Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν έχεις προβλήματα με restart ποιος ο πρακτικός λόγος να πας στην .062; Απλή περίεργεια εκφράζω...

εαν δεν υπαρχει καποια βελτιωση μεταξυ τους δεν

παω πουθενα :p:p

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια σημερα ηρθε το κινητο και πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες οσο αναφορα οθονη κ πολυ βολικο για χρηση με το ενα χερι!!! :)

μια απορια...μεσα στη συσκευασια δεν εχει οδηγιες χρησης,μονο ενα πολυ μικρο βιβλιαρακι με σημαντικες πληροφοριες

καμια συσκευασια δεν περιεχει ή ετυχε στο δικο μου???(απο πλαισιο το παρειγγειλα)

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

παιδια σημερα ηρθε το κινητο και πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες οσο αναφορα οθονη κ πολυ βολικο για χρηση με το ενα χερι!!! :)

μια απορια...μεσα στη συσκευασια δεν εχει οδηγιες χρησης,μονο ενα πολυ μικρο βιβλιαρακι με σημαντικες πληροφοριες

καμια συσκευασια δεν περιεχει ή ετυχε στο δικο μου???(απο πλαισιο το παρειγγειλα)

Αν και δεν έχω το υ, έτσι είναι περιέχει μόνο ένα μικρό οδηγό.Καταργήθηκαν τα βιβλιαράκια χρήσης(για να σωθούν τα δέντρα), αν θες μπορείς να το βρεις στο site της sony.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ευχαριστω για την αμμεση απαντηση, ηθελα ομως να ρωτησω ολα αυτα που λες πως κανουμε που γινονται στο κινητο ή στον υπολογιστη?

φανταζομαι στο κινητο ετσι δεν ειναι?

@p3nny

Γενικά το κινητό ζεσταίνεται αλλά όχι σε σημείο να κολλάει. Κάνε μια επιδιόρθωση με SEUS κι αν δεν στρώσει η προς τα πίσω μετάβαση στην 2.3 γίνεται όπως περιγράφεται εδώ.

καλυτερα θα θυμηθεις εδω σε ποιον ειπες τι γιατι ειναι τοσοι πολλοι αυτοι που ρωτανε που να βρεις ακρη

λεω κα παλι ολα τα αρχεια τα κατεβαζω στον υπολογιστη εχω συνδεσει και το κινητο αλλα δεν ξερω τι να κανω μετα

τα τρεχω στον υπολογιστη η τα βαζω στο κινητο και τα τρεχω

καλησπέρα .το κινητό έφαγε κόλλημα κ δεν βγάζει ελληνικό πληκτρολόγιο,βγάζει ιαπωνικό κ αγγλικό .πώς το αλλάζω,

επίσησεις αξίζει η αναβάθμιση σε ics? υπάρχει εκδοσή ελαφριά που να μην κολλάει?

φιλε μου εγω κοιταζω να γυρισω στην 2.3.4 γιατι η 4 κολλαει πολυ

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
This is Sparta!!!:nagger:

καλησπέρα .το κινητό έφαγε κόλλημα κ δεν βγάζει ελληνικό πληκτρολόγιο,βγάζει ιαπωνικό κ αγγλικό .πώς το αλλάζω,

επίσησεις αξίζει η αναβάθμιση σε ics? υπάρχει εκδοσή ελαφριά που να μην κολλάει?

Άνοιξε τα μηνύματα,πατα νέο μήνυμα κ κάτω κάτω είναι η οθονιτσα όπου βλέπεις τι γράφεις.πατα παρατεταμένα εκεί κ θα βγαλει μέθοδο εισόδου.

Για μένα μη πας σε ics.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Έχω πρόβλημα με το Wireless (του σπιτιού).

Πριν απο λίγες ώρες μπορούσα να συνδεθώ με το wireless. Για μια στιγμή έκλεισα και ξανάνοιξα το smartphone και απο τότε δεν μπορεί να εντοπίσει το wireless του σπιτιού μου (γράφει Not in range, secured with (δεν θυμάμαι τι ακριβώς) (τον κωδικό του router τον έχω βάλει). Πριν απο λίγα λεπτά μπόρεσα και συνδέθηκα στο wireless μου αλλά με πέταξε και ξαναγράφει (not in range) ενώ είμαι δίπλα μου (και πριν λειτουργούσε μια χάρα άρα δεν φταίει η απόσταση).

Άλλα wireless μπορεί να εντωπίσει αλλά το δικό μου όχι. Τι μπορεί να φταίει?

Edited by Kazu

Έχω πρόβλημα με το Wireless (του σπιτιού).

Πριν απο λίγες ώρες μπορούσα να συνδεθώ με το wireless. Για μια στιγμή έκλεισα και ξανάνοιξα το smartphone και απο τότε δεν μπορεί να εντοπίσει το wireless του σπιτιού μου (γράφει Not in range, secured with (δεν θυμάμαι τι ακριβώς) (τον κωδικό του router τον έχω βάλει). Πριν απο λίγα λεπτά μπόρεσα και συνδέθηκα στο wireless μου αλλά με πέταξε και ξαναγράφει (not in range) ενώ είμαι δίπλα μου (και πριν λειτουργούσε μια χάρα άρα δεν φταίει η απόσταση).

Άλλα wireless μπορεί να εντωπίσει αλλά το δικό μου όχι. Τι μπορεί να φταίει?

Κάνε μία επανεκκίνηση στο router σου! Λογικά θα στρώσει!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

καλησπέρα .το κινητό έφαγε κόλλημα κ δεν βγάζει ελληνικό πληκτρολόγιο,βγάζει ιαπωνικό κ αγγλικό .πώς το αλλάζω, επίσησεις αξίζει η αναβάθμιση σε ics? υπάρχει εκδοσή ελαφριά που να μην κολλάει?

Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να μάθω το λόγο που επαναλαμβάνεις το ίδιο ερώτημα εντός δυο ωρών. Δικαιολόγησέ το μου κι εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να το δεχτώ.

ευχαριστω για την αμμεση απαντηση, ηθελα ομως να ρωτησω ολα αυτα που λες πως κανουμε που γινονται στο κινητο ή στον υπολογιστη?

φανταζομαι στο κινητο ετσι δεν ειναι?

Το ίδιο ισχύει κι εδώ. Για ποιο λόγο επανάληψη ερωτήματος;

Το Flashtool το εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου. Όλα τα αρχεία που αναφέρονται τα κατεβάζεις στον υπολογιστή σου. Κάποια στιγμή το flashtool θα σου ζητήσει να συνδέσεις το κινητό έχοντας πατημένο το back button. Το κάνεις και προχώρα το φλασάρισμα. Βεβαιώσου ότι έχεις διαβάσει καλά τον οδηγό προτού ρωτήσεις κάτι άλλο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Υπαρχουν αναφορες οτι βγηκε η 6.0.B.3.184 για update. Το απογευμα θα δοκιμασω και εγω.

φιλε σε μενα δεν δειχνει οτι υπαρχει καποια αναβαθμιση αρα μπορει και να μην εχει βγει

Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να μάθω το λόγο που επαναλαμβάνεις το ίδιο ερώτημα εντός δυο ωρών. Δικαιολόγησέ το μου κι εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να το δεχτώ.

Το ίδιο ισχύει κι εδώ. Για ποιο λόγο επανάληψη ερωτήματος;

Το Flashtool το εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου. Όλα τα αρχεία που αναφέρονται τα κατεβάζεις στον υπολογιστή σου. Κάποια στιγμή το flashtool θα σου ζητήσει να συνδέσεις το κινητό έχοντας πατημένο το back button. Το κάνεις και προχώρα το φλασάρισμα. Βεβαιώσου ότι έχεις διαβάσει καλά τον οδηγό προτού ρωτήσεις κάτι άλλο.

σ ευχαριστω για την απαντηση, απλα δεν ειχα καταλαβει πως γινεται, με 2 λογια μου ελυσες τις αποριες μου και προχωραω

This is Sparta!!!:nagger:

Βγηκε (υπαρχουν αναφορες και στο XDA και στο support forum της Sony) αλλα ισως δεν ειναι διαθεσιμο για ολους προς το παρον.

Γεια σας παιδιά.

Υπάρχει κάποια κεραία που μπορούμε να συνδέσουμε στο κινητό,για να ενισχύσουμε την λήψη σε wifi ; Όπως κάνουμε με τα λάπτοπ εννοώ. Επίσης κάποιες φορές με τον dolphin δεν με αφήνει να γράψω σε φόρουμ. Κάνω login και μετά πατώντας να κάνω νέο θέμα ή να στείλω μήνυμα ( στο yahoo) δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο. Συμβαίνει σε κάποιον ; Ευχαριστώ

Βγηκε (υπαρχουν αναφορες και στο XDA και στο support forum της Sony) αλλα ισως δεν ειναι διαθεσιμο για ολους προς το παρον.

τωρα που ξανασυνεδεσα το κινητο με τον υπολογιστη δειχνει οτι υπαρχει διαθεσημη αναβαθμηση.να ρωτησω κατι απο το κινητο χωρις να το συνδεσουμε με τον υπολογιστη μπορουμε να κανουμε αναβαθμισεις οταν υπαρχουν?

Γιατι καθε φορα που μπαινω στην εφαρμογη ενημερωση λογισμικου λεει παντα πως ολα ειναι ενημερωμενα.

έχεις να μου προτείνεις κάποιον?

Δες το power amp και το mort player. Το power amp δυστυχως ειναι trial

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας παιδιά και καλό μήνα...

έκανα προχθες το update στην 4.0.4 και οι χαρακτήρες στο μήνυμα είναι μονο 70!

πως μπορώ να το αλλάξω αυτο?

Για πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων κ βρες εξοικονόμηση κόστους,αλλιώς handcent ποθ υποστηρίζει 160 χαρακτήρες

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Για πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων κ βρες εξοικονόμηση κόστους,αλλιώς handcent ποθ υποστηρίζει 160 χαρακτήρες

Ή μπορείς αν είσαι root (αν δεν είσαι γίνεσαι με αυτό) να κάνεις αυτό.

Σχετικά με την JB, τελικά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το θέμα. Ίσως τελικά να μας δοθεί επίσημη αναβάθμιση.

Edited by DeJaVu
Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ή μπορείς αν είσαι root (αν δεν είσαι γίνεσαι με αυτό) να κάνεις αυτό.

Σχετικά με την JB, τελικά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το θέμα. Ίσως τελικά να μας δοθεί επίσημη αναβάθμιση.

δεν ειμαι root οποτε ακολουθω τα βηματα του zxr... ευχαριστω!

και αντε μακαρι να μας δοθει επισημη αναβαθμιση...

δεν εχει τετοια επιλογη... αλλα θα ακολουθησω την συμβουλη του DeJaVu...

ευχαριστω παντως :)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

φιλε μου εχω εκδοση 2.3.4

με αριθμο εκδοσης 4.0.2.Α.0.62

μην κανεις αναβαθμιση καλυτερα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...