mpompa Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Ωραία ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω και κάτι άλλο: όταν πατάω να πάω στην αρχική οθόνη αργεί πολύ να φορτώσει όλα τα εικονίδια. Μήπως πρέπει να χαλαρώσω λίγο τις αρχικές οθονες? εγω εχω το launcher και το εχω γεμισει με οθονες και δεν μου κανει το παραμικρο.για δοκιμασε το ομως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) ναι τωρα μου κανει και το κομματι της η voda και μου διαφημιζει στην εμμετικη διαφημιση της,οτι δινει δωρο 200 V αν δεν κανω λαθος.....δωσε πρωτα στον κοσμο που τον καθυστερεις 15 μερες και πας απο αναβολη σε αναβολη και μετα τα δινεις και απλοχερα σαν δωρα!! Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν και γω. Το έκανα κράτηση σε 2 καταστήματα και μου παν θα με πάρουν τηλέφωνο. Εδώ και 2 βδομάδες περιμένω, πάλι καλά που το είχε ο κωτσόβολος Edited December 6, 2011 by uncommandable nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ναι τωρα μου κανει και το κομματι της η voda και μου διαφημιζει στην εμμετικη διαφημιση της,οτι δινει δωρο 200 V αν δεν κανω λαθος.....δωσε πρωτα στον κοσμο που τον καθυστερεις 15 μερες και πας απο αναβολη σε αναβολη και μετα τα δινεις και απλοχερα σαν δωρα! . 2000 neo v λέει ότι δίνει! Δεν θα με χάλαγε κι ένα μπλε. :lol: http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Όλοι με επιδοτήσεις που αναμένουν κινητό από την vodafone και συγκεκριμένα το άσπρο ακυρώστε την παραγγελία σας. Ώρα για πλαίσιο!;) http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Neo-V-White.htm Και δίπλα σου χει να κάνεις σύνδεση στη vodafone. Χαχαχαχα nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Όλοι με επιδοτήσεις που αναμένουν κινητό από την vodafone και συγκεκριμένα το άσπρο ακυρώστε την παραγγελία σας. Ώρα για πλαίσιο!;) http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Neo-V-White.htm ας φέρει και το μπλε ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Και δίπλα σου χει να κάνεις σύνδεση στη vodafone. Χαχαχαχα Ακριβώς!:happy: ας φέρει και το μπλε ;) Μου φαίνεται δεν θα το φέρει. Το έχω παρατηρήσει και με άλλα κινητά. Αφού δεν έφερε μαζί τα 2 χρώματα πιθανόν να μην τα φέρει καν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ειχες απενεργοποιημενα τα δεδομενα και σου τελειωνε τα mb?αυτο πραγματικα το ακουω πρωτη φορα εδω και 2μισι χρονια.:confused: τα SE δεν εχουν απο τη μανα τους.αλλα τι σε πειραζει να συνδεθεις ενα λεπτο με wifi και να κατεβασεις τον ASTRO file manager?;) Μαλλον ειχε προβλημα το wi-fi της γειτονιας μου,σαν δεν ντρεπεται ο ιδιοκτητης του.....:lol: Ολα ρολοι,το φορτωνω τουμπανο.:lol: Ευχαριστω..... huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 παιδες εγω στη θεση σας αυτο που θα εκανα (και αυτο που εκανα με το δικο μου κινητο) ηταν να το κρατησω σε 3-4-5 βονταφον. και οποια το φερει..;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ειχα στειλει χθες email στην vodafon γιατι το εχω παραγκειλει (σε μπλε) απο τις 28/11/2011 ελεγα για την μεγαλη καθυστερηση κ.λ.π και πως ειναι δυνατον να το εχει διαθεσιμο και να το πουλαει ο κοτσοβωλος και η επισημη vodafon oxi??? κ.λ.π και μου απαντησαν οτι ειναι και παλι διαθεσημο και οτι θα σταλει στο μαγαζι που το εχω παραγειλει αμεσως ... αντε να δουμε τι θα γινει .. μονο στην ελλαδα γινοντε αυτα ... να θες να παρεις κατι και να τρεχεις και να ψαχνεις απο μαγαζι σε μαγαζι να το βρεις γιατι η εταιρια εφερε λιγα κοματια στην ελλαδα και δεν το εχει κανει μονο αυτη και αλλες το ιδιο κανουνε σε λιγο θα κυκλοφορει νεο τηλεφωνο και θα εχουν φερει 4-5 κοματια μονο και αν υπαρχει ζητηση θα τα φερνουν με παραγκελια απο κινα-ιαπωνια -σουηδια -αμερικη κ.λ.π... :(:( http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 αφού το έχει το πλαίσιο ας πρόσεχε η καημένη η Βοδα-φον Σιγά μη περιμένουμε αυτήν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παρέλαβα και εγώ σήμερα το πρώι μετά από μια βδομάδα περίπου που είχα κάνει την ανανέωσή του συμβολαίου μεσώ του site της vodafone.Μετά την φόρτιση και την αναβάθμιση του λογισμικού το χω λιώσει όλο το απόγευμα.Μέχρι στιγμής όλα αψογα. Και κάποιες απορίες που έχω ως τώρα. -Έστειλα όλες τις επαφές που είχα στο Ε52 μέσω bluetooth αλλά στο ericsson τα ταξινομει με βάση το όνομα και όχι το επιθετο...ακόμα ψάχνω να δω αν αλλάζει -Για να βάλω μια μεγαλύτερη κάρτα απο αυτή που έχει χωρίς να χάσω αυτά που έχει ήδη μέσα υπάρχει καμία διαδικασία 'η απλά μεταφέρω όλα τα αρχεία και τους φακέλους απ τη μια στην άλλη μαζί με τα κρυφά; -File browser free απ το μαρκετ ποιον προτείνετε ; Απλώς επειδή δε με βολευει η ταξινομιση της μουσικής που κάνει μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής -Σε περίπτωση που θέλω να δώ πχ μια ταινία σε τι format θα πρεπεί να είναι; My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 το πηρα απο κωτσο στα 200 ευρω.απλα στο κουτι στο πλαι γραφει bg el ro.ειναι ελληνικο;καποιος που το εχει απο βοντα να μας πει τι γραφει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 το πηρα απο κωτσο στα 200 ευρω.απλα στο κουτι στο πλαι γραφει bg el ro.ειναι ελληνικο;καποιος που το εχει απο βοντα να μας πει τι γραφει. Σχεδόν ολα τα se που έχω αγορασει γράφουν bg,el,ro. Ναι, ελληνικό ειναι το τηλέφωνο σου. . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 παντως μου φαινεται ποιο ποιοτικο απο το ray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ναι τωρα μου κανει και το κομματι της η voda και μου διαφημιζει στην εμμετικη διαφημιση της,οτι δινει δωρο 200 V αν δεν κανω λαθος.....δωσε πρωτα στον κοσμο που τον καθυστερεις 15 μερες και πας απο αναβολη σε αναβολη και μετα τα δινεις και απλοχερα σαν δωρα!! Που ? Πως τα δινει ? My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Που ? Πως τα δινει ? άμα κάνεις ανανέωση από cu καρτοκινητό από 10€ και άνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παρέλαβα και εγώ σήμερα σε άσπρο αφου με πήρανε τηλέφωνο από το κατάστημα. Ψάχνω εδώ και ώρα να δω πως θα αλλάξω τις επαφές να φαίνονται όχι κατα όνομα αλλά πρώτα το επώνυμο και δεν το βρίσκω... Καμιά βοήθεια κανείς? κατα τα άλλα το κινητό είναι super μερα με την νύχτα με το Wildfire που είχα. Μου κανε εντύπωση η ποιότητα του video του. Κάτι άλλο επειδή πήρα την 8αρα κάρτα από το wildfire και την εβαλα στο NEO δεν βλεπει με την μία όλες τις φωτο πρεπει να τις αλλάξω dir και που θα μπούν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παρέλαβα και εγώ σήμερα σε άσπρο αφου με πήρανε τηλέφωνο από το κατάστημα. Ψάχνω εδώ και ώρα να δω πως θα αλλάξω τις επαφές να φαίνονται όχι κατα όνομα αλλά πρώτα το επώνυμο και δεν το βρίσκω... Καμιά βοήθεια κανείς? κατα τα άλλα το κινητό είναι super μερα με την νύχτα με το Wildfire που είχα. Μου κανε εντύπωση η ποιότητα του video του. Κάτι άλλο επειδή πήρα την 8αρα κάρτα από το wildfire και την εβαλα στο NEO δεν βλεπει με την μία όλες τις φωτο πρεπει να τις αλλάξω dir και που θα μπούν? αν πατησεις "μενου" button οταν εισαι στις επαφες σου βγαζει "ρυθμισεις" εκει εχει επιλογες για το πως θες να ειναι η εμφανιση..ονομα πρωτα κτλ :) Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) το κανα αυτο που λες φιλε αλλά μου βγαζει αλλα στις ρυθμίσεις 3 επιλογές Λογαριασμοί και συχρον Εμφανιση ενημ κατάστασης ανενεργό αυτό Αριθμός κλήσης υπηρ. μια ερώτηση λίγο χαζή αλλα τελος παντων να μας φύγει η απορία. Το κινητό όταν το παραλαβατε είχε ζελατίνα από έξω.? Γιατί εμένα όχι. απλά είχε στο μεσα μέρος ανοίγοντας το πρωτο καλύμα μια ταινία ασφαλείας. Γιατί στο youtube Που είδα ενα video unboxing (εξωτερικό) ήταν με ζελατίνα γύρω γύρω. Οχι οτι εχει το κινητο κανενα πρόβλημα αλλά λένε ότι καποιοι τα πειράζουν πρωτα και μας τα δίνουν μετα. Edited December 7, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosp1 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 μια ερώτηση λίγο χαζή αλλα τελος παντων να μας φύγει η απορία. Το κινητό όταν το παραλαβατε είχε ζελατίνα από έξω.? Γιατί εμένα όχι. απλά είχε στο μεσα μέρος ανοίγοντας το πρωτο καλύμα μια ταινία ασφαλείας. Γιατί στο youtube Που είδα ενα video unboxing (εξωτερικό) ήταν με ζελατίνα γύρω γύρω. Οχι οτι εχει το κινητο κανενα πρόβλημα αλλά λένε ότι καποιοι τα πειράζουν πρωτα και μας τα δίνουν μετα. Όχι, δεν είχε. Ηταν απλά μέσα στην άσπρη υφασμάτινη 'θήκη'. Αν είδες το Unboxing ενός Ινδού, είχανε μέσα και ζελατίνα οθόνης και mini-hdmi καλώδιο. Αυτα που πήραμε εμείς δεν είχανε. Προφανώς, άλλο deal με το εργοστάσιο για να ρίξει την τιμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Όχι, δεν είχε. Ηταν απλά μέσα στην άσπρη υφασμάτινη 'θήκη'. Αν είδες το Unboxing ενός Ινδού, είχανε μέσα και ζελατίνα οθόνης και mini-hdmi καλώδιο. Αυτα που πήραμε εμείς δεν είχανε. Προφανώς, άλλο deal με το εργοστάσιο για να ρίξει την τιμή. A ok τότε. Ακόμα δεν μπορώ να βρω πως βλεπεις τις επαφές κατανεμημένες κατά επώνυμο και όχι όνομα. Στο Wildfire αυτό το ειχα βρει από τις ρυθμίσεις επαφών όπως μου ειπε παραπάνω ο φίλος. Αλλά τώρα τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VipeR_11 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Το παρέλαβα πριν 1 ώρα περίπου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα το έλαβα στην ώρα του από τη σελίδα της vodafone 2-3 μέρες έκανε η wind να μου ανοίξει το γραμμή για τη μεταφορά και μετά με κάλεσαν να μου κανονίσουν μέρα αποστολής/παραλαβής ακόμα δε το έχω χρησιμοποιήσει αλλά το έβαλα να φορτίσει (αν και ελεγα να το χρησιμοποιησω πρωτα ειδα στις οδηγίες να λέει πρωτα φόρτιση!). η συσκευή πολύ όμορφη, θέλω να όμως ρωτήσω κάτι τους κατόχους! Παρατήρησα όταν το έβαλα να φορτίσει ένα pixel στο κέντρο και αριστερά να μπλεδιζει μήπως είμαι τυχερός και έχω dead pixel?? Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;; Δεν εχω χρησιμοποιήσει ακόμα το κινητό για να σιγουρευτώ απλα το είδα μόλις άναψε η οθονη για λιγο κατα τη φόρτιση. Αν τελικά είναι dead pixel το πάω για DOA όπως είναι θα μου το αντικαταστήσουν; ευχαριστώ! Nokia 3210 - Nokia 8210 - Samsung E700 - Nokia 6630 - Nokia 6680 - HTC touch Diamond - Sony Ericsson Xperia neo V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 A ok τότε. Ακόμα δεν μπορώ να βρω πως βλεπεις τις επαφές κατανεμημένες κατά επώνυμο και όχι όνομα. Στο Wildfire αυτό το ειχα βρει από τις ρυθμίσεις επαφών όπως μου ειπε παραπάνω ο φίλος. Αλλά τώρα τίποτα. Νομίζω δεν έχει κάποια τέτοια επιλογή Το παρέλαβα πριν 1 ώρα περίπου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα το έλαβα στην ώρα του από τη σελίδα της vodafone 2-3 μέρες έκανε η wind να μου ανοίξει το γραμμή για τη μεταφορά και μετά με κάλεσαν να μου κανονίσουν μέρα αποστολής/παραλαβής ακόμα δε το έχω χρησιμοποιήσει αλλά το έβαλα να φορτίσει (αν και ελεγα να το χρησιμοποιησω πρωτα ειδα στις οδηγίες να λέει πρωτα φόρτιση!). η συσκευή πολύ όμορφη, θέλω να όμως ρωτήσω κάτι τους κατόχους! Παρατήρησα όταν το έβαλα να φορτίσει ένα pixel στο κέντρο και αριστερά να μπλεδιζει μήπως είμαι τυχερός και έχω dead pixel?? Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;; Δεν εχω χρησιμοποιήσει ακόμα το κινητό για να σιγουρευτώ απλα το είδα μόλις άναψε η οθονη για λιγο κατα τη φόρτιση. Αν τελικά είναι dead pixel το πάω για DOA όπως είναι θα μου το αντικαταστήσουν; ευχαριστώ! Λογικά ναι πρέπει να στο αντικαταστήσουν nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 μπλε η ασπρο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VipeR_11 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) μπλε η ασπρο ? Αν ρωτάς εμένα για τη συσκευή μου άσπρη αν ρωτάς για το pixel μπλε :happy: Αν ρωτάς γενικά πιο να πάρεις ειναι πολυ πιο ομορφο το ασπρο δε ξέρω σε 2-3 μήνες αν θα φαίνεται το ίδιο όμορφο! Γραντζουνιες και χτυπήματα θα φαίνονται πάρα πολύ στο λευκό! Edited December 7, 2011 by VipeR_11 Nokia 3210 - Nokia 8210 - Samsung E700 - Nokia 6630 - Nokia 6680 - HTC touch Diamond - Sony Ericsson Xperia neo V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts