια fxp θα ηθελα να μου πειτε μια καλη ρομ να της βαλω και να τρεχει αξιοπρεπως...επισης διαβασα κατι για adreno drivers..μπορει καποιος να μου στειλει σχετικο λινκ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1728369 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 καλησπερα σε ολους.εχω την 4,0,3 ''4,1,Α,0,562'' root .αν βαλω τους Adreno ICS drivers! θα αλλαξει κατι στο κινητο? θα χασω το ρουτ η κατι αλλο? θα εχει καποια διαφορα προς το καλυτερο? με ποιον τροπο τους περναω?αξιζει τον κοπο η οχι.οποιος ξερει ας μου απαντησει.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλησπερα, εχω μια απορια σχετικα με το usb on the go. Μπορεις να βαλεις πχ τα data αρχεια ενος παιχνιδιου σε ενα flashaki και να δουλευει το game μετα; Ή ειναι μονο για αρχεια video, images κλπ; Επειδη το OTG χρησημοποει principles master-slave δεν γινεται να καλεσει data, εκτος και αν απο manifest file μπορεις να καλεσεις thin-install protocols. Αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω δει πουθενα μεχρι στιγμης αυτο (τουλαχιστον εγω). Αν το δεις πιο απλα σκεψου οτι κατα την εγκατασταση δεν σου δινει την δυνατοτητα (προς το παρον) να επιλεξεις που θα εγκατασταθει το προγραμμα. Oποτε, οπως αναφερες και εσυ ειναι καθαρα για αποθηκευτικη χρηση. Αλλα ειδικα για το U, ειναι ιδιαιτερα χρησιμο για την "περιοριστικη" χωρητικότητα των 4GB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ισως αν είσαι root με το πρόγραμμα directory bind μπορείς να μεταφέρεις τα δεδομένα εκεί. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 εχουμε kernel .587 ελληνικο?? οχι nordic... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 καλησπερα σε ολους.εχω την 4,0,3 ''4,1,Α,0,562'' root .αν βαλω τους Adreno ICS drivers! θα αλλαξει κατι στο κινητο? θα χασω το ρουτ η κατι αλλο? θα εχει καποια διαφορα προς το καλυτερο? με ποιον τροπο τους περναω?αξιζει τον κοπο η οχι.οποιος ξερει ας μου απαντησει.ευχαριστω. με cwm τους περνας...αν δεν κανεις wipe κτλπ κτλπ δεν χανεις τιποτα..απλα δεν ξερω αν ειναι για ολες τις roms :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Επειδη το OTG χρησημοποει principles master-slave δεν γινεται να καλεσει data, εκτος και αν απο manifest file μπορεις να καλεσεις thin-install protocols. Αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω δει πουθενα μεχρι στιγμης αυτο (τουλαχιστον εγω). Αν το δεις πιο απλα σκεψου οτι κατα την εγκατασταση δεν σου δινει την δυνατοτητα (προς το παρον) να επιλεξεις που θα εγκατασταθει το προγραμμα. Oποτε, οπως αναφερες και εσυ ειναι καθαρα για αποθηκευτικη χρηση. Αλλα ειδικα για το U, ειναι ιδιαιτερα χρησιμο για την "περιοριστικη" χωρητικότητα των 4GB. Ισως αν είσαι root με το πρόγραμμα directory bind μπορείς να μεταφέρεις τα δεδομένα εκεί. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, νομίζω το κατάλαβα πλέον το usb on the go. Τώρα μένει να αποφασίσω αν θα πάρω το u ή το sola. Προς το u είμαι προς το παρόν λόγω μπαταρίας που αλλάζει και πιο compact μεγέθους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Μολις εκανα την αναβαθμηση σε 4.0.4 και θελω να το ρουταρω...κανενας οδηγος για ροοτ σε ics παιζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343798 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts