myweca Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις ξεκλείδωσα το bootloader. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες customs roms μαζί με links; Και να μου πείτε αν είστε γενικότερα ευχαριστημένοι από αυτές! Ευχαριστώώώ!!! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 το εκανα κ εγω με το BUILD.PROP του ΒloodDonor89 k μου βγαζει παλι 1254-5797 R5D.αν το κανεις R2D το αλλαζει σε R5D.επισης ενα αλλο που παρατηρησα στο wotanserver.δεν υπαρχει η ελληνικη ICS για NEO V.τελικα να ειναι η ελληνικη ICS??μπορει να μας πει καποιος? απο οτι εχω καταλαβει δεν βγαζουν ics για τη καθε χωρα ξεχωριστα,βγαλανε στην αρχη για τις σκανδιναβικες χωρες και μετα για την ελλαδα,δεν ειναι σκετο μονο για ελλαδα αλλα μπορει για ολα τα βαλκανια. οσο για τα update που περιμενετε να βγουν για bugs της ics μην περιμενετε τωρα κοντα πρωτα θα αναβαθμιστουν ολα xperia και μετα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Παιδιά έχω ICS και πριν λίγο λέω δεν γ@μι€ται θα κάνω root...:happy:ακολούθησα τον οδηγό του zxr, και έκανα τα πάντα κατά γράμμα...λοιπόν μετά το reboot στο κινητό δεν άλλαξε κάτι και είπα μήπως δεν έκανα κάτι σωστά...γι'αυτό κατέβασα το root checker και μου έγραψε ότι το κινητό είναι rooted άρα είμαι οκ...και έχω μια ερώτηση.... Τι κάνω τώρα..!? :lol::wacko: Edited May 2, 2012 by tsourakis13 Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Παιδιά έχω ICS και πριν λίγο λέω δεν γ@μι€ται θα κάνω root...:happy:ακολούθησα τον οδηγό του zxr, και έκανα τα πάντα κατά γράμμα...λοιπόν μετά το reboot στο κινητό δεν άλλαξε κάτι και είπα μήπως δεν έκανα κάτι σωστά...γι'αυτό κατέβασα το root cheker και μου έγραψε ότι το κινητό είναι rooted άρα είμαι οκ...και έχω μια ερώτηση.... Τι κάνω τώρα..!? :lol::wacko: περνας cmw και μετα αν θες μπορεις να αλλαξεις lockscreen με ics,statusbar widgets,bootanimation και γενικα πηρες τα δικαιωματα για να κανεις οτι θες το κινητο σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλησπερα στην παρεα. zxr εσυ που "μαγειρευεις",περναει το link2sd στην ICS απο τον οδηγο που ειχε κανει o lousou για το GB? Το δοκιμασα αρκετες φορες αλλα τιποτα. Ξερεις κατι? Η εφαρμογη περναει αλλα δεν κανει το partition. Προσπαθησα με το miniTool αλλα το Link2sd δεν το βλεπει για καποιο λογο. Αν και ο καταλληλότερος είναι ο lousou να σου απαντήσει φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι στο Link2SD Παιδιά έχω ICS και πριν λίγο λέω δεν γ@μι€ται θα κάνω root...:happy:ακολούθησα τον οδηγό του zxr, και έκανα τα πάντα κατά γράμμα...λοιπόν μετά το reboot στο κινητό δεν άλλαξε κάτι και είπα μήπως δεν έκανα κάτι σωστά...γι'αυτό κατέβασα το root checker και μου έγραψε ότι το κινητό είναι rooted άρα είμαι οκ...και έχω μια ερώτηση.... Τι κάνω τώρα..!? :lol::wacko: Πλέον έχεις τη δυνατότητα να εγκαταστήσεις εφαρμογές που πρίν δεν μπορούσες. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τώρα. Θα καταλάβεις την αξία του root με τον καιρό. Ξέρεις κανείς που αποθηκεύει το SUS ή το PC Companion τη rom που κατεβάζει για το update; Πρέπει να είναι το δέκατο φλασάρισμα που κάνω σήμερα στο κινητό! Αν είχε στόμα θα με έβριζε! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 περνας cmw και μετα αν θες μπορεις να αλλαξεις lockscreen με ics,statusbar widgets,bootanimation και γενικα πηρες τα δικαιωματα για να κανεις οτι θες το κινητο σου πως περνάω cmw...!? ανάλυσε μου λίγο γιατί δεν γνωρίζω ακόμα πολλά για root/roms/ κτλ... Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 και πανω που ετοιμαζόμουν να βαλω ics μονο και μονο επειδη κανει αποσυνδέσεις το wifi και δεν εχει δυνατο σημα διαβαζω οτι το προβλημα συνεχιζεται, τι ειναι αυτο που το λεει ποτε να αποσυνδεθει? τι ειναι αυτο που οριζει την ισχύ του δεκτη wifi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδι μου...φλασαρα ξανα με sus την 4 και μολις ανοιξα το κινητο πηγα κατευθειαν και κοιταξα στα μηνυματα αν υπαρχει η εξοικονομηση κοστους...και δεν υπαρχει..στης κοπελας μου που το εχω κανει υπαρχει κανονικα...μια αλλη διαφορα στα 2 κινητα ειναι οτι εμενα μου εγκαθιστα και το app instaler και το whatsup και το appxtra τα οποια στης κοπελας μου δεν τα εβγαλε...(της κοπελας μου το τηλ δεν εχει πειραχτει ποτε root και τετοια...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ρε παιδιά αξίζει να βάλω να τρέχουν στο παρασκήνιο έως και 4 εφαρμογές ή θα έχω κάποιο πρόβλημα...? Επίσης να πω ότι εδώ και μια ώρα περίπου είμαι rooted !!! (σταμάτησα και την αυτόματη φωτεινότητα!!) Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) πως περνάω cmw...!? ανάλυσε μου λίγο γιατί δεν γνωρίζω ακόμα πολλά για root/roms/ κτλ... κατεβασε το φακελο που βλεπεις στην υπογραφη μου και καντο unrar μετεφερε τα αρχεια zip στην sd σου συνεδεσε το κινητο σου τρεξε το install-cwm1. αφου πρωτα ενεργοποιησεις τις αγνωστες πηγες ρυθμισεις ασφαλεια ,και στις ρυθμισεις επιλογες για προγραμματιστες τσεκάρε το Εντοπισμός σφαλμάτων USB και το Να επιτρ. Ψευδείς τοποθ. κανε επανακινηση το κινητο σου και οταν εμφανιστει το sony πατας volume down 7 με 8 φορες και μετα επελεξε install zip from sd και επιλεγεις τα αρχεια με σειρα 0,1,2,3 τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδι μου...φλασαρα ξανα με sus την 4 και μολις ανοιξα το κινητο πηγα κατευθειαν και κοιταξα στα μηνυματα αν υπαρχει η εξοικονομηση κοστους...και δεν υπαρχει..στης κοπελας μου που το εχω κανει υπαρχει κανονικα...μια αλλη διαφορα στα 2 κινητα ειναι οτι εμενα μου εγκαθιστα και το app instaler και το whatsup και το appxtra τα οποια στης κοπελας μου δεν τα εβγαλε...(της κοπελας μου το τηλ δεν εχει πειραχτει ποτε root και τετοια...) κοιτα δεν ειχες βαλει ελληνικη ics αν θες να βαλεις δες τις προηγουμενες σελιδες να αλλαξεις το build.pro Edited May 2, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 κοιτα δεν ειχες βαλει ελληνικη ics αν θες να βαλεις δες τις προηγουμενες σελιδες να αλλαξεις το build.pro πως δεν ειχα βαλει ελληνικη αφου απo pc companion εκανα την αναβαθμιση..υπαρχει περιπτωση να μου περασε αλλη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 πως δεν ειχα βαλει ελληνικη αφου απo pc companion εκανα την αναβαθμιση..υπαρχει περιπτωση να μου περασε αλλη? Αν είναι ελληνικό το κινητό, όχι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Αν είναι ελληνικό το κινητό, όχι.. στην gb αφου ειχα εξοικονομηση κοστους τουλαχιστον στην 0.42 θυμαμαι σιγουρα ειχα εξοικονομηση κοστους λογικα ελληνικα ειναι το κινητο ετσι δεν ειναι ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 στην gb αφου ειχα εξοικονομηση κοστους τουλαχιστον στην 0.42 θυμαμαι σιγουρα ειχα εξοικονομηση κοστους λογικα ελληνικα ειναι το κινητο ετσι δεν ειναι ?? Από που το έχεις αγοράσει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Από που το έχεις αγοράσει; κωτσοβολο...της κοπελας μου που ειναι μια χαρα απο vodafone internet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 κωτσοβολο...της κοπελας μου που ειναι μια χαρα απο vodafone internet Τότε είναι ελληνικό αφού το αγόρασες από Κωτσόβολο. Ξαναδοκίμασε μια εγκατάσταση από PC Companion.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 κωτσοβολο...της κοπελας μου που ειναι μια χαρα απο vodafone internet Εχεις περασει nordic ics σε ενα απο τα 2 κινητα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Εχεις περασει nordic ics σε ενα απο τα 2 κινητα; οχι δεν περασα σε κανενα custom rom...μονο ειχα περασει το build.prop του zxr στην gb αλλα δεν νομιζω να χει καποια σχεση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 οχι δεν περασα σε κανενα custom rom...μονο ειχα περασει το build.prop του zxr στην gb αλλα δεν νομιζω να χει καποια σχεση... Ειχες αλλαξει το build.prop ετσι ωστε να περασεις την ics πριν ερθει η ελληνικη ics; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ειχες αλλαξει το build.prop ετσι ωστε να περασεις την ics πριν ερθει η ελληνικη ics; οχι ειχα περασει το build.prop για τα tweaks που ειχε φτιαξει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 οχι ειχα περασει το build.prop για τα tweaks που ειχε φτιαξει... Καταλαβα... Τοτε ειναι λιγο κουλο το προβλημα σου. Θα ηταν λογικο οσοι εχουν nordic ics να μην εχουν 160 χαρακτηρες. Επισεις αυτοι που εχουν αλλαξει το build.prop με σκοπο να περασουν αρχικα την nordic και μετα την ελληνικη παλι δεν θα πρεπει να εχουν 160 χαρακτηρες. Αυτοι που εκαναν αναβαθμιση την επισημη ελληνικη οταν αυτη βγηκε (λιγες μερες μετα την σκανδιναβικη) θα επρεπε λογικα να εχουν 160 χαρακτηρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 οχι δεν περασα σε κανενα custom rom...μονο ειχα περασει το build.prop του zxr στην gb αλλα δεν νομιζω να χει καποια σχεση... παιζει ρολο εγω εβαλα του blooddonor πριν 3-4 σελιδες και βγηκε κανονικα ics ελληνικη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 κατεβασε το φακελο που βλεπεις στην υπογραφη μου και καντο unrar μετεφερε τα αρχεια zip στην sd σου συνεδεσε το κινητο σου τρεξε το install-cwm1. αφου πρωτα ενεργοποιησεις τις αγνωστες πηγες ρυθμισεις ασφαλεια ,και στις ρυθμισεις επιλογες για προγραμματιστες τσεκάρε το Εντοπισμός σφαλμάτων USB και το Να επιτρ. Ψευδείς τοποθ. κανε επανακινηση το κινητο σου και οταν εμφανιστει το sony πατας volume down 7 με 8 φορες και μετα επελεξε install zip from sd και επιλεγεις τα αρχεια με σειρα 0,1,2,3 σ'ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ ρε:cry::lol::D τώρα τι άλλο πρέπει να κάνω..? να περάσω custom rom?? Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 παιζει ρολο εγω εβαλα του blooddonor πριν 3-4 σελιδες και βγηκε κανονικα ics ελληνικη θα γυρισω στην 0.42 ξανα και θα ξαναπροχωρησω σε αναβαθμιση...εχει κανεις το build.prop της 42 gb χωρις καθολου αλλαγες και με 160 χαρακτηρες? μπορω να περασω μεσω flashtool την γνησια 0.42 εννοω οχι καποια ξενη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 παιζει ρολο εγω εβαλα του blooddonor πριν 3-4 σελιδες και βγηκε κανονικα ics ελληνικη Στο build.prop είχαμε πειράξει άλλα πράγματα, όχι τον αριθμό που δείχνει το location. Στείλε μου σε παρακαλώ το build.prop που πέρασες στην 2.3 για να σου περάσει μετά την Ελληνική ICS το PC Companion. Σου στέλνω με πμ το mail μου. Πάντως μεταξύ μας η nordic είναι λίγο πιο προσεγμένη. Έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή Application Installer οπότε μπορείς να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογές ώστε να μπορείς να ξεκινήσεις από κάπου. στην gb αφου ειχα εξοικονομηση κοστους τουλαχιστον στην 0.42 θυμαμαι σιγουρα ειχα εξοικονομηση κοστους λογικα ελληνικα ειναι το κινητο ετσι δεν ειναι?? Δες αυτό. Διαφορετικά υπομονή μέχρι να μου στείλει ο tolios32 το build.prop του. Για όσους θέλουν να ξηλώσουν εφαρμογές στην 4.0 το post είναι έτοιμο! Λύνουμε το θέμα και με την Ελληνική ICS και ο οδηγός είναι έτοιμος! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts